Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SAN JOSE SHARKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Chlapi, Havlát mal veľa zdravotných problémov v minulosti a nikto nehovorí, že sa nemôžu vrátiť, ale za posledné tri sezóny odohral 81, 73 a 78 zápasov, tak z toho nerobme vedu. :roll:

Inak súhlasím, aktuálne by to malo pomôcť skôr SJS. :good: Ja som ale napr. zvedavý, či veľký Wildo Burns podpíše o rok so San José. Ak nie a vráti sa do Wild (odmietne trejd/podpísať v SJ/podpísať inde), tak Fletcher získal fakt veľa, za rok bez Burnsa.
neis píše:podle mě prospěje jednoznačně SJS. Heatley je frajírek a náladový hráč a nedivil bych se kdyby dělal bordel i v šatně. Havlát nemá sice zdraví ze železa, ale když dostane vedle sebe týmové hráče, tak si myslím, že Danyho i překoná. Naopak nevěřím, že Heatley bude mít nějaká vysoká čísla v beton týmu jako je Wild...no necháme se překvapit ;) Podle mě celková výhra SJS ve výměnách mezi Wild a SJS.
Naprostej souhlas :) Havly je borec :clap:
http://hokej.sport.cz/clanek/188600-hav ... sance.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Staršie video, v podstate 24/1 s Ryanom Cloweom. (mapuje away zápas v Columbuse).

Tak na Sharks som zvedavy. Boli aktivny na letnom prestupovom trhu. Ocekavam boj o PO. 6-9 miesto.
guillaume píše:Tak na Sharks som zvedavy. Boli aktivny na letnom prestupovom trhu. Ocekavam boj o PO. 6-9 miesto.
6-9 ? :shock: To si myslím prestrelil. Ja to vidím s LA na boj o titul v Pacifickej divízií :yes:
http://www.youtube.com/watch?v=qSg4ZLU4V7A" onclick="window.open(this.href);return false; :D

Sharks pred sezonou sú uplne skvelí, moc im fandim aby to tuto sezonu vyhrali, nech aj miso donese stanley cup na slovensko :hop:

btw, výmena Havlata za Heatleyho bola velka chyba, Havlat moze byt rad ze drzi po kope, Heatley si s Jumbom rozumeli, ale zas tiez je pravda, ze s Thorntonom hra kazdý dobre :D
Tulo píše:Sharks pred sezonou sú uplne skvelí, moc im fandim aby to tuto sezonu vyhrali, nech aj miso donese stanley cup na slovensko :hop:

btw, výmena Havlata za Heatleyho bola velka chyba, Havlat moze byt rad ze drzi po kope, Heatley si s Jumbom rozumeli, ale zas tiez je pravda, ze s Thorntonom hra kazdý dobre :D
Budem veľmi stručný:

Heatley už vyše roka lajnu bŕzdil, s Coutureom si nesadol, potreboval zmenu.
Havlát v posledných troch sezónach odohral 81, 73 a 78 zápasov, takže ak to znamená, že "ledva drží pohromade" tak ďakujem pekne.
S Thorntonom ani zďaleka za posledné sezóny nehral dobre každý a ani samotný Thornton nehral vždy dobre s hocikým, Setoguchi mu sadol napr.

A v neposlednom rade dúfam, že :cup: Sharks vyhrajú (Michalovi to samozrejme doprajeme mnohí) pre fanúšikov ako mide, nie pre niekoho kto im fandí preto akí sú "úplne skvelí".

:klobuk_dole:

Důkaz, zkušenost, Old Spice :giggle: :slap:

:lol2: Tak za toto si u mňa Joe šplhol.
Tak Sharks sa nám rozbiehajú. Len by to chcelo viac bodov od prvej formácie. Po minulé roky bola produktívna oveľa viac neviem čo sa s nimi túto sezóne robí. Ak sa nezobudia a nenadviažu na svoje doterajšie výkony z predchádzajúcich ročníkov tak v San Jose môžu na nejaký výraznejší úspech zabudnúť. Pred sezónou ich odborníci pasovali za najväčšieho favorita na zisk Stanley Cupu. Ak sa im to nepodarí tak určite vymenia buď Thorntona alebo Marleaua. Už sa o tom hovorilo aj minulú sezónu ale dostali sa do finále konferencie. Ja im ako ich dlhodobý fanúšik držím palce!!! Poďme žraloci!!!! :clap: :clap:
Tak dnes SJS prehralo na ľade Hurricanes 3:2. Zápas to bol taký priemerný. Šancí mali žraloci tiež dosť kľudne mohli vyhrať rozdielom 2-3 gólov. Výkonmi ma potešili Burns, Boyle a Dominic Moore. Myslím si, že Moore pomôže tretiemu útoku žralokov. Je to šikovný hráč či už smerom dopredu alebo dozadu. V obranných činnostiach by mal byť ako doma veď v Tampe Bay hrali defenzívny štýl hokeja. Ja len dúfam, že zajtra Red Wings porazíme a ich rekord zastavíme!!! :groupwave:
Taky bych si to přál, ale, Red Wings si to zaslouží, je to snad nejlepší organizace poslední dekády.. nebo dvou? Respekt :thumbsup:
To je jasné, že si to zaslúžia a určite je to aj najlepšia organizácia posledných 15 rokov to bezpochyby. Ale aj tak nemôžu na domácom ľade vyhrávať do nekonečna a ja to vidím, že dnes žraloci ich rekord zastavia :good:
Já vám to přeju, o tom žádná. :wink:
Tak nevydarilo sa. Red Wings hrajú túto sezónu veľmi dobrý hokej. Zápas to bol celkom dobrý. Najviac ma potešila obrana a pred Niemim skláňam :poklona: . To čo dnes predvádzal bolo fantastické... Myslím, že už pomaly začína stabilizovať svoje výkony. Dúfam, že nezačne len on ale aj celý tým. Ale výkon hráči podali dobrý. Jedine čo im môžem vytknúť je, že mali dať viac gólov. Šance na to mali. Ale aj tak zápas bol dobrý a výkon priemerný. :yes:
Rolo56 píše:To je jasné, že si to zaslúžia a určite je to aj najlepšia organizácia posledných 15 rokov to bezpochyby. Ale aj tak nemôžu na domácom ľade vyhrávať do nekonečna a ja to vidím, že dnes žraloci ich rekord zastavia :good:
:nono: Možná nabudúce chľope :wink2:
To dúfam :D
Rád vidím nového fanúšika Sharks na palube a rovno vás oboch s Nabbym žiadam o report na Winchestra, Ferriera a Brauna. Vopred ďakujem.
Getzo5 píše:Rád vidím nového fanúšika Sharks na palube a rovno vás oboch s Nabbym žiadam o report na Winchestra, Ferriera a Brauna. Vopred ďakujem.
Getzo, ja sa ti priznám že okrem zápasu s Detroitom som Sharks nevidel celý zápas ani nepametám ... z prvých 35.zápasov som prišiel o 2, odvtedy som rád keď vidím aspoň 1 za 2 týždne :| :cry: takže ja niaky report podám ťažko, ... ale už zase to vyzerá tak že by som mohol v noci pozerať tak pravdepodobne od Toronta to bude opäť so skalopevnou pravidelnosťou :) ...
Winchester - Tak ja si myslím, že má naviac. Po minulé sezóny podľa mňa bránil lepšie. Zatiaľ ku nemu podrobný report nedám, pretože neviem ako bude hrať v tých najdôležitejších chvíľach. Ale nie je to zase najhoršie.
Ferriero - Tak túto sezónu ma milo prekvapuje. Každým zápasom je istejší. Dokonca dal túto sezónu 4 víťazné góly!!! Takýto hráč sa nám hodí do PO, pretože tam treba mať čo najviac hráčov, ktorý zoberú na seba to, že sa ide vyhrať.
Braun - Tak ja si o ňom myslím, že by sa do budúcnosti mohol vypracovať na dobrého beka. Nato, že s NHL nemá veľké skúsenosti hrá vyrovnane a v niektorých častiach hry ma dokonca prekvapuje. Minule proti Red Wings hral veľmi dobre. Ja by som ale aj tak rád privítal nejaký trejd, ktorý by priniesol do nášho mužstva buď kvalitný pick alebo nejakého nádejného beka. Môže byť aj 30-ročný skúsený bek, ktorý by zapadol do nášho systému.
Tak dnes ďalšia prehra :x Výkon bol jeden z horších. Chcelo by to výmenu Vandermeera za nejakého kvalitnejšieho beka a tak isto aj Colin White nepredvádza tie výkony čo na začiatu sezóny. Ak sa do obrany neposilníme tak môžme na PO zabudnúť. Veď tam je rozostup iba 3 body. A to sme ešte stratili vedenie v našej divízii. Treba Coyotes predbehnúť nech sa aspoň takýmto spôsobom dostaneme do PO. Kľudne sa môže stať, že chytíme zlú sériu a budeme niekde okolo 11-12 miesta v konferencii. Flames, Avs, Stars a Kings zbierajú body pravidelnejšie ako my. Stars a Avs majú šnúru troch víťazstiev rade takže treba zabojovať lebo bude veľké sklamanie a kritici budú zase písať kraviny.
Tak a je tu ďalšia prehra. Viesť 2:0 a 3:2 a nevyhrať tak to je naša špecialita v tejto sezóne!!!
Počas druhej tretiny na lavičke skolaboval tréner McLLean tak mu želám skoré uzdravenie a nech si dá konečne v hlave všetko do poriadku. Veľmi ma teší Big Joe-ova produktivita v poslednom období. Len je škoda, že prestal bodovať Pavelski a Couture. A o Marleau-ovi ani nehovorím. Od toho sa túto sezónu čakalo 40 a viac gólov ale to už nedá. Jedine ak by chytil super formu počas ktorej by dával gól na zápas ale pri terajšej forme celého tímu to je nemožné!!! Môj NUMBER ONE je Brent Burns. Je to najlepší hráč túto sezónu. Stabilné výkony, dobrá ofenzíva aj defenzíva čo viac k tomu dodať? Myslím, že trejdom kde sme získali Brenta sme získali veľa!!! Chcelo by to ale ešte jedného podobného hráča ako Višňa!!! Rád by som ho videl v našom drese!!!

A na dnešnej prehre ma hlavne mrzí to, že sme prehrali s Minnesotou, ktorá je tiež v boji o PO. V poslednej dobe sme prehrali veľmi dôležité zápasy čo nás môže mrzieť pri rozdávaní kariet do PO.
Patrick Marleau? toto ma prekvapilo, pretože na toho v poslednej dobe nemôžem povedať nič zlé, veď v posledných troch zápasoch dali Sharks 7 gólov a on mal 6 bodov! Na tripe z 9 zápasov 10 bodov na tu biedu taktiež nie je zlá štatistika .. nevravím že má dobrú sezónu ale momentálne na neho nič zlé povedať nemôžem.

Na Coutureho hrali včera naozaj špinavo, nedá sa povedať že tvrdo pretože to bolo vyslovene špinavo .. ale rozhodcovia všetko nehávali, dokonca aj narazenie na mantinel zo zadu po ktorom sa už Couture nevrátil :slap:
951 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA