Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

kisin píše:Sydor by se mi docela líbil ( ale ne za St.Louise ) ale toho jste se pro mě nepochopitelně zbavili za Bouchera , který je stejně furt zraněnej :roll:
No, tak Sydora som mal rád aj ja. Ale tak ja som mal rád aj Ouelleta, Christensena, Armstronga, Kovaleva, Straku, ... :D Jo a zabudol som Kasparaitisa. No tak a keď to Shero menil, mohol vedieť že bude Boucher stále out?
No i loni odehrál jen 38 zápasů , z toho se dá leccos vypočítat :roll: já bych Sydora neměnil , je to hecíř , na té výměně vydělal určitě Dallas . Sydor má ted' hodně dobrou formu
Mike Smith skrýval otřes mozku. Brankář Lightning uvedl, že měl šest týndů závratě. Trenér Rick Tocchet o ničem nevěděl, dokud mu to Smith neřekl před zápasem s Flyers (30. ledna). Jednička Bolts si prý zranění před dvěma zápasy obnovila, což vysvětluje výpadky proti Carolině a Philadelphii :-O

Tak tohle od Smitiho nebylo nejchtřejší...bojím se, aby se to kvůli tomu ted zbytečně nezkomplikovalo a aby nám ted dlouho nechyběl...
dnes tampa prehrala s atlantou 1-3 skoda :cry:
1.period
Wow , tak 1.třetina good . Po vlažném úvodu a golu Stempniaka jsem se do toho ''obuli'' , hlavně teda Marty St.Louis :thumbsup: :frajer2: beru zpět , rozhodně ho neměnit . A už vůbec za ten odpad z Pens :thumbsdown: Malone 1.lajnu oživil , Prospal dnes hraje centra a opět zatím nic nepředvedl . Trefil se i můj oblíbenec Krajíček :thumbsup: škoda že nechodí na přesilovky , byl by tam lepší než Murph či Malík :beee: jo a hraje Pepa Melichar :lol: :lol: není to zas taková katastrofa . Stamkos má konečně důstojný ice-time , hraje velmi dobře , šancí měl dost , snad mu tam něco spadne :yes:

Jinak nehraje Downie :?: :!: :(

Toskala se na to vysral , ted' tam je Joseph :clap: stará garda :cool:

Ale zůstávám v klidu , beztak ještě dostanem ....
:shock: vy vazne neudrzite ani slona v klietke. Uz je to len o gol..tak hadam sa este nakopnu a udrzia to, ale uz by si z toho mali zobrat nejake ponaucenie..takto dramatizovat zapasi?
No vše při starém , co dodat . Ve 2.třetině jsme měli dost smůly , Toronto dalo oba goly z ničeho nic .. takový Stamkos mohl mít už hattrick :verysad: škoda :beee: hraje fakt dobře . Počítám s tím že dostanem ještě jeden nebo dva , nebylo by to nic novýho . Ta obrana stojí za ho*no , Murphy s Malíkem jsou tragičtí , a to oba dva chodí na přesilovky . Neuvěřitelný . Malík je jak zpomalenej film , dneska opět vyniká jen Krajíček
Konečně to tam Stevenovi spadlo ! :clap:
Jak hrály lajny? Vinny a Marty podle toho zápisu s Malonem, ale hlavně druhá by mě zajímala? Stamkos/Prospal/Recchi/Pettinger? Protože vyhrát 6:4, dostat 3 góly při hře 5 na 5 a mít -3 v plus mínus je fakt žalostné(horší už to nejde)!
Podle ukázek nádherný Martyho gól, ale hlavně zase nechybělo moc, a ze stavu 4:1 bylo 4:4, McKenna to tam podržel....
hlavní pochvalu zaslouží Marty St.Louis!

„Dneska jsem se cítil dobře,“ vysvětloval útočník Martin St. Louis, který si v zápase připsal čtyři body (všechny v první třetině). „Dneska jakmile jsem sáhnul na puk, tak se něco stalo. Na tom stavíte, získáváte sebevědomí a pak jste arogantní.“

Obrázek

„Marty má prostě jinou výbavu než všichni ostatní,“ řekl Ryan Malone, který z jeho přihrávek vytěžil dva góly. „Přímo sršel nadšením.“

Obrázek

Vinny Lecavalier si dneska připsal 2 body (1+1)
Obrázek

„Myslím si, že se Stamkos učí každý den,“ souhlasil kouč Rick Tocchet. „Přispívá mladistvým, které jsme dneska potřebovali.“

Dneska dal a gol a nemusel skončit jen u toho...

Obrázek

„Nedokázal jsem chytat tak, abych nás udržel ve hře,“ svalil vinu na sebe gólman Toronta Vesa Toskala.

Obrázek
Tak lajny hrály v tomto složení :

Malone - Lecavalier - St.Louis
Roberts - Stamkos - Halpern
Recchi - Prospal - Pettinger
Hall - Craig - Artyukhin

Z první bych vyzdvihl Mártyho , ten byl k nezastavení :clap: jak už jsem psal , Stamkos mohl mít tak hattrick , poslední dobou hraje fakt dobře :thumbsup:

3.lajna nebyl špatná , i když Recchi s Pettim byli - 3 . První gol Leafs byl jednozačně Prospala ( dneska hrál centra ) nevím co tam zas vymýšlel ... je cold jak prase , já bych ho vyměnil ...

4.řada o ničem jako vždy , akorát se dostávala pod tlak ... z této řady bych si nechal jenom Halla , ten není marnej . Hraje dobře oslabení . Artyukhin byl opět na trestné , s ním je to furt dokola ...

Obrana byla katastrofální !!!

Vyzdvihl bych Krajíčka , bez něj bychom to neudělali :thumbsdown: i když měl prsty v tom Hagmanovým golu , byl hodně vidět . Škoda že mu neuznali ten gol . Smaby byl taky dobrej . Ostatní ale nic moc . Eminger s Melicharem průměr , u Melichara mě ten ''průměr'' překvapil :lol2: měl assist , byl OK . Ale to prostě není ten bek co potřebujem ... těch tu máme dost

Naopak Murphy s Malíkem hrůza !!! A to je ten vůl Tocchet dává oba na přesilovku !!! :verysad: :sad2: akorát to tam serou , u toho vždy teču jak to vidím !!! Být Krajíčkem tak jsem nasranej jak prase !

Murphy je úplně na ho*no , potom hodně dobrým úvodu padá do podprůměru . Pryč s ním :!:
No Marty je fakt borec, toho bych neměnil ani náhodou, ale jak je Tampa známa tragickýma tradema tak se můžem i divit :? jinak bych rozhodně vyměnil tytto hráče: Prospal, Malik, Murphy, Artuchin, Craig, Pettinger.

A rozhodně bych se podíval po kvalitní dvojce, hodil by se třeba Backstrom nebo Lehtonen.
Já myslím, že branka je to poslední místo, kde nás tlačí bota. Mike je kvalitní golman a jasná jednička, a McKenna ukazuje, že ho umí dobře zastoupit. Ramo se sice letos moc nechyt, ale tak v Norfolku být může. A to máme ještě Heleniuse v záloze, plus Tokarskiho (ten co chytal letos MS juniorů). Kolzig asi skončí po sezone. Takže tady to vidím dobře.
Imho se NEHNEM bez pořádného, ideálně ofenzivního, beka. Toho potřebujem jak sůl, PP nemá na modré hrát, obrana potřebuje nějaký vzor, osobnost a kvalitu. Tady je to myslím bez diskuze...
Útok věřím, že se zvedne. Malone když už ho máme za ty prachy a na tak dlouho, tak ať hraje v první lajně, Stamkos už začíná hrát líp, příští sezonu by mohl hrát druhého centra. K němu Downie, nebo Vrbata se může zvednout, Recchi snad dá ještě jednu sezonu.....uvidí se, tohle bych řešil až to tom bekovi.
Ale souhlasím s tím, že Malík, Murphy, Craig jsou navíc. Prospal - tam těžko říct, on to tak má vždycky (že jednu sezonu hraje výborně a druhou úplně na nic). A střídá to celkem pravidelně už dlouho, tak leda ho pustit před PO někam "hostovat"....ale asi bych to viděl tak, že buď on nebo Malone by měl jít, v první lajně může hrát jenom jeden a oba neumí pořádně hrát nikde jinde.
S tim bekem je to pravda, ted by nebylo zas až tak špatný sáhnout po Bouwmeestrovi nebo Kaberlem :yes: ale neni zase co moc nabídnout :| jinak Smith, je frajer a jednička určitě :frajer2:
No tak první třetina stačila, jak se říká, dobrého po málu...
3:0 prohráváme a je to takové úsměvné - mi přijde, že Caps hrajou na půl plynu, nikam se nehrnou, nasadili debutující Neuvirtha do brány, a přesto jim to na nás STAČÍ! Čekají na příležitost a tu pak využijou. Jak amatéři proti profesionálům.
První gól zavinil Marty, blbě rozehrál a beci už to nezachránili a druhý zas Malone, taky blbě nahrál v útočné třetině, ujel Ovechkin a od něho se ty střely z kruhu chytají těžko, třetí slabá střela od modré, ale McKenna nic neviděl přes vlastní obránce....Střel sice bylo celkem dost, ale až na Vinnyho nájezd nic nebezpečného.
No zase hrůza, nic nového, MV-Malone line u všech gólů, bravo....
Snad aspoň vyhrajou Sens, ať se posunem na to 28.místo
No raději to nekomentovat ... Malone se St.Louiem špic :thumbsdown: přesilovky stojí zas za ho*no , zase tam budeme srát Murphyho nesmyslnýho ... Stamkos to pak nehrál špatně na té modré ... bože ten Tocchet je taky idiot
najviac sa mi pozdava Stamkos s Downiem..ktory su utok? A kto je tam do tretice? Ale ti dvaja su dobry zaklad do buducna.
No Downie tam docela motal :D ale bohužel pro nás nic z toho , ted'ka se to tam dost střídalo , doted' s nimi hrál Roberts... dneska nevím
Tak jako nvm kdo tady psal že McKenna je kaviltní dvojka :lol2: McKenna a Ramo to sou oba tragedi co maj maximálně na AHL :evil: Tampa potřebuje hodně kvalitní dvojku, aby v případě nepřítomnosti Smitha neprohrávali každej zápas do kterýho jdou :eek2: a poslední dobou i útok zaostává, viz předtim tři zápasy za sebou = 3 goly :|
To jsem psal já a s těma třema golama co dostal mohl málo dělat. Rozhodně chytá líp jak Ramo letos (dneska zavinil přímo jeden gol, blbě rozehrál a ta následná střela šla chytat). Byl to taky jeho 5-6.zápas v NHL, navíc ještě za takovou obranou, to se chytá blbě. Ale když se mu dá do konce sezony šance, tak by se moh vyhrát a dělat spolehlivou dvojku. Mike je shopný odchytat i 65 zápasů a těch zbylých 15 snad McKenna (nebo i Ramo pokud bude mít lepší rok) zvládne....Nemá význam cpát zdroje do golmana, kterého až tak nepotřebujem.
A že s ním prohráváme - to není za první až tak pravda, má record 2-2-1 a z druhé v posledních 7 zápasech sme dali dohromady tuším 14 gólů (z toho 6 s Leavs, takže 8g v 6z bez toho). To bysme potřebovali úplně jinou brankářskou třídu, aby s tímhle týmem dokázala vyhrát na 1-2 góly.
Jinak gratulace Greenovi k rekordu, ale měl to hodně usnadněné, že hrál proti nám dneska...
plánoval jsem stávat, zaspal jsem a nelituju...že prohrajeme jsem čekal, ale takový výklep je trochu moc :( Tak snad se bude dařit Islanders a Atlantě, aspoň jednoho z té dvojce Hedman-Tavares bych chtěl...

jinak souhlasíms tím, že nejdůležitější bude získat nějakého toho beka. Hrozně mě štve ztráta Boyla, protože s ním by to vypadalo uplně jinak. Teď prostě musíme získat nějakého toho obránce, případně ještě někoho dopředu a zbavit se nepotřebných hráčů jako jsou Craig, Malík, Murphy...
Nabízí se tři možnosti = Bouwmeester, Kaberle, Pronger :frajer2: ale co nabídnout :sad2:
leci píše:plánoval jsem stávat, zaspal jsem a nelituju...že prohrajeme jsem čekal, ale takový výklep je trochu moc :( Tak snad se bude dařit Islanders a Atlantě, aspoň jednoho z té dvojce Hedman-Tavares bych chtěl...

jinak souhlasíms tím, že nejdůležitější bude získat nějakého toho beka. Hrozně mě štve ztráta Boyla, protože s ním by to vypadalo uplně jinak. Teď prostě musíme získat nějakého toho obránce, případně ještě někoho dopředu a zbavit se nepotřebných hráčů jako jsou Craig, Malík, Murphy...
No , Luke , věř že o nic nepřišels :thumbsdown: kromě toho rekordu Mikea Greena :thumbsup:

Mountain má pravdu , snažit se přivést dalšího golmana je nesmysl , Smith je víc než kvalitní jednička . A to , že jsme prohráli , určitě nebyla McKennova chyba . Hráli jsme opět jak banda hovad . Já to zabalil v 50.minutě , takže jsem ten 5.gol ani neviděl ...

K Boylerovi se moc nemá cenu vracet , všichni víme že to byla blbost ... :verysad:
Ok, když pomineme brankáře, tak potřebujem hodně kvalitního obránce, nějakýho rozehrávače :twisted: útok by hned na tom byl líp :D aspon myslim :|
painkiller píše:Nabízí se tři možnosti = Bouwmeester, Kaberle, Pronger :frajer2: ale co nabídnout :sad2:
Z těchto tří vypadá určitě nejlíp Bowmeester , nabídnout je vždycky co . Takový Prospal si myslím v trade deadline určitě pude , nejistou budoucnost v dresu Bolts vidím i u Rangera . Recchi je asi samozřejmost
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2024 PRAHA