megaton píše:kdyz vymenis hrace tak ztracis pravo vyjednavat s nim prednostne, tedy az tak lehky jako ze ho vymenis a pak podepises to taky neni. nerikam ze druhy pick musi byt spatny, ale tenhle draft, rika se, nema byt prilis kvalitni narozdil od pristiho takze pokud to bude 2rd tak to vubec neznamena ze tam bude dalsi Meril (doufam ze se pletu) navic dallas bude umistnen dost vysoko tedy pozdni pick.
jo a ty ses ten posledni kdo ma co rikat (komukoliv) o podrazdenem reagovani. tvoje vecne ukoncovani debat, narknuti tech co s tebou nesouhlasi ze tomu nerozumi, potreba mit posledni slovo apod jsou do oci bijici.
Bije to do očí tak možno tebe nakoľko máme totálne odlišný názor snáď na všetko na čo sa len pozrieš, čo je však horšie, zatiaľ čo ja začínam polovážne, ty všetko z mojej strany berieš ako vraždenie kojencov. Neviem koho tu nakrkávam (až raz sme sa s Martinom neporozumeli a dal som mu za pravdu) a už vôbec nechápem, kde mám posledné slovo tam, kde pravdu nemám. Ou a raz som vzal s nevôľou urážku, no to sú mi veci... Reagoval si podráždene. Pravda, prispel som k tomu nejakým tým smajlom a rýpnutím, to si priznám, to ale len v záujme toho aby som ti konečne trochu pootvoril oči, čo zdá sa, nechceš. Ja myslím, že obľúbený-neobľúbený hráč, dalo sa to brať s nadhľadom. Ale ok, je to tvoja vec, mysli si o mne čo chceš.
Áno, vždy to ale zostane na hráčovi. 2nd pick 2011 nebude tak dobrý, ale nakoľko vďaka Arnottovi nemáme žiadny a vďaka Bettmanovi ani 3rd, teda aj to je lepšie než nič a netvárme sa, že tento draft je najhorší od roku pána 1513...to tak nie je. Navyše, vidím celkom reálnu šancu, že to môže byť výmena 3rd za 2nd 2012, čo by znamenalo dva 2nd v nabitom drafte a nikdy nevieš ako bude na tom Dallas potom o rok. Tento rok teda suma sumarum nemáme 2nd ani 3rd a pokiaľ veci nepôjdu tak ako chceme, prinajhoršom budeme mať hybrid toho, čo sme stratili, teda late 2nd.
RE Arnott: Akože to nechápeš? Presne preto to zmieňujem. Za Langsa sa ti zdá málo, za Arnotta ti toto veľa nepríde...to je dvojitý meter. Alebo je pravda v strede, každopádne v kombinácii s tým citátom o kúsok vyššie, rozhodne to nie je na tvojej strane. Veď len uváž okolnosti, ktoré si môžeš odvodiť s akými Lou musel kalkulovať. A to ešte o mnohých nevieme.
Pozri megaton, ja sa tu fakticky do nikoho neseriem, dokonca ani do teba nech máš na to názor aký chceš. Na citlivých témach sa asi nezhodneme nikdy, ale ja narozdiel od teba, z čoho mám taký pocit, to beriem čisto športovo a "profesionálne". Nemienim ťa urážať, ponižovať ani sa tvojim názorom vysmievať, ale s niektorými by nesúhlasil snáď nik ani z mojich amerických priateľov vo veciach ešte znalejších. Som voči tebe prostoreký, ale neber to v zlom. Ja veci častokrát pomenúvam tvrdo a priamo, ale vždy také aké sú. Že to bolo tebe nepríjemné z určitého dôvodu chápem, ale dôležitý bol obsah a nie forma. Sme dospelí ľudia, jedno od druhého by sme obaja mohli filtrovať, nemyslíš? Snaž sa to brať rovnako, ako to beriem ja a spoločný svet v tomto topicu bude krajší.
Inak si mi neodpovedal ani na jednu z tých otázok, teda vlastne len na jednu, ale nevadí. Svet sa nezrúti...