Dansky brankar ma uspesnost 96,27 stotin sekundy (chvilka ticha) percenta
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
SPORTovi komentatori (a ich perly)
Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.
dnesne hlasky z hokeja:
Pospisil na CT2: Granak tam byl v presile proti dvema hracum v cervenem a vsechno bylo tak rychle, ze nestihl zareagovat
Hudok: mal by tam byt Majesky, lezerne tam korculuje a neurobiiiil to dobre
a na zaver majster remesla
Ivan N. : len nesmieme robit chybicky, chyby v obrane.....druha reklamna prestavka....nesmieme robit chybicky, chyby v obrane, teraz Sekera... Sekera jednu chybu urobil
Pospisil na CT2: Granak tam byl v presile proti dvema hracum v cervenem a vsechno bylo tak rychle, ze nestihl zareagovat
Hudok: mal by tam byt Majesky, lezerne tam korculuje a neurobiiiil to dobre
a na zaver majster remesla
Včera mi nič iné, ako to pozerať na STV-čke nezostávalo. A jeden komentátor v zápase Slovenska s Kazachstanom chvíľu hovoril asi dačo takto:
Bielorus je pri puku a spolu s ním vytvára pre Bielorusov pásmo.
Naši komentátori absolútne zaostávajú za dianím zápasu a to sa na nich nedá pozerať, alebo ich počúvať čo i len zo srandy. Je to hanba.
Bielorus je pri puku a spolu s ním vytvára pre Bielorusov pásmo.
Naši komentátori absolútne zaostávajú za dianím zápasu a to sa na nich nedá pozerať, alebo ich počúvať čo i len zo srandy. Je to hanba.
nasich komentatorov treba brat s poriadnou rezervou a nadhladom - potom sa na nich da schuti zasmiat. ale mne osobne stacia max. 1-2 zapasy za cele MS, potom sa mi uz nadhlad nedari udrzat a zacinaju ma svojim amaterizmom stvat 
preto ked sa da tak nase zapasy pozeram na CT, aj ked aj tam to ma niekedy od idealu daleko, stale je to minimalne o 2 triedy vyssie ako STV. a prestavkove studio aj o 3 triedy
preto ked sa da tak nase zapasy pozeram na CT, aj ked aj tam to ma niekedy od idealu daleko, stale je to minimalne o 2 triedy vyssie ako STV. a prestavkove studio aj o 3 triedy
jj, celý zápas toto dristali, že Kazachovia. Čo robia takíto amatéri v STV?cepi píše:Ninaj: mame pohodlný trojgolovy naskok, ale nesmieme spohodlniet / kazachovia
Viete čo mňa serie? To ich otrepané komentovanie... Česi stihnú za zápas povedať aj pár zaujímavosti. Hneď na začiatku, keď hralo Slovensko proti Rusku, tak že Hanlon inkasoval svoj prvý gól od Waynea Gretzkeyho... Naši Slováci to komentujú štýlom: Pánik, Tatar, Pánik, znovu vracia Tatarovi. Tatar ťahá puk. Tatar nahráva Lintnerovi. Lintner striela... A takto stále dookola... Českí komentátori to vedia spraviť oveľa napínavejšie, vedia sa viac do toho vžiť a dá sa na nich dobre pobaviť aj bez toho, aby sa pomýlili..Proste vedia, kedy majú čo zadrieť...
Naši to komentovali v jednej rovine, akurát keď bola dáka väčšia šanca, tak vykríkli. Ale Česi, keď hralo Česko proti Švédsku, tam bolo cítiť, ako to komentátor prežíva.
Naši to komentovali v jednej rovine, akurát keď bola dáka väčšia šanca, tak vykríkli. Ale Česi, keď hralo Česko proti Švédsku, tam bolo cítiť, ako to komentátor prežíva.
Přesně moje slovayzy19 píše:Viete čo mňa serie? To ich otrepané komentovanie... Česi stihnú za zápas povedať aj pár zaujímavosti. Hneď na začiatku, keď hralo Slovensko proti Rusku, tak že Hanlon inkasoval svoj prvý gól od Waynea Gretzkeyho... Naši Slováci to komentujú štýlom: Pánik, Tatar, Pánik, znovu vracia Tatarovi. Tatar ťahá puk. Tatar nahráva Lintnerovi. Lintner striela... A takto stále dookola... Českí komentátori to vedia spraviť oveľa napínavejšie, vedia sa viac do toho vžiť a dá sa na nich dobre pobaviť aj bez toho, aby sa pomýlili..Proste vedia, kedy majú čo zadrieť...
Myslím si, že trochu zovšeobecňuješ. Mladší, napr. dvojica Hajko - Gašpar, robili tieto "vstupy", či ako to nazvať. Alebo Hajko - Lintner. Tí si nesmierne rozumeli. Dosť chýba ten tzv. "color commentator", Česi to majú skvele vyriešené Pospíšilom a Hostákom. Niňaj komentuje podľa starého modelu, kedy len povie hráčov na ľade a tým to končí. To je neuveriteľne archaické komentovanie. Hudok je tragéd sám o sebe...
pát 14. kvě 2010 16:03
Vcera som pocuval zpas na radiu:
Zaciatko tretej tretiny a komentator zahlasi,ze by to musel byt zazrak,keby sme za stavu 3-0 este mohli prehrat a hned na to sme dostali gol na 3-1 a za par minut gol na 3-2,ktory potom nastastie neuznali
Neviem ako dlho ten blbec komentuje hokej a ake ma hokejove vedomosti,ale hokej sa hraje 60 minut a nikdy sa neda povedat,ze to,alebo to muzstvo vyhralo na zaciatku tretej tretiny,staci dat jeden kontaktny gol a zacina peklo,nikdy nikoho sa neda podcenit v tomto sporte,ani munutu pred koncom a nie to este ,ked je pred nami 20 minut
Amaterizmus prveho stupna.
Zaciatko tretej tretiny a komentator zahlasi,ze by to musel byt zazrak,keby sme za stavu 3-0 este mohli prehrat a hned na to sme dostali gol na 3-1 a za par minut gol na 3-2,ktory potom nastastie neuznali
Neviem ako dlho ten blbec komentuje hokej a ake ma hokejove vedomosti,ale hokej sa hraje 60 minut a nikdy sa neda povedat,ze to,alebo to muzstvo vyhralo na zaciatku tretej tretiny,staci dat jeden kontaktny gol a zacina peklo,nikdy nikoho sa neda podcenit v tomto sporte,ani munutu pred koncom a nie to este ,ked je pred nami 20 minut
Amaterizmus prveho stupna.
Dnes som pozeral hokej na ČT2-ke. A tam ukazovali na divákov, Dánskych, ako robia vláčik po celej hale. A komentátor, že pozrite, ako sa dánski fanúšikovia vedia tešiť, keď vyhrávajú 6:0 nad Slovákmi. A druhý ho doplnil, že to robili, aj keď prehrávali na MS v roku 2004 proti Slovensku 8:0
Ináč pre mňa je veľký rozdiel v komentovaní čo sa týka Čechov a Slovákov aj v tom, že keď je hra prerušená a pod. tak Česi dačo rozprávajú, hociaké zaujímavosti, či hocičo k hre. Ale Slováci... sú ticho.. až keď má niekto puk, tak hneď dedkovsky komentujú, Lintner, Pánik, Tatar, Pánik a pod. A to ma nebaví...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé