Tak paraaada, v polovine zapasu vedeme u senatoru 3-0 goly Sutherbyho, Marchanta a Pahlssona

Ale pekne me sere ze mi vypadava stream

a ted uz mi vypad uplne h....l jeden

Ani jednoho gola jsem nevidel, asi zkusim na chvilu kuknut jiny zapas a pak to cheknu znovu
a uz je to 4... Ryan
Hmm tak asi na poslednich 8 minut 2.tretiny se mi to rozbehlo... Kdyz to shrnu gol jsem zatim nevidel ani 1 a z toho co jsem videl nechapu jak muzeme vest 4-0. Hrajeme furt v oslabeni, Ottawa nas bije jak zito my jsme za tu dobu ani nevystrelili na branu

. Ale to neva skore je 4-0, Hiller chyta primo fantasticky, jen tak dal chlape

. Divaky uz jsme taky pekne uklidnili, je tam ticho jak v kostele asi si mysleli ze v odvete za finale nam to natrou a ejhle ono nic
PS Docela by me zajimalo kolik je to na strely

ale asi na ne nepovedem
Tak dpc uz je to 2-4

Pokracovaly nase oslabeni ( komentatori uz se divili za co vsechno nas vylucujou ) az sme sli do 3. Presilovku vyuzil golfakem Alfredsson a v nasledne klasicke presilovce snizil tusim Picard

( Kuba uz ma 10 asisteci )
Hergot chlapi jedeeem musime to udrzet
Tak me klepne
Neil dava na 3- 4 a 9 minut do konce, to este bude peklo uz i ti divaci se probrali a rvou jak divi je treba je utisit
Uuuufff tak nakonec jsme to zvladli, parada

Cekal jsem vyrovnany zapas a to se nakonec potvrdilo ikdyz po 2 tretinach jsem myslel ze je vymalovano. Skoda ze v KTLce jsem Ducks neveril, ale vyhra kaceru je to hlavni
Nakonec dodam 3 hvezdy zapasu
1. - Beauchemin ( pres 28 minut na lede )
2. - Heatley ( 3 ass )
3. - Selanne ( 1 ass )