Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Král draftu - diskuse
Sem budú umiestnené témy, ktoré su staré a preto na fóre už nemajú čo robiť, ale zároveň nebudú zmazané.
malo by sa vymienat..ved uz aj tak je to nespravodlivy system ze niektory vybera 30. niekto 1.
malo by sa to povolit..
btw uz sa doriesilo , co potom ked budu supisky?
bude to vobec na nieco dobre..?
ta hra by mohla fungovat..ved co to je si pozriet statistiku na nahl.com a spocitat body hracov z timu..
malo by sa to povolit..
ta hra by mohla fungovat..ved co to je si pozriet statistiku na nahl.com a spocitat body hracov z timu..
Ja by som to spočítaval, keby nás bolo okolo päť, tak by to bolomaro píše:malo by sa vymienat..ved uz aj tak je to nespravodlivy system ze niektory vybera 30. niekto 1.
malo by sa to povolit..
plány si podľa mňa robíš skoro zbytočne, týmto spôsobom bude môcť každý vybrať z toho čo je ešte aktuálne a vsádzať tak troška na šťastie,že v ďalšom kole bude hráč ktorého si mieniš vybrať ešte voľný. Ja napr. netvorím team nabytý hviezdami, beriem to ako zábavu a skúsim vytvoriť zostavu, ktorá by vyhovovala mojím predstavám s perspektívou do budúcna.dejf píše:Se na to můžuRichards, Getzlaf, Staal, Carter fuč. To si nemusím ani dělat předběžný plány, když mi takhle všichni seberou hráče na prvního centra. To asi dopadne tak, že snad draftuju Dopitu
výsledok bude ale obmedzený možnosťami, niektorých hráčov tam jednoducho mať určite nebudem, lebo po nich siahne niekto iný
Stejne muzes u vetsiny lidi menit hlasy tak to je jednoivan23 píše:inak začal som riešiť tie hodnotenia, ale vzápätí som si to aj rozmyslel, troška mi blbne net a hlavne zatia veľmi nie je čo hodnotiť. Takže ja sobne si ešte troška počkám a hodnotiť budem neskôr, až prebehne viac kôl.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé