Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Král draftu - diskuse

Sem budú umiestnené témy, ktoré su staré a preto na fóre už nemajú čo robiť, ale zároveň nebudú zmazané.

painkiller píše:stejně se seknem u Mischelita44, ten už tu nebyl 3 dny :D

veci za neho budem riešiť ja, on je odcestovaný a nema prístup na net. To je celý problém.
ivan23 píše:
painkiller píše:stejně se seknem u Mischelita44, ten už tu nebyl 3 dny :D

veci za neho budem riešiť ja, on je odcestovaný a nema prístup na net. To je celý problém.
Hlavne ze na nej aspon nekdo ma cislo to je hlavni :wink:
:?:
Hele, když vybíráte za někoho kdo je nepřítomen..... ví o tom? ví co mu vyberete? nebo je to prostě nejsi tu, tak ti někoho vyberu...
Wanic píše::?:
Hele, když vybíráte za někoho kdo je nepřítomen..... ví o tom? ví co mu vyberete? nebo je to prostě nejsi tu, tak ti někoho vyberu...
Vie o tom. Leo to stanovil tak, že keď niekto dopredu vie, že tu nebude, tak nech napíše hráčov najlepšie jemu, no niektorí píšu svojich hráčov aj kamarátom.
caute, nejde mi chat, tak to pisem sem. kante som tu cez pocketpc, prosim aj ked som tu, tak vyber za mna toho ryana whitneyho.
ThrashersFan píše:caute, nejde mi chat, tak to pisem sem. kante som tu cez pocketpc, prosim aj ked som tu, tak vyber za mna toho ryana whitneyho.
OK, idem :).
ThrashersFan píše:caute, nejde mi chat, tak to pisem sem. kante som tu cez pocketpc, prosim aj ked som tu, tak vyber za mna toho ryana whitneyho.
Sakra :beee:
maro nieeee ... :x
Už som sa tešil, že Ty si posledný predo mnou a ja beriem Souraya a Ty takto ... vrrr ... :twisted: :D
Pekne, včera som písal leovi osem členný zoznam hráčov a už štyria sú fuč:
Eliáš, Perry, Markov a Wideman :D
leo píše:71. Obrázek Patrik Eliáš L - 6 mil. (21,5 mil.) (Dean nepřítomen)
Eliáša som chcel vybrať v 4.kole :bitka3: .
ja som si vyškrtal už mnoho mien :? to ale zrejme každý. Je rozdiel vyberať to takto (z toho, čo je práve k dispozícii) a vytvoriť svoj vlastný výber zo všetkých hráčov.
Právě proto je podle mě zbytečný vybírat hráče dopředu.... já vždycky začínam vybírat až když vidim, že už je jenom 6 manažerů předemnou... projedou soupisky všech týmů, zjistim kdo je ještě volnej a snažim se vybrat hráče, kterej by mi vyhovoval nejvíc na tom postu kterej právě hledam....
ja uz mam hraca, hracov pripravenych dopredu, resp. viem koho budem najblizsie draftovat, ci C, RW, LW, D, ci G..to poradie jednotl. pozicii ale nemam zabukovane..do 3.kola som isiel s tym, z beriem jedno kridelko, ale nakoniec som sa rozhodol pre C..cize v tychto veciach alternujem, ale co sa tyka jednotl. hracov v tom mam viac menej jasno :)

este taky dodatok, to len tak ma napadlo, ze hadam hlasovanie jednotl. timov prebieha nie podla (ne)oblubenosti danych userov, ale v ramci danych vybranych hracov :)
cepi píše: este taky dodatok, to len tak ma napadlo, ze hadam hlasovanie jednotl. timov prebieha nie podla (ne)oblubenosti danych userov, ale v ramci danych vybranych hracov :)
hh no tak nikdo takovej se tu snad nenajde, kdo by hlasoval podle oblíbenosti usera ;))) ... já teď ještě to hlasování vážně neberu, takže i sám hlasuju trochu lehkovážně (né podle usera teda ;)))) protože po třech kolech neni co hodnotit, ale později to mohl být hezký ukazatel názoru lidí na daný tým, takže doufam že žádný kamarádství či nepřátelství nebude tyhle ankety ovlivňovat
Wanic píše:
cepi píše: este taky dodatok, to len tak ma napadlo, ze hadam hlasovanie jednotl. timov prebieha nie podla (ne)oblubenosti danych userov, ale v ramci danych vybranych hracov :)
hh no tak nikdo takovej se tu snad nenajde, kdo by hlasoval podle oblíbenosti usera ;))) ... já teď ještě to hlasování vážně neberu, takže i sám hlasuju trochu lehkovážně (né podle usera teda ;)))) protože po třech kolech neni co hodnotit, ale později to mohl být hezký ukazatel názoru lidí na daný tým, takže doufam že žádný kamarádství či nepřátelství nebude tyhle ankety ovlivňovat
Práveže hej :). Pozri si moje hlasovanie. Ako môže dať niekto päťku, keď mám v tíme takú hviezdu, ktorou je Dacjuk :).
kanter píše:
Wanic píše:
Práveže hej :). Pozri si moje hlasovanie. Ako môže dať niekto päťku, keď mám v tíme takú hviezdu, ktorou je Dacjuk :).
To je nenavisti k hraci ne k tobe :wink: Aspon doufam :D
Taky mám 4 bůrky který tam nemaj co dělat :beee:
Pochopil jsem to po 1. kole, ale teď po třetím mi to hlava nebere :-D
Ale tak mě je to celkem jedno :-D

Mimochodem kanter -> Neprožíváš to hodnocení nějak moc? :lol2:
The Thrasher píše:
Určite nie :).
kanter píše:
The Thrasher píše:
Určite nie :).
Neprežíva, aj mne dali 5-ku a netuším prečo. Veď mám Zetterberga, Henrika Sedina a Lundqvista. To sú všetky top hráči NHL :yes: A to isté aj u kantera. Nechápem :eek2:
Niekto tu asi nemá rád Švédov. :D
inak sa dost pobavim na podobnych prispevkoch
danchez píše:Za 5, Morrowa jsem chtěl já, už jsem ho měl nachystaného že jej ulovím hned v prvním kole :twisted: Ne, jinak super lajna zatím. Jednička s hvězdičkou :bitka3:
ten kto mi vezme hraca, tak mu dam narokom 4 al. 5 :roll: ale no, je to v podstate zabavka, ale ked uz sme spustili to hlasovanie, tak nech to pôsobi aspon trosku seriozne :wink:
cepi píše:inak sa dost pobavim na podobnych prispevkoch
danchez píše:Za 5, Morrowa jsem chtěl já, už jsem ho měl nachystaného že jej ulovím hned v prvním kole :twisted: Ne, jinak super lajna zatím. Jednička s hvězdičkou :bitka3:
ten kto mi vezme hraca, tak mu dam narokom 4 al. 5 :roll: ale no, je to v podstate zabavka, ale ked uz sme spustili to hlasovanie, tak nech to pôsobi aspon trosku seriozne :wink:
Veď mu dal 1.
yzy19 píše:
cepi píše:inak sa dost pobavim na podobnych prispevkoch
Veď mu dal 1.
jedna 5 tam svieti..danchez to napisal tak lisiacky :D asi on by vedel odpovedat najpresnejsie :)
Cepi blbosť, danchez je férový člen tohto fóra, nikdy by to nespravil. To musel byť taký intelektuál ako pri mne a kanterovi!!!
cepi: za 5 jsem nedával já ;) Chtěl jsem zebrat Morrowa hned jako prvního, nakonec jsem doufal že by na mě mohl zůstat ve druhém, ale nevyšlo to :D
"Ne, jinak super lajna zatím. Jednička s hvězdičkou"
Dal jsem mu za 1 :thumbsup:
528 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA