Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

OTTAWA SENATORS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No, koukám že Sen´s ta pauza během OH také řádně prospěla, kdyby neměli před přestávkou tu skvělou šňůru, tak si také o PO mohou letos nechat jen zdát, snad se ještě krapet pochlapí !!!!
Dallas - Ottawa 5:4
Góly DAL:
1:1 - 13:55 - B.Richards (S.Robidas, B.Morrow) v presilovke 5:4
2:1 - 17:31 - M.Ribeiro (K.Barch, T.Petersen)
3:3 - 36:37 - B.Richards (L.Eriksson)
4:3 - 39:07 - J.Benn (J.Neal, B.Segal)
5:3 - 44:33 - T.Daley
Góly OTT:
0:1 - 01:06 - M.Fisher (J.Spezza, D.Alfredsson) v presilovke 5:4
2:2 - 19:58 - J.Spezza (N.Foligno, D.Alfredsson) v presilovke 5:4
2:3 - 25:11 - J.Spezza (C.Campoli)
5:4 - 58:33 - J.Spezza (M.Cullen, M.Fisher)

Spezza hattrick, skoda ze nic z toho, neviem si to vysvetlit, do 2. tretiny sme mali hru prakticky pod kontrolou, potom sme dako prestali hrat a dostali sme goly z protiutokov a do hry sme sa uz velmi nedostali, ku koncu nas zaverecny tlak nestacil na vyrovnanie
bohuzial mi zaver sezony pripomina zaver z 07/08, ked sme to dako dokopali do playoff ale tam sme vyleteli hned v 1. kole proti Pittsburghu 0:4 na zapasy
po olympiade sme najhorsi tim ligy (1-7-1), budem fakt rad ak sa dako so stastim dostaneme do playoff, BUDICEK SENATORS :bitka3:
Čo to Ottawa vyvádza. Keď už nepostúpi Columbus, mohla by aspoň ona.
Montreal - Ottawa 0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
Góly OTT:
0:1 - 10:15 - P.Regin (E.Karlsson, D.Alfredsson)
0:2 - 48:17 - E.Karlsson (M.Fisher, D.Alfredsson) v presilovke 5:4
Celkom strely na bránu: 29-27.
Vylúčenia a trestné minúty: 2/4 - 5/10.
Brankári: Jaroslav HALÁK 2/27 - B.Elliott 0/29

krasa :clap: zapas sme zvladli vyborne, treba vyzdvihnut hlavne Karlsson-a, ktory dnes odohral vyborny zapas :thumbsup: dalej samozrejme Elliott-a, ktory nas niekolkokrat podrzal skvelymi zakrokmi :thumbsup: a Sutton-a, ktory dnes blokoval niekolko striel :thumbsup:
len tak dalej, dufam ze nas tato vyhra nakopla, ja verim ze Philadelphiu dame :good: (prave som cital ze sa im zranil Carter, co nase sance zvysuje)
podme Senators, rozbehnime sa v spravny cas na playoff! :box: :cinka:
jooo paráda!!! :yahoo: :yahoo: :clap: konečně pořádný výsledek!! :clap: :good:
jooo dnes opět 2:0 :yahoo: ,a to nad Phillou :clap: ...nádhera!!! :clap: jen tak dáál!!!! :wawe: :wawe:
Ottawa - Philadelphia 2:0 (1:0, 0:0, 1:0)
Góly OTT:
1:0 - 10:34 - C.Kelly (J.Ruutu, J.Winchester)
2:0 - 40:18 - D.Alfredsson (C.Phillips, P.Regin)

Celkom strely na bránu: 26-26.
Vylúčenia a trestné minúty: 7/14 - 9/29.
Brankári: B.Elliott 0/26 - B.Boucher 2/26
Divákov : 19,209 at Scotiabank Place.

tentokrat sme mali riadne vela stastia ked Philadelphii neuznali (podla mna) jasny gol a niekolko hitov ostalo nepotrestanych (Andy Sutton je monstrum :twisted:), ale na druhej strane prezili sme oslabenie 5 na 3, takze sa neda povedat, ze by sme vyhrali nezasluzene
dnes sa mi velmi pacil Volchenkov pre ktoreho nebol ziadny puk strateny, bojoval pred branou, hadzal sa do striel, rozdaval hity, paradny vykon :thumbsup:

ze by po 5 prehrach v rade zacala dalsia seria vyhier? :wink: :twisted: najlepsie je, ze sme porazili dvoch priamych superov o umiestnenie pred playoff
dalsi zapas mame @Sabres, to musime zvladnut, ja verim ze vyhrame :good:
Podme Senators! :wawe:
:bitka3: :bitka3:
sympaticky tohto sezonny prejav :yes: ale zas ziadne extra velke prekvapko...v PO si to uzivajte :wink:

Nightwolf - :thumbsup: sig
cepi píše:sympaticky tohto sezonny prejav :yes: ale zas ziadne extra velke prekvapko...v PO si to uzivajte :wink:

Nightwolf - :thumbsup: sig
No nevím Cepi, zápasy Sen´s hodně sleduji a je to tam takové všelijaké. Některé zápasy jim mimořádně vyjdou, jindy zase hrají naprosto otřesně. Každopádně kdyby se jim nepovedla ta neskutečná série před OH, tak si letos o PO mohou nechat jen zdát. Nedokáží udržet nějaký ten standard, vyhrát pár matchů i když jim to zrovna moc nejde a soupeře vyloženě nepřehrávají. Zkrátka buď hrají skvěle nebo na ho*no. Každopádně jestli to PO udělají, tak se vše maže a uvidíme co nám Senatoři předvedou v PO !!!!
Tak dnes nas caka (na prvy pohlad) tazky zapas v Buffale, avsak mame s nimi skvelu seriu od lockoutu (24-6-4) a v tejto sezone 4-0-0, takze verim ze vyhrame :wawe: :box:

Zostava dnes:
Regin - Spezza - Alfredsson
Cullen - Fisher - Shannon
Ruutu - Kelly - Neil
Foligno - Z. Smith - Winchester

Phillips - Volchenkov
Sutton - Karlsson
Campoli - Carkner

Elliott

Michalek, Kuba a Kovalev su zraneni

Podme Senators! :clap: :clap: :wawe:
PS: mame sice vykyvy vykonov, ale myslim si ze nam playoff neujde, Boston a Philadelphia nehraju tiez najlepsie a navyse ostavajuce zapasy su väcsina s timami s druhej polovice tabulky (teda okrem Capitals a Sabres)
Nightwolf píše:
tak toto nerozchodite tak lahko..
maro píše:
Nightwolf píše:
tak toto nerozchodite tak lahko..
nastastie sa to nesplnilo a vezieme si z Buffala 2 body :biglol: :clap:

Buffalo - Ottawa 2:4 (0:1, 1:2, 1:1)
Góly BUF:
1:2 - 30:52 - T.Kennedy (P.Gaustad)
2:3 - 41:34 - J.Pominville
Góly OTT:
0:1 - 06:42 - C.Kelly (J.Ruutu, C.Neil)
0:2 - 25:36 - P.Regin (J.Spezza, M.Carkner)
1:3 - 34:03 - J.Spezza (D.Alfredsson, E.Karlsson) v presilovke 5:4
2:4 - 59:59 - D.Alfredsson

Celkom strely na bránu: 43-30.
Vylúčenia a trestné minúty: 4/11 - 5/24.
Brankári: R.Miller 3/30 - B.Elliott 2/43( :good: )
Divákov : 18,690 at HSBC Arena.

3 hviezdy zápasu:
OTT 30 B.Elliott
OTT 19 J.Spezza
BUF 28 P.Gaustad

Mike Fisher dostal trest 5 minut + do konca zapasu, nakolko som zapas nevidel, neviem povedat co spravil, ale "zajtra" obzriem highlights
Nightwolf píše: Michalek, Kuba a Kovalev su zraneni
Keď už spomínate Kovaleva, čo je s ním? Hrá s nejakým zranením, alebo putuje zostavou hore dole, alebo je proste z formy? Jeho marcová bilancia je hrôzostrašná - 0+0 a -10. :-O
Lukas33 píše:
Nightwolf píše: Michalek, Kuba a Kovalev su zraneni
Keď už spomínate Kovaleva, čo je s ním? Hrá s nejakým zranením, alebo putuje zostavou hore dole, alebo je proste z formy? Jeho marcová bilancia je hrôzostrašná - 0+0 a -10. :-O
Bohuzial on hra tuto sezonu casto tak, ze ho vôbec nevidno, klucky vie pekne, ale väcsinou idu do prazdna a clovek ma pocit ze vidi Cheechoo-a(aj ked u Cheechoo-a som mal pocit, ze on fakt silou mocou chce hrat pre tim a snazi sa, u Kovaleva miestami tento pocit nemam, on si otoci klucku a ide na striedacku, popripade hakuje protihraca :x)
V zostave putuje takmer kazdy, takze to s tym nic nema, jedine 4. lajna ostava nezmena, inac kludne (par minut) aj Spezza hra v 3. lajne (vcera napriklad) alebo Regin v 1., Kovalev väcsinou hra v 2. s Cullenom a Fisherom
Zranenie ma len od minuleho zapasu (lower body injury)
Uvidi sa ako nam bude platny do playoff, tam by sa mohol ukazat, to je domena skusenych hracov :cinka:

PS: Tak nasiel som video s tym incidentom medzi Fisherom a Kaletom:

mozno som subjektivny, ale za toto dat 5 minut + do konca zapasu je podla mna riadna sprostost
pěkně to ten Kaleta nasimuloval,a rozhodčí jak mu to sežrali.. :doh:

dnes vyhra proti Panthers,paráda :clap: ,snad si kluci tu formu udrží až do PO.. :roll:
GO SENS GO!!!
Ottawa - Florida 3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
Góly OTT:
1:1 - 35:02 - M.Cullen (E.Karlsson, C.Campoli)
2:1 - 37:40 - P.Regin (J.Spezza, E.Karlsson)
3:1 - 41:44 - D.Alfredsson (J.Spezza, E.Karlsson) v presilovke 5:4
Góly FLO:
0:1 - 26:59 - S.Weiss (C.Stillman)
3:2 - 53:14 - S.Reinprecht (C.Stillman, B.Mccabe) v presilovke 5:3

Celkom strely na bránu: 25-22.
Vylúčenia a trestné minúty: 5/13 - 5/13.
Brankári: B.Elliott 2/22 - T.Vokoun 3/25
Divákov : 18,689 at Scotiabank Place.
3 hviezdy zápasu:
OTT 65 E.Karlsson
OTT 7 M.Cullen
OTT 30 B.Elliott

Zo zaciatku som mal pocit, ze rozhodca piska proti Floride, nase vylucenia prisli az ku koncu zapasu, prezili sme aj jedno oslabenie 5 na 3 (druhe nie :? )
Karlsson bol dnes vsade a pripisal si 0+3 :thumbsup:, Kovalev bohuzial zase nic moc, mam pocit, ze on sa prilis spolieha na jeho talent a necha bojovat spoluhracov o puk, ja som ho ani raz nevidel bojovat pri mantineloch :evil: väcsinou tam len stal a cakal kym mu druhy vybojuje puk a prihra
Volchenkov sa zranil pri jednom hite na Floridskeho obrancu, ked sa zrazil so Suttonom, dufam, ze to nie je nic vazne, lebo pri oslabovke bolo hned vidno, ze nam chyba :cry:
Ideme dalej, caka nas tazky zapas s Capitals, v momentalnej forme by to mohli byt aj 2 body, ja verim, ze to bude aspon jeden
GO SENS GO!!!
Nightwolf píše:Kovalev bohuzial zase nic moc, mam pocit, ze on sa prilis spolieha na jeho talent a necha bojovat spoluhracov o puk, ja som ho ani raz nevidel bojovat pri mantineloch :evil: väcsinou tam len stal a cakal kym mu druhy vybojuje puk a prihra

GO SENS GO!!!
On Lexa nikdy nebyl nějaky typ hráče který se rve v rohách apod....Pro mě to je ale modla a neznám na světě šikovnějšího hráče než je Lexa.... měl zustat v Montrealu kde ho lidi milovali :-(
Martin #27 píše: On Lexa nikdy nebyl nějaky typ hráče který se rve v rohách apod....Pro mě to je ale modla a neznám na světě šikovnějšího hráče než je Lexa.... měl zustat v Montrealu kde ho lidi milovali :-(
Kovalev sa asi setril na dnes, 4:41 v OT dal gol na 5:4 a vezieme si z Washingtonu 2 body :clap: :biglol:
Spezza dnes 2+2 :thumbsup:, Alfie 0+3, Karlsson 0+3, parada, hlavne ma tesi, ze uz nam idu konecne presilovky (aj ked Capitals penaltykilling je vtip :roll:) a to hlavne vonku, kde sme dlho boli na 30. mieste v lige
Ideme dalej, uz len krôcik od playoff :wawe:
GO SENS GO!!!
dojimas ma..
ottawa ma uz davno iste5.miesto..
Ako keby si nevedel ako to myslim :-P :twisted: este 2 body a mame "clinched a playoff spot"
tak Lexa to dneska nemálo zkušeně tečnul do branky....ale taky musím pochválit Karlsona za pěknou citovku na hokejku Lexy
podle mě bude Ottawa v PO hodně kousat pokud bude mít golman ( nevím na koho vsadí jestli na Elliho nebo Pascala) formu
tak ten gol bol fakt skillersky, pecka :shock: :-O :yes:
Elliott je jednoznacna jednotka (minuly tyzden zase 1. Star tyzdna (len proti Washingtonu nevyzera dobre (hlavne proti Seminovi))) a vyborny brankar, Leclaire sa kludne moze pakovat :twisted:
Nightwolf: tak už sme táám!! :clap: :wawe: :D

Elliott se nesmí zranit,cejtím v něm velkou oporu. :roll:
parada :biglol: :clap: :oslava: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol: :clap: :clap: :clap:
Karlsson 2+0, Spezza 0+3, Regin 0+2, hraci su v spravny cas vo forme, ked sa k nim prida este zvysok timu, tak to bude este lepsie
Kovalev pekny najazd :good:, Spezza este lepsi :thumbsup:
hlavne nase presilovky su stale lepsie (nedali sme vcera sice gol z PP, ale ten presun puku je paradny a v playoff budeme nebezpecni)
Elliott podal zase vyborny vykon a v playoff bude velky faktor
969 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS