Smrť Burnsyho mi niečo opäť zas a znova pripomenula...
aká strašná je táto sezóna pre Devils. Pokojne ju možno označiť za najhoršiu v klubovej histórii.
- najhorší vstup do sezóny - EVER
- po štvrtine sezóny posledné miesto v NHL (nepamätám...)
- smrť trénerskej legendy klubu
- John MacLean na lavičke...systém radšej bez komentára...
- 100mil. superhviezda rovnaký počet gólov ako hráči typu S.Thornton či Clutterbuck

- vlani najlepší bek tímu s najhoršou +/- bilanciou v lige, stál pri 38 góloch súpera...
- náš najlepší hráč/strelec bol a je dlhodobo zranený...v RFA roku :modrina_smajl:
- našim najlepším obrancom je (momentálne zranený) nováčik
- našim najlepším útočníkom je nováčik
- vďaka zraneniam je polovica zostavy Albany v zostave Devils
- naša PP sa ani pod Oatesom nezlepšila
- druhý gólman, ktorému máme platiť 1.5m na rok, ak odchytá viac zápasov ako jeho predchodcovia, tak len vďaka Martyho zraneniam
- superpodpis Tallinder od pre-season des, až teraz sa zdvíha, uvidíme dokedy
- Hráč s cap hitom 2.66m je súci akurát na štvrtú lajnu
- Zajac hrá dobre v obrane ale smerom dopredu je bez Zacha neviditeľný; s Kovym si vôbec nesadol a nakoľko Eliáš-Arnott-Tedenby hrá výborne a Kovalchuk zákonite nemôže hrať v 3.lajne, musí ju hrať s Clarktardom a LOLstonom (už sa vracia do "normálu" dá sa

) práve on.
- Captain Vaginaface, ktorému to aspoň ako tak v niektorých zápasoch šlo je zranený
- Salvador možno bude musieť ukončiť karéru
- Lou "vyriešil" cap space z nebies darovanými zraneniami a farmármi, zabudol však na fakt, že práve veteráni boli to, čo na tíme smrdelo a neskúsený nováčik + dobre nehrajúci veterán = 30th place. Plain and simple.
S týmto tímom v tomto exaktnom zložení nespraví nič žiaden coach. Môžu sa zlepšiť, to aj predpokladám, minikrôčiky sú rozoznateľné (ale aj tak zanedbateľné). Avšak na PO proste nemáme. Tu nejde o to, koľko bodov nám doň chýba, ale o objektívne posúdenie našich možností. Ja naopak teraz vidím priestor pre zisk Gordona. Áno, Gordona. Považujem ho za presne to, čo tento tím potrebuje. Už sme prešvihli trestuhodne Laviolettea, čo sa stalo už sa neodstane, ale toto je šanca. My už nemôžme ísť cestou ďalšieho dinosaurieho prístupu k obrane, to sa definitívne mení príchodom Kovalchuka a mladíkov do zostavy. V prvom rade teda žiaden Hitchcock, žiaden Therrien a žiaden Carbonneau. To aj Ted Nolan je pre mňa lepšia možnosť

Pokiaľ si teraz necháme utiecť aj Gordona,, budem sklamaný. V prípade, že dnes prehráme, čomu verím, MacLean bude čochvíľa odvolaný a dočasné možnosti sú len tri, XY-krát zasadne na lavičku Robinson, šancu dostane Oates (nepravdepodobné), alebo sa taktovky ujme samotný Lou pričom sa počká ako sa sezóna vyvinie a do novej sa pôjde s novým trénerom. Vtedy už ale Gordon môže byť preč a jedinou schodnou alternatívou bude Haviland. Vtedy áno, teraz nie. Úprimne, v lete som chcel buď jeho, alebo Bouchera. To bolo ale v lete, ďalší prešľap si nemôžme dovoliť a dávať to novicovi je riziko. Samozrejme nie je nikde napísané, aká bude budúcnosť v reále, ale...
Táto sezóna podľa doterajšieho priebehu smeruje k jedinému relevantnému bodu: