Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak jsem se porozhlidnulm kolem a chapu ze ten Ashton tam Lawtona drazdil. Vsichni predpovidaci draftu Ashtona hodnotili na volbu kolem 10-12te pozice takze Lawton (asi celkem spravne) tusil ze z 28myho mista to bude steal deal. Navic je to syn otce a evidentne mu media prejou ... coz se jak predpokladam libi zejmena Koulesovi. Krome toho jeste starej Ashton hral s Lawtonem v Minessota North Stars ... takze dalsi protekce ;-)

Cili... tentokrat si Brian Lawton IMHO jednoznacne zaslouzi pochvalu ... navic neobetoval dve druhy volby jak puvodne zamyslel, coz opet kladne hodnotim. Takze za me jeste jednou Lawton za prvni kolo draftu velka pochvala. :cool: :good:

Jinak tady je kratkodoba predpoved draftu a Hedmanovy budoucnosti z jednoho odborneho serveru:
Oren Koules, theco-owner of the Lightning deals his pick to Jerry Bruckheimer.Bruckheimer brings in his movie making team, including Director Michael Bay to direct: TAMPA BAY, the movie.
They then take Victor Hedman. Unfortunately, Hedman never does make the NHL.He is arrested after throwing a little girl into a lake.

Obrázek
Vice zarucene pravdivych in formaci o osudech draftu zde:
http://islandersindependent.com/2009/06/26/bd1.aspx
Sranda jsou dotazniky kandidatu na draft. U Ashtona jsem nasel napsano:

FAVORITES

NHL Team: Boston Bruins, Philadelphia Flyers
NHL Player: Rick Nash
Shootout move: Spin-o-rama
Goal celebration: Fist pump
Video game: NHL ‘09 ... ehhh, vazne ?
Movie: Wanted
Actor: Nicolas Cage
Cartoon: Garfield
Website: NHL.com ... ehhh, vazne ? No teda...
Book: The Complete Player by Saul Miller ... ehhh, no to snad ... ten kluk zije jen pro hokej ?
Pump up song: “New Noise” by Refused
Restaurant: The Keg
Sport (other than hockey): Fishing
Place to visit: My Cabin ... no to uz snad nemysli vazne ...
Snack: Fruit
Superhero: Batman ... myslim ze tady je chyba v prepisu, ze urcite myslel Bettman. To je ten pravy super-hero ;-)

:smile03: :scare:
Bože , my jsme vzali toho Slováka ... :?
kisin píše:Bože , my jsme vzali toho Slováka ... :?
"Ten Slovák" je vynikajúci hráč, takže skôr by som povedala, źe ste mali terno.
To snad ne , další Slovák , to tady budujeme farmu pro Slováky ? Je to golman , tomu nerozumím ... navíc není to první golman , jako 148. jsme si vzali Michael Zadora ... myslel jsem , že máme v systému dostatek golmanů a my vememe další 2 golmany ... :sad2:
4Kisin: To se stává, když je vedení plný debilů :D
Takže se moc těším na Hedmana :) chtěl bych vidět hrát Ashtona, alespon ve čtvrté lajně, at vím co umí :D a chtělo by to konečně nějaký přestup, samozřejmě pro nás výhodný (např. Prospal za Heatleyho :lol2: )
Ashton by měl zůstat ještě alespon 2 roky v nějaké nižší soutěži , není třeba na něj takhle tlačit . Talent určitě má , ale na nhl ještě není připraven.Většina odborníků tvrdí , že do NHL je připraven naskočit jen Tavares s Hedmanem ...

Během dnešního draftu proběhl rozhovor s Lawtonem . Říkal , že Vinny zůstane :good: :cool: :yes: :clap: :biglol: pak něco málo řekl k Hedmanovi , že bude hrát nhl :good: a nakonec chválil Ashtona ...
Že by Lawton začínal dostávat rozum? :lol2: jenom abych to nezakřikl, takže to radši zaklepu :good:
Mě si Lawton začíná získávat ... pomalu ale jistě začíná chápat , co obnáší práce GM . Během draftu se tedy činil na jedničku :wink: s tím Ashtonem to provedl jak starý mazák , hodně dobře hodnotím i pick Januše ( i když je to golman ) , jako 162.draftu se nám ještě může vyplatit . Na MSJ byl údajně famozní ... překvapit může ještě ten Bělorus , nebo Richard Panik . Uvidíme :)

Od nýnějška , zde nechci žádné debilné keci na adresu Briana :yes: ten , kdo se o to přinejmenším pokusí , at' si mě nepřeje :D
kisin píše:Od nýnějška , zde nechci žádné debilné keci na adresu Briana :yes: ten , kdo se o to přinejmenším pokusí , at' si mě nepřeje :D
... mmno jasne Brian je odedneska kamos ;-) . No uvidime jak si tahle loutkova chunta povede pres leto s podepisovanim RFA a UFA ... zatim bych mu dal za draft 1- . jeste nemam uplne prostudovany nizsi volby ale pominu-li IMHO zbytecny vyber dvou golmanu coz je post kde TBL preteka talentem (uprimne receno mi ani neni jasny kam je vsechny budeme davat) tak se mi draft libil ... stejne jako rozhovory s Lawtonem. Este kdyby se tak ti kovbojove chteli venovat necemu jinymu nez tahani za provazky kazdy jinym smerem a kdyby se povedl ten Adam Oates ... to by bylo fajn. To bych snad videl nadej i na play-off ...

Jinak ... opet jako vloni Stammera bych prispeni Hedmana letos nerad nejak precenoval. Vzpomente si ze i Stammerovi to trvalo pul roku nez se zacal nachazet. A souhlasim, zbytek sup do nizsich lig ... a ti nejlepsi jen obcas nahoru na vypomoc. Horsi je to aktualne s golmanama, uprinme receno mam docela obavu esli bude vubec Smithy ready do kempu a do zahajeni. Ten odchod Olieho se nam ted docela IMHO vymstil, nedokazu si predstavit ze by mel na zahajovaci zapas nastoupit jako jednicka McKenna s ... kym za zady ? Tokarski ? Helenius ? Jung ? Koseckin ?

Hlasuju pro odproseni Caps za Michala Neuvirtha ... beztak maji Varlamova a Johnsona ;-)
Takze jsem si porovnal ratingy skautu s draftem a vyslo to pro Lawtona velmi, velmi dobre.... viz tabulka:

Obrázek

Nejvetsi posun vyhodnosti je u Hutchonsona, kterej mimochodem meri jen o malo vic jak Marty#26 a tak ho asi dost GM prehlizeli. Naopak jedinej cervenej je golman Janus ... ovsem jen o jedno misto, navic precijen tady bych severoamericky skauty trochu podeziral ze zaujatosti proti evropanovi (byt hral loni jednicku v OHL Erie Otters). Cili (a opakuju to uz po treti...) dobrej draft, Briane, diky. Jediny co nevim co s tolika golmanama budeme delat ... spis ocekavam, ze tihle prospekti budou na vymenu za jiny prospekty, no uvidime.

Mimochodem, prvni ctyri nase volby se vesly do Top60 prospects podle McKenzieho z TSN ( http://www.tsn.ca/draftcentre/feature/?id=11891 ), coz je taky dobra zprava.
safa píše:
kisin píše: Hlasuju pro odproseni Caps za Michala Neuvirtha ... beztak maji Varlamova a Johnsona ;-)
Tohle by dle mého názoru nebylo řešení , Neuvirth není o moc zkušenější jak Helenius :wink:
Conklin je volný, Wings vyhlásili, že dvojka bude Howard.
Ale říkám znova, první posílit jinde, toto tak nehoří....ikdyž to záleží na Smithovi.
Ale jo, proč ne Conklina :D skvelá dvojka :)
Ještě by to ale chtělo centra do druhý lajny a kvalitní křídlo do první lajny, když vezmem, že Marty a Stamkos budou křídla v druhý lajně.
Já bych se na nějakou dvojku vysral , Helenius je talent , nějakých 20 zápasů za sezonu by měl v pohodě zvládnout.Conklin by chtěl nějaký 2 melcky a to je zbytečně moc ... jak psal Mountain , bota nás tlačí jinde . Přinejhorším zavoláme Ramovi do Ruska :-P

S tím centrem je to blbost , centr , to je ten poslední post v poli , kde nás tlačí bota ... útok Stamkos - Lecavalier - St.Louis je konina . To by nám zase hrála jen 1.lajna ... v kempu se objeví další centr Mitch Fadden , s kterým jsme nedávno podepsali smlouvu , spíš si ale myslím , že bude hrát za Admirals.
painkiller píše: Ještě by to ale chtělo centra do druhý lajny a kvalitní křídlo do první lajny, když vezmem, že Marty a Stamkos budou křídla v druhý lajně.
Aha , takže jsem to asi špatně pochopil ... proč by měl dělat Stamkos křídlo ? Kdes na tom byl ? :roll: Já myslel,že tohle je jasné ... Vinny 1.centr , Stammer 2.centr . A k nim poskládáme Martyho , Malona , Prospala a nějakou posilu :roll: tak to bude nejlepší ....

Blíží se nám 1.7. , myslíte , že někoho ulovíme ? V posledním čísle THN byl pěkně sepsán seznam UFA hráčů :)
Do útoku by se mi líbil Brian Gionta nebo Márty Havlát ... Gionta by asi byl levnější , takže jsem spíš pro něj.Do 3.útoku k Halpernovi by se mi líbil Moore ...

K obraně ... tam připadají k úvahu Oduya,Ohlund a Skrastinš ... já osobně jsem pro Skrastinše,jeho angažování by bylo hodně chytrým tahem.Vynikající defenzivní obránce , co nedělá chyby . Letos se umístil 9.v počtu zblokovaných střel :) nedělá sice tolik bodů,ale je to bek se slušnou rozehrávkou . A co je to hlavní , je dost zkušený na to , aby ukočíroval Hedmana :wink: Lashoffovi by snad měl postačit Ranger , Paulovi příští rok hodně věřím :frajer2:
Nebránil bych se ani případnému návratu Sydora ( taky UFA ) nebo Lukowiche ... ten měl letos u Sharks dobrou sezonu , kdyby se dařilo týmu , určitě by se dařilo i jemu ... ale prioritou by pro nás měl být Skrastinš ( popřípadě Ohlund ... )

Obrana se Skrastinšem by vůbec nevypadala špatně :
1.Ranger - Lashoff
2.Hedman - Skrastinš
3.Krajíček - Meszároš ( bohužel ...)

S tím , že na šanci bude čekat Mihalík , Lundin a Quick ...

Co vy na to ? Dle mého názoru by nám Skrastinš dost pomohl ... navíc určitě nebude nějak drahý , letos bral 2.4 milionu.
No, s tim Stammerem na křídle sem to myslel proto, protože se mu na MS jako křídlu dařilo :)
Na 1.7. se nemůžu dočkat, a já očekávám příchod kvalitního beka a nějaké výrazné posili do útoku :yes:
Ten Skrastinš se mi taky docela zamlouvá, ještě vyměnit Meszarose :D
Ale on hrál na MS normálně centra , občas jen Doan zaskočil na buly ...
Aha :D Stamkose sem častlo viděl na křídle, tak mě to zmátlo. JInak bych byl i docela rád, kdyby se vyměnil Prospal + kýbl puků, za mladšího a lepšího hráče :)
To víš no , Canada předváděla rychlý útočný hokej , hráči si měnili svá místa ... :wink: na Vinny Prospala mi nešahej , on je stejně prakticky nevyměnitelnej ...
http://lightning.nhl.com/team/app?artic ... rvice=page

Víceméně souhlasím , snad jen Tukonena jsme si mohli odpustit a samozřejmě Smabyho ... :thumbsdown:
Jinak ty kontrakty by se měli pohybovat kolem 3 let , tipuji . Krajíčka prý podepíšeme jen na rok :verysad:
Nejnovější drby:
-před draftem byl údajně Vinny nabídnut Islanders za 3 1st round picky (09,10,11) !!
-pročítal jsem fora, naši zahraniční kolegové vidí jako ideálního partnera pro Hedmana Ohlunda. Vidím to úplně stejně, ten tu dojít, skáču do stropu. Ale taky jsem četl, že Ohlund chce jít do týmu, kde má slušnou šanci vyhrát SC, takže asi nic. Pak tam byl Oduya, ale ten už podepsal s Devils
-dále taky hodně lidí "počítá" s tím, že ve druhé lajně bude hrát Downie. Ono ten potenciál tam možná je, ale imho tuhle sezonu určitě ne
-kolegům se taky moc nepozdává podpis(případný) Krajíčka, většina ho vidí jako 6.-7. beka. Ach jo, jak v USA nemaji rádi Evropany....
-velmi pravděpodobně půjdem pro golmanovi (dvojce), když McKenna nedostal kvalifikační nabídku. Prej Belfour chce ještě hrát, no snad si toho Lawton nevšimne...
Ježiš, Ohlunda bych bral z fleku :wub:
Heleniuse bych rád zkusil, na dvojku má určitě a lonskou sezonu chytal 10 minut :D
Jestli se Downie zkrotí a přestane dělat voloviny a chovat se jako hráč, dal bych mu prostor ve třetí lajně, a postupem času a podle výsledků, by do druhý klidně mohl zavítat :thumbsup:
Krajíčka bych ponechal, lonskou sezonu měl dobrou :yes:
Lecavaliera chci vidět v dresu Tampy do konce kariéry, na jakýkoliv výměny at zapomenou :twisted:
no ja vam nechci brat nadeje ale myslim si ze do tampy matt rozhodne nepude :D
Však já s tim už jsem smířený, je to jenom takový přání :D
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS