Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:) Jen jestli si to pánové nemalujete moc na růžovo.S Mírou souhlasim. Wisniewski,ale i Hamrlík nám chybět budou moc.Já bych ztrátu Hamrlíka povýšil.Vždyť odehrál kolem dvaadvacet minut za zápas.Bez něj bychom se při absenci Markova a Gorgese loni určitě neobešli a letos uvidíme.Navíc nějaká výrazná posila do obrany k nám nedorazila a z toho co zbývá už mě nic neoslňuje.
Tedy pokud nebudu počítat uzdraveného Markova a trucujícího Jemelina.Ten se mi ovšem na MS v dresu Ruska moc nelíbil.Měl co dělat,aby stíhal a o jeho proklamovaná střela od modré při přesilovkách se jaksi nedostavovala.Přitom tom měl být podobný typ Sheldona Sourraye.Snad jen tim nejistym bráněním se mu podobal.Nakonec si přisedl kotník a odvrávoral z grimasou do šatny.Tak doufám,že v Canadiens se polepší,pokud ho vůbec bude Martin pravidelně nasazovat.Diaze neznám.Zápasy Švýcarů jem nesledoval.
Jinak bych pochválil OndroNR, je to celkem věcně popsané.Ten Halpern nás opravdu nevytrhne.Už to není takový rychlík,jak býval,na něm hra nestála.S Giontou souhlasim.to je kapitán jak má být.
Příchod Erika Cole také vítám a jsem rád,že ho Gauthier podepsal.Pokud krom důrazu zase začne sypat góly,bude to skvělé.Snad mě nezklame.
Fanoušci na kanadských webech řešili sestavu.Kdo s kým.Jestli Cole vedle Plekance a jestli A.Kosticyn v první řadě nebo ve třetí.Byli i názory do čtvrté,ale to bych označil jako úlet.Jestli Pacioretty ke Gomezovi a vůbec jak to celé poskládat.Upřimě řečeno Martin vyznává rotační střídání a tak se to promíchává,že nakonec obvykle hrál kdekdo s kým.

:) Ale já bych to viděl takto - můj osobní názor.

1.řada Cammalleri - Plekanec -A.Kosticyn (zůstanou spolu -malý Cammalleri je sobec střelec, těžíci se skvělých přihrávek Tomáše a odražených puků.Výborně bruslící Plekanec je výborný na bully,má cit pro rozehrávku a přihrávku.Krom toho,že se poctivě vracel,dokázal získat puk a zakončit.A.Kosticyn tomu útoku dodával důraz a také jeho zakončení bylo nebezpečné.)

2.řada Cole -Gomez -Gionta(myslím,že uzdravený Pacioretty bude v tomto útoku vystřídán důraznějším Colem.Loni zde Pacci do svého zranění nastupoval a útok rozhýbal,ale řekl bych,že Martin dá přednost Erikovi.Bude od něj čekat důraz a góly.Hnacím motorem tohoto útoku bude zase kapitán Gionta a jak jim to bude šlapat bude záležet hlavně na Gomezovi.Možná opravdu zapomene na svou hodně špatnou sezónu a dá se dohromady.Moc bychom to potřebovali,aby spolupracoval s Giontou jako v dobách New Jersey,kdy podzvedli s třetím do party Eliášem SC).

3.řada Pacioretty -Desharnais - Moen(Palushaj)(třetí řada by měla být obměněná.Dominantní by měl být malý centr Desharnais,který je nesmírně hbitý a šikovný. Já doufám,že s Paciorettym utvoří dvojičku,která nás mile překvapí.Nejen,že bude poctivě bránit,ale také střelecky se prosadí.Moen by útoku měl dodat u mantinelu pověstný respekt.Občas by se tu měl místo Moena oběvit technický Palushaj,který tak oslnil v Hamiltonu a ani v těch pár zápasech za HABS nehrál špatně)

4.řada Darche -Eller-Whitte(Wilsie,Blunden) (checking-line -O Ellerovi se říká,že by měl být za čas centrem druhé řady.Loni mu to na křídle moc nešlo a jako centr mě na post druhého centra zatím nepřesvědčil.Má občas světlé okamžiky a docela se mi líbil v PO,ale zatim ještě nedorostl).Přesto mu věřim,že se výrazně zlepší.Můj názor je že může utvořit dvojičku s Darchem.To je vcelku konstruktivní hráč,který založí akci,přihrávku mu určitě vrátí.Doplnit by je měl ještě nepodepsaný,důrazný a nebojácný White .Můžou s tu oběvit také nově příchozí Wilsie nebo Blunden.

obranu bych si představoval následovně

1.pár Gorges -Markov(doufám,že se vedení nějak podřídí rozhodnutí arbitra a Gorges nakonec za nás nastoupí.Pustit ho by mě ranilo.Jinak měla by to být sehraná dvojice.Otázka je,co s nimi udělala ta vážna zranění a kolik mají natrénováno.Doufám,že to nakonec nebud problém)

2.pár Subban -Gill(ti dva spolu hrali loni a vyhověli si.Není důvod to měnit,nastoupí zase spolu)

3.pár Weber - Špaček(očekávám,že už konečně Webera uznají za stálého Top obránce,Očekávám,že by mohl nastupovat pravidelně se zkušeným Špačkem.Možná by to nebyla špatná kombinace)

Do sestavy se určitě hned nedostane Jemelin.Podle mě nejprve začne na farmě a postupně to zkusí v prvním týmu.To platí i pro Diaze.V případě nějakého zranění mohou obranu ojediněle posílit ještě Carle,Nash možná Stejskal

No a v bráně?Tam je to jasné
Jednička - Price, dvojka - Budaj(Price v sezóně neodchytá tolik zápasů jako loni.Jsem na jejich spolupráci hodně zvědavý,protože když tu byl Halák,tak měl Price období,kdy nebyl schopen vyhrát zápas a psychicky šel hodně dolů.Dělalo to na mě dojem,že nesnese konkurenci a také vedení dělalo vše proto,aby se stal v brance vlastním pánem.Nejprve mu odklidili z cesty Haláka toužícího po prvním postu a poté mu angažovali golmana Aulda,který přeci jen výkonnostně na Price nestačil.Nemám ponění v jaké formě Budaj je,ale doufám,že k něčemu podobnému v tomto případě nedojde!
:) Konečně jeden podpis.Na rok prodloužil Ryan White.Může tedy u nás navázat na svou povedenou sezonu.Základní sestavě,tak chybí pouze podpis arbitrážníka Gorgese.Ostatní nepodepsaní jsou spíš farma.
http://canadiens.nhl.com/club/news.htm? ... L|MTL|home" onclick="window.open(this.href);return false;

:-( Snad krom jedné arbitráže a místa asistenta trenéra,se zřejmě v Montrealu nic zásadního nestane.Jsme téměř kompletní.
Osobně jsem docela zklamán.Rád bych napsal,že jsem nadšený,ale bohužel tomu tak není.Krom skvělé posily Cola a návratu Markova jsme vlastně bez větších posil pro příští sezónu a soupeři jsou nadupaní až běda.Po loňském mdlém projevu bych čekal větší posílení kádru,ale vedení je jiného názoru.No nedá se nic dělat,musim doufat v menší hokejový zázrak... :shock:
:)Podepsal dvoucestnou smlouvu na jeden rok obránce Frederic St-Denis
Získali jsme výměnou z Anaheimu obrance Marka Mitera za obrance Mathieu Carla.
:-( Neodpustim si poznámku.Další dlouhodobě vychovávaný prospekt,který pipláme na farmě se v sestavě HABS moc neohřál.Většinu času odehrál v AHL a když už se konečně na NHL zdál připraven...jde pryč!Divné.

http://canadiens.nhl.com/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jenom můj krátký pohled na zmiňované složení našich útočných řad:
1.útok - Cammalleri-Pleky-Cole - myslím, že výborné skloubení tvořivosti, střelecké pohotovosti i důrazu.
2.útok - Gionta-Gomez-Pacioretty - pokud bude Max zdravotně v pořádku, nevidím důvod, proč tohle složení rozhazovat - sice mi tam moc nesedí Gomez, ale s tím nic nenaděláme... :-( .
3.útok - Darche-Desharnais-Kosticyn - pro mě velice solidní mix, sice to není klasická checking line, ale na druhé straně dopředu může být velice nebezpečná.
4.útok - White-Eller-Moen - zde naopak naprosto klasická checking line, kde bude možná Eller trochu utopený, ale jednoho středního útočníka sem prostě obětovat musíme a Eller mi sem svým stylem sedí lépe než malý Desharnais, který je spíš tvořivým typem.
No a v záloze Palushaj, Trotter, možná Wilsie nebo nějaký mladík z Hamiltonu.
V obraně jsou podle mě jasní čtyři beci - Markov, Gorges, Gill, Subban. Zbylí dva se budou rekrutovat z čtveřice Špaček, Weber, Jemelin a zřejmě Diaz - tady je asi hodně pravděpodobné, že Špaček bude hrát, takže nám zbývá jedno místo a tam se bude, podle mě, rozhodovat hlavně mezi Weberem a Jemelinem. Já bych určitě volil Webera, ale mám obavy, aby nebyl upřednostněn Jemelin jen proto, že se počítá s tím, že mu Markov bude dělat jakéhosi "mentora"...
Všechno tohle hlavně předpokládá fakt, že bude podepsaný Gorges, k čemuž zatím, k mému velkému překvapení, nedošlo... :ja_neviem:
:) Abych byl upřímný,je to malinko oběměněná sestava z loňska doplněná Cole.Větší změny jsou naopak v obraně,kde nám budou citelně chybět Wisniewski s Hamrlíkem.Nemám ani potuchu nakolik je uzdravený Markov nahradí a jak dobří budou Jemelin a Diaz případně někdo další.Zatim na to pohlížim tak,že příchod Cole nevyvažuje ztráty Hamrlíka a Wisniewskiho.Jednoduše - oslabení mužstva!!!!! :-(
:? Nepodepsání Gorgese mě nepřekvapuje,protože mám své mínění na práci našeho managmentu.Ten dělá plno věcí obráceně,než by člověk čekal.Ale jestli ho ztratíme,tak to rovnou můžeme zabalit. :evil:
V campu nováčků tleskali Avtsinovi,velké debaty fanoušků se nesli v duchu Palushaje.Někteří řikají,že nic nehraje a druzí říkají ,že je podceňovaný.Tak si vyber.
V každym případě o naší sestavě rozhodne camp na konci léta.Řekl bych,že se to měnit moc nebude a bude to tak nějak, jak jsi to nastínil. :yes:
V sestavě by se mohli oběvit také nějaké naděje.Tady na odkazu je 20 našich prospektů s povídáním a seřazením podle důležitosti.Žel tam není datum,kdy se konečně oběví v dresu Canadiens a jaké úmysli s nimi vedení má.Vzteká mě totiž,že některé hráče piplají x let a nakonec je vůbec nepoužijí,nebo vymění.Viz Carle.Teď už čekáme zase neuvěřitelně dlouho na Dannyho Krista,který se neoběvil ani v AHL.Řečí na jeho kvality už jsem četl dost,ale kde nic, tu nic. :?

http://www.habseyesontheprize.com/2011/ ... -prospects" onclick="window.open(this.href);return false;
montreal píše::) Abych byl upřímný,je to malinko oběměněná sestava z loňska doplněná Cole.Větší změny jsou naopak v obraně,kde nám budou citelně chybět Wisniewski s Hamrlíkem.Nemám ani potuchu nakolik je uzdravený Markov nahradí a jak dobří budou Jemelin a Diaz případně někdo další.Zatim na to pohlížim tak,že příchod Cole nevyvažuje ztráty Hamrlíka a Wisniewskiho.Jednoduše - oslabení mužstva!!!!! :-(
:? Nepodepsání Gorgese mě nepřekvapuje,protože mám své mínění na práci našeho managmentu.Ten dělá plno věcí obráceně,než by člověk čekal.Ale jestli ho ztratíme,tak to rovnou můžeme zabalit. :evil:
V campu nováčků tleskali Avtsinovi,velké debaty fanoušků se nesli v duchu Palushaje.Někteří řikají,že nic nehraje a druzí říkají ,že je podceňovaný.Tak si vyber.
V každym případě o naší sestavě rozhodne camp na konci léta.Řekl bych,že se to měnit moc nebude a bude to tak nějak, jak jsi to nastínil. :yes:
V sestavě by se mohli oběvit také nějaké naděje.Tady na odkazu je 20 našich prospektů s povídáním a seřazením podle důležitosti.Žel tam není datum,kdy se konečně oběví v dresu Canadiens a jaké úmysli s nimi vedení má.Vzteká mě totiž,že některé hráče piplají x let a nakonec je vůbec nepoužijí,nebo vymění.Viz Carle.Teď už čekáme zase neuvěřitelně dlouho na Dannyho Krista,který se neoběvil ani v AHL.Řečí na jeho kvality už jsem četl dost,ale kde nic, tu nic. :?

http://www.habseyesontheprize.com/2011/ ... -prospects" onclick="window.open(this.href);return false;
Mně víc dělá vrásky zdravotní stav dosti našich hráčů - Pacioretty, Eller, Markov, Gorges a Jemelin se zotavují po nepříjemných zraněních a nikdo neví, do jaké míry budou schopni podat svůj maximální výkon a hlavně, jestli se zranění neobnoví... :-( . A to je dost limitující faktor pro výkon celého mužstva, protože až na Jemelina jsou to stabilní hráči základu, v případě Markova a Gorgese velmi důležité články naší sestavy.
Pokud budu věřit tomu, že zmiňovaným zdraví vydrží, tak se mi složení mužstva vcelku líbí, samozřejmě Wizz bude chybět hodně, to je jasné. Naopak Hamrlíka podle mě nahradíme snáze.
:? To máš úplnou pravdu s těmi navrátilci po zranění.Taky mě to napadlo.
Je vůbec otázka nakolik to mají vyléčené a nakolik je to bude,nebo nebude limitovat v budoucnu.Pro media samozřejmě hráči tvrdí,jak se cítí skvěle,ale mám o tom také své pochyby.A těch hráčů po vážných zranění máme opravdu víc než dost.Zvláště ta operovaná kolena nebudí vůbec důvěryhodnou jistotu,že budou bruslit jako před zraněním.Navíc jsou to pro nás všechno jak říkáš klíčoví hráči a z toho tři obránci.
No,jsem zvědavý jestli to Markov nebo Gorges zvládnou každý zápas 20 minut.Mám docela obavy,že to bude Martin látat každý zápas.
A ještě jeden průser.Do obrany na farmě moc náhradních obránců nemáme.Možná Henry,snad ten nový švýcar Diaz nebo Nash a nově Mytera.Ostatní jsou buď věkem,nebo výkonností zatim na NHL nepřipravení.Viz Tinordi,Bennett a nově draftování obránci Beaulieu a jiní obránci prospekti.
Mám dojem,že naše pýcha z loňska - obrana, stojí letos na hliněných nohou.Jak se někdo zraní je zle! :?
:) Tak konečně podepsal Josh Gorges.Jednoletá smlouva na 2,5 milionu.Josh se tak vyhnul arbitráži.Na můj vkus je to pouze nízká udržovací smlouva s rizikem,že nám příští rok frnkne jinam.Měli ho podesat na déle,jeho výkonům přiměřenou částku.Holt šetření na nesprávném místě. :?
Ale zaplať pánbůh ,že podepsal.
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=569925" onclick="window.open(this.href);return false;

Za odcházejícího Kirka Mullera byli jmenováni k asistentu Perry Pearnovi noví asistenti trenéra Martina Randy Cunneyworth a Randy Ladouceur.Jinými slovy - loňští trenéři naší farmy.
http://canadiens.nhl.com/club/news.htm?id=569868" onclick="window.open(this.href);return false;

Byl jmenován nový trenér farmy Hamilton Bulldogs Clément Jodoin
http://canadiens.nhl.com/club/news.htm?id=569872" onclick="window.open(this.href);return false;

Řekl bych,že nyní jsme na všech úrovních kompletní a můžeme jít na prázdniny.
montreal píše::) Tak konečně podepsal Josh Gorges.Jednoletá smlouva na 2,5 milionu.Josh se tak vyhnul arbitráži.Na můj vkus je to pouze nízká udržovací smlouva s rizikem,že nám příští rok frnkne jinam.Měli ho podesat na déle,jeho výkonům přiměřenou částku.Holt šetření na nesprávném místě. :?
Ale zaplať pánbůh ,že podepsal.
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=569925" onclick="window.open(this.href);return false;

Za odcházejícího Kirka Mullera byli jmenováni k asistentu Perry Pearnovi noví asistenti trenéra Martina Randy Cunneyworth a Randy Ladouceur.Jinými slovy - loňští trenéři naší farmy.
http://canadiens.nhl.com/club/news.htm?id=569868" onclick="window.open(this.href);return false;

Byl jmenován nový trenér farmy Hamilton Bulldogs Clément Jodoin
http://canadiens.nhl.com/club/news.htm?id=569872" onclick="window.open(this.href);return false;

Řekl bych,že nyní jsme na všech úrovních kompletní a můžeme jít na prázdniny.
Je mi z toho na :grc: ! Tohle už fakt nemůže management Habs myslet vážně - Markova podepíšou za takový šílený prachy a našeho nejlepšího defenzivního hráče za směšných 2,5 mil. a navíc jen na ubohý rok :hroza: . To prostě není normální, už fakt nevím...
:)Na mě to dělá Míro dojem,že si Gauthier během roku vůbec nepromyslel letní strategii a podpisy smluv dělá bez nějakého výhledového plánu od boku.
Gorgesova krátká mizerná smlouva nemůže přinést nic dobrého,než to,že jako volný hráč příští rok odejde a to mě opravdu Gauthier naštve. :evil:
A neobstojí ani tvrzení,že si dělal GM na příští rok místo na nové smlouvy s Pricem a Subbanem,které budou určitě tučné.Koneckonců to je trend dnešních generálních manažerů hráče přeplacet a nelze říci,že by se to týkalo pouze těch nejlepších.I průměrní hráči dostávají prachy,že kulim oči.Dílem je to i nesmyslnou vysokou hranicí spodní části platového stropu,kterou bych zrušil.To je o ničem.
Náš GM,ale v současné době tyto starosti nemá a může si rozvrhnout dopředu peníze do celé výše horní hranice platového stropu,která se svými 64,3 milionu je poměrné vysoká.Dokonce letos to poskočilo o 5 mega,což bych původně ani nečekal.Jsem dokonce zvědavej jak dlouho ten každoroční trend zvyšování platového stropu vydrží.Podle mě se to musí začas zpomalit,možná i zastavit.Nevylučuju,že začas se možná bude zase platový strop snižovat a možná i dojde k nějaké výluce.Takhle romanticky to podle mě nevydrží.
Ale ke Gauthierovi.Chápu,že některé smlouvy zdědil a s tím nemůže krom výměny dělat nic.Viz Gomez,viz Špaček,ale koneckonců také třeba Cammalleri.Za těch 6 melounů nám taky něco v podobě gólů dluží.Doufám,že letos jich dá aspoň 40.Těch blbejch vysokejch smluv máme víc než dost.Logicky pak GM musí někde ubrat.Ale Gauthier to dělá tak blbě,že dobrý hráče nezaplatí a těm co mají výkonnost nejistou a chatrné zdraví peníze dá.
A ještě jedna věc.Chápu,že jádro mužstva chtěl udržet pohromadě.Ale nechápu proč nás ještě víc neposílil,když z loňska viděl jak nám vázne přechod do útoku a jak nám chybí důležité góly. Po pracovní stránce je u mě amatér,to byl Bob lepší!!!!! :evil:
” Scott Gomez is 31 years old on the buyout date of July 25, 2011, setting the buyout ratio at 2/3 and the total buyout cost at $11,666,667 spread over 6 years. His contract was originally valued at $51,500,000 beginning in 2007 and ending in 2014, with $17,500,000 remaining from the buyout year forward. The following is a season-by-season breakdown of the buyout. A negative buyout cap hit indicates a credit. ”
http://www.capgeek.com/buyout_calculato ... yer_id=624" onclick="window.open(this.href);return false;

pokud je to pravda, co vy na to? Davalo by to smysl, nebo (by) měl dostat ještě jednu šanci?
megaton píše:” Scott Gomez is 31 years old on the buyout date of July 25, 2011, setting the buyout ratio at 2/3 and the total buyout cost at $11,666,667 spread over 6 years. His contract was originally valued at $51,500,000 beginning in 2007 and ending in 2014, with $17,500,000 remaining from the buyout year forward. The following is a season-by-season breakdown of the buyout. A negative buyout cap hit indicates a credit. ”
http://www.capgeek.com/buyout_calculato ... yer_id=624" onclick="window.open(this.href);return false;

pokud je to pravda, co vy na to? Davalo by to smysl, nebo (by) měl dostat ještě jednu šanci?
Keby mu zostával rok, tak v pohode. Nech mu ešte skúsia dať šancu, možno sa fakt chytí. S Giontom mu to išlo celkom fajn :wink2:
megaton píše:” Scott Gomez is 31 years old on the buyout date of July 25, 2011, setting the buyout ratio at 2/3 and the total buyout cost at $11,666,667 spread over 6 years. His contract was originally valued at $51,500,000 beginning in 2007 and ending in 2014, with $17,500,000 remaining from the buyout year forward. The following is a season-by-season breakdown of the buyout. A negative buyout cap hit indicates a credit. ”

:) Na ofic. webových stránkách nikde nic takové nebylo.Spekulace a úvahy tohoto druhu byly na fanouškovkých webech ,včetně přesunu Gomeze do AHL.
Osobně se domnívám,že k ničemu takovému nedojde,Gomez zůstane a odehraje celou sezonu.Koneckonců místo něj by se narychlo musel sehnat nový centr pro druhou lainu,protože pochybuju,že by to často zmiňovaný Eller v současnosti zvládl.Podle mě nato zatim nemá.
A pokud jde o to 6 leté vyplacení po splátkách klubem v celkové hodnotě $17,500 milionu, já bych byl proti. :-(
Proč?Zato,že neodvede požadovanou práci a Gainey při jeho přestupu přestřelil ,neodhadl jeho cenu a výkonnost ,tak mu budeme ještě dlouze a draze platit aniž vykonná jakouko-li práci?V žádném případě.Navíc tak obrovskou částku. :thumbsdown:
:cry: Nevěř tomu,že v Montrealu můžou vyhodit jen tak 17,500,milionu a vesele pokračovat jako by se nic nedělo.To ať ho radši někam vymění nebo pošlou do AHL,kde mu to sice stejně vyplatí,ale bude aspoň užitečný..
Je sice pravda,že v Laraquevě případě vyplácíme ročně 0,5 mil,ale to se jednalo o dva roky a podstatně menší částku a mělo by to být letos naposledy.
Taky tomu nevěřím, přesně z těch samých důvodů, co tu montry popsal - nemáme jiného centra, který by ho tak rychle nahradil a na trhu volných hráčů už toho taky moc není. A za druhé je to celkem vysoká suma, kvůli které se vyplatí mu asi opravdu dát ještě šanci, i když osobně jsem dost skeptický k tomu, že se přece jenom chytne... :ja_neviem: .
http://hokej.sport.cz/clanek/189217-jag ... pacek.html" onclick="window.open(this.href);return false;
V podobném duchu mluvil i Pleky, takže na tom asi něco bude (ohledně Jágra) :) . Takže prostě klasické spekulace...

EDIT: Takže to prý bylo trochu jinak - ze strany Habs prý nebyl tak velký zájem, jinak by to možná dopadlo...
Takže včera proběhl již tradiční letní sraz s Plekym a opět již tradičně to byla velká pohoda :thumbsup: . Pro zájemce o fotky jsou nějaké na facebooku: http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 893&type=1
:) Gratuluji vám Míro k setkání s Tomášem Plekancem a možná by bylo zajímavé napsat několik postřehů z tohoto setkání.
Osobně by mě zajímalo,jakým směrem se to má všechno ubírat.Předpokládám,že herní styl se měnit moc nebude a budeme zase spoléhat na Price ,zajištěnou obranu s nastřelováním puků do útočné třetiny s minimem celistvých kombinačních akcí.S příchodem Markova si zřejmě slibují větší údernost při přesilovkách i když s tim jeho chatrným zdraví.No nevim...uvidíme.Však je tu ještě Subban.
Odhaduji ,že velká spokojenost vládne nad příchodem Cole,který by měl dodat razanci,důslednost u mantinelu a branky v útočném pásmu soupeře.A také se gólově prosadit.Osobně v to doufám a věřím,že je to posila,která nám opravdu pomůže.S tím jsem spokojen.
A co Gomez.Nevyjádřil se Tomáš k němu?Noutoží hráči po jiném centru druhé řady?
Možná mu křivdíme a je v kabině vůdčí osobou respektu a vtipu a hráči samotní by si ani nepřáli aby odešel.Po hokejové stránce je jeho výkonnosti ovšem v Montrealu bída.
A co v úvozovkách omlazená obrana.Možná k tomu se mohl Tomáš vyjádřit.Jak vnímají nově příchozí obránce Jemelina a Diaze a jestli nemají obavu,že v příštím roce jinak dobře loni hrající obrana neoslabí?
Možná vám vysvětlil proč za dva úspěšné golmany farmy+ nic nepokazivšího Aulda angažovali Budaje,kterému se sezóna vůbec nepovedla.Tady lze jen doufat,že v lepší se to obrátí.
Taky by mě zajímalo jestli se tlačí na nějaké prospekty,kteří by letos stabilně mohli nastupovat v NHL.Očekávám,že budou hodně tlačit na výkonnost Ellera a po zranění na Paciorettyho.To sice není prospekt,ale je to stále mlaďoch.Možná i na další mladíky Palushaje,snad i Nashe,třeba i Krista aj.
O cílech v příštím roce psát ani nemusíš.Ten je pořád stejný co Canadiens stojí,to jest zisk SC.Osobně to tak růžově nevidim a byl bych hodně spokojený,kdybychom alespoň udělali druhé kolo.Na SC zatim nemyslim.Nezdá se mi,že tohle mužstvo nato má.Ale to je vše ve hvězdách a třeba mě přesvědčí,že jsem se mýlil.
Tak něco bližšího ohledně srazu jsme napsali na naše stránky http://www.habsczech.com/article.php?id=1232813978.
K jednotlivým hráčům se vysloveně nevyjadřoval a když jsme se ho třeba ptali, jestli měl aspoň trochu nějaké ponětí o prioritách při otevření trhu s volnými hráči, říkal, že tohle jde úplně mimo hráče a že je vlastně informovaný jen z internetu nebo od známých v Montrealu.
Posielam staršie Inside Hockey HNIC, každému do príslušného topicu.

No ty ses teda rozjel... :D . Ale pěkný, i když některá ta videa už znám.
Tak, ziskali sme Wojvitku z Dalasu.. Myslim ze najlepsi kauf za posledne obdobie v NHL.. :good:
guillaume píše:Tak, ziskali sme Wojvitku z Dalasu.. Myslim ze najlepsi kauf za posledne obdobie v NHL.. :good:
Osobně tento trade moc nechápu. Velké silné chlapy sice potřebujete, ale spíše do útoku. A co jsem se tak díval, tak máte hráču na post 5-7 obránce dost. Zajímavé kroky mno...
neis píše:
guillaume píše:Tak, ziskali sme Wojvitku z Dalasu.. Myslim ze najlepsi kauf za posledne obdobie v NHL.. :good:
Osobně tento trade moc nechápu. Velké silné chlapy sice potřebujete, ale spíše do útoku. A co jsem se tak díval, tak máte hráču na post 5-7 obránce dost. Zajímavé kroky mno...
Taky pro mě trochu záhada - obránce jsme jednoho potřebovali, ale nabízel se jednoznačně White a toho nevzali :hroza: . A pak tohle - tak je to lepší než drátem do oka, ale... :ja_neviem: .
Objavila sa informacia o odchode Kostitsyna z timu (Andrei nie je spokojny s pristupom trenera). zaujem vraj prejavili predatory z Nashvillu.
5197 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG