Tak dnes nás čeká velmi těžký a důležitý zápas s Flyers , jestli jej zvládneme , dostaneme se pod hranici 10 bodů na Play - off ( no pokud Carolina zvítězí tak ne , ale měli bychom zas zápas k dobru ... )
Potěšilo mě , že jsme povolali Downieho , toho bych dal do řady s Artym , to by lítali jedny hity za druhým
Mohl by sedět ten sráč Jokinen , ten se s Downiem nemůže absolutně měřit !!! Pryč s ním !!!
Snad už je ready Eminger , dolů byl poslán Mihalík , který vypadá hodně dobře !!! :frajer2:
Ani by mi nevadilo kdyby ještě nehrál Ranger , minule proti SJ nehrál , jeho výkony jsou zklámáním , je zbytečně přetěžován
Naopak se mi poslední dobou líbí Krajíček , ten to hraje s přehledem
i Malík je dobrý poslední dobou . Neví někdo jak to vypadá s Hewardem
Potěšilo mě , že jsme povolali Downieho , toho bych dal do řady s Artym , to by lítali jedny hity za druhým
Mohl by sedět ten sráč Jokinen , ten se s Downiem nemůže absolutně měřit !!! Pryč s ním !!!
Snad už je ready Eminger , dolů byl poslán Mihalík , který vypadá hodně dobře !!! :frajer2:
Ani by mi nevadilo kdyby ještě nehrál Ranger , minule proti SJ nehrál , jeho výkony jsou zklámáním , je zbytečně přetěžován
Naopak se mi poslední dobou líbí Krajíček , ten to hraje s přehledem