Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Yahoo Fantasy - 4.ročník - PO

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Arizona Coyotes [Wanic] 8:8 Pennsylvania Flyers [Rono]

Nevím, co k tomu říct. Snad jen toto - Díky Coloradu, že se postarili o to, aby čučka Greiss měl čisté konto. :roll: Wanicovi tento týden fakt válel útok (goly, asistence, body, PPP, +/-), na to jsem se fakt nechytal.. :scare: SHP jsem prohrál o jeden :? A GWG? Ještě před neděli jsem v tomto vedl 4:2 a po neděli srovnáno 4:4, Pavelski, kterej jel jenom asistence, si jen tak najednou dá GWG.. :grc: :protest:
Ostatní stats až na SHO jsem jasně vyhrál zase já... :yes:

:plus:
Teddy Purcell - 1+6 ; +2 ; 3 PPP
Claude Giroux - 2+2 ; +1 ; 70 FW
Carey Price - 4 GP ; 3 W ; 93,6%
Sergei Bobrovsky - 2 GP ; 1 W ; 93,4%

:minus:
Brandon Sutter ; 0+1 ; 39 FW ; 0 SHP
Justin Abdelkader ; 0+0 ; -2 ; 5 SOG
Keith Aulie ; 0+0 ; -3 ; 5 HITS ; 5 BLK
Tá Skorpiho brána :lol: , aspoň niekto je natom horšie ako ja... Luongo má u mňa premiéru už dnes, hádam nesklame :pray: .
V minulej sezone sa tie sklamania týždňa radšej neuvádzali nech sa nezníži cena hráča, :petrik: takže Giordano či Phaneuf sú na predaj? :jn:
:thumbsdown:

jediné pozitívum asi :paperbag: v bráne mal lepšie čísla, než som čakal, JT štandard 1+6

Pártyboys spolu 0+0 a -4, už by mohli prestať honiť ku*vy po pláži a mohli by začať hrať hokej :noway:
ja som cepiho presiel 16:0, bol chudak uplne bez sance :-( :oslava:
po minulom týždni musím skúsiť prejsť rona na goalie stats a zbytok sa uvidí, dnes dvaja brankári IN, zajtra Bryz :hmm:
Možno by som pustil Scrivensa, ak ho niekto chce. Za neúmerne vysokú proti hodnotu samozrejme. :jn:
Lukas33 píše:Možno by som pustil Scrivensa, ak ho niekto chce. Za neúmerne vysokú proti hodnotu samozrejme. :jn:
2 hokejky, jeden ionťák a balenie Jardových žuvačiek?
LOL, joei aky waiver pickup :poklona2:
petrik píše:LOL, joei aky waiver pickup :poklona2:

:ciga:

Len aby mi to k niečomu bolo
A lídrom kanadského bodovania v tíme Halifax Royals sa stáva ... Matt Frattin. :rofl:
este ja som co to dlzny

arek :D :eat:

tie brankarske stat´s boli neskutocne a ako som bol byval spominal, sotva sa zopakuju, vid. dnesny nie moc uspesny Miller (+ odpocivajuci Marty
kazdopadne, vstup do rocnika idealny, thli sme to nakoniec aj v celkovych B, skoda tej tesnej prehry v stats :plus: / :minus: ja 0, arek + 1 :bee:

:plus:

Big Joe, cakal, ze bude mojim tahunom, ale toto co predvadza :scare: 3+9
potesil prebudeny Berglund 3+2
Ryder 3+0

:minus:

Cleary - zo 6z. 0+0 :roll:
Bieksa - 0+0 a to ma(l) patrit medzi to najproduktivnejsie D, ale ako tak to kompenzuje inymi D aktivitami

od matrioskoveho Kovaleva som si sluboval rozhodne viac, ale pri tak marnom time, akym je Florida momentalne, nic prekvapujuce; mam ho za Sykoru, ktory si uz v NHL nezakope, takze ok

momentalne si to rozdavam :giggle: s Cathy, slager kola 1 s 2 :D
no, mam co dohanat, najmä v tych golovkach, tam mi svieti hroziva 0 :nono: snad sa to zaverom tyzdna rozbehne, podobne, ako v G stats, Cathy drzi nad vodou Ander z Ottawy, Budy by mohol pri tej 1 sanci vyhoriet a snad to v tych G stats obratim; by ma velmi zaujimalo, kedy si odkruti svoj debut Ch.Mason
imo pochavla pre GM´s, ktori sem po skonceni hracieho tyzdna hodia svoje postrehy zo vzaj.zapasov
clovek si to rad precita :kajo:
cepi píše: momentalne si to rozdavam :giggle: s Cathy

no cepi, intímnosti si nechávaj pre seba :nono:
Ja hrám proti petrikovi v yahoo a dnes sa naše tímy stretli proti sebe aj na lade a lepšie to ani dopadnúť nemohlo :wave: . Canucks vyhrali 3:0 v bráne bol môj Luongo :poklona2: získal mi výhru a SO a aj o všetky goly sa postarali moji hráči- Garrison, Kassian a Lapierre zároveň tak kazili štatistiky petrikovmu Varlatovovi, no mohlo to byť ešte epickejšie? :lol2:
Dosť to ovplyvnilo aj yahoo výsledok a už vediem 10:3 :cinka: . Horšia správa je že sa mi po Weissovi zranil aj Callahan, už druhý hráč z tej výmeny s Ronom :eek2: , další na rade je Keith, popi priprav sa že budete musieť hrať bez neho čoskoro...
moje čučky zatiaľ trimú 10:5 proti ronovi, len to nedokafrať :nervozny:

a to ma dosť zranenia kosia, tí lepší hráči odo mňa na maródke :scare:
Hardingu, ty ko*ote. :hroza:
Ohlund píše:Ja hrám proti petrikovi v yahoo a dnes sa naše tímy stretli proti sebe aj na lade a lepšie to ani dopadnúť nemohlo :wave: . Canucks vyhrali 3:0 v bráne bol môj Luongo :poklona2: získal mi výhru a SO a aj o všetky goly sa postarali moji hráči- Garrison, Kassian a Lapierre zároveň tak kazili štatistiky petrikovmu Varlatovovi, no mohlo to byť ešte epickejšie? :lol2:
Dosť to ovplyvnilo aj yahoo výsledok a už vediem 10:3 :cinka: . Horšia správa je že sa mi po Weissovi zranil aj Callahan, už druhý hráč z tej výmeny s Ronom :eek2: , další na rade je Keith, popi priprav sa že budete musieť hrať bez neho čoskoro...
:samovrazda:
zatial je to velmi zly tyzden..este ani jeden z mojich brankarov nechytal a utok nic nepredviedol a zatial je to 2:14
Ty voe Pope, to už trochu přeháníš. S tím Spezzou si zašel fakt daleko. :ban: :-O
dejf píše:Ty voe Pope, to už trochu přeháníš. S tím Spezzou si zašel fakt daleko. :ban: :-O
Predsa sa mi to podarilo :hmm: who's next?
Popradcan píše:
dejf píše:Ty voe Pope, to už trochu přeháníš. S tím Spezzou si zašel fakt daleko. :ban: :-O
DATSYUK :?:
Joe S. píše:
Popradcan píše:
DATSYUK :?:
Uz ste mi zlikvidovali Lupula a Atkinsona.. :stop: toto uz presahuje fair play,dvaja proti jednemu :!:

Budem musiet zavolat na pomoc Cepiho ,potom sa len zacnu diat veci :cool: :power:
treba, aby si mal troch mimo alebo 4, aby si vede, ako sa cítim ja :slap:

v p*či Laich, Downie, Lando a aj Hornqvist :?
ja len stručne, Voky :poklona: :king:

28 saves, SO :cool:
:hmm: 0:13....to vyzera na shutout....
768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS