Btw. Vy na tie chyby upozorňujete, ale tým mu potom aj robíte zlé, lebo mnohí useri môžu na základe toho zmeniť svoje rozhodnutie, komu dajú hlas... Keď dopredu vieme, že sa z tých Jakubových téz nič neujme..Dean píše:Ty stále hladáš nepriateľov a z niečoho nás obvinuješ.Nám nevadí,že kandiduješ rovnako ako u ostatných chalanov sme radi,že máte ochotu nám pomôcť a byť členom komisie.Problém je v štýle ako túto kampaň vedieš.Raz nás obviňuješ,že si kandidátov do komisie dosadzujeme ako sa nám hodí,raz nás obviňuješ,že nič nerobíme ,inokedy pridáš,že hladáme takého člena čo bude v komisii držať hub. a krok,takým človekom nazývaš aj Walta napríklad,pritom vôbec nemôžeš dopredu vedieť,ako tam bude vystupovať on,Joe , alebo aj další kandidát ktorého zvolíte,potom nás obvinuješ,že tvoje návrhy sú nám proti srsti,chceš ukázať tipérom,ako sa dá inak robiť v komisii,chceš rozhodovať o tom koľko členov má komisia mať,skrátka samé obviňovania a seba vykreslovania ako spasiteľa KTL, ktorý jediný to potiahne dopredu,bude tvrdo robiť,čím skrátka len ukazuješ svoju nezrelosť a namyslený prístup voči ostatným kandidátom, ktorých takto zhadzuješ.A ked sa ti niekto snaží ukázať,že to není dobrá cesta ktorou si sa vybral a sám sebe tým škodíš,lebo si staviaš ľudí zbytočne proti tvojej kampani, tak len nariekaš v chate,že nám vadí tvôj vek a žiadny zasra. nebude môcť byť zvolený,že ho skrátka medzi seba neprijmú ľudia.Skús nad tým porozmýšlať a verím,že pochopíš,že ti nikto zle nechce,len ťa chceme upozorniť na chyby ktorými si moc ludí na svoju stranu nezískaš.ThrashersFan píše:
Dean mne osobne včera povedal niečo v tom zmysle (presne si to nepamätám, nebudem citovať), že tým, že som nebol v komisii, tak neviem čo prejednáva. Takže v tomto ste nejak nejednotní.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
VOLEBNÝ GULÁŠ
samozrejme ze komisia je zakonodarny organ. ale vymyslanie a schvalovanie pravidiel tvori z celkovej prace komisie len nepatrny zlomok - odhadom max. 10%. hlavnou naplnou prace komisie je zabezpecenie pokial mozno bezproblemoveho a co najkvalitnejsieho priebehu sezony. to su organizacne veci, vytvaranie tipovacich topicov, aktualizacia organizacnych topicov, zabezpecenie vyhodnocovania, aktualizacia KTL stranky, promptne riesenie pripadnych problemov ak nejake vzniknu, atd - to je kazdodenna napln prace, a nie vymyslanie novych pravidiel.ThrashersFan píše:Neuveriteľne si protirečíš. Na jednej strane tvrdíš, že nie je zákonodarný orgán s riadiaciou mocou, na strane druhej hovoríš, že zabezpečuje bezproblémové fungovanie (to znamená, že má riadiacu moc).zda sa mi ze to mas vsetko mierne nespravne pochopene. ze komisiu beries ako "zakonodarny organ s riadiacou mocou" a chces sa do nej dostat aby si aj ty mal nieco z tej moci a mohol tak presadzovat svoje predstavy. to si ale uplne mimo
komisia je v prvom rade na to aby sluzila KTL, zabezpecila jej pokial mozno bezproblemove fungovanie a ak sa predsa len nejake problemy vyskytnu tak ich cim skor vyriesila k co najvacsej spokojnosti vsetkych.
Pre teba je to ideálny prístup lebo ako členovi komisie ti asi vyhovuje, že ti Walt bude len a len nápomocný. Za to môj prístupWalt pise v zmysle: "som tu a ak uznate za vhodne som ochotny pomoct s cim budete potrebovat" - to je podla mna ten idealny pristup pre kazdeho clena komisie (nielen pre tych co momentalne kandiduju ale aj pre nas co uz v komisii sme).ti asi nevyhovuje lebo tieto návrhy sú proti tvojej srsti. Aspoň tak som si to ja vydedukoval lebo skutočne mi nejde do hlavy ako môžeš nejaký cieľ považovať za niečo detinské. To mám ísť do niečoho bez vízie, bez cieľa? Len tak strmhlav so zatvorenými očami nevediac kam kráčam?na druhej strane tvoj pristup je podla mna typicky pubertalne sebavedomy a ked to trochu pritiahnem za vlasy anarchisticky: "som tu a chcem dosiahnut toto, toto a toto"
preto aj ja ako clen komisie cakam od noveho clena ovela viac ako zopar napadov na zmenu pravidiel. clen komisie co neprinesie nic okrem par novych (navyse trvam na tom ze v tvojom pripade nepodstatnych) napadov nam je prakticky zbytocny. (ako som pisal uz predtym - navrhy novych pravidiel mozes komisii predkladat aj ako radovy tiper s prakticky rovnakou sancou na uspech) do komisie potrebujeme "plnohodnotneho clena" aj ked ja pod tymto pojmom rozumiem asi nieco ine ako ty.
preto boli vramci kandidatury pozadovane odpovede na tie 3 otazky. z tvojich odpovedi sa da vycitat jedine to ze chces presadit nejake zmeny o ktorych si myslis ze by boli pre KTL prospesne. to je sice pekne, ale zdaleka to nestaci. my potrebujeme clena ktory sa bude "plnohodnotne" podielat na organizacnych zalezitostiach. netvrdim ze ty by si takym clenom nebol, ale z tvojich odpovedi pri prihlaseni sa do volieb som nic take nevycital (na rozdiel napr. od waltovych odpovedi kde je tato ochota jasne vyjadrena)
ja robim ako clen komisie to co aj vsetci ostatni - snazim sa aby KTL co najlepsie fungovala. ako som ti uz napisal vyssie to ani zdaleka neznamena len vymyslanie novych pravidiel. ak sa ti zda ze chcem mat od novych napadov a ludi co s nimi prijdu pokoj tak je mi to velmi luto, pravdou je totiz pravy opak. velmi rad privitam kazdu snahu o skvalitnenie KTL a kazdy napad - aj ked s nim pripadne nesuhlasim. ale ako som uz pisal vyssie, od "plnohodnotneho" clena komisie ocakavam viac ako len nove napady. a teraz k tvojim "programovym tezam":ThrashersFan píše:Ak sú to nepodstatné veci tak potom čo ako člen komisie robíš? Pýtam sa priamo teba, nie celej komisie. Ja prinášam návrhy, ktoré by zatraktívnili celú ligu, ktoré by ligu spravili viac "užívateľoskou", ktoré by prospeli k transparentnosti. Ty si to neuvedomuješ, ale ja fakt nemám neviem čo riešite v tej komisii. Tento tvoj príspevok mi ukazuje, že asi nič lebo by si inak moje návrhy nenazval zbytočnými. Skôr mi to pripadá, že potrebuješ mať pokoj od ľudí ako ja, ktorí by prinášali nejaké návrhy. Akoby si bol lenivý za ne čo i len hlasovať.pritom su to vo vacsine pripadov totalne nepodstatne veci ktore by pre KTL prakticky nijaky uzitok nepriniesli.
bod c.1 - spristupnit tajne forum komisie verejnosti
wow, s takym fasa bodom neprisiel vramci kampane ani Dado a to uz je co povedat. naozaj to vyzera super - co sa nahanania volebnych hlasov tyka
ale aky by to malo prakticky zmysel pre skvalitnenie KTL to naozaj nechapem.
tiperi by mali prehlad co sa v komisii prebera, ake maju jej clenovia k jednotlivym veciam postoje, atd. ale co by tym KTL ziskala to naozaj neviem. myslis ze by to ovplyvnilo nazory alebo hlasovania jednotlivych clenov komisie k riesenym veciam? pochybujem. alebo by nas to prinutilo "robit viac" ako teraz ked je forum skryte? o tom tiez pochybujem, verim totiz ze vsetci momentalni clenovia komisie si plnia svoje povinnosti vramci svojich moznosti na 120%.
ale poviem ti co by to podla mna mohlo priniest - priblble kvazi vtipne alebo mozno aj otvorene urazlive poznamky na adresu clenov komisie a ich cinnosti vramci "komisionarskeho fora" zo strany tiperov ktory este svoj hormonalny vyvoj nemaju celkom ukonceny a pustaju tu do sveta jednu podobnu perlu za druhou (nebudem nikoho menovat aby sa yzy a spol. neurazili
bod c.2 - stransparentnit hlasovanie o novej komisii
dalsi krasny bod ktory v pripade schvalenia tak neuveritelne skvalitni KTL ze ju uz tiperi snad ani nespoznaju.
samozrejme ze pri sucasnom sposobe hlasovania existuje riziko zneuzitia. jeho vyhodou oproti tvojmu navrhu je to ze ho netreba pracne vyhodnocovat a to ze volici mozu svoj hlas odovzdat anonymne (aj ked verim ze drviva vacsina by nemala problem hlasovat aj verejne) a maju s tym aj o nieco menej roboty - stacia 3-4 kliky mysou a nemusia pisat prispevok.
otazkou zostava ci su tieto vyhody dostatocne na to aby prevysili riziko zneuzitia.
osobne si myslim ze ano, kedze dufam ze takch chrapunov co by sa snazili volby zmanipulovat hlasmi z umelo vytvorenych nickov v KTL nemame. ale mozno som len naivny.
v kazdom pripade nie som apriori proti zmene systemu hlasovania, len si myslim ze je to zbytocne a pozitivny prinos pre KTL by to malo minimalny
k bodu c.3 sa este vyjadrim nizsie
a bod c.4 - zuzenie komisie na 4 clenov a zrusenie moznosti vyberu 2 clenov komisiou
ako som ti uz vysvetlil vyssie, komisia ma v naplni prace mnozstvo organizacnych veci. jej clenovia su ochotni na to obetovat cast svojho volneho casu, ale nie sme profesionali, nie sme za to plateni a vsetci mame svoje sukromne zivoty - rodinu, pracu, skolu, atd ktore maju z pochopitelnych dovodov pred KTL prednost. je uplne normalne ze jednotlivy clenovia komisie z nejakych dovodov nebudu moct vzdy venovat KTL tolko casu kolko by prave potrebovala - a prave preto je pocet 4 clenovia podla mna malo. pri 6 clenoch nie je problem aj ked su nahodou 1-2 clenovia momentalne indisponovani - stale zostavaju minimalne 4 dalsi ktori "potiahnu" aj za nich.
co sa tyka toho vyberu 2 clenov priamo komisiou a nie vo volbach, opat sa pytam - ako by to KTL pomohlo? KTL nie je statna firma, netocia sa tu tazke prachy a nikto sa ju nesnazi vytunelovat ani nijako inak zneuzit. pre fungovanie KTL je podla mna ovela lepsie ked si zvolena komisia moze donominovat este 2 ludi ktorym veri ze budu pri plneni kazdodennych organizacnych povinnosti "plnohodnotne" uzitocni, ako ked by vsetkych 6 clenov komisie zvolili tiperi cim by sa zvysila sanca ze sa do komisie dostane niekto kto sice ohuril dostatocny pocet volicov, ale jeho prinos v praxi pre skvalitnenie kazdodenneho fungovania KTL bude potom minimalny (a tym vobec nemyslim teba ani nikoho ineho konkretneho - je to cisto hypoteticke)
a teraz este k tomuto:ThrashersFan píše: Rozdelenie tímov môžem znova vysvetliť. Nerobí mi to problém:
- V súčasnom stave sú konferencie zbytočné, takže navrhujem dve riešenia:
1. Zrušiť samotné konferencie
2. Zmeniť štruktúru ligu (túto alternatívu ja preferujem):
- Zmena štruktúry ligy má ďalšie dve alternatívy.
1. alternatíva so zachovaním divízii - tímy by hrali najviac zápasov proti tímom z vlastnej divízie, menej proti tímom z vlastnej konferencie a najmenej proti tímom z druhej konferencie.
2. alternatíva so zrušením divízii - tímy by hrali viac proti tímom z vlastnej konferencie a menej proti tímom z druhej konferencie.
Zmenou štruktúry ligy by zároveň sa stratili bodové rozdiely medzi konferenciami (narážam na to, že by sa nestalo už (resp. by to bolo vysoko matematicky nepravdepodobné), že líder jednej konferencie by bol v druhej mimo postupovej sedmičky). A to z toho dôvodu, že tímy by hrali viac zápasov proti konferenčným rivalom, a tak by si navzájom pobrali body.
stale to nechapem. resp. mam pocit ze ty to nechapes (ako to moemntalne funguje)
v novej sezone bude v ZC 8 kol. 4 z nich budu tabulkove, 4 zapasove.
v tabulkovych kolach sa vyhodnocuje kazda konferencia zvlast. stava sa ze body ktore v jednej konferencii stacia na vitazstvo v kole by v druhej stacili len na podstatne horsie umiestnenie, ale to sa vopred neda nijako ovplyvnit (okrem uplneho zrusenia rozdelenia teamov do konferencii, co sme vsak vramci komisie odmietli)
zo 4 zapasovych kol 2x sa stretnu teamy vramci svojich konferencii a 2x navzajom medzi konferenciami. aj tieto kola ale budu vyhodnocovane pre kazdu konferenciu zvlast. okrem toho sa zmeni aj vyhodnocovanie zapasovych kol, takze uz nebude take dolezite kto proti komu hra.
a teraz to dolezite:
na konci kazdeho kola sa teamom pridelia body za umiestnenie v tom kole do celkovej tabulky zakladnej casti. (opat pre kazdu konferenciu zvlast). ale neprideluju sa body ktore teamy ziskali tipovanim. t.j. vitaz kola v jednej konferencii ziska do priebeznej tabulky ZC rovnaky pocet bodov ako vitaz kola v druhej konferencii, bez ohladu na to kolko "natipovanych" bodov na to vitazstvo potrebovali. na zaver kazdeho kola sa do priebeznej tabulky ZC rodeli v oboch konferenciach rovnaky celkovy objem bodov, nie je preto ani len teoreticky mozne ze by konecny vitaz ZC v jednej konferencii neziskal dostatocny pocet bodov na to aby sa v druhej konferencii nedostal do PO ci co si sa to snazil naznacit. (hoci je teoreticky mozne ze ak by bol od zaciatku ZC vyhodnocovany vramci druhej konferencie tak by sa do PO nedostal - ale to je len hypoteticky extrem)
pri rozdeleni teamov do konferencii (prip este do divizii) je vzdy riziko ze jedna konferencia / divizia sa v priebehu sezony resp. jednotlivych kol ukaze ako "silnejsia". odstranit by sa to dalo iba uplnym zrusenim akychkolvek rozdeleni a vyhodnocovani vsetkych teamov v ZC vramci jedniej spolocnej tabulky. v komisii sme sa ale zhodli ze by to KTL ubralo na atraktivite a pre tuto sezonu sme sa rozhodli rozdelenie na konferencie ponechat - s tym ze teamy maju moznost si vybrat v ktorej konferencii chcu posobit.
uff - ked tak na to pozeram tak toto je hadam aj najdlhsi prispevok v historii fora - sorry
ja vam verim ze ste zvedavi...
neviem ake mate o tom fore predstavy, realita vyzera nejako takto:
http://a.imageshack.us/img153/4036/komisia.jpg
mame tam jednu temu kde sa riesia menej dolezite veci (spam, off) a vaznejsie veci maju kazda vlastnu temu kde o nich diskutujeme.
naozaj si myslim ze spristupnenie toho fora vsetkym by narobilo pre KTL viac skody ako uzitku...
potrebujeme istu davku nezavislosti, ktoru nam utajenost nasho fora dava v tom, ze mozeme kazdy napisat co si naozaj o preberanych veciach myslime bez strachu ze nas niekto bude chytat za slovicka, ze si z nas niekto za vyjadrene nazory zacne robit srandu alebo v tom horsom pripade urazat... ver mi, to by sa dialo.
ani jeden z nas nieje v komisii kvoli tomu ze by mu to robilo dobre, ze by nam zalezalo na nejakej imaginarnej funkcii "komisara" alebo kvoli podobnym nezmyslom. vsetci sme v komisii da sa povedat z "lasky" ku KTL - jednoducho sme si KTL oblubili a snazime sa svojou troskou prispiet k tomu aby co najlepsie fungovala aj nadalej. kazdy prispievame tym cim vieme a mozeme, v momentalnej komisii nie je podla mna nikto kto by sa len "viezol" a nemal zaujem prilozit ruku k dielu.
posudzujte nas (komisiu) ako celok, na zaklade vysledneho produktu ktory vam ponukame ako "plod nasej prace" - a tym je (a dufame ze aj bude) kvalitne a bez vaznejsich problemov fungujuca KTL. ak s nou budete spokojni, mozete nas volit o rok znova. ak spokojni nebudete, spocitajte nam to v najblizsich volbach - kandidujte ak si verite ze by ste to dokazali lepsie, resp. volte inych kandidatov nie nas. verim ze hovorim za viacerych clenov komisie, nielen za seba, ked poviem ze by nam funkcie "komisarov" vobec nechybali ak by nas nahradili iny ludia - za predpokladu ze by to neuskodilo KTL. na par hodin volneho casu tyzdenne navyse , ktory by sme tym ziskali by sme urcite nenadavali
kym sme ale v komisii my, nechajte nas to robit pokial mozno v pokoji a klude, bez neustaleho nazerania "ponad plece" do nasej komisionarskej kuchyne, ktore by mohlo negativne ovplyvnit nasu pracu a snazenie
vdaka
neviem ake mate o tom fore predstavy, realita vyzera nejako takto:
http://a.imageshack.us/img153/4036/komisia.jpg
mame tam jednu temu kde sa riesia menej dolezite veci (spam, off) a vaznejsie veci maju kazda vlastnu temu kde o nich diskutujeme.
naozaj si myslim ze spristupnenie toho fora vsetkym by narobilo pre KTL viac skody ako uzitku...
potrebujeme istu davku nezavislosti, ktoru nam utajenost nasho fora dava v tom, ze mozeme kazdy napisat co si naozaj o preberanych veciach myslime bez strachu ze nas niekto bude chytat za slovicka, ze si z nas niekto za vyjadrene nazory zacne robit srandu alebo v tom horsom pripade urazat... ver mi, to by sa dialo.
ani jeden z nas nieje v komisii kvoli tomu ze by mu to robilo dobre, ze by nam zalezalo na nejakej imaginarnej funkcii "komisara" alebo kvoli podobnym nezmyslom. vsetci sme v komisii da sa povedat z "lasky" ku KTL - jednoducho sme si KTL oblubili a snazime sa svojou troskou prispiet k tomu aby co najlepsie fungovala aj nadalej. kazdy prispievame tym cim vieme a mozeme, v momentalnej komisii nie je podla mna nikto kto by sa len "viezol" a nemal zaujem prilozit ruku k dielu.
posudzujte nas (komisiu) ako celok, na zaklade vysledneho produktu ktory vam ponukame ako "plod nasej prace" - a tym je (a dufame ze aj bude) kvalitne a bez vaznejsich problemov fungujuca KTL. ak s nou budete spokojni, mozete nas volit o rok znova. ak spokojni nebudete, spocitajte nam to v najblizsich volbach - kandidujte ak si verite ze by ste to dokazali lepsie, resp. volte inych kandidatov nie nas. verim ze hovorim za viacerych clenov komisie, nielen za seba, ked poviem ze by nam funkcie "komisarov" vobec nechybali ak by nas nahradili iny ludia - za predpokladu ze by to neuskodilo KTL. na par hodin volneho casu tyzdenne navyse , ktory by sme tym ziskali by sme urcite nenadavali
vdaka
hehe, stara skolaDean píše:a ja chcem hodinky z vodotryskom,Kitta a Claudiu Schiffer.Dalej chcem aby som mal pivo zadarmo a aby Rangers vyhrali dalsich 8 sezon za sebou.![]()
dnes musis chciet hodinky minimalne s pripojenim na internet, GPS, satelitnou TV a playstation, namiesto kitta minimalne bumblebeeho z transformers a namiesto claudie napr. megan fox tiez z transformers
a ja budem veľmi skromný...
- chcem aby sa tu objavovali useri s rozumnými názormi, ktorých príspevky by mali hlavu aj pätu a boli bez urážok
- chcem aby sem každý chodil s pocitom dobre sa zabaviť a príjemne na tomto fóre stráviť čas, nie sa nudiť, poprípade útočiť na iných, ktorí nezdieľajú môj názor
- a ešte chcem, aby si toto fórum udržalo svoju doterajšiu tvár, formu a podstatnú časť návštevníkov, aby sa nenechalo zlákať vidinou lepšieho a dokonalejšieho a nakoniec upadlo do zabudnutia.
- chcem aby sa tu objavovali useri s rozumnými názormi, ktorých príspevky by mali hlavu aj pätu a boli bez urážok
- chcem aby sem každý chodil s pocitom dobre sa zabaviť a príjemne na tomto fóre stráviť čas, nie sa nudiť, poprípade útočiť na iných, ktorí nezdieľajú môj názor
- a ešte chcem, aby si toto fórum udržalo svoju doterajšiu tvár, formu a podstatnú časť návštevníkov, aby sa nenechalo zlákať vidinou lepšieho a dokonalejšieho a nakoniec upadlo do zabudnutia.
Petrik, som rád, že si si dal námahu s týmto príspevkom, som nesmierne rád, že si si sadol k tomu, porozmýšľal nad mojím programom, nad tým čo chcem presadiť a zhodnotil si ho. Ale stále tam cítim akúsi snahu ma ponížiť či nebodaj snahu o sebe, aby som si myslel, že som debil. Takisto je mi trochu záhadou, že hodnotíš ako kandidáta len mňa, čiže tam to len posilňuje moje tvrdenie o tom, že máš snahu ma zosmiešniť. Na druhej strane, sám som si v podstate to hodnotenie od teba vypýtal, a to konkrétne tým, že som ako jediný z kandidátov (čo je trochu smutné) zverejnil body, ktoré chcem v každom prípade presadiť.
Ale idem sa postupne vyjadriť k jednotlivým častiam príspevku.
. Takže, bezproblémové fungovanie KTL viac-menej je. Tam nevidím žiadny problém. Toto si komisia podľa môjho názoru plní veľmi dobre. A keďže tam nevidím žiadny problém, tak nemám dôvod na tom niečo meniť. Z toho zas vyplýva, že som to do "programu" (v úvodzovkách je to len preto lebo to nie je program, sú to len body, ktoré sa budem snažiť presadiť s cieľom niečo zmeniť, predsa to čo nechcem zmeniť nechám tak a nebudem presadzovať.) nedal. Teraz preskočím trochu späť na:
.
. Ale teraz prejdime k tomu, že prečo chcem, aby ľudia videli ten skrytý topic. Ten dôvod je prostý. Tipéri na to majú plné právo, keďže práve oni dali väčšej časti komisii dôveru, dali im možnosť spravovať ligu. Preto mi príde nepochopiteľné, že teraz to ľudia nevidia.
Prečo by sa malo tipérom odopierať ich plné právo? Áno, viem, źe tam budú aj ostré slová na adresu tipérov, ale prepáčte, vy sa za ne hanbíte, ak by ste ich ukázali verejnosti? Je nejaký rozdiel medzitým, keď niečo poviete verejnosti a len komisii? Ak áno, tak je to smutné. Smutné je navyše aj to, že je tam riziko toho urazenia. Potom je veľká škoda, že problémy riešite s horúcou hlavou a používate aj expresívne slová, ktorými nazývate niektorých tipérov (aspoń mne to tak vyplynulo z textu). Áno, občas to ujde, ale proste ste členovia komisie, tak by ste si mali dávať v takejto komunikácii na toto pozor. Toto si v pohode hovorte cez ICQ, ale na fóre fakt nie. Obzvlášť, ak by sa to fórum zverejnilo (čo verím, že sa zverejní).
. S týmto musíte počítať. To je proste vec, ktorú treba brať ako realitu. Ste volení ľuďmi, tak počítajte, že tí istí ľudia potom môžu Vás kritizovať, v horšom prípade zosmiešňovať, či nadávať. Nezávislosť by bola rovnaká. Prečo? Veď ja nechcem, aby tam užívatelia prispevali. Ja chcem, aby sa to fórum nastavilo viditeľným pre registrovaných užívateľov, ale prispievať by tam mohli len členovia komisie. Takúto možnosť phpBB3 poskytuje.
. KTL má dané pravidlá, je dané, čo rozhoduje. Neviem čio by sa tam dalo zmeniť (okrem tej štruktúry...). KTL je vyformovaná dosť dobre, ale niektoré veci by bolo vhodné zmeniť. A práve netransparentnosť je problém. Ja veľkú dôveru nemám. Samozrejme, nejdem nikoho obviňovať z podvádzania, ale proste je to fakt, že takto to je trochu netransparentné.

OK, tak a teraz k tomu bodu o zmene štruktúry. Stále teda nechápeš. Pokúsim sa opäť vysvetliť. Budú 4 zápasové kolá a počas nich by napr. tím Hockey Kent pri návrhu so zrušením divízii:
- odohral tri zápasy s každým členom svojej konferencie
- odohral jeden zápas s každým členom druhej konferencie
Pri návrhu so zachovaním divízii by tím Hockey Kent počas zápasových kôl odohral napr.:
- štyri zápasy s každým členom svojej divízie
- dva zápasy s každým členom svojej konferencie, ktorý nie je v jeho divízii
- jeden zápas s každým členom druhej konferencie
Hádam teraz už rozumieš. Áno, nemám to presne vypoćítané, že ako by sa musel upraviť rozpis, ale nezápasové kolá sú dosť flexibilné, takže myslím si, že by to nemusel byť taký problém (žiaľ, Steven už robí program, takže teraz to možné nebude...).
Rozdiely medzi konferenciami sa nedajú zmazať. V tom úplne súhlasím. Ale dajú sa minimalizovať. A to napr. tým mojím návrhom. Na to stačí jednoduchá logika. Pri terajšom systéme sa môže stať, že všetky medzikonferenčné zápasy vyhrajú tímy z jednej divízie. To sa môže stať aj teraz, ale tým, že bude viac zápasov medzi tímami z jednej konferencie, tak si tie tímy poberú navzájom body a ak bude ten rozdiel, tak bude s najväčšou pravdepodobnosťou menší ako bol počas vlaňajšej sezóny.
Dean: Ja verím tomu, že mi nikto nechce zle, ale proste niektoré príspevky, vety, slová, písmená mi hovoria opak. Možno si to len ja sebe zle reprodukujem, možno nie... Jedno viem ale isto. Ty si moje príspevky zle reprodukuješ. Ja tu nechcem nikoho obviňovať. Ja tu píšem len môj pohľad, môj názor. Proste, mne sa napr. to vidí akoby ste chceli člena komisie, ktorý bude držať hubu a krok. Ale v žiadnom prípade o tom nehovorím ako o hotovej veci, že to tak určite je. Proste niektoré veci, body mi toto našepkávajú, niektoré to zas vyvracajú. Ale v žiadnom prípade Vás z toho neobviňujem.
Ale idem sa postupne vyjadriť k jednotlivým častiam príspevku.
Vďaka, že si mi zopakoval vec, ktorej som rozumel ešte raz. Veď predsa opakovanie je matka múdrostisamozrejme ze komisia je zakonodarny organ. ale vymyslanie a schvalovanie pravidiel tvori z celkovej prace komisie len nepatrny zlomok - odhadom max. 10%. hlavnou naplnou prace komisie je zabezpecenie pokial mozno bezproblemoveho a co najkvalitnejsieho priebehu sezony.
Už som to raz deklaroval, že tieto štyri návrhy budem chcieť presadiť. To sú body, v ktorých sa nenchám nikým presvedčiť (až na bod č.4, ten postupom času by potreboval nejaké úpravy) a stále na nich budem trvať. Sú to návrhy, o ktorých môžem sľúbiť, že ich sa pokúsim presadiť. Ale tým nekončí moja práca. Neviem prečo si myslíš, že áno. Povedal som, že chcem byť plnohodnotným členom komisie. To neznamená, že prídem do komisie, navrhnem tieto body, vy odhlasujete a tým, v priebehu jedného týždňa, končí moje aktívne pôsobenie v komisii. To vôbec, ale vôbec nie je pravda. Ak by som sa stal členom komisie, tak by som chcel skutočne výrazne pomôcť bezproblémovému fungovaniu KTL, čo verím, že sa mi podarí. Na druhej strane, sám vieš, že to často nezávisí len od komisie lebo problémy zväčša spôsobujú tipéri, takže ja nemôžem to garantovať, môžem len sľúbiť, že spravím všetko pre to.od "plnohodnotneho" clena komisie ocakavam viac ako len nove napady.
Prepáč, ale tie tri otázky boli veľmi zvláštne. Ja nie som veštec, nedokážem predpokladať čo bude. A na takéto otázky nebudem ani odpovedať. Mám dosť skúseností už s tým, aby som niečo takéto netvrdil. Áno, priznávam, že moje odpovede boli nejasné, ale taký bol môj zámer. Ja v žiadnom prípade sa nebudem zaväzovať, že niečo zmením. To nezávisí len odo mňa. Navyše človek časom mení názory, takže nerád by som vyzeral ako hlupák či zradca v očiach niektorých ľudí. Preto som radšej napísal tie 4 návrhy, ktoré chcem presadiť a ktoré určite predložím komisii. Ale znova opakujem. Tie 4 návrhy nie je všetko. Ja určite podporím každý dobrý návrh, ktorý skvalitní KTL, určite jej aj pomôžem. Ale hovorím, nie som veštec, aby som povedal, že čo presne podporím, čím presne pomôžem k skvalitneniu. To ukáže čas a aj to, či sa dostanem do komisie.preto boli vramci kandidatury pozadovane odpovede na tie 3 otazky. z tvojich odpovedi sa da vycitat jedine to ze chces presadit nejake zmeny o ktorych si myslis ze by boli pre KTL prospesne. to je sice pekne, ale zdaleka to nestaci. my potrebujeme clena ktory sa bude "plnohodnotne" podielat na organizacnych zalezitostiach.
Na toto odpoviem len stroho - to vôbec nemusí byť len vec vyjadrenínetvrdim ze ty by si takym clenom nebol, ale z tvojich odpovedi pri prihlaseni sa do volieb som nic take nevycital (na rozdiel napr. od waltovych odpovedi kde je tato ochota jasne vyjadrena)
Ja osobne verím, že by sa tie názory ovplyvnili. Lebo prakticky teraz neviem, že či pre komisiu je najužitočnejší užívateľ A alebo užívateľ Z. Neviem to totiž preto lebo je vidím len výsledok, ktorý je prezentovaný ako práca komisie. A to je tiež dosť zlé lebo takto v podstate získavajú úspechy ľudia, ktorí si ich za prácu v komisii nezaslúžia. Nechcem hovoriť ale, že tu niekto taký je (možno je, neviem o tom, keďže nevidím do komisie, práve vďaka tomu, že to máte všetko veľmi dobre poskrývané). To či by vás to prinútilo robiť viac? To neviem, to by ukázal až čas, ale mne pri tomto bode nejde o väčšiu prácu. Sám som robil na jednom projekte, pri ktorom je zo strany obyčajných userov o mnoho väčší tlak. Takže ver mi, ja veľmi, ale veľmi dobre viem aké je to pracovať zadarmo vo voľnom čase za účelom vytvorenia niečoho pre ľudí. Mňa s tým oboznamovať nemusíštiperi by mali prehlad co sa v komisii prebera, ake maju jej clenovia k jednotlivym veciam postoje, atd. ale co by tym KTL ziskala to naozaj neviem. myslis ze by to ovplyvnilo nazory alebo hlasovania jednotlivych clenov komisie k riesenym veciam? pochybujem. alebo by nas to prinutilo "robit viac" ako teraz ked je forum skryte? o tom tiez pochybujem, verim totiz ze vsetci momentalni clenovia komisie si plnia svoje povinnosti vramci svojich moznosti na 120%.
Prečo by sa malo tipérom odopierať ich plné právo? Áno, viem, źe tam budú aj ostré slová na adresu tipérov, ale prepáčte, vy sa za ne hanbíte, ak by ste ich ukázali verejnosti? Je nejaký rozdiel medzitým, keď niečo poviete verejnosti a len komisii? Ak áno, tak je to smutné. Smutné je navyše aj to, že je tam riziko toho urazenia. Potom je veľká škoda, že problémy riešite s horúcou hlavou a používate aj expresívne slová, ktorými nazývate niektorých tipérov (aspoń mne to tak vyplynulo z textu). Áno, občas to ujde, ale proste ste členovia komisie, tak by ste si mali dávať v takejto komunikácii na toto pozor. Toto si v pohode hovorte cez ICQ, ale na fóre fakt nie. Obzvlášť, ak by sa to fórum zverejnilo (čo verím, že sa zverejní).
Áno, dialo by sa to a presne toto teraz cítim ja, keď kandidujempotrebujeme istu davku nezavislosti, ktoru nam utajenost nasho fora dava v tom, ze mozeme kazdy napisat co si naozaj o preberanych veciach myslime bez strachu ze nas niekto bude chytat za slovicka, ze si z nas niekto za vyjadrene nazory zacne robit srandu alebo v tom horsom pripade urazat... ver mi, to by sa dialo.
Teraz trochu nerozumiem narážke. Takéto zmeny nie sú vítané alebo ako? Lebo to znie akoby si chcel len návrhy typu, aby posledný tím v danom kole by získal bonusových päť bodov, lebo slabým treba pomáhaťbod c.2 - stransparentnit hlasovanie o novej komisii
dalsi krasny bod ktory v pripade schvalenia tak neuveritelne skvalitni KTL ze ju uz tiperi snad ani nespoznaju.
Takto by to proste nemalo fungovať. Nie je vhodné stavať to na takomto dúfaní. Ak je možnosť to spraviť bezpečnejšie, tka prečo to tak nespraviť? Navyše, už len týmto som dal ľuďom návod ako podvádzať pri voľbách, takže...otazkou zostava ci su tieto vyhody dostatocne na to aby prevysili riziko zneuzitia.
osobne si myslim ze ano, kedze dufam ze takch chrapunov co by sa snazili volby zmanipulovat hlasmi z umelo vytvorenych nickov v KTL nemame. ale mozno som len naivny.
Ako by to KTL pomohlo? Proste by sa opäť viac dostalo do rúk tipérov a mali by nad ňou de facto väčšiu kontrolu. Toto je tipovačka pre ľudí, tipovačka tvorená tipérmi. Myslím si, že by bolo lepšie, ak by mali o malý kúsok väčšiu kontrolu nad tým, kto je v komisii, nie?co sa tyka toho vyberu 2 clenov priamo komisiou a nie vo volbach, opat sa pytam - ako by to KTL pomohlo? KTL nie je statna firma, netocia sa tu tazke prachy a nikto sa ju nesnazi vytunelovat ani nijako inak zneuzit.
Nie. Tu v ničom nesúhlasím. Ako komisia vie, že daný človek je užitočnejší ako ten, ktorý mal viac hlasov? Znova, je to len jej subjektívny názor, ale keď proste väčšina chcela toho usera, ale komisia chce druhého (ktorého chcelo málo ľudí), tak prečo sa vyhovie komisii? Toto je len a len o subjektívnom pocite, ktorý tiež napokon môže byť v konečnom dôsledku mylný, rovnako ako aj správny. Ale skrátka si nemyslím, že by komisia vedela dopredu predpovedať, kto bude užitočnejší. Predsalen, presvedčiť veľký počet ľudí tiež nie je sranda.pre fungovanie KTL je podla mna ovela lepsie ked si zvolena komisia moze donominovat este 2 ludi ktorym veri ze budu pri plneni kazdodennych organizacnych povinnosti "plnohodnotne" uzitocni, ako ked by vsetkych 6 clenov komisie zvolili tiperi cim by sa zvysila sanca ze sa do komisie dostane niekto kto sice ohuril dostatocny pocet volicov, ale jeho prinos v praxi pre skvalitnenie kazdodenneho fungovania KTL bude potom minimalny (a tym vobec nemyslim teba ani nikoho ineho konkretneho - je to cisto hypoteticke)
OK, tak a teraz k tomu bodu o zmene štruktúry. Stále teda nechápeš. Pokúsim sa opäť vysvetliť. Budú 4 zápasové kolá a počas nich by napr. tím Hockey Kent pri návrhu so zrušením divízii:
- odohral tri zápasy s každým členom svojej konferencie
- odohral jeden zápas s každým členom druhej konferencie
Pri návrhu so zachovaním divízii by tím Hockey Kent počas zápasových kôl odohral napr.:
- štyri zápasy s každým členom svojej divízie
- dva zápasy s každým členom svojej konferencie, ktorý nie je v jeho divízii
- jeden zápas s každým členom druhej konferencie
Hádam teraz už rozumieš. Áno, nemám to presne vypoćítané, že ako by sa musel upraviť rozpis, ale nezápasové kolá sú dosť flexibilné, takže myslím si, že by to nemusel byť taký problém (žiaľ, Steven už robí program, takže teraz to možné nebude...).
Rozdiely medzi konferenciami sa nedajú zmazať. V tom úplne súhlasím. Ale dajú sa minimalizovať. A to napr. tým mojím návrhom. Na to stačí jednoduchá logika. Pri terajšom systéme sa môže stať, že všetky medzikonferenčné zápasy vyhrajú tímy z jednej divízie. To sa môže stať aj teraz, ale tým, že bude viac zápasov medzi tímami z jednej konferencie, tak si tie tímy poberú navzájom body a ak bude ten rozdiel, tak bude s najväčšou pravdepodobnosťou menší ako bol počas vlaňajšej sezóny.
Toto práve nechcem. Ja osobne som skúpy na chválu (to už ste si asi aj všimli) a fakt ja pochválim asi len málokoho. Takže bol by som nerád, ak by som pochválil niekoho, kto sa len v komisii vezie. Ja neberiem komisiu ako celok, ale ako súbor ľudí, z ktorých niekto je mi sympatickejší, niekto nie. Nebudem hodnotiť komisiu obecne. To by bola veľká chyba. A myslím si, že rovnako je na tom aj viac ľudí ako len ja.posudzujte nas (komisiu) ako celok, na zaklade vysledneho produktu ktory vam ponukame ako "plod nasej prace" - a tym je (a dufame ze aj bude) kvalitne a bez vaznejsich problemov fungujuca KTL. ak s nou budete spokojni, mozete nas volit o rok znova.
Dean: Ja verím tomu, že mi nikto nechce zle, ale proste niektoré príspevky, vety, slová, písmená mi hovoria opak. Možno si to len ja sebe zle reprodukujem, možno nie... Jedno viem ale isto. Ty si moje príspevky zle reprodukuješ. Ja tu nechcem nikoho obviňovať. Ja tu píšem len môj pohľad, môj názor. Proste, mne sa napr. to vidí akoby ste chceli člena komisie, ktorý bude držať hubu a krok. Ale v žiadnom prípade o tom nehovorím ako o hotovej veci, že to tak určite je. Proste niektoré veci, body mi toto našepkávajú, niektoré to zas vyvracajú. Ale v žiadnom prípade Vás z toho neobviňujem.
kua furt si neviem najst dost casu na poriadnu odpoved
sorry
zatial len asi tolko - je mi viac menej jasne ze mame na vela veci rozdielny nazor, veci co su pre teba dolezite su mozno pre mna vramci KTL len okrajove a pod.
ani jednemu z nas sa asi nepodari toho druheho presvedcit o svojej pravde, ale to vobec nevadi. pluralita nazorov a rozumna konstruktivna diskusia z nej vyplyvajuca nemoze nikdy uskodit
ak mas pocit ze som proti tebe nejako zaujaty alebo sa ta snazim zhodit tak sa ospravedlnujem, nic z toho nie je pravda. myslim ze som kritizoval iba tvoje navrhy resp. programove body, s ktorymi nesuhlasim, resp ich nepovazujem pre KTL za dolezite alebo prospesne.
zatial len asi tolko - je mi viac menej jasne ze mame na vela veci rozdielny nazor, veci co su pre teba dolezite su mozno pre mna vramci KTL len okrajove a pod.
ani jednemu z nas sa asi nepodari toho druheho presvedcit o svojej pravde, ale to vobec nevadi. pluralita nazorov a rozumna konstruktivna diskusia z nej vyplyvajuca nemoze nikdy uskodit
ak mas pocit ze som proti tebe nejako zaujaty alebo sa ta snazim zhodit tak sa ospravedlnujem, nic z toho nie je pravda. myslim ze som kritizoval iba tvoje navrhy resp. programove body, s ktorymi nesuhlasim, resp ich nepovazujem pre KTL za dolezite alebo prospesne.
Okej petrik.. Jakubove nápady si neprijal..
Ale čo majú podmienky, návrhy resp. sny Walta spoločné s KTL?
NIČ..
NIČ..
ale da sa z toho vybrat, aj ked tam nie su ziadne konkretnosti ako ma v programe TFyzy19 píše:Okej petrik.. Jakubove nápady si neprijal..
NIČ..
je to ako keby TF napisal nieco ako: "chcem aby mali bezni tiperi vacsiu kontrolu nad komisiou a tym padom aj riadenim KTL" - ibaze on to napisal konkretnejsie
tie waltove "ciele" mozno vyzeraju naivne a nie vsetko z toho by mohol z pozicie clena komisie ovplyvnit, ale da sa z toho vycitat aky je jeho pristup k celemu tomuto foru aj ku KTL a k akemu cielu by sa chcel dopracovat
mne osobne to k tomu aby som ho volil bohato staci (spolu s tym co napisal do odpovedi na otazky pri prihlasovani do volieb)
To, čo ale on napísal sú podmienky, ktoré majú na starosti admini, hlavne cepi a arek.. KTL s tým podľa mňa nebaví nič spoločné. Dá sa pri nej akurát zabávať. Ale to je všetko.. Možno priláka KTL aj nejakých userov, ale väčšinou sú to takí, čo si odtipujú a idú preč. A to je škoda..petrik píše:ale da sa z toho vybrat, aj ked tam nie su ziadne konkretnosti ako ma v programe TFyzy19 píše:Okej petrik.. Jakubove nápady si neprijal..
NIČ..
je to ako keby TF napisal nieco ako: "chcem aby mali bezni tiperi vacsiu kontrolu nad komisiou a tym padom aj riadenim KTL" - ibaze on to napisal konkretnejsie
tie waltove "ciele" mozno vyzeraju naivne a nie vsetko z toho by mohol z pozicie clena komisie ovplyvnit, ale da sa z toho vycitat aky je jeho pristup k celemu tomuto foru aj ku KTL a k akemu cielu by sa chcel dopracovat
mne osobne to k tomu aby som ho volil bohato staci (spolu s tym co napisal do odpovedi na otazky pri prihlasovani do volieb)
yzy19 píše:Okej petrik.. Jakubove nápady si neprijal..
NIČ..
Ja som tam nenapísal, čo chcem zmeniť, ak by som bol v komisii, ale reagoval som na úsmevný príspevok Deana, ktorý zareagoval, že chce hodinky s vodotryskom. Prišlo mi normálne zareagovať, ale tak svojsky. Preto je to aj v tomto topiku a nie v predvolebnom, kde sa jednotliví členovia prihlasujú a prezentujú svoje názory a predstavy.
Tak to prosím ťa rozdýchaj... ak máš pocit, že vieš komu dať hlas, tak urob, ako sa ti páči a nestrapňuj sa tu, o.k.
Pomaličky začínam svoje rozhodnutie ľutovať... ale drží ma dobrý pocit, že to nerobím pre yzyho, ale pre ľudí s ktorými sa dá kedykoľvek zmysluplne pokecať a ktorých si vážim.
Po pravde neviem, komu mám dať hlas.. Kandidujú tu traja useri, ktorí patria k mojim najobľúbenejším na HF - Joe, TF a Walt.. Tak neviem, čo mám robiť..
Len mi vadí, že dvaja useri, čo sú v komisii dosť kritizujú Jakubove návrhy a len jeho, čiže nemajú na vec rovnaký pohľad, meter.. A potom, teraz sa budem opakovať, nie je jednoduché sa rozhodnúť koho budem voliť, keď sa mi páčia TF-ove návrhy, no už do predu viem, že neprejdú.. Tak ten hlas je o ničom potom.. Asi by bolo najlepšie nikoho nepriberať do komisie a možno ju aj zúžiť..
Len mi vadí, že dvaja useri, čo sú v komisii dosť kritizujú Jakubove návrhy a len jeho, čiže nemajú na vec rovnaký pohľad, meter.. A potom, teraz sa budem opakovať, nie je jednoduché sa rozhodnúť koho budem voliť, keď sa mi páčia TF-ove návrhy, no už do predu viem, že neprejdú.. Tak ten hlas je o ničom potom.. Asi by bolo najlepšie nikoho nepriberať do komisie a možno ju aj zúžiť..
WildCelt píše:ja som si vcera pisal s TFom a cuduj sa svete, mame dost podobne nazory ohladom KTLaj take dost drasticke riesenia
Wildo, na teba som po pravde zabudol, že kandiduješ.
Ešte jedna moja reakcia na záver debaty o komisii... (pripomínam, že je to môj subjektívny názor a neočakávam, že s ním budú všetci súhlasiť)
Nedá mi, aby som nezareagoval k určitým veciam, ktoré tu odzneli. Ale nechcem to rozoberať na drobné a reagovať na konkrétne vety, ako v niektorých príspevkoch predo mnou. Mám za to, že každý má právo na svoj názor a tak nie som povinný, ani oprávnený taký s ktorým nesúhlasím vyvracať.
V mojej hlave bolo veľa nápadov a zaujímavých myšlienok, s ktorými som už oboznámil napr. Deana s cepikom a len čas ukáže ktoré sa budú dať v budúcnosti zrealizovať, či nie. Takže môj záujem byť v komisii bol naozaj úprimný, nezištný s úmyslom pomôcť – nič viac.
Ale nie o tom som chcel...
Každý kto nakoniec bude do komisie schválený si musí uvedomiť, že bude jedným z nich, mal by teda robiť všetko tak, aby to fungovalo čo najlepšie. Jedinec ktorý si myslí, že jeho názor je jediný správny a bude sa ho snažiť stoj čo stoj presadiť si musí uvedomiť, že sám nič nezmení. Naviac riskuje, že jeho názory viacerí pochopia, ako populizmus.
Viem o tom, že terajší členovia komisie sú chalani, ktorých to baví a sú v pohode, aj preto to HF-ko funguje tak dobre. Ich činnosť je zmesou nápadov, ústretovosti, kompromisov a pod. Pokiaľ ide teda o to naše HF-ko, má toľko priaznivcov, návštevnosť a obľúbenosť aj preto, že je také aké je vo svojej podstate. Mám teda za to, že príliš veľa zmien a inovácii by mu mohlo skôr uškodiť, ako pomôcť. Niektorí z minulosti mali predstavu, že to skúsia urobiť lepšie a po svojom a dodnes sa trápia na fóre bez návštevnosti, tak asi tieto riadky majú niečo do seba.
A teraz to podstatné..!
Ak chcete do tejto komisie človeka, ktorý to bude robiť dobre, ktorý vie čo chce a hlavne aspoň vie do čoho ide, koho komisia bude určite akceptovať a ktorý bude pre túto komisiu prínosom, tak dajte svoj hlas Wildovi. (ten môj už má)
On pre toto fórum už niečo urobil, dával veľa vecí dokopy, staral sa o tipovačku a hlavne už v tej komisii bol. Môj názor je taký, že ak nabral odvahu kandidovať, tak niet čo riešiť, netreba hľadať žiadneho nového člena, ale vziať toho, ktorý to už skúsil a vie ako to tu chodí.
Toto fórum je totiž jeho srdcovkou a ja vidím, že sa mu znova vrátila stratená chuť.
Týmto všetkým oznamujem, že svoju kandidatúru (po dlhšom zvážení a nie z rozmaru, či ješitnosti) sťahujem a mojim eventuálnym voličom odporúčam, aby volili chalana, ktorý si ich hlas určite zaslúži a je z môjho pohľadu najvhodnejší – Wildcelt.
Nedá mi, aby som nezareagoval k určitým veciam, ktoré tu odzneli. Ale nechcem to rozoberať na drobné a reagovať na konkrétne vety, ako v niektorých príspevkoch predo mnou. Mám za to, že každý má právo na svoj názor a tak nie som povinný, ani oprávnený taký s ktorým nesúhlasím vyvracať.
V mojej hlave bolo veľa nápadov a zaujímavých myšlienok, s ktorými som už oboznámil napr. Deana s cepikom a len čas ukáže ktoré sa budú dať v budúcnosti zrealizovať, či nie. Takže môj záujem byť v komisii bol naozaj úprimný, nezištný s úmyslom pomôcť – nič viac.
Každý kto nakoniec bude do komisie schválený si musí uvedomiť, že bude jedným z nich, mal by teda robiť všetko tak, aby to fungovalo čo najlepšie. Jedinec ktorý si myslí, že jeho názor je jediný správny a bude sa ho snažiť stoj čo stoj presadiť si musí uvedomiť, že sám nič nezmení. Naviac riskuje, že jeho názory viacerí pochopia, ako populizmus.
Viem o tom, že terajší členovia komisie sú chalani, ktorých to baví a sú v pohode, aj preto to HF-ko funguje tak dobre. Ich činnosť je zmesou nápadov, ústretovosti, kompromisov a pod. Pokiaľ ide teda o to naše HF-ko, má toľko priaznivcov, návštevnosť a obľúbenosť aj preto, že je také aké je vo svojej podstate. Mám teda za to, že príliš veľa zmien a inovácii by mu mohlo skôr uškodiť, ako pomôcť. Niektorí z minulosti mali predstavu, že to skúsia urobiť lepšie a po svojom a dodnes sa trápia na fóre bez návštevnosti, tak asi tieto riadky majú niečo do seba.
A teraz to podstatné..!
Ak chcete do tejto komisie človeka, ktorý to bude robiť dobre, ktorý vie čo chce a hlavne aspoň vie do čoho ide, koho komisia bude určite akceptovať a ktorý bude pre túto komisiu prínosom, tak dajte svoj hlas Wildovi. (ten môj už má)
On pre toto fórum už niečo urobil, dával veľa vecí dokopy, staral sa o tipovačku a hlavne už v tej komisii bol. Môj názor je taký, že ak nabral odvahu kandidovať, tak niet čo riešiť, netreba hľadať žiadneho nového člena, ale vziať toho, ktorý to už skúsil a vie ako to tu chodí.
Toto fórum je totiž jeho srdcovkou a ja vidím, že sa mu znova vrátila stratená chuť.
Týmto všetkým oznamujem, že svoju kandidatúru (po dlhšom zvážení a nie z rozmaru, či ješitnosti) sťahujem a mojim eventuálnym voličom odporúčam, aby volili chalana, ktorý si ich hlas určite zaslúži a je z môjho pohľadu najvhodnejší – Wildcelt.
Walt píše:Ešte jedna moja reakcia na záver debaty o komisii... (pripomínam, že je to môj subjektívny názor a neočakávam, že s ním budú všetci súhlasiť)
A teraz to podstatné..!
On pre toto fórum už niečo urobil, dával veľa vecí dokopy, staral sa o tipovačku a hlavne už v tej komisii bol. Môj názor je taký, že ak nabral odvahu kandidovať, tak niet čo riešiť, netreba hľadať žiadneho nového člena, ale vziať toho, ktorý to už skúsil a vie ako to tu chodí.![]()
rad by som o nich vedelWalt píše:V mojej hlave bolo veľa nápadov a zaujímavých myšlienok, s ktorými som už oboznámil napr. Deana s cepikom a len čas ukáže ktoré sa budú dať v budúcnosti zrealizovať, či nie.
zial, aj ja som takyWalt píše:Jedinec ktorý si myslí, že jeho názor je jediný správny a bude sa ho snažiť stoj čo stoj presadiť si musí uvedomiť, že sám nič nezmení. Naviac riskuje, že jeho názory viacerí pochopia, ako populizmus.
Walt píše:Týmto všetkým oznamujem, že svoju kandidatúru (po dlhšom zvážení a nie z rozmaru, či ješitnosti) sťahujem a mojim eventuálnym voličom odporúčam, aby volili chalana, ktorý si ich hlas určite zaslúži a je z môjho pohľadu najvhodnejší – Wildcelt.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé