Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Podepsal nám Erik Cole z Caroliny na 4 roky za 18 milionu.Opět to Gauthier přehnal s penězma,ale jsem rád, že ho v klubu máme.To je válečník k pohledání a měl by nám pomoc.V Gomézově útoku by měl přidat důraz a snad i branky.Čísla má slušná v celé karieře. Naposledy v 82 zápasech 26 golů 26 přihrávek 52 bodů -1 +/- 49 tr.minut ,Tak snad nám pomůže.
http://hurricanes.nhl.com/club/player.htm?id=8467396" onclick="window.open(this.href);return false;
Druhý podpis je golman Peter Budaj.Cena 2,3 mil. na dva roky,tedy 1,15 mil na rok.Vzhledem k tomu že Auld podepsal Ottawě za 1 mil a Sanford Columbusu za 600000 nechápu co to byl za tah.Za téměř stejnou cenu, jeden za dva.Podle mě zase hloupost našeho vedení nejvyššího kalibru.Auld podle mě loni nezklamal a je kvalitativně lepší než Budaj. Sanford loni chytal v AHL skvěle,tak nechápu proč najednou bylo těch 600000 pro Gauthiera bylo moc.Ten vážně nezná hodnotu peněz
Pouliot podepsal Bostonu za 1.1 milionu.Legrační cenu podepsal našemu diviznímu rivalovi,nám by asi takovou nepodepsal.To je ovšem odchod očekávaný a po špatných vztazích s trenérem neudržitelný.To mě celkem nebolí.
Pustilli Romana Hamrlíka do Washingtonu. Smlouva zní ,dva roky za 7 mil.Nechápu proč Gauthier trval na té jednoroční smlouvě u našeho bývalého nejvytěžovanějšího obránce.Za ty peníze pustit takhle kvalitního obránce.
Z farmy nás opouští J,T.Wymann a jenom dokresluje to, co jsem tu onehdy psal.Léta někoho pipláme po farmách ,čekáme na něj a on nakonec přestoupí a hraje za úplně jiný tým.Jinak Wymanův odchod mě zase tolik nebolí,ten se ani na farmě nijak zvlášť neprosadil.
penaze ok, len 4roky je moc[/quote]
Peníze OK nejsou a čtyři roky mě nevadí,pokud se u nás chytne a bude se mu dařit.Je mu teprve 32 let a v NHL hrají i starší hráči a to velmi dobře.
V Carolině bral 3,00 mil za sezonu,tak bych očekával nějaké mírné navýšení a ne o 1,5 mil.Je ale asi pravdou,že zájem mnoha klubů vyšponoval jeho cenu takhle vysoko a Gauthier hrál vysoku hru, aby ho získal.S odstupem času říkám,že asi Gauthier neměl jinou možnost než ho takhle přeplatit.Tedy pokud by nevybíral podobného hráče,podobných kvalit.A těch na trhu zase tolik nebylo.Snad Leino možna Rupp nebo Ward,ale ti jsou určitě horší Coula.V každým případě si také každý řekl slušné prachy.
Dělá to na mně dojem,že si před otevřením trhu náš GM usmyslel,že ho za každou cenu získá.A taky ho získal.Jinak na forech Canadiens velká spokojenost a to i s Budajem.No uvidíme jak se hoši chytnou,ale je fakt,že Cole má tvrdost jaká nám v týmu chyběla.A ani střelu nemá k zahození.Mohla by to konečně být posila na kterou delší čas čekame!!!
http://www.habseyesontheprize.com/2011/ ... #storyjump" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blogs.thescore.com/nhl/2011/07/0 ... ole-budaj/" onclick="window.open(this.href);return false;
V Carolině bral 3,00 mil za sezonu,tak bych očekával nějaké mírné navýšení a ne o 1,5 mil.Je ale asi pravdou,že zájem mnoha klubů vyšponoval jeho cenu takhle vysoko a Gauthier hrál vysoku hru, aby ho získal.S odstupem času říkám,že asi Gauthier neměl jinou možnost než ho takhle přeplatit.Tedy pokud by nevybíral podobného hráče,podobných kvalit.A těch na trhu zase tolik nebylo.Snad Leino možna Rupp nebo Ward,ale ti jsou určitě horší Coula.V každým případě si také každý řekl slušné prachy.
Dělá to na mně dojem,že si před otevřením trhu náš GM usmyslel,že ho za každou cenu získá.A taky ho získal.Jinak na forech Canadiens velká spokojenost a to i s Budajem.No uvidíme jak se hoši chytnou,ale je fakt,že Cole má tvrdost jaká nám v týmu chyběla.A ani střelu nemá k zahození.Mohla by to konečně být posila na kterou delší čas čekame!!!
http://www.habseyesontheprize.com/2011/ ... #storyjump" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blogs.thescore.com/nhl/2011/07/0 ... ole-budaj/" onclick="window.open(this.href);return false;
Montreal Canadiens hráči UFA
Alex Auld g - podepsal smlouvu s Ottawou
Dustin Boyd ú- podepsal smlouvu s Astanou (KHL)
Nigel Dawes ú- podepsal smlouvu s Astanou (KHL)
Marvin Degon o - poslední tři roky v Evropě
Jeff Halpern ú - podepsal smlouvu s Washingtonem
Roman Hamrlík o - podepsal smlouvu s Washingtonem
Drew MacIntyre g
Paul Mara o
Alexandre Picard o
Benoit Pouliot ú - podepsal smlouvu s Bostonem
Tom Pyatt ú
Curtis Sanford g - podepsal smlouvu s Columbusem
Brent Sopel o
J.T. Wyman ú - podepsal smlouvu s Tampou Bay
Wisniewski o - byl 28.6.vyměněn do Colombusu a následně Jakets podepsán
Pokud někdo očekával výměnu Gomeze,tak musím napsat ,,lituji,k tomu se Gauthier neodhodlá"
Snad v příštím létě, až bude mít Gomez nižší plat by to připadalo v úvahu.Teď ho určitě nevymění!
No,a co nám zbývá?Podepsat zbývající hráče s kvalifakční nabídkou - Josh Gorges,, Ryan White, Mathieu Carle, Kyle Klubertanz, Ryan Russell a Frédéric St-Denis.Z nichž samozřejmě prioritou je špičkový obránce Gorges.
Sestava pro sezonu 2011-2012 tím bude hotová
Cammaleri - Plekanec - A.Kosticyn
Cole -Gomez -Gionta
Pacioretty - Desharnais -Moen
Darche -Eller - Whitte(Palushaj)
Gorges -Markov
Subban - Gill
Weber -Špaček(Jemelin,B.Nash,Carle)
Price,Budaj
Universál Weber může být přesunut do čtvrtého útoku a jeho místo v obraně převezme Jemelin.V sestavě by se občas mohli oběvit hráči v závorce,plus Henry, Engvist a ještě nepodepsaní Russell a Trotter.Ostatním z farmy moc šancí nedávám.
neis píše:Vám kdyby se povedlo vyměnit Gomeza a Giontu a získat za ně nějaké produktivní dříče, tak by to vypadlo hodně dobře...
Pokud jde o Gomeze proběhli úvahy,že by mohl hrát v AHL,ale silně pochybuji.Hráče který bere 7,5 mil těžko nechají sedět.Na to nebudou mít odvahu.Gionta mi nevadí,ale je otázka jestli bez Gomeze by tu chtěl dál hrát.Jsou velcí kamarádi.
A Gomez?Jeho limituje vysoká smlouva neodpovídající současné výkonnosti.Jeho současná forma je podstatně jiná, než tomu bylo na začátku kariery kdy dvakrát vyhrál SC..Poslední sezona z jeho pohledu byla úplně katastrofální,ale to neznamená,že se ještě nemůže dát dohromady třeba i v jiném týmu.je mu teprve 31 let a stále má přehled, cit pro přihrávku a slušné bruslení.V PO obvykle ožije.Nechci se ho zastávat,ale stále jsou kluby kde by ho jistě brali.Jen je odrazuje ta pitomá vysoká smlouva...
za to maro je spokojný, Cole je podľa neho najväčšia hviezda, ktorá bola podpísaná na voľnom trhu a ku šťastiu mu chýba len Zenon Konopka a už môžu rovno doniesťmontreal píše:neis píše:Vám kdyby se povedlo vyměnit Gomeza a Giontu a získat za ně nějaké produktivní dříče, tak by to vypadlo hodně dobře...Zatím se mi to jeví spíš slabší než loni.Ztráty Hamrlíka a Wisniewskiho v obraně jsou značné,forma Markova nejistá a to platí i po zranění u Paciorettyho.Takže žádný velký jásot.
Giontu??? V žádném případě, to je kapitán na správném místě a třeba s Plekym mu to šlapalo náramně. Díky mizerné Gomezově formě se pak Martin snažil jeho hru oživit právě přesunutím Gionty zpátky k němu a Gomez opravdu ožil. Navíc se pak chytil s nima Pacioretty a fungovalo to celkem solidně. Chci tím říct, že Gionta prostě umí svým výkonem strhnout ostatní, dává důležité góly - nevyměňovat ani náhodou!neis píše:Vám kdyby se povedlo vyměnit Gomeza a Giontu a získat za ně nějaké produktivní dříče, tak by to vypadlo hodně dobře...
S Gomezem je to něco jiného, jenže tam je naděje na výměnu téměř mizivá. V současné době potřebujeme podepsat Gorgese, Whitea a ještě jednoho silového útočníka do checking line na trhu volných hráčů a byl bych celkem spokojený - samozřejmě Wisniewski mě mrzí, ale za ty prachy jsme si ho prostě nemohli dovolit, když bohužel vsadili hlavně na Markova...
lolJoe S. píše:do žabožrútova
Cole - slusny hracik, aj ked ta dlzka podpisu a cena
Gionta - patri bez debat medzi to lepsie, co sa u Habs najde, nemenit
ako spomina Habs vedenie malo radsej tie peniaze vsadit na Wisniewskeho ako na Chromyla
Joe S. píše:
za to maro je spokojný, Cole je podľa neho najväčšia hviezda, ktorá bola podpísaná na voľnom trhu a ku šťastiu mu chýba len Zenon Konopka a už môžu rovno doniesťdo žabožrútova
Ale Gauthier mi nejspíš radost neudělá,protože jak jsem si přečetl,on je s nákupem volných hráčů spokojen
Naopak, my teď potřebujeme právě takového hráče, jakým je třeba Konopka! Playmakery máme, solidního střelce taky, chybí nám právě ten důraz - na to je tam sám Moen, možná White nebo Darche. To je ale málo...Joe S. píše:a tak Konopka sa celkom hodí do väčšiny tímov, jednak buly a jednak bitkár, teda aspoň sa o bitky pokúša, no súčasnému MTL treba urgentne iných hráčov. Ale závažie priviazané reťazou o nohu menom Gomez nepustí
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF