Ale co se to deje??XruC píše:Tak nejak pocitam ze Rangers skoncia 1-2 na Vychode a nechcem ich chytit na prve kolo. Nejdem to ratat, ale myslim ze za poslednych 4 - 5 rokov sme s nimi mali vzdy PO seriu, posledene 2 serie vyhrali. Viac nam verim na NYI + ked mam byt uprimny, NYR maju v PO vzdy silnu podporu rozhodcov.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Nevim co hrozneho jsem ted napsalXruC píše:My dvaja mame stavku, myslim na nu pri kazdom zapase. Nebudem ako ty, menit nazor pri kazdej prilezitosti a ako sa mi to najviac hodi. My to PO dame..a neskutocne sa tesim ako ti to flusnem do ksichtu, lebo uz ma serie ako sa tu hras na NHL odbornika a hokejoveho maga.
Mozno to bude tym ze si reagoval na prispevok v ktorom som uz dopredu diskutoval o PO, a na rovinu, to s dnesnym zapasom s Dalasom nemalo nic spolocne.
K zapasu, treba si uvedomit ze Dalas je posledne zapasi top posession tim a ma svoju vysoku kvalitu, my sme nepredviedli nic, vela x tam bol aj kus smoly. To je jeden z tych zapasov, v ktorych ked to nejde, tak to nejde. Na druhej str. sme uz dost dlho neporazili kvalitny tim, takze len v tom to nebude a treba sa zamysliet.
K zapasu, treba si uvedomit ze Dalas je posledne zapasi top posession tim a ma svoju vysoku kvalitu, my sme nepredviedli nic, vela x tam bol aj kus smoly. To je jeden z tych zapasov, v ktorych ked to nejde, tak to nejde. Na druhej str. sme uz dost dlho neporazili kvalitny tim, takze len v tom to nebude a treba sa zamysliet.
po tom mensiom vypadku sme potiahli tri zapasy s vitazstvom a uz by nam PO nemalo uniknut, naopak, este by sme sa mohli posunut v tabulke vyssie, aj ked v podstate mi to je jedno, nechcem iba Rangers, ostate timy mi nevadia...dnes v Minnesote jeden z najlepsich vyokonv v sezone pre mna
Jo, jo... Hodil by se nám...Pali_Caps píše:Steve Moses konci v Jokerite a dalsiu sezonu uz by mohol byt v nhl, myslim, ze by sme po nom jednoznacne mali ist, to by mohol byt v druhej lajne strelec konecne, vela penazi by urcite nestal, ale cakam, ze po nom pojde tak polka ligy.
A tady ještě nějaké starší "novinky"
Dmitry Orlov (D) Assigned to the Hershey Bears (AHL) for conditioning purposes.
Tak snad si Orlov ještě zahraje v této sezóně...
A ještě tohle:
Vitek Vanecek (G) Re-assigned to the Hershey Bears (AHL).
GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!
Po dnešných výsledkoch to vyzerá tak, že pokiaľ odohráme my aj Rangers tých posledných pár zápasov cca. podľa očakávaní, mali by sme sa im vyhnúť, lebo oni ako pravdepodobný víťaz východu hrajú s WC s menej bodmi, no Caps majú momentálne nakročené skončiť ako silnejšia WC alebo 3. tím v Metre...
Rangers sú stále možní, ale momentálne to vyzerá pravdepodobnejšie na Tampu/Montreal/Islanders/Pittsburgh, takže super.
Rangers sú stále možní, ale momentálne to vyzerá pravdepodobnejšie na Tampu/Montreal/Islanders/Pittsburgh, takže super.
Objavuju sa zvesti, ze by Green nemusel podpisat s WSH novu zmluvu a stane sa free agent. Ak sa toto stane, bude to big fail. To by uz bol stvrty top hrac za posledne 4 roky co by odisiel bez nahrady..,pred nim Semin, Ribeiro, Grabovsky, Green??
Je tazke byt WSH fan.
Momentalne (po zapase s NSH) som na tom tak ze sa vazne rozhodujem ci si nedam od tohto marazmu nejaku pauzu (apon rok) po tom co nas sundal Forsberg mam uz toho tak akurat. Sme v Top 5 najprijebanejsia organizacia ligy (dlhodobo) a po tych 18 rokoch co som wsh fanusik som si tej radosti teda moc neuzil.
Momentalne (po zapase s NSH) som na tom tak ze sa vazne rozhodujem ci si nedam od tohto marazmu nejaku pauzu (apon rok) po tom co nas sundal Forsberg mam uz toho tak akurat. Sme v Top 5 najprijebanejsia organizacia ligy (dlhodobo) a po tych 18 rokoch co som wsh fanusik som si tej radosti teda moc neuzil.
treba sa na to pozerat tak,ze nase vedenie chce,aby sme do PO vstupili s co najsilnejsim kadrom,bez ohladu nato, o koho mozme po sezone prist.A myslim si,ze s Greenom sme silnejsi ,ako bez neho.Mozno keby Orlov hral v dobrej forme celu sezonu,tak by u nas uz Green nebol......Ale ak ho mame podpisat tak za aku cenu?
John Carlson ma podla mna primerany kontrakt vzhladom na jeho vykonnost a obcasne kiksy.Ale ci by bol ochotny ist Green o 2 melony dole,ked napriklad Niskanen ma 5.75 a orpik 5.5 m....
....teda asi tazko.
A k Forsbergovi ....no koho by to nesralo,ked vidime co z neho rastie....Burakovsky,Vrana,Forsberg,....to mohla byt nasa buducnost za generaciou Ovieho a Backyho....tento preslap McPheeho uz s5 nevratime.Uz to povazujem za uzavretu kapitolu ....teda asi az do dalsieho vzajomneho zapasu S NAshvillom,ked nam zase vytrie kocura .
John Carlson ma podla mna primerany kontrakt vzhladom na jeho vykonnost a obcasne kiksy.Ale ci by bol ochotny ist Green o 2 melony dole,ked napriklad Niskanen ma 5.75 a orpik 5.5 m....
A k Forsbergovi ....no koho by to nesralo,ked vidime co z neho rastie....Burakovsky,Vrana,Forsberg,....to mohla byt nasa buducnost za generaciou Ovieho a Backyho....tento preslap McPheeho uz s5 nevratime.Uz to povazujem za uzavretu kapitolu ....teda asi az do dalsieho vzajomneho zapasu S NAshvillom,ked nam zase vytrie kocura .
Je dobré, že ten kontrakt má ešte na ďaľšie 3 sezóny, lebo inak by si podľa mňa bol nepríjemne prekvapený zo zmluvy, ktorú by teraz dostal.NocnyVlcik píše:John Carlson ma podla mna primerany kontrakt vzhladom na jeho vykonnost a obcasne kiksy
U Greena som na tom tak, že keď vážne chce ostať, je ochotný zobrať zľavu a aj spokojný so svojou terajšou rolou v tíme, nech ostane. Ak ide po peniazoch, tak za to, čo pravdepodobne ako UFA dostane, by som bol radšej, ak pôjde preč. Hlavne ak to má byť dlhodobá 4+ ročná zmlúva... ak je v pláne udržať ho za každú cenu, nemali sme v lete podpisovať Niskanena.
No neviem...ja som si uz nejak zvykol,ze mame tendenciu preplacat hracov (Theodore,Nylander, Ward,Laich,Niskanen,Green)Zdenko píše:Je dobré, že ten kontrakt má ešte na ďaľšie 3 sezóny, lebo inak by si podľa mňa bol nepríjemne prekvapený zo zmluvy, ktorú by teraz dostal.NocnyVlcik píše:John Carlson ma podla mna primerany kontrakt vzhladom na jeho vykonnost a obcasne kiksy
.
Alex, Alex..
Uz teraz je legenda a som rad ze pozeravam zapasi v jeho ere
http://www.washingtonpost.com/news/fanc ... e-gretzky/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uz teraz je legenda a som rad ze pozeravam zapasi v jeho ere
http://www.washingtonpost.com/news/fanc ... e-gretzky/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem