Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Fotky uzivatelov HF

Diskuze o všem možném i nemožném.

Hokej-fanaticka píše:
medik911 píše:jaaaaaj uz sa tesim ked budes chodit do MI na skolu :twisted: soim najblizsie hahahahahah :P :P :lol3:
Nakoniec nebudem,v pondelok idem na zápasi do TV na hotelku :)
Ale sme OT
Ty ideš iba od budúce školského roka do 1. ročníka? Na Hotelovku možeš ísť aj do Lučenca. :)
No na tejto si nevšímajte môj xicht,ale moju šiltovku :P
tak toto sem já:
Obrázek
takto vypadám když se vysprchuji :D
-vyfocené asi před 2minutama :D
kua asi ked tu uz chodim 2 roky tak by som tu mal hodit foto aj ja ne :?
uz ma je*ne ked to teraz nepojde kua :x
Obrázek
je tu medik911 a jowe123 8)
fotka fotena minule leto v roku 2007 v humennom
a hadajte ktory sem jaaa :roll:
zmena imidzu umna nejako velmi nenastala :lol2:
Ja by som si medik911 tipol, že ty si tem na foto na pravo. Ten na pravo sa mi zdá byť podĺa pohľadu a oblečenia viac drsnejší a to viac sedí na teba. :D
x-men píše:Ja by som si medik911 tipol, že ty si tem na foto na pravo. Ten na pravo sa mi zdá byť podĺa pohľadu a oblečenia viac drsnejší a to viac sedí na teba. :D
asi tak :D ako obaja su tazki kapovia :roll: ale ten na pravo pôsobi rozhodne drsnejsie :? resp. :x a tym je tu nas Ludo :x
njn ja so to ja ten na pravo :) uz so odhaleni uz viete ako aj ja vyzera takze good no :-)
Ináč dnes sme boli na posledných 2 hodinách(Pr & Sj) na hore pri škole a zbirerali sme hlinu :? Ale bolo krásne počasie(ešte je :P ),mali sme super náladu a urobili sme veeeľa záberov,no dať môžem len pár,tak tu sú:
pocuj,ty tu mas iny osobny album uz :lol2: ...lepsi ako ja na pokeci :lol:
canes tak pracuj na tom aby si ho mal aj tu :cool:
canesman píše:pocuj,ty tu mas iny osobny album uz :lol2: ...lepsi ako ja na pokeci :lol:
Ty vies môj nick?!
Hokej-fanaticka píše:
canesman píše:pocuj,ty tu mas iny osobny album uz :lol2: ...lepsi ako ja na pokeci :lol:
Ty vies môj nick?!
precitaj si,co som pisal,este raz prosim ta a potom sa pytaj...

medik: nepocitujem nejake zadostucinenie, ked tu vidim svoje fotky :)
Ahá,chápem :lol2:
A som OT :)
ale canes pre svojho oblubeneho ex kolegu tu mozes dat nejaku tu novsiu fotecku :-) ked somm ju tu dal aj ja :thumbsup:
Thak ja pridavam moju čerstvu :P Podarila sa,no :lol2:
Boli sme na vylete...tato fotka sa obzvlast podarila... :frajer2:
BigChief píše:Boli sme na vylete...tato fotka sa obzvlast podarila... :frajer2:
:eek2: sefiku, ale ty na tej fotke nie si :idea: naposledy si Ta tuto pamätame ako Stalloneho :lol2: :thumbsup: zmenilo sa nieco..?.. :| :D
Máte tam všetci rovnaké xichty :lol2:
cepi píše:
BigChief píše:Boli sme na vylete...tato fotka sa obzvlast podarila... :frajer2:
:eek2: sefiku, ale ty na tej fotke nie si :idea: naposledy si Ta tuto pamätame ako Stalloneho :lol2: :thumbsup: zmenilo sa nieco..?.. :| :D
par kil je dole...ale ked vyda, tak budu naspat do konca prazdnin...
tak toto jsem já na dnešním výletu v DINOPARKU
Obrázek
Obrázek

omlouvám se za kvalitu fotek,bylo to foceno mím mobilem na kterém je dost blbý foták. :(

PS: Dívejte se radši na ty dinosaury!!! :D
Vyzeráš fajn :wink:
Freddie92 píše:Vyzeráš fajn :wink:
Ještě že tak :wink: :D
Ináč tu je foto zo dňa ked sme sa fotili,mladšia kamoška to cvakla do mobilu.
Vyzerám tak straaaašne. :evil: Ale tá cica na mojich nohách je zlatá :lol2: Len sa mrvila celý čas,mrcha, :D ,uvidím,ako bude vyzerať fotka,ked vyjde.
.:Mike:. píše:tak toto jsem já na dnešním výletu v DINOPARKU
Obrázek
Obrázek

omlouvám se za kvalitu fotek,bylo to foceno mím mobilem na kterém je dost blbý foták. :(

PS: Dívejte se radši na ty dinosaury!!! :D
počuj Mike čo si na tej prvej foto odfotený s dinosaurusom ty si ho chcel isto šlohnuť z toho parku podľa toho, ako ho držíš si ho chcel isto šlohnúť, ale nie srandujem to ma, len tak napadlo :wink: inač good foto :thumbsup:
664 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA