Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ATLANTA THRASHERS
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
koukal jsem Bergy dalsi gol a Johny O. asistence, zatim to vypada ze nejhorsi hrac v trejdu byl Kovy. Ale co treba nam vratite BergForce pristi sezonuneis píše:Jak se tak dívám na soupisku Atlanty, tak do budoucna by to mohlo být velmi zajímavé, jenom by to asi chtělo trochu poměnit styl hry a přivést do týmu zkušené borce...
Konečně pořádný rozhodnutí. Podle mýho má Ondra mnohem větší potenciál než Kari :frajer2:ThrashersFan píše: A áno, s Pavelcom sa počíta ako jednotkou a Hedberg urČite predĺži. Totiž, Hedberg je fakt populárny v Atlante a aj je obľúbený v tíme. Dokonjca už teraz sa s ním uvažuje ako o potenciálnom trénerovi brankárov.
Spokojnosť, spokojnosť
. Oystrick nehral túto sezónu nič. Teda hral v Chicagu, navyše obrancov máme dosť. Aspoň sa vyčistia vody a dostanú šancu mladí ako Kulda, či Postma. No a Arťuchin môže pomôcť, keďže sa bojím, že Armstrong asi bude trejdovaný, tak ho môže nahradiť. Má na to schopnosť. Hmm, ale keď Armstrong bude trejdovaný a Arťuchin po sezóne odíde, tak mi do smiechu nebude
.
Inak Kozlov údajne do Detroitu. Vďaka Slava za všetko, čo si v tíme spravil, ale nemôžeme si dovoliť držať drahých, starých a už salbých hráčov. Detroit ti prajem, predsa len si tam zažil tie najlepšie chvíle kariéry.
Inak Kozlov údajne do Detroitu. Vďaka Slava za všetko, čo si v tíme spravil, ale nemôžeme si dovoliť držať drahých, starých a už salbých hráčov. Detroit ti prajem, predsa len si tam zažil tie najlepšie chvíle kariéry.
jasnovidec????neis píše:Jak se tak dívám na soupisku Atlanty, tak do budoucna by to mohlo být velmi zajímavé, jenom by to asi chtělo trochu poměnit styl hry a přivést do týmu zkušené borce...
Kód: Vybrat vše
Štyridsaťosemročný veterán Chris Chelios sa údajne vracia na ľad zámorskej NHL. Podľa kanadského portálu Sportsnet sa dohodol na spolupráci s tímom Atlanta Thrashers. Dosiaľ v tejto sezóne pôsobil v klube AHL Chicago Wolves.
Zkušeného borce ano, ale né dědečkaJoe S. píše:jasnovidec????neis píše:Jak se tak dívám na soupisku Atlanty, tak do budoucna by to mohlo být velmi zajímavé, jenom by to asi chtělo trochu poměnit styl hry a přivést do týmu zkušené borce...Kód: Vybrat vše
Štyridsaťosemročný veterán Chris Chelios sa údajne vracia na ľad zámorskej NHL. Podľa kanadského portálu Sportsnet sa dohodol na spolupráci s tímom Atlanta Thrashers. Dosiaľ v tejto sezóne pôsobil v klube AHL Chicago Wolves.
Kdyby sis přečetl předchozí posty,tak bys věděl,proč Cheliose podepsaliGeorge68 píše:Nevěřím, že ho mají Thrashers v úmyslu postavit! Vždyť on už na NHL vážně nemá, to on sám dobře ví! Já ho vnímám spíše už jako jakousi atrakci, než jako hráče, který bude týmu prospěšný! 48 let je už prostě moc! Nechápu co si od jeho podpisu slibujou! :ja_neviem:
Prvý existenčný zápas víťazný. Chvalabohu, ale fakt sme mali na mále. 2:0 sme v 4. minúte vyhrávali a potom toľkokrát sa necháme vylúčiť, že šťastie, že neotočili skóre, ale "len" vyrovnali. Ale oba góly po dosť zásadných chybách. Prvý, keď si naši dvaja opálení Kane a Oduya nedali pozor na Weissa, ktorý v presilovke okolo nich prekorčuľoval
, takisto aj druhý gól mohol byť Booth pokrytý vracajúcimi sa útočníkmi. Ale tí sa na to vysrali. S oslabeniami som spokojný. Hrali sme ich dobre, navyše sme sa ubránili presilovke o dvoch hráčov počas 1 a pol minúty, pričom sme Floridu do vážnejšej šance nepustili. Paráda. Potom však v úvode druhej tretiny žrď nám pomohla. Keby z toho bol gól, neviem, neviem :/. Našťastie sme ho dali my v presilovke po fantastickej rozohrávke Hedberga, ktorý perfektne prečítal hru, keď Olesz išiel na neho sám a Kubina mu nestíhal. Hedberg vykorčuľoval, rozohral a hneď brejk, lebo hráči Floridy striedali a potom kombinácia Afinogenov, Peverley a White. 3:2. Tá Peverleyho prihrávka. Joj, fantázia
. No a potom ďalšia presilovka, kedy sme Floridu dosť zatlačili, mali sme tam niekoľko šancí, ale nevyužili sme ju, keďže Kubina strelil gól sekundu po vypršaní trestu hráča Floridy. Kubina hral veľmi dobré stretnutie, dúfam, že ho Waddell v priebehu dnešného dňa nevymení, ale naopak, podpíše s ním zmluvu. Je dosť dôležitý pre nás. A takisto Peverley skvelý zápas. Kozlov opäť na tribúne, tak fakt treba čakať jeho výmenu. Ďakujeme Slava za všetko, čo si v organizácii spravil, ale už je čas odísť.
Vyvesím si ho na stenu a budem sa k nemu modliť. Fuj, Mueller mal byť náš. Namiesto toho máme MacArthura. To by nebol problém, def. forvard sa zíde, ale za 3rd & 4nd round?
Little - Antropov - Bergfors 
MacArthur - Peverley - Afinogenov
Najmä Antropovova lajna hrala fantasticky, Nik odohral asi svoj najlepší zápas, čo je v Atlatne. Videli sa na slepo, skvele kombinovali a aj ten prvý gól. No lahôdka. Teší ma výhra a jedna vec - využili sme fakt všetky šance. To je obrovské plus. Využili sme asi každý brejk. Na druhú stranu: V pohode mohli aj Islanders vyhrať, nás však v niektorých chvíľach podržal Moose a bránkové konštrukcie. I tak však s výkonom som spokojný, potešil ma okrem prvých dvoch lájn aj Arťuchin, ktorý predviedol, že nie je to len hráč na zbieranie PIM a fyzickú hru, ale aj to, že je dosť rýchly a ani technika nie je najhoršia. Sme na 8. mieste a ostáva 20 zápasov do konca ZČ. Na Boston pred nami strácame len bod, na šiestu Philadelphiu tri, pričom všetci majú odohraných 62 zápasov. Naopak zo zadu je nebezpoečenstvo nižšie, keďže Rangers a Montreal majú síce tiež 66 bodov ako Atlanta, ale majú 2, resp. 3. zápasy odohraných viac. Do konca marca odohráme ešte 15 (!) zápasov, z toho 10 doma, čo je vcelku príjemné. Obávam sa však apríla. Tam hráme len 5 zápasov, ale tie sú ako remeň. 2x Washington (a v oboch prípadoch u nich), 2x Pittsburgh (raz doma, raz vonku) a 1x New Jersey (vo Philips Arene). Treba nabrať čo najviac bodov teraz v marci. Najbližší súper je Tampa, predpokladám postavia Niittyho, tak kedy inokedy, ak nie teraz mu konečne pripravíme prvú prehru?!!!
Najmä Antropovova lajna hrala fantasticky, Nik odohral asi svoj najlepší zápas, čo je v Atlatne. Videli sa na slepo, skvele kombinovali a aj ten prvý gól. No lahôdka. Teší ma výhra a jedna vec - využili sme fakt všetky šance. To je obrovské plus. Využili sme asi každý brejk. Na druhú stranu: V pohode mohli aj Islanders vyhrať, nás však v niektorých chvíľach podržal Moose a bránkové konštrukcie. I tak však s výkonom som spokojný, potešil ma okrem prvých dvoch lájn aj Arťuchin, ktorý predviedol, že nie je to len hráč na zbieranie PIM a fyzickú hru, ale aj to, že je dosť rýchly a ani technika nie je najhoršia. Sme na 8. mieste a ostáva 20 zápasov do konca ZČ. Na Boston pred nami strácame len bod, na šiestu Philadelphiu tri, pričom všetci majú odohraných 62 zápasov. Naopak zo zadu je nebezpoečenstvo nižšie, keďže Rangers a Montreal majú síce tiež 66 bodov ako Atlanta, ale majú 2, resp. 3. zápasy odohraných viac. Do konca marca odohráme ešte 15 (!) zápasov, z toho 10 doma, čo je vcelku príjemné. Obávam sa však apríla. Tam hráme len 5 zápasov, ale tie sú ako remeň. 2x Washington (a v oboch prípadoch u nich), 2x Pittsburgh (raz doma, raz vonku) a 1x New Jersey (vo Philips Arene). Treba nabrať čo najviac bodov teraz v marci. Najbližší súper je Tampa, predpokladám postavia Niittyho, tak kedy inokedy, ak nie teraz mu konečne pripravíme prvú prehru?!!!
pát 05. bře 2010 12:20
Pre Bergforsa bol dobrý ťah, že šiel do slabšieho teamu, kde má dosť času hrávať a má dôveru.
Ako pozerám pravideln boduje...
Ako pozerám pravideln boduje...
pát 05. bře 2010 12:28
Že to bol win-win trejd.ThrashersFan píše:Neodpustím si jednu poznámku k tomu trejdu ešte:
GP G A PTS +/-
Oduya - 7 0 3 3 +4
Bergfors - 7 4 2 6 +4
Cormier - dištanc
----------------------
Kovaľčuk - 7 2 5 7 +1
Salmela - 5 1 2 3 -1
Čo si mám o tom myslieť?![]()
Ale my našim bývalým hráčom fandíme aj naďalej, zatiaľčo v Atlante na Kovy-ho dobreže nepľujú... Čo už však pre vás za 8 rokov nič nespravil.
Na to, že je Kovaľčuk strelec len dva góly? To je trochu čudné. Fakt sa neočakávalo, že Bergfors bude na tom lepšie gólov ako Kovaľčuk. A druhá vec, ja na Iľju nepľujem, ale skrátka už nie je hráč Atlanty tak mu hádam nebduem priať a ani nebudem želať jeho tímu úspechy. Obzvlášť ak je to New Jersey. A za 8 rokov čo spravil. Je to diskutabilné. Jedno play-off, bez výhry, individuálne stats sú v tomto prípade zbytočné. Zaujímavé je to, že všetky trejdy/nákupy, ktoré som považoval za zlé, napokon nie sú tak zlé a tie, ktoré som chválil dopadli zle
.
Martin to říkáte o každém dalším zápase že nám úkažeMartin #27 píše:však počkejte on se vám Kovalčuk ukáže v PO co je zač![]()
PS: z názorem begbeeho na Bergforse nejde nesouhlasit...je dobře že u váss dostává tolik prostoru. Určitě vám to oplatí
@ 
Tretí z piatich najdôležitejších zápasov sezóny. Prvý a jediný z nich, ktorý hráme vonku. Ak vyhráme, sme znova bližšie k bránam play-off. Ak prehráme, naše šance sa znížia. A to výrazne, keďže Tampa je priamym konkurentom v boji o play-off. Síce teraz sú na tom zle, ale víťazstvom nad Atlantou sa môžu dostať späť na nohy. To im však nemôžeme dovoliť! Musíme vyhrať. MUSÍME! Ak nie teraz, tak kedy inokedy pretrhneme Niittyho sériu? Teraz, keď je mimo formy! TERAZ!
Bergfors - Antropov - Little
Kane - Slater - Armstrong
Arťuchin - Reasoner - Thorburn
White
Kozlov
Boulton
--------------
Enstrom - Kubina
Oduya - Hainsey
Bogosian - Schubert
Popovic
--------------
Hedberg
Pavelec
------------------------------------------------
St. Louis - Stamkos - Downie
Malone - Lecavalier - Purcell
Tanguay - Thompson - Parrish
Veilleux - Konopka - Fedoruk
-------------
Hedman - Lundin
Ohlund - Smaby
Meszároš - Foster
-------------
Niittymäki
Smith
IT'S TIME TO BREAK UP NIITTY'S CURSE!
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF