Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

mt-svk píše:Dosť ma to prekvapuje, keďže Rusi ako národ majú úplne inú povahu ako takí hokejisti ako Kabanov.
Rusi ako národ je jedna vec, Rusi ako hokejový národ druhá a tam sú práve výnimky ako Datsyuk vzácne a vítané. Btw. on je fakt dobrý prototyp pre obe tvrdenia. :)
Getzo5 píše:
mt-svk píše:Dosť ma to prekvapuje, keďže Rusi ako národ majú úplne inú povahu ako takí hokejisti ako Kabanov.
Rusi ako národ je jedna vec, Rusi ako hokejový národ druhá a tam sú práve výnimky ako Datsyuk vzácne a vítané. Btw. on je fakt dobrý prototyp pre obe tvrdenia. :)
Ja pokladám Dacjuka za najlepśieho hráča NHL.

Mimochodom, Amíci sú ako národ dosť usmrkanci (aspoň podľa tých, čo tam žili a žijú), ako hokejisti bojovníci. :D

EDIT: Teraz nemám na mysli to, že sú zbabelci (i keď o vojakoch sa radšej vyjadrvať nebudem :D), ale to, že nevydržia toľko ako my či napr. takí Rusi, Ukrajinci atď.
mt-svk píše:Ja pokladám Dacjuka za najlepśieho hráča NHL.

Mimochodom, Amíci sú ako národ dosť usmrkanci (aspoň podľa tých, čo tam žili a žijú), ako hokejisti bojovníci. :D
Ja za najlepšieho hráča akého som kedy videl, ale to je možno len moja úchylka. :angel:

Ale no... Individuálne. Amerika nemá narozdiel od Ruska (kontinentálnej Európy; výhodnej Ázie) stereotypy, nakoľko je výsostne multi-kulti vo svojom základe. A hokejovo to práveže usmrkanci nie sú. Čo sa týka histórie, je to porovnateľné ťažšie vzhľadom na ich vtedajšie kvality v porovnaní so ZSSR a Kanadou.

Ešte niečo pre lea k tomu Teddyho videu... :hufi:
Obrázek
Getzo5 píše:
mt-svk píše:Ja pokladám Dacjuka za najlepśieho hráča NHL.

Ja za najlepšieho hráča akého som kedy videl, ale to je možno len moja úchylka. :angel:

Ale no... Individuálne. Amerika nemá narozdiel od Ruska (kontinentálnej Európy; výhodnej Ázie) stereotypy, nakoľko je výsostne multi-kulti vo svojom základe. A hokejovo to práveže usmrkanci nie sú. Čo sa týka histórie, je to porovnateľné ťažšie vzhľadom na ich vtedajšie kvality v porovnaní so ZSSR a Kanadou.

Ešte niečo pre lea k tomu Teddyho videu... :hufi:
Obrázek
To, že sú to hokejoví bojovníci som písala. ;)
Pre mňa to bol Fjodorov. Vedel hráť kdekoľvek v útoku, ak by hral v obrane, bol by kadidátom na Norris Trophy. On bysnáď aj v bránke vedel hrať. :D
mt-svk píše:To, že sú to hokejoví bojovníci som písala. ;)
Missread, ospravedlnenie. :wink: U mňa Pava neprekoná nič proste. Baví ma ako hokejista, baví ma ako človek. Je to dobrá duša, férový chlap, líder i ideálny spoluhráč. Sen každého GM a to som presvedčený, že inak by to nebolo ani v minulosti. Nenapodobiteľný. Fedorov bol, Datsyuk nebol, nie je a ani nebude, dovolím si tvrdiť. Tie špecifiká a odlišnosti sú až príliš výrazné. Ale dobre, nechajme to, už sme príliš odbočili...
:hroza: kvoli tomuto som dnes spal necele 3 hodiny?? to je ak keby som mal deja vu..zapas co zapas..neschopnost rozvynut akukolvek utocnu akciu.. ano kvalitny PMD by tomu vyrazne pomohol-mozno, kedze som si umyselne a konkretne vsimal nakorculovavanie utocnikov a zakladanie utokov... ehm nieco take kde si vsetci traja abo aspon 2ja nakorculuju a po posunuti puku utocnikovi nie su odkazaníní na zahubu utocnej akcie bolo ako hladat ihlu v kope sena..akcii ze uz po spracovani prvy utocnik nema komu a nema kam len nahodit do pasma kam nikto nekorculoval bolo kopa..normalnych zalozeni utokov spoza brany abo po zisku puku bolo ako safranu :shock: cisty chaos v pohybe priestore a nacasovani- stado ovci..(moze to byt skvelou hrou bostonu,co nas skvelo pokryl-lenze to hraju proti nam potom vsetci skvelo,takze to bude bud tym, bud zlou taktikou, alebo tym ze ju hraci nedodrziavaju) ked k tomu zaratam ze cez presilovky sme sa nedostali ani do pasma,ze obrana v pasme vyzerala ako ta najhorsia verzia v najhorsich vykonoch minulych sezon(dostat puk z pasma,byt pri nom prvy a vyhrat suboj??nacooo??kdezebyy,nadludsky vykon pre nich :hroza: ).. johny mac sa musi pakovat(hoci aj na poziciu jedneho z asistentov nech sa dalej uci) k tomu vsetkemu priratajme ze brodeur nechytil 2 lahke puky a rozhodcovia mali, ehm slabsi den a hned bol z toho krasny hokejovy zazitok pre fanusikov devils,ktory nas motivuje sledovat dalsi zapas ak sa radi a dobrovolne mucime...(tí v USA za to aj platia,aby si to pozreli nazivo,som zvedavy do kedy)
Keď platia a majú na to aj finančne, aj nervy, tak nech...ale my preto nespíme. Vyber si čo je horšie, ja stojím za nami. :D Inak môžem so všetkým len a len súhlasiť.

Mimochodom...ďalšia kudla do zad...Pro Hockey dal do aktuálneho čísla dvojplagát Kovalchuk-Brodeur. To je na porážku :hroza: Keby aspoň dali Martymu poriadnu fotku... :thumbsdown:
Ještě že jsem dneska se raději do práce vyspal protože zase bych byl akorát celý den vytočený.
dunime jak jsi to popsal tak si to dokážu uplně živě představit, protože tak hrajem pořád takže vlastně žádná změna :hroza: prosím John Mac zabal to
je to zoufalost a lepsi to nebude, ne hned ne vyhozenim Jmaca
co se musi podle me vyresit v tomto poradi
1)Platovej strop, byla chyba jit do sezony s nevyresenym platem, na hrace to podle vseho dolehlo psychicky a prohry k jejich psychice neprispeli
2) Power play - nerikejte mi, ze nefungujici presilovka zavisi na PMD, kdybychom dali v kazdym zapase gol s presilovky tak je to taky neco jineho
3) Treneri (system) - Oates ani Jmac toho moc nepredvedli a myslim ze tento experiment se blizi ke konci (Ken Hitchcock, Bob Hartley, , Michel Therrien, Craig MacTavish)
4) PMD - chybi, doufam ze toronto nebude na tom o nic lip a spokoji se s malem (Clarkson) za Kabelku
5) Zraneni, i kdyz se vam to nelibi, tak proste ted chybi nase nelepsi RW a samozrejme chybi i Zach.

Udajne je JVB velmi nespokojen a pokud se letos nebude hrat PO tak Lou muze byt na odchodu.

Kovy je vecne tema a i kdyz se ted zda ze jeho podpis byla chyba, je treba si uvedomit ze soucasna bida neni jeho chyba. Kolikrat jste si /jsme si stezovali ze LL nikdy nepodepise zadnou star? a kdyz tak konecne udela tak Kovyho nikdo nechce? Ja jsem porad toho nazoru ze jeho podpis byl na miste a uz to tak vypada, ze tym se bude muset zacit stavet kolem nej.

-
http://www.nj.com/devils/index.ssf/2010 ... iello.html

Nevím na co Lou čeká :ja_neviem:
Martin #27 píše:http://www.nj.com/devils/index.ssf/2010 ... iello.html

Dvojzápasové ultimátum je náhodou tak akurát, chce mu dať šancu, je to férové. Ja som za. Navyše, to nie je tak veľa a zápasy sú to s Torontom a Isles. Hneď nato ale nasleduje Philly a to dostaneme, to ti ručím, takže celý ten článok bude k čertu a Lou a fans tak nas*aní, že Mac pôjde svinským krokom. A to ešte bude sranda až zajtra dostaneme náklep od Toronta, už vlani s nimi bol problém, teraz to nebude o nič ľahšie. Dnes morálne vyhrali s NSH a aj keď posledné zápasy bieda, netreba zabúdať v akej sme my...
Getzo5 píše:
Martin #27 píše:http://www.nj.com/devils/index.ssf/2010 ... iello.html

Dvojzápasové ultimátum je náhodou tak akurát, chce mu dať šancu, je to férové. Ja som za. Navyše, to nie je tak veľa a zápasy sú to s Torontom a Isles. Hneď nato ale nasleduje Philly a to dostaneme, to ti ručím, takže celý ten článok bude k čertu a Lou a fans tak nas*aní, že Mac pôjde svinským krokom. A to ešte bude sranda až zajtra dostaneme náklep od Toronta, už vlani s nimi bol problém, teraz to nebude o nič ľahšie. Dnes morálne vyhrali s NSH a aj keď posledné zápasy bieda, netreba zabúdať v akej sme my...
Hrajem s Torontem a St Louis.(ne Isles) Myslím že tohle jsou hratelní soupeři a zbytečně ztratíme body. Mac mohl být pryč a přišla by změna která by se snad trochu projevila na těchto utkáních kde se mohlo vyhrát...tak to bude zase stejný výkon ( MacLean pozměnil sestavu) ale podle mě složením formací to není
I watched the Albany Devils/Wilkes Barre Penguins game last night and I got to tell you things aren't looking any better down on the farm. Although their goalie played pretty well. You guys need some prospects.
Nebude to "len tak náhodou" tým, že 3/4 našej farmy hrajú NHL? :hufi: Som myslel, že sa po*eriem keď som ten post zbadal...

Sorry, St.Louis. Ja ale verím, že nech by sa už zmena udiala, reálne by sme to tak neucítili. St.Louis trpí na obranu, ale stále vzadu má kvalitu, najmä v bráne, nech nastúpi ktokoľvek a kedže my dokážeme aj z dvojky spraviť jedničku keď sa jedná o kohokoľvek...nádeje si nerobím.
Dnes na programe dňa Battle4Larsson :lol2: Najlacnejšie lístky na tak prestížny zápas, najvyšší rad sedadiel, za bránkou tak ako sa na Toronto patrí, 100 dolárov :lol2:

Obrana je chabá, zmeny žiadne, útok ale konečne poskladaný asi najlepšie ako byť mohol: Kovy-Zubs-Vass, Patty-Arnie-Teddy, Winky-Trav-Clarkie, Pelley-Mair-Gionta v.2

Žiadne očakávania, takže nebude ani žiadne sklamanie. Pravdepodobne ani pozerať nebudem... LGD anyway. Už chcem vzpruhu, a MacLeana preč, ya know ( :hufi:) takže za to budem rád skôr či neskôr. Nejde o to, koľko bodov sme po štvrtine sezóny za postupovým flekom, ide o to, aký dojem na nás mužstvo robí, pretože kým sa ten nezmení, takto sa to potiahne až do jej konca. Sme najlepší v prehrávaní dvoch zápasov za sebou, dokážeme konečne aj dva vyhrať? Uvidíme...

Na pobavenie ako obvykle...
If we continue to slip in the standing,... - We're 1 point out of last place... how far can we slip? - 31st in the league. Team will split into two teams and suck.
:hufi:

A niečo na zaplakanie, aby sme to vyvážili... :D :cry:
Coach list...

Bill MacMillan, 1982–83
Tom McVie, 1983–84
Doug Carpenter, 1984–88
Jim Schoenfeld, 1988–89
John Cunniff, 1989–91
Tom McVie, 1991–92
Herb Brooks, 1992–93
Jacques Lemaire, 1993–98
Robbie Ftorek, 1998–00
Larry Robinson, 2000–02
Kevin Constantine, 2002
Pat Burns, 2002–05
Larry Robinson, 2005
Lou Lamoriello*, 2005–06
Claude Julien, 2006–07
Lou Lamoriello*, 2007
Brent Sutter, 2007–09
Jacques Lemaire, 2009–10
John MacLean, 2010- present

Tomuto sa Teddy ešte musí naučiť predchádzať tak ako St.Louis. Na tom videu je samozrejme super ten hit, to ale skresľuje vzhľadom na Mattiasove parametre. Prečo ho ale sem dávam? Vidno na ňom jeho povahu a schopnosť ani len na sekundu nezaváhať, zdvihnúť sa z ľadu a zas rovno na bránu... :wub:
We suck as usual...čo k tomu dodať? Nečakané :uvodzovky:
Obrázek
:hufi:

K zápasu len...
Obrázek

Obrázek
Tady k tomu už není co dodat :hroza:
Ešte k tomu niečo dodám - MacLeanove tlačovky, ya know, sa nedajú počúvať, ya know...už len preto by ho človek rád vyrazil. A druhá vec, kto vide Patrikove posledné dve interview môže len a len potvrdiť, prečo ho tak milujeme a prečo bolo vzatie mu Cčka tak nezmyselným krokom. Ten chlap je telom i dušou Diabol, všetko čo povedal je nielen úprimné a zo srdca tak ako to u nás vie snáď len on, ale aj pravda. Kiež by všetci boli ako Eliáš... <3 you Patty :thumbsup:
Ledger_NJDevils Brodeur: "Everytime I start games I'm 100
percent. I don't finish games 100 percent. That's what bothers me."
less than a minute ago via web
Marty už cíti vek, nič čo by sme nevedeli. :yes: :?
No tak zápas jsem viděl jen ze sestřihu ale, je to vážně špatné =/ . Jak poukazují tyto videa, dobře jsi to vystihl... Ale aspoň je vidět snaha toho Kovalčuka, něco s tím udělat, ovšem, sám na to nestačí žj ...
Reeper.89 píše:No tak zápas jsem viděl jen ze sestřihu ale, je to vážně špatné =/ . Jak poukazují tyto videa, dobře jsi to vystihl... Ale aspoň je vidět snaha toho Kovalčuka, něco s tím udělat, ovšem, sám na to nestačí žj ...
A konečne tá snaha má aspoň nejakú "hlavu i pätu". To je začiatok a za to som nesmierne vďačný aj keď to nie je veľa. Na fix má ešte 15 rokov, to stihne... :lol2: Nie vážne, to korčuľovanie, práca s hokejkou pri backcheckingu, forecheck...on sa fakt po krôčikoch zlepšuje. Dokonca ani positioning už nie je tak márny ako spočiatku.

Ďalším pozitívom je, že aj napriek tomu ako tankujeme, nájdu sa v zostave hráči s kladnými číslami. Zajac, Volchenkov, Vasyunov (10 zápasov, 4 body, +3 a to sa miešali od jeho debutu v lige tie útoky ako krém do koláčov :D takže spokojnosť, rozhodne)

A ďalším je samozrejme neustále už odpisovaný a stále totálne neprávom - Marty. Čo ten ešte dokáže za tým obranným ementálom pochytať. Khabibulin, ktorý bol aj tu chválený tankuje 7-8 za zápas, Marty má nad .900, pod 2.80 na zápas a to je naozaj pri tom ako hráme zázrak. Tím drží nad vodou, no bohužiaľ, on toho PMD nezahrá aj keď s hokejkou to vie lepšie než polovica našej obrany keď je zdravá :hroza:
Kovy bude v pohode. Ja si jen nemyslim, ze prichod jakehokoliv PMD otoci kormidlo o 180 st. priority jsou jinde. viz vyse
megaton píše:Kovy bude v pohode. Ja si jen nemyslim, ze prichod jakehokoliv PMD otoci kormidlo o 180 st. priority jsou jinde. viz vyse
O 180 nie, ale pokiaľ bude kvalitné, aj o 90 áno a to je veru dosť. Samozrejme zvyšných 90 sa zkladá z istej mozaiky, ktorá musí byť odznova vyskladaná. Z mladíkov a nových hráčov. S tým samozrejme len súhlasím. :yes:
Najlepší coach histórie Devils, jeden z najväčších v hokeji obecne a zároveň skvelý človek, Pat Burns, včera definitívne podľahol rakovine... :cry: Navzdory nepravdivým informáciám v septembri tohto roka, z ktorých si samotný Burnsy ešte robil srandu, táto správa je pravdivá a potvrdená. Aj napriek tomu, že jeho odchod na oný svet bol čakaný a nevyhnutný, táto udalosť predsalen silne zasiahla srdce nejedného fanúšika Devils.
“On behalf of the ownership, management, staff, and players of the New Jersey Devils, we are all deeply saddened by the loss of Pat Burns. “Pat was a close friend to us all, while dedicating his life to his family and to the game of hockey. He has been part of our family here in New Jersey for eight years. Today, the hockey world has lost a great friend and ambassador. Our thoughts and prayers are with his wife, Line, and the entire Burns’ family.”
Česť jeho pamiatke, úprimná sústrasť jeho blízkym. Budeme na teba vždy len v tom najlepšom spomínať Burnsy, forever-together. :plac:

Odpočívaj v pokoji...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Posledné vystúpenie v médiách:

Obrázek
Thanks for the memmories, HHOFer. :!:
Těžko se hledají slova... krátce po tom ''vtípku'' se tuším objevily zprávy,že jeho stav se o něco zlepšil. Ale nejsem si úplně jistý,nerad bych kecal. Alespon to utrpení Devils bude nyní sledovat zhora s nadhledem :lol2: odpočívej v pokoji... :cry:
Getzo5 píše:Najlepší coach histórie Devils, jeden z najväčších v hokeji obecne a zároveň skvelý človek, Pat Burns, včera definitívne podľahol rakovine... :cry: Navzdory nepravdivým informáciám v septembri tohto roka, z ktorých si samotný Burnsy ešte robil srandu, táto správa je pravdivá a potvrdená. Aj napriek tomu, že jeho odchod na oný svet bol čakaný a nevyhnutný, táto udalosť predsalen silne zasiahla srdce nejedného fanúšika Devils.
“On behalf of the ownership, management, staff, and players of the New Jersey Devils, we are all deeply saddened by the loss of Pat Burns. “Pat was a close friend to us all, while dedicating his life to his family and to the game of hockey. He has been part of our family here in New Jersey for eight years. Today, the hockey world has lost a great friend and ambassador. Our thoughts and prayers are with his wife, Line, and the entire Burns’ family.”
Česť jeho pamiatke, úprimná sústrasť jeho blízkym. Budeme na teba vždy len v tom najlepšom spomínať Burnsy, forever-together. :plac:

Odpočívaj v pokoji...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Posledné vystúpenie v médiách:

Obrázek
Thanks for the memmories, HHOFer. :!:

Byl to skvělý člověk, trenér ... bude mi také dost chybět :hroza:
Smrť Burnsyho mi niečo opäť zas a znova pripomenula... aká strašná je táto sezóna pre Devils. Pokojne ju možno označiť za najhoršiu v klubovej histórii.

- najhorší vstup do sezóny - EVER
- po štvrtine sezóny posledné miesto v NHL (nepamätám...)
- smrť trénerskej legendy klubu
- John MacLean na lavičke...systém radšej bez komentára... :censored:
- 100mil. superhviezda rovnaký počet gólov ako hráči typu S.Thornton či Clutterbuck :hroza:
- vlani najlepší bek tímu s najhoršou +/- bilanciou v lige, stál pri 38 góloch súpera... :|
- náš najlepší hráč/strelec bol a je dlhodobo zranený...v RFA roku :modrina_smajl:
- našim najlepším obrancom je (momentálne zranený) nováčik
- našim najlepším útočníkom je nováčik
- vďaka zraneniam je polovica zostavy Albany v zostave Devils
- naša PP sa ani pod Oatesom nezlepšila
- druhý gólman, ktorému máme platiť 1.5m na rok, ak odchytá viac zápasov ako jeho predchodcovia, tak len vďaka Martyho zraneniam
- superpodpis Tallinder od pre-season des, až teraz sa zdvíha, uvidíme dokedy
- Hráč s cap hitom 2.66m je súci akurát na štvrtú lajnu
- Zajac hrá dobre v obrane ale smerom dopredu je bez Zacha neviditeľný; s Kovym si vôbec nesadol a nakoľko Eliáš-Arnott-Tedenby hrá výborne a Kovalchuk zákonite nemôže hrať v 3.lajne, musí ju hrať s Clarktardom a LOLstonom (už sa vracia do "normálu" dá sa :lol2: ) práve on.
- Captain Vaginaface, ktorému to aspoň ako tak v niektorých zápasoch šlo je zranený
- Salvador možno bude musieť ukončiť karéru
- Lou "vyriešil" cap space z nebies darovanými zraneniami a farmármi, zabudol však na fakt, že práve veteráni boli to, čo na tíme smrdelo a neskúsený nováčik + dobre nehrajúci veterán = 30th place. Plain and simple.

S týmto tímom v tomto exaktnom zložení nespraví nič žiaden coach. Môžu sa zlepšiť, to aj predpokladám, minikrôčiky sú rozoznateľné (ale aj tak zanedbateľné). Avšak na PO proste nemáme. Tu nejde o to, koľko bodov nám doň chýba, ale o objektívne posúdenie našich možností. Ja naopak teraz vidím priestor pre zisk Gordona. Áno, Gordona. Považujem ho za presne to, čo tento tím potrebuje. Už sme prešvihli trestuhodne Laviolettea, čo sa stalo už sa neodstane, ale toto je šanca. My už nemôžme ísť cestou ďalšieho dinosaurieho prístupu k obrane, to sa definitívne mení príchodom Kovalchuka a mladíkov do zostavy. V prvom rade teda žiaden Hitchcock, žiaden Therrien a žiaden Carbonneau. To aj Ted Nolan je pre mňa lepšia možnosť :hroza: Pokiaľ si teraz necháme utiecť aj Gordona,, budem sklamaný. V prípade, že dnes prehráme, čomu verím, MacLean bude čochvíľa odvolaný a dočasné možnosti sú len tri, XY-krát zasadne na lavičku Robinson, šancu dostane Oates (nepravdepodobné), alebo sa taktovky ujme samotný Lou pričom sa počká ako sa sezóna vyvinie a do novej sa pôjde s novým trénerom. Vtedy už ale Gordon môže byť preč a jedinou schodnou alternatívou bude Haviland. Vtedy áno, teraz nie. Úprimne, v lete som chcel buď jeho, alebo Bouchera. To bolo ale v lete, ďalší prešľap si nemôžme dovoliť a dávať to novicovi je riziko. Samozrejme nie je nikde napísané, aká bude budúcnosť v reále, ale...

Táto sezóna podľa doterajšieho priebehu smeruje k jedinému relevantnému bodu:
Obrázek
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS