Hlavne ze na nej aspon nekdo ma cislo to je hlavniivan23 píše:painkiller píše:stejně se seknem u Mischelita44, ten už tu nebyl 3 dny
veci za neho budem riešiť ja, on je odcestovaný a nema prístup na net. To je celý problém.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Král draftu - diskuse
Sem budú umiestnené témy, ktoré su staré a preto na fóre už nemajú čo robiť, ale zároveň nebudú zmazané.
Vie o tom. Leo to stanovil tak, že keď niekto dopredu vie, že tu nebude, tak nech napíše hráčov najlepšie jemu, no niektorí píšu svojich hráčov aj kamarátom.Wanic píše:![]()
Hele, když vybíráte za někoho kdo je nepřítomen..... ví o tom? ví co mu vyberete? nebo je to prostě nejsi tu, tak ti někoho vyberu...
Právě proto je podle mě zbytečný vybírat hráče dopředu.... já vždycky začínam vybírat až když vidim, že už je jenom 6 manažerů předemnou... projedou soupisky všech týmů, zjistim kdo je ještě volnej a snažim se vybrat hráče, kterej by mi vyhovoval nejvíc na tom postu kterej právě hledam....
ja uz mam hraca, hracov pripravenych dopredu, resp. viem koho budem najblizsie draftovat, ci C, RW, LW, D, ci G..to poradie jednotl. pozicii ale nemam zabukovane..do 3.kola som isiel s tym, z beriem jedno kridelko, ale nakoniec som sa rozhodol pre C..cize v tychto veciach alternujem, ale co sa tyka jednotl. hracov v tom mam viac menej jasno
este taky dodatok, to len tak ma napadlo, ze hadam hlasovanie jednotl. timov prebieha nie podla (ne)oblubenosti danych userov, ale v ramci danych vybranych hracov
este taky dodatok, to len tak ma napadlo, ze hadam hlasovanie jednotl. timov prebieha nie podla (ne)oblubenosti danych userov, ale v ramci danych vybranych hracov
hh no tak nikdo takovej se tu snad nenajde, kdo by hlasoval podle oblíbenosti useracepi píše: este taky dodatok, to len tak ma napadlo, ze hadam hlasovanie jednotl. timov prebieha nie podla (ne)oblubenosti danych userov, ale v ramci danych vybranych hracov
Práveže hejWanic píše:hh no tak nikdo takovej se tu snad nenajde, kdo by hlasoval podle oblíbenosti useracepi píše: este taky dodatok, to len tak ma napadlo, ze hadam hlasovanie jednotl. timov prebieha nie podla (ne)oblubenosti danych userov, ale v ramci danych vybranych hracov)) ... já teď ještě to hlasování vážně neberu, takže i sám hlasuju trochu lehkovážně (né podle usera teda
))) protože po třech kolech neni co hodnotit, ale později to mohl být hezký ukazatel názoru lidí na daný tým, takže doufam že žádný kamarádství či nepřátelství nebude tyhle ankety ovlivňovat
To je nenavisti k hraci ne k tobekanter píše:Práveže hejWanic píše:hh no tak nikdo takovej se tu snad nenajde, kdo by hlasoval podle oblíbenosti useracepi píše: este taky dodatok, to len tak ma napadlo, ze hadam hlasovanie jednotl. timov prebieha nie podla (ne)oblubenosti danych userov, ale v ramci danych vybranych hracov)) ... já teď ještě to hlasování vážně neberu, takže i sám hlasuju trochu lehkovážně (né podle usera teda
))) protože po třech kolech neni co hodnotit, ale později to mohl být hezký ukazatel názoru lidí na daný tým, takže doufam že žádný kamarádství či nepřátelství nebude tyhle ankety ovlivňovat
. Pozri si moje hlasovanie. Ako môže dať niekto päťku, keď mám v tíme takú hviezdu, ktorou je Dacjuk
.
inak sa dost pobavim na podobnych prispevkoch
ale no, je to v podstate zabavka, ale ked uz sme spustili to hlasovanie, tak nech to pôsobi aspon trosku seriozne
ten kto mi vezme hraca, tak mu dam narokom 4 al. 5danchez píše:Za 5, Morrowa jsem chtěl já, už jsem ho měl nachystaného že jej ulovím hned v prvním koleNe, jinak super lajna zatím. Jednička s hvězdičkou
Veď mu dal 1.cepi píše:inak sa dost pobavim na podobnych prispevkochten kto mi vezme hraca, tak mu dam narokom 4 al. 5danchez píše:Za 5, Morrowa jsem chtěl já, už jsem ho měl nachystaného že jej ulovím hned v prvním koleNe, jinak super lajna zatím. Jednička s hvězdičkou
ale no, je to v podstate zabavka, ale ked uz sme spustili to hlasovanie, tak nech to pôsobi aspon trosku seriozne
jedna 5 tam svieti..danchez to napisal tak lisiackyyzy19 píše:Veď mu dal 1.cepi píše:inak sa dost pobavim na podobnych prispevkochten kto mi vezme hraca, tak mu dam narokom 4 al. 5danchez píše:Za 5, Morrowa jsem chtěl já, už jsem ho měl nachystaného že jej ulovím hned v prvním koleNe, jinak super lajna zatím. Jednička s hvězdičkou
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé