Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Nebol trejdovaný na deadline, Cčko mu cenu nezdvíhalo a Moore bol a je v podstate momentálne platnejší hráč. V čom je teda ten problém? Že by si rád videl viac? Kto nie... A ZZPops dostali šancu aj za Lemairea a spočiatku aj za MacLeana, od čias Suttera, kedy hrali skvelo, to už ale nebolo z jeho strany ono. Postupne ho nahradil Zubrus, ktorý si s nimi sadol a neskôr už bolo zloženie formácií problematické.

Period.
Phila nabizela 3rd a 5th. dva jsou porad vic nez jeden. znas to o tom vrabci v hrsti?
megaton píše:Phila nabizela 3rd a 5th. dva jsou porad vic nez jeden. znas to o tom vrabci v hrsti?
According to Jamie Langenbrunner, he has never been asked to waive his NTC for Eastern Conference team.

Poznáš slovo kačica?

A špeciálne pre teba:
For those who say Jamie wasn't a cancer..

Ledger_NJDevils
Langenbrunner said Lamoriello asked him to waive his no-trade in training camp. Langenbrunner said no. Devils asked again in late December.
less than a minute ago via web
:cool: Takéto útržky ti ja ale spomínam odkedy som sem zavítal, to by ťa už nemuselo prekvapovať.
Tak po týdnu kdy jsem kvůli práci nestíhal nějak sledovat je tu hodně novinek!! Martyho citace - smekám Marty jsi fakr profík na svém místě :yes:
Clarkson....ku*va víc takových golu sypej !!
k tomu Langsovi to je pro mě celkem šok... dozvěděl jsem to tedka a tady jelikož jsem nestíhal sledovat zahraniční weby. Jsem hodně rád že tento trade přišel tak brzo ( čekal jsem ho někdy před uzávěrkou přestupů) . Jsem rád že se ho Lou zbavil už tedka dívat se na jeho znechucený ksicht bylo za trest a myslím si že i tedka v kabině dělal dusno tak Lou jednal takhle
PS: těch proher je už fakt ku*evsky moc :-(
Martin #27 píše:PS: těch proher je už fakt ku*evsky moc :-(
Ešte osem a sme eliminovaní už i matematicky. Sme na pace for the new record of lowest points in the season. Smutné. :verysad:
Zvuk z tlačovky: http://devils.nhl.com/club/podcastplaye ... &iid=27641

Langs-ove oficiálne zbohom z jeho stránky - http://www.jl15.com/
Tremblay talking about Jamie...

He said that Jamie was a negative leader for the past two years. He said that Lemaire benched Langenbrunner in OT in a crucial game towards the end of last year and was selected by JL for the shootout and Jamie told him he wasn't going. Parise talked to Jamie on the bench and Jamie decided to go. There was several little "fights" between JL and our ex-captain and moving him out of that locker room will be a positive for the NJD.
Hovorí to jednak o niečom a v drohom rade o tom, že Parise má na to, aby tím usmerňoval. Just sayin`.

Btw. Jamie bol ôsmym kapitánom NJD, bude #9 symbolicky deviaty? :)
Getzo5 píše:
megaton píše:Phila nabizela 3rd a 5th. dva jsou porad vic nez jeden. znas to o tom vrabci v hrsti?
According to Jamie Langenbrunner, he has never been asked to waive his NTC for Eastern Conference team.

Poznáš slovo kačica?

A špeciálne pre teba:
For those who say Jamie wasn't a cancer..

Ledger_NJDevils
Langenbrunner said Lamoriello asked him to waive his no-trade in training camp. Langenbrunner said no. Devils asked again in late December.
less than a minute ago via web
:cool: Takéto útržky ti ja ale spomínam odkedy som sem zavítal, to by ťa už nemuselo prekvapovať.
kdybych mel cas a chut tak ti najdu 100 jinejch utrzku kde se trvdi opak a kde obvzlaste zach velmi vzhlizi k langsovi. tedy s tim na me nechod. ale uz se o tom nebudu bavit. vim ze jste ho tu narozdil ode me nemeli radi. kazdej vidi co chce videt.

Zajimalo by me co muzeme dostat za Arnotta popr. Greena. Dalsi bezvyznamny picky?
megaton píše:kdybych mel cas a chut tak ti najdu 100 jinejch utrzku kde se trvdi opak a kde obvzlaste zach velmi vzhlizi k langsovi. tedy s tim na me nechod. ale uz se o tom nebudu bavit. vim ze jste ho tu narozdil ode me nemeli radi. kazdej vidi co chce videt.

Zajimalo by me co muzeme dostat za Arnotta popr. Greena. Dalsi bezvyznamny picky?
Jj, bezvýznamného prospekta/bezvýznamný 2nd rounder v bezvýznamnom drafte 2012 za jedno PO a potom si ho podpísať kľudne späť. Ktorý debil by to bral, že... Greene sa uvidí, to "komentovať" nebudem. Chcel by som vidieť tých 100 konkrétnych príkladov (nie "Langs je dobrý kamoš a kamarát, nerobí problémy" nie je argument ako ten ktorý som poskytol, resp. viaceré. Ale dobré, dobré, je to tvoja vec. Ako som zopakoval, si zbytočne nakrknutý. Langsa sme ako hráča mali všetci svojho času radi, ale z minulosti sa nežije. Pokiaľ chceš ignorovať prítomnosť, tak budiš, je to každého osobné rozhodnutie, nikto ti nekáže robiť opak. Ale láskavo potom neznej tak podráždene, nakoľko uvedené veci sú len holé fakty.

EDIT: 1. A čo lepšie ako 2nd pick (likely) si si zaň akože predstavoval? 2. Nemyslíš, že prípadný return hráča, dajme tomu Niskanena (1.5m) je zbytočné vracanie odovzdanej salary späť do stropu? 3. Jamie chcel 3 tímy - San José, Blues a Dallas, tak sa o tom aspoň špekulovalo, ale len blázon by si myslel, že Dallas nebol priorita. IMO Niskanen bol jediné riešenie nakoľko top prospect by bola fikcia a Fistric nebol určite ponúkaný. Myslíš, že Lou chcel jedného stagnujúceho hráča nahradiť druhým? Možno dokonca takým, ktorého nechcel? 4. Ako som už povedal, Philly bola kachna, prípadne neprichádzala do úvahy z iných dôvodov - ty mimo to nemáš problém trejdovať s Philly? A znova opakujem, aj ja by som si určite vedel predstaviť minimálne pevný 2nd/low level prospect. It is what it is, we won`t change anything by whining. Period.

Skončil som.

P.S.: A dôležitá vec, ktorú som chcel spomenúť, kedže tebe na ňom záleží. Tento citát to vystihuje presne:
Too little, too early. Seems much more like something done for the player as opposed to something done for the team :!:
P.S.2: Sťažoval si sa aj keď Lou priviedol Arnotta, že zaň pustil tak veľa? Pretože skôr to je na pováženú, nie Langs. Úprimne, nespomínam si a hľadať sa mi to nechce. Ja si nepotrebujem nič dokazovať na vyčítaní vecí ľuďom, nemám ale rád prehnané reakcie. Myslím, že toto jedna bola. Znova.
kdyz vymenis hrace tak ztracis pravo vyjednavat s nim prednostne, tedy az tak lehky jako ze ho vymenis a pak podepises to taky neni. nerikam ze druhy pick musi byt spatny, ale tenhle draft, rika se, nema byt prilis kvalitni narozdil od pristiho takze pokud to bude 2rd tak to vubec neznamena ze tam bude dalsi Meril (doufam ze se pletu) navic dallas bude umistnen dost vysoko tedy pozdni pick.

jo a ty ses ten posledni kdo ma co rikat (komukoliv) o podrazdenem reagovani. tvoje vecne ukoncovani debat, narknuti tech co s tebou nesouhlasi ze tomu nerozumi, potreba mit posledni slovo apod jsou do oci bijici.
Getzo5 píše: P.S.2: Sťažoval si sa aj keď Lou priviedol Arnotta, že zaň pustil tak veľa? Pretože skôr to je na pováženú, nie Langs. Úprimne, nespomínam si a hľadať sa mi to nechce. Ja si nepotrebujem nič dokazovať na vyčítaní vecí ľuďom, nemám ale rád prehnané reakcie. Myslím, že toto jedna bola. Znova.
Arnotta jsem samozrejme vytal a porad si myslim ze to byla dobra vymena a velmi potrebna, jako si ted myslim ze je zapotrebi ho vymenit alespon za ten 2. rd. Jen nechapu proc to tu zminujes
megaton píše:kdyz vymenis hrace tak ztracis pravo vyjednavat s nim prednostne, tedy az tak lehky jako ze ho vymenis a pak podepises to taky neni. nerikam ze druhy pick musi byt spatny, ale tenhle draft, rika se, nema byt prilis kvalitni narozdil od pristiho takze pokud to bude 2rd tak to vubec neznamena ze tam bude dalsi Meril (doufam ze se pletu) navic dallas bude umistnen dost vysoko tedy pozdni pick.

jo a ty ses ten posledni kdo ma co rikat (komukoliv) o podrazdenem reagovani. tvoje vecne ukoncovani debat, narknuti tech co s tebou nesouhlasi ze tomu nerozumi, potreba mit posledni slovo apod jsou do oci bijici.
Bije to do očí tak možno tebe nakoľko máme totálne odlišný názor snáď na všetko na čo sa len pozrieš, čo je však horšie, zatiaľ čo ja začínam polovážne, ty všetko z mojej strany berieš ako vraždenie kojencov. Neviem koho tu nakrkávam (až raz sme sa s Martinom neporozumeli a dal som mu za pravdu) a už vôbec nechápem, kde mám posledné slovo tam, kde pravdu nemám. Ou a raz som vzal s nevôľou urážku, no to sú mi veci... Reagoval si podráždene. Pravda, prispel som k tomu nejakým tým smajlom a rýpnutím, to si priznám, to ale len v záujme toho aby som ti konečne trochu pootvoril oči, čo zdá sa, nechceš. Ja myslím, že obľúbený-neobľúbený hráč, dalo sa to brať s nadhľadom. Ale ok, je to tvoja vec, mysli si o mne čo chceš.

Áno, vždy to ale zostane na hráčovi. 2nd pick 2011 nebude tak dobrý, ale nakoľko vďaka Arnottovi nemáme žiadny a vďaka Bettmanovi ani 3rd, teda aj to je lepšie než nič a netvárme sa, že tento draft je najhorší od roku pána 1513...to tak nie je. Navyše, vidím celkom reálnu šancu, že to môže byť výmena 3rd za 2nd 2012, čo by znamenalo dva 2nd v nabitom drafte a nikdy nevieš ako bude na tom Dallas potom o rok. Tento rok teda suma sumarum nemáme 2nd ani 3rd a pokiaľ veci nepôjdu tak ako chceme, prinajhoršom budeme mať hybrid toho, čo sme stratili, teda late 2nd.

RE Arnott: Akože to nechápeš? Presne preto to zmieňujem. Za Langsa sa ti zdá málo, za Arnotta ti toto veľa nepríde...to je dvojitý meter. Alebo je pravda v strede, každopádne v kombinácii s tým citátom o kúsok vyššie, rozhodne to nie je na tvojej strane. Veď len uváž okolnosti, ktoré si môžeš odvodiť s akými Lou musel kalkulovať. A to ešte o mnohých nevieme.

Pozri megaton, ja sa tu fakticky do nikoho neseriem, dokonca ani do teba nech máš na to názor aký chceš. Na citlivých témach sa asi nezhodneme nikdy, ale ja narozdiel od teba, z čoho mám taký pocit, to beriem čisto športovo a "profesionálne". Nemienim ťa urážať, ponižovať ani sa tvojim názorom vysmievať, ale s niektorými by nesúhlasil snáď nik ani z mojich amerických priateľov vo veciach ešte znalejších. Som voči tebe prostoreký, ale neber to v zlom. Ja veci častokrát pomenúvam tvrdo a priamo, ale vždy také aké sú. Že to bolo tebe nepríjemné z určitého dôvodu chápem, ale dôležitý bol obsah a nie forma. Sme dospelí ľudia, jedno od druhého by sme obaja mohli filtrovať, nemyslíš? Snaž sa to brať rovnako, ako to beriem ja a spoločný svet v tomto topicu bude krajší.

Inak si mi neodpovedal ani na jednu z tých otázok, teda vlastne len na jednu, ale nevadí. Svet sa nezrúti...
Ledger_NJDevils

Parise said he has to look at the Devils' big picture when he negotiates a new deal. He called Tedenby and Taormina part of bright future.
3 minutes ago via web

Ledger_NJDevils

Parise said he has never suggested or hinted he will force a trade rather than re-sign with Devils. But no talks yet.
4 minutes ago via web
Reply Retweet

Ledger_NJDevils
Langenbrunner said Parise should be next Devils captain. "That means a lot coming from him. He was always a great captain for us."
4 minutes ago via web

Ledger_NJDevils
Parise on Langenbrunner trade: "It's tough for me personally. Jamie's been really good to me since I got here."
6 minutes ago via web
Ja myslím, že sa z toho jednoducho dá vyčítať len to, aký mal vzťah Jamie k nemu a naopak. Nie kapitánske kvality v reále, to nie je reprezentatívna vzorka. Ďalej čo sa týka re-signu pár podstatných vecí, obavy ale stále sú na mieste, sezóna vyzerá ako vyzerá a tak vyzerá aj tím. Ako bude vyzerať po lete, na 50% stále ešte vie len pán Boh. Tak uvidíme ako to vypečie...
vsak ja to taky osobne vubec neberu. tvou pritomnost na fore vitam, ja jsem rad za kazdeho kdo hokeji rozumi. Ja osobne Langse vnimam jako lepsiho hrace nez je Arnott. Langs je vsestranejsi a navic neni preplacenej, tedy podle me ma vetsi hodnotu nez Artnott, proto bych ocekaval za Langse vic (o jeden pick) nebo lepsi condition nez za Arnotta. Co se trejdu s Phillou tyce tak pokud by nabizela lepsi podminky tak bych se vubec nebranil.
to su mi novinky..langs vymeneny :D viete aky bol a je moj postoj k nemu, takze som rad ze sa to udialo tak skoro.. volne miesto v zostave, ktore musi lemaire zaplnit,tak snad aj keby nechcel, znamena to vacsiu sancu pre tedenbyho ci zharkova.. do minulorocneho PO som mal langsa strasne rad a miloval som hru zz pops.. taktiez som ho povazoval za jedneho z naj kapitanov v nhl.. kazdy rok hral lepsie a lepsie plus bojovnost a skvela zmluva.. potom sa ale v PO vyfarbil, k tomu vykonnostne klesal a uz cez leto som sem pisal ze viac ak 40 bodov neurobi a mal by sa porucat pri rieseni cap hitu.. uz nanho bolo vela veci,ci PO,ci situacia pando, zvady s trenerom, urazenost, nekomunikovanie s mediami ale ani na striedacke ani s rozhodcom..ci je aspon polka z toho pravda neviem..a aj keby nic, to PO mi uplne stacilo na to aby som ho zacal neznasat.. to mi uz vadilo na nom vsetko, ksicht, grimasy, pomale vstavanie z ladu,padnuta hokejka a aj jeho debilne fauly v utocnej tretine ktore som predtym prehliadal s tym ze to je bojovnostou..aj jeho tohtosezonne vykony boli chabe..fauly ostali,pomaly,sice snaha sa neda upriet v neskorsich zapasoch ale tak ako clarkson pada na rit tak langs nie je schopny spracovat jednoduchu prihravku..dakujeme za vsetko jamie ale bol cas ist.. dallas sa dal ocakavat, je to dobre aj pre jamieho a 2nd pick som dufal v tom najlepsom zanho, takze s tradeom a moznou protihodnotou som maximalne spokojny :good:

k resignu pariseho nic, urcite mali velmi dobre vztahy ale nemyslim ze toto by na to malo nejaky vplyv.. jeho vymena sa dala ocakavat.. len spomeniem ze v zapase proti wild, ak boli na zacha zabery tak pri nasich sanciach vstaval zo sedadla(tak zapas s wild :) )..s timom podla tohto myslim zije aj ked si tuto sezonu asi nezahra..

co tu bola spomenuta vymena greenea..podla mna andy bude zhave zbozi, aj kvoli zmluve aj kvoli moznym vykonom, aj kvoli moznej buducej cene.. len taky moj tip od brucha 2-3 pick a vekovo starsi nepresadeny podla ocakavani prospekt..ale toho by som si radsej ale nechal a znova ho podpisal cim skor.
za arnotta cakam nieco ako za langsa,aj ked momentalne nevidim tim co by mohol mat zaujem.. urcite sa nejaky najde,mozno uz aj je..to sa uvidi
Dunim... :giggle:
TGfireandice Tedenby and Corrente out again for Devils today.
4 minutes ago via Twitter for Android

TGfireandice Lemaire said Tedenby needs to 'maybe catch my eye in practice, one, so that I'll be thinking he needs a crack at it to play."
3 minutes ago via TweetDeck
Lemaire :lol2:

Inak Arnott a Hedberg už boli požiadaní o waive ich NTCs, žeby som mal s Jasonom pravdu aj v čase? :frajer2: Očakávať by sa dal 2nd a za Moose 3rd at the highest, buďme realisti.
Getzo5 píše:Dunim... :giggle:
neviem co sa da na to napisat... to ze tedenby si posedi dalsi zapas nemeni nic na fakte ze odchod langsa je celkovo prenho vacsia sanca..

zeby hedberg odisiel?? len kam? neviem preco ale hned ma napadli senators caps a canadiens.. a v brane frazee? :clap:
Chere said Elias agreed with Langenbrunner, that it should be Parise.
...na otázku, kto má byť novým kapitánom. :yes:
mirtle RT @DNFlyers: I was told today that the Flyers offered more for Langenbrunner but he would not waive his no-trade clause to come here.
28 minutes ago via ÜberTwitter
To je ono Jamie :yes:
Klub na základe iniciatívy v celej lige ponechal Stanovi Leemu stvorenie legendy. Dnes bol predstavený Guardian Devil. V podstate ide o prkotinu pre deti, ale je fajn, že to má reálny základ v príbehu o Jersey Devilovi, pre ktorý poznáte, na základe čoho bol klub pomenovaný. Kiež by sa to týkalo aj maskota, bolo by to fajn. :D

Obrázek

Obrázek

Z klubu minimum noviniek. Ale spomínal sa Eliáš a LA... GDT hodím neskôr.

http://www.nypost.com/p/sports/devils/p ... lHhoAuy0RM

Brooksieho článok o Parisem, odporúčam prečítať. Minimálne na to, aby sa pochopila situácia :!: Jeho úvahy sú špekulatívne a schválne, od toho je tam. :D V krátkosti hovorí aj o HBO 24/7 pre budúcoročný Winter Classic a nezabúda dodať uštipačnú, lež pravdivú poznámku o Tedenbym...

A troška srandy ako zapadá Kovy do New Jersey :giggle:
Obrázek

Novinka: A-trainovi zomrel otec, vynechá zápas, povolaný Fayne :!:
Priemerný zápas z oboch strán s nadpriemerným výsledkom pre Devils. Clarkson bol výborný už proti Philly, ale dnes to bola paráda, ako "za mladi" :giggle: Eliáš hral svoju hru, Zajac hral slušne dopredu a perfektne dozadu a Marty is back :!: Proti Philly aj keď len ako backup 0, dnes 3 góly a jeden cheap ale inak bol výborný a tím niekoľkokrát podržal. Na Hedmana sa doslova vytiahol. Krásny pocit z výhry, tak mi už chýbal, táto bola dokonca narozdiel napr. od montrealskej kedysi v jeseni opojná. Nádeje, že by sme to zopakovali si nerobím, ale budem len rád ak na to nadviažeme, iné tímy beztak ani len nesuckujú tak ako my, takže ani o draft pick sa "báť" nemusíme.
lol this is what Brodeur son tweeted.

anthony brodeur
Devils are winning?
45 minutes ago via Twitter for BlackBerry® Favorite Retweet Reply
:lol2:
Clarkson :wave: je to majster!!! jak jsem se bavil s getzem na chatu tak hlavně at taj začne hrát pořád a budeme všichni spokojeni.
Byl to průměrný zápas ale vyhrát jsme si zasloužili. Marty podržel ikdyž po 2 golu jsem ho začal zase proklínat :D
s Volčenkovem je to smutné dozvěděl jsem se to až před zápasem kdy to říkal Doc Emrick :-(
Eliáš zase náš nejlepší hráč,
PS: Palmieri dal sice premierovy gol ale co ho sleduju tak si myslím že zatím na NHL nemá.
TGfireandice

Today's lines: Kovalchuk-Zajac-Palmieri; Rolston-Elias-Zubrus; Zharkov-Arnott-Tedenby; Pelley-Sestito-Clarkson. Mair is practicing as a D.
2 minutes ago via TweetDeck
:lol2: L4L!
Getzo5 píše:
TGfireandice

Today's lines: Kovalchuk-Zajac-Palmieri; Rolston-Elias-Zubrus; Zharkov-Arnott-Tedenby; Pelley-Sestito-Clarkson. Mair is practicing as a D.
Mair is practicing as a D ??? wtf???? :shock:
Palmieri mi se Zajacem a Kovalčukem nesedí... v zápase je brzdí. Měl by s nima hrát Tedenby a Palmieriho dát do 3 ( já osobně bych ho poslal na farmu )
Martin #27 píše:
Getzo5 píše:
TGfireandice

Mair is practicing as a D ??? wtf???? :shock:
Palmieri mi se Zajacem a Kovalčukem nesedí... v zápase je brzdí. Měl by s nima hrát Tedenby a Palmieriho dát do 3 ( já osobně bych ho poslal na farmu )
Doufam ze to znamena ze Mair bude sedet a Tedy dostane sanci. Taky nevim proc hraje Palmieri v prvni lajne. Nerekl bych ze hraje vylozen spatne ale rozhodne to neni hrac do prvni lajny.
megaton píše:Doufam ze to znamena ze Mair bude sedet a Tedy dostane sanci. Taky nevim proc hraje Palmieri v prvni lajne. Nerekl bych ze hraje vylozen spatne ale rozhodne to neni hrac do prvni lajny.
Ya know, Kovy-NaPalm Emty Netter magic... :giggle:
Salmela waived a Marty už plánuje budúcnosť. Po Parentovi na waivers ďalšia zaujímavá možnosť - Greg Mauldin z Avs.

http://www.nj.com/devils/index.ssf/2011 ... neral.html
Getzo5 píše:Salmela waived a Marty už plánuje budúcnosť. Po Parentovi na waivers ďalšia zaujímavá možnosť - Greg Mauldin z Avs.

http://www.nj.com/devils/index.ssf/2011 ... neral.html
Salmela na farmu, nikdo ho nechtel. Mauldina teda vubec neznam ale statistiky nema spatny, ma jen o pul min golu nez nas nejlepsi strelec a to ma min zapasu, mozna kdyby hral u nas celou sezonu tak vyhraje tabulku strelcu :D ale spis myslim ze to bude AHL kalibr hrace z toho mala co se da o nem vycist. Jinak Teddy dnes zase hrat nebude, Lemaire neni spokojen s jeho defenzivou. Proc neni v Albany s JJ nechapu, mohli se alespon sehravat kdyz uz nic.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS