Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ICE CATS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
pekne sa to zdramatizovalo
na jednej strane to stale nemame vo vlastnych rukach
no na druhej strane, po dnesnej noci mozeme mat najlepsiu poziciu pred poslednym dnom, co je vzhladom na to, ze sme boli ako jedini bez bodu na poslednom mieste po 2 dnoch, velmi potesujuce
akekolvek kalkulacie su vsak zbytocne, stale plati, ze ideme od zapasu k zapasu a pred nami je dnes velmi tazky zapas so ST, su len 4 zapasy, musime poriadne zabrat, aby sme ziskali co najviac bodov, tak podme pani, verime si, tipujeme rozumne a odvazne
dnes si dam po nejakch 4 rokoch asi live KTL noc
na jednej strane to stale nemame vo vlastnych rukach
akekolvek kalkulacie su vsak zbytocne, stale plati, ze ideme od zapasu k zapasu a pred nami je dnes velmi tazky zapas so ST, su len 4 zapasy, musime poriadne zabrat, aby sme ziskali co najviac bodov, tak podme pani, verime si, tipujeme rozumne a odvazne
dnes si dam po nejakch 4 rokoch asi live KTL noc
je to tam
ak dobre ratam
bude sa rozhodovat v posledny den
vysiel risk na kriz medzi BUF a NYI, rozohrane zapasy MIN - EDM
a CHI - CGY su nepodstatne a v zapase PHX - COL 1 a 2 nam zarucuju vyhru o bod a zmenil som svoj tip z 1 na 0, cim som zabranil pripadnej remize, takze byt hore sa oplatilo
EI este mozu prehrat s oslabenymi HP, ale ta pravdepodobnost nie je moc vysoka
takze to zrejme bude vyzerat tak, ze EI budu musiet posledny den nebodovat so ST a my budeme musiet porazit HP za 3 body, aby sme bodovo dorovnali EI, s ktorymi mame lepsi tiebreaker, co by rozhodlo
pani, sme blizko ako nikdy...
vysiel risk na kriz medzi BUF a NYI, rozohrane zapasy MIN - EDM
EI este mozu prehrat s oslabenymi HP, ale ta pravdepodobnost nie je moc vysoka
takze to zrejme bude vyzerat tak, ze EI budu musiet posledny den nebodovat so ST a my budeme musiet porazit HP za 3 body, aby sme bodovo dorovnali EI, s ktorymi mame lepsi tiebreaker, co by rozhodlo
pani, sme blizko ako nikdy...
veru dobre ratas
pekne si to chytil a tak to ma byt aj trosku takticky najma v taketo dni, ja som menil posledny zapas ked som sa zobudil v noci a videl ze nikto to tam nedal ale ako si uz pisal zmenil si to aj ty no v prvecj chvili ked som to videl som si nebol uplne isty ze to bol dobry tah ale v podstate uz nepodstatny
najma ma potesili tvoje body ked som videl tie vysledky... MIN chce do PO
toho som sa bal asi najviac ze ST pri tom style tu 2 tam niekto mat bude a nebol som si najprv isty ci si dobre pamatam z noci ze ty si tam ten kriz na NYI dal
no nic dolezite su body, EI dnes maju istu vyhru uz ale budu to mat tiez tazke s ST poslednu noc no a my zas musime zabrat proti HP, predsalen v tejto sutazi nieje nic iste takze musime makat ale je potrebny aj kus stastia.
no nic dolezite su body, EI dnes maju istu vyhru uz ale budu to mat tiez tazke s ST poslednu noc no a my zas musime zabrat proti HP, predsalen v tejto sutazi nieje nic iste takze musime makat ale je potrebny aj kus stastia.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé