Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SPORTovi komentatori (a ich perly)

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

nemecky hrac bol v nebezpecnom postaveni v brankovisku - dnes na stv GER-FIN

postavenie mimo hry uz je za nami
:lol2: - co tym len basnik myslel :doh:
Ninaj dnes v zapase USA - Dansko:

Dansky brankar ma uspesnost 96,27 stotin sekundy (chvilka ticha) percenta :lol2:
dnesne hlasky z hokeja:

Pospisil na CT2: Granak tam byl v presile proti dvema hracum v cervenem a vsechno bylo tak rychle, ze nestihl zareagovat

Hudok: mal by tam byt Majesky, lezerne tam korculuje a neurobiiiil to dobre

a na zaver majster remesla :D Ivan N. : len nesmieme robit chybicky, chyby v obrane.....druha reklamna prestavka....nesmieme robit chybicky, chyby v obrane, teraz Sekera... Sekera jednu chybu urobil
Ján Hudok v zápase Rusko - Bielorusko:

A tu je Alexander Frolov, spoluhráč Michala Handzuša z Los Angeles Lakers
Včera mi nič iné, ako to pozerať na STV-čke nezostávalo. A jeden komentátor v zápase Slovenska s Kazachstanom chvíľu hovoril asi dačo takto:
Bielorus je pri puku a spolu s ním vytvára pre Bielorusov pásmo. :hroza:
Naši komentátori absolútne zaostávajú za dianím zápasu a to sa na nich nedá pozerať, alebo ich počúvať čo i len zo srandy. Je to hanba.
[quote="yzy19Naši komentátori absolútne zaostávajú za dianím zápasu a to sa na nich nedá pozerať, alebo ich počúvať čo i len zo srandy. Je to hanba.[/quote]
Zase to nepreháňaj, dá sa to pozerať. A MS bez Niňaja si už ani nedokážem predstaviť. :D
Ale ja musím povedať otvorene, Niňaj nekomentuje tak zle ako vlani alebo najmä na MS 2003. Pravda, možno je to kvôli tomu, že nemá vedľa seba Pala Gašpara, ktorý je skvelý komentátor a ho dokonale zatienil. Hudok je slabota a možno preto vedľa neho vyznel ako štandard.
nasich komentatorov treba brat s poriadnou rezervou a nadhladom - potom sa na nich da schuti zasmiat. ale mne osobne stacia max. 1-2 zapasy za cele MS, potom sa mi uz nadhlad nedari udrzat a zacinaju ma svojim amaterizmom stvat :P
preto ked sa da tak nase zapasy pozeram na CT, aj ked aj tam to ma niekedy od idealu daleko, stale je to minimalne o 2 triedy vyssie ako STV. a prestavkove studio aj o 3 triedy :P
Ninaj: mame pohodlný trojgolovy naskok, ale nesmieme spohodlniet / kazachovia :hroza:
cepi píše:Ninaj: mame pohodlný trojgolovy naskok, ale nesmieme spohodlniet / kazachovia :hroza:
jj, celý zápas toto dristali, že Kazachovia. Čo robia takíto amatéri v STV? :hroza: Ja by som to 100 krát lepšie odkomentoval. Ak sa k tomu pridá taký biedny výkon našich ako predvádzame, tak je to neopakovateľný športový zážitok!
Spočiatku hovorili Kazaši, to ma dosť sralo (i keď to skutočne znie asi lepšie), lebo viem, že Kazachovia je správe. Koniec-koncov, sám to Niňaj počas prenosu priznal.
Viete čo mňa serie? To ich otrepané komentovanie... Česi stihnú za zápas povedať aj pár zaujímavosti. Hneď na začiatku, keď hralo Slovensko proti Rusku, tak že Hanlon inkasoval svoj prvý gól od Waynea Gretzkeyho... Naši Slováci to komentujú štýlom: Pánik, Tatar, Pánik, znovu vracia Tatarovi. Tatar ťahá puk. Tatar nahráva Lintnerovi. Lintner striela... A takto stále dookola... Českí komentátori to vedia spraviť oveľa napínavejšie, vedia sa viac do toho vžiť a dá sa na nich dobre pobaviť aj bez toho, aby sa pomýlili..Proste vedia, kedy majú čo zadrieť...
Naši to komentovali v jednej rovine, akurát keď bola dáka väčšia šanca, tak vykríkli. Ale Česi, keď hralo Česko proti Švédsku, tam bolo cítiť, ako to komentátor prežíva.
yzy19 píše:Viete čo mňa serie? To ich otrepané komentovanie... Česi stihnú za zápas povedať aj pár zaujímavosti. Hneď na začiatku, keď hralo Slovensko proti Rusku, tak že Hanlon inkasoval svoj prvý gól od Waynea Gretzkeyho... Naši Slováci to komentujú štýlom: Pánik, Tatar, Pánik, znovu vracia Tatarovi. Tatar ťahá puk. Tatar nahráva Lintnerovi. Lintner striela... A takto stále dookola... Českí komentátori to vedia spraviť oveľa napínavejšie, vedia sa viac do toho vžiť a dá sa na nich dobre pobaviť aj bez toho, aby sa pomýlili..Proste vedia, kedy majú čo zadrieť...
Naši to komentovali v jednej rovine, akurát keď bola dáka väčšia šanca, tak vykríkli. Ale Česi, keď hralo Česko proti Švédsku, tam bolo cítiť, ako to komentátor prežíva.
Přesně moje slova :thumbsup: K tomu není co dodat, naprosto souhlasím.
Myslím si, že trochu zovšeobecňuješ. Mladší, napr. dvojica Hajko - Gašpar, robili tieto "vstupy", či ako to nazvať. Alebo Hajko - Lintner. Tí si nesmierne rozumeli. Dosť chýba ten tzv. "color commentator", Česi to majú skvele vyriešené Pospíšilom a Hostákom. Niňaj komentuje podľa starého modelu, kedy len povie hráčov na ľade a tým to končí. To je neuveriteľne archaické komentovanie. Hudok je tragéd sám o sebe...
Zaruba po vcerejsim zapase:
Pokud jste nad nasimi hraci po zapase s Norskem uz lamali hole tak rychle utikejte do vecerky pro vterinove lepidlo :D
Vcera som pocuval zpas na radiu:
Zaciatko tretej tretiny a komentator zahlasi,ze by to musel byt zazrak,keby sme za stavu 3-0 este mohli prehrat a hned na to sme dostali gol na 3-1 a za par minut gol na 3-2,ktory potom nastastie neuznali :hroza:

Neviem ako dlho ten blbec komentuje hokej a ake ma hokejove vedomosti,ale hokej sa hraje 60 minut a nikdy sa neda povedat,ze to,alebo to muzstvo vyhralo na zaciatku tretej tretiny,staci dat jeden kontaktny gol a zacina peklo,nikdy nikoho sa neda podcenit v tomto sporte,ani munutu pred koncom a nie to este ,ked je pred nami 20 minut :!:

Amaterizmus prveho stupna. :hroza:
Dnes som pozeral hokej na ČT2-ke. A tam ukazovali na divákov, Dánskych, ako robia vláčik po celej hale. A komentátor, že pozrite, ako sa dánski fanúšikovia vedia tešiť, keď vyhrávajú 6:0 nad Slovákmi. A druhý ho doplnil, že to robili, aj keď prehrávali na MS v roku 2004 proti Slovensku 8:0 :D
zial, ja som v hospudke nuteny sledovat stv a pocuvat nasich trapkokomentatorov,....inak to ct vyhrava na celej ciare...

ak si spominate na Mata Hajka (u mna pan komentator) od dobre informovaneho zdroja :D mam, ze sa dal na podnikatelsku cestu...hotelierstvo, goflk a tak :)
Ináč pre mňa je veľký rozdiel v komentovaní čo sa týka Čechov a Slovákov aj v tom, že keď je hra prerušená a pod. tak Česi dačo rozprávajú, hociaké zaujímavosti, či hocičo k hre. Ale Slováci... sú ticho.. až keď má niekto puk, tak hneď dedkovsky komentujú, Lintner, Pánik, Tatar, Pánik a pod. A to ma nebaví...
Ninaj: Na samostatny najazd ide sam postihnuty Tatar :D nepovedal nic zle, ale dost som sa na tom zasmial.
presne to yzy, ze nasi iba hovoria supisko a na CT aj zaujimavosti a toto by mal komentator vediet.
Janci_83 píše:Ninaj: Na samostatny najazd ide sam postihnuty Tatar
:lol3:
Hudok: uz 11 striel vysrali fini na Mezinovu branu :lol:
ma pobavili komentatori na Nova Sporte, ked supli prirovnania k 2 hracom: Lucic -> neohrabany orangutan / Hartnell -> jaskynny muz :lol: :lol:

ale to bolo asi tak vsetko co ma pobavilo, ten zapas musim cim skôr vygumovat zo svojho hokejoveho zivota
na nova sporte vraveli o tom, ze v komu sa podarilo otocit seriu z 0:3 na 4:3 a vraveli ze v NFL sa to este nikomu nepodarilo, pritom Play Off NFL sa hra na jeden zapas :hroza:
v hokeji plati zakladne pravidlo, ked nevies co s pukom, vystrel, Dani sa riadia pravidlom, ked nevies co s pukom, odovzdaj ho superovi - Slovensko-Dansko MS v Ostrave :roll: :roll: :roll:
545 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS