Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak dnes nás čeká velmi těžký a důležitý zápas s Flyers , jestli jej zvládneme , dostaneme se pod hranici 10 bodů na Play - off ( no pokud Carolina zvítězí tak ne , ale měli bychom zas zápas k dobru ... )

Potěšilo mě , že jsme povolali Downieho , toho bych dal do řady s Artym , to by lítali jedny hity za druhým :thumbsup:
Mohl by sedět ten sráč Jokinen , ten se s Downiem nemůže absolutně měřit !!! Pryč s ním !!!

Snad už je ready Eminger , dolů byl poslán Mihalík , který vypadá hodně dobře !!! :frajer2:

Ani by mi nevadilo kdyby ještě nehrál Ranger , minule proti SJ nehrál , jeho výkony jsou zklámáním , je zbytečně přetěžován :thumbsdown:

Naopak se mi poslední dobou líbí Krajíček , ten to hraje s přehledem :yes: i Malík je dobrý poslední dobou . Neví někdo jak to vypadá s Hewardem :?:
Wooow !!! Tak tohle je nejlepší Tampa , za poslední rok snad ... hrajem fakt parádně , hlavně to zas neposrat ve 3.třetině :-)

Tak nakonec jsme to zvládli , Vinny přidal z nájezdu další gol :clap:

Ted'ka se dobře připravit na Floridu :thumbsup:
myslím, že v tejto fazóne a hlavne po dni voľna (pričom FLO deň predtým hrá s Philkou) by to nemal byť veľký problém.
z výhry jsem tak nadšený...na Flyers umíme zahrát :) jen tak dále Bolts. Na Panthers myslím taky máme :thumbsup:
Hviezdny útočník klubu zámorskej NHL Tampa Bay Vincent Lecavalier priznal, že ho špekulácie okolo jeho možnej výmene rozrušujú. V zámorských médiách sa totiž v poslednom čase čoraz hlasnejšie hovorí o odchode jednotky draftu v roku 1998 z horúcej Floridy, najviac sa v tomto smere spomína kanadský Montreal.
"Chcel by som povedať, že v posledných dňoch som bol pokojný. To však nie je pravda," skonštatoval kanadský hokejista a dodal: "Myslím si, že každý iný hráč by sa cítil rovnako ako ja."
Generálny manažér "bleskov" Brian Lawton však znova zopakoval, že Lecavalier z tímu, ktorý v roku 2004 získal Stanleyho pohár, neodíde. "Neplánujeme ho nikam vymeniť. Žiadna výmena nebola dohodnutá dnes, nebude dohodnutá ani zajtra alebo v najbližšom období," skonštatoval Lawton.
"Blesky" vo štvrtkovom stretnutí proti Philadelphii zvíťazili 4:1 a Lecavalier strelil posledný gól víťazného mužstva. "Vinny je profesionál. Myslím, že v tomto dueli hral vynikajúco. Musíme byť aj napriek neistote silní," uviedla ďalšie hviezda tímu Martin St. Louis. (hokejsk)
Proti Flyers výborný výkon, stejně tak teď s Panthers první třetinu. Potom hrůza! Je sice hezké, že povolíme jenom 4 šance, ale když z toho jsou 4 góly, tak už to tak hezké není....17 střel, 4 góly, 2/2 využité přesilovky pro Panthers a gól v 40:00 mluví za všecko. Všecky góly vyplynuly z nedůslednosti před vlastní brankou. Jak v San Jose.
Jenom u toho kroutím hlavou, hlavně OPĚT naše specialita, ztrácet vedení, ze 3:1 na 3:4, samozřejmě někdy ke konci třetiny, aby to bylo efektivní....normální týmy si vybudujou vedení, aby vyhrály, my na to, aby bylo co ztratit....
Mno ale tak na třetiny 1:1 když to tak vezmu, tak snad to otočíme ještě, to nám jde líp než když vedem a máme to držet!
EDIT: tak nic, Panthers ukázali, jak se to dělá, když někdo vede. Ani jednu šanci na gól jsme neměli za poslední třetinu. Takže zase ztracený skoro vyhraný zápas...
Né já už to nebudu komentovat . Florida hrála totální antihokej , dala 4 haluzový goly ( možná 3 ) a veze dom 2 body . A my jsme jim to značně ulehčili . :thumbsdown:
dneska hrajeme s Dallasem. Pokud se nepletu, tak vůbec poprvé se Brad Richards utká proti svým bývalým spoluhráčům....a to vlastně platí i o Smithym a Halpernovi :idea:
Jo je to tak , dnes se Brad Richards vrací na svůj led :yahoo: spolu s ním z Dallasu ještě Hutchinson,který za nás hrál jen 2 zápasy a Janik , ten ale nejspíš hrát nebude . Ze strany Tampy budou hrát proti svým bejvalým Halpern,Smith a Jokinen ...

Zápas si rozhodně nenechám ujít !!! :thumbsup:
no jo, na Jokinena jsme uplně zapomněl :oops: taky bych jej sledoval, ale zítřejší vstávání bych asi nezvládl. Vidím to na těžký souboj, ve kterém tipuju 0 a o bodu navíc se rozhodne až v prodloužení....
Jokinena by si klidně mohli vzít zpět :D těžko říct , bod by byl i celkem dobrej ... snad Mike nebude mít bobky a něco chytne :yes: taky mě napadlo že Brad bude hrát snad poprvý v kariéře proti Vinnymu ...
Máme novou posilu , z waiveru jsme si stáhli beka Coryho Murphyho z Floridy :o Má 30 let , v NHL odehrál jen něco přes 50 zápasů ... no momentálně máme na marodce 3 beky, asi to bude lepší než třeba Wishart , ale Vlado Mihalík s Lundinem by to určitě odehráli ...
Tak je to tam !!!!!! Zápas měl grády , 1.třetinu ovládl Richie , později se ale z ledu vytratil a iniciativu převzal Vinny a spol :clap: důležitý byl Stamkosův vyrovnávací gol po skvělé spolupráci Downieho s Jokinenem :thumbsup: jinak Murphy nehrál vůbec zle , připsal si důležitou asistenci na gol na 3:2 , myslím že by mohl hodně zlepšit tu naši powerplay . Kočí opět v plusu , ten kluk není tak marnej :lol2:
tak lépe snad zápas dopadnou nemohl...

1. výhra Tampy :yahoo:
2. Vinny Lecavalier 2+1 :clap:
3. Brad Richards 1+1 :good:

jsem nadmíru spokojen

Obrázek

Richie/Smithy
Obrázek

Vinny Lecavalier
Obrázek

Eminger (0+1)/Stamkos (1+0)
Obrázek
Jop, pro mě překvapivá výhra. Jenom musíme přestat střídat výhry s prohrama a chytit nějakou šňůru, protože 10 bodů je hodně.
Jenom mě znepokojuje, že poslední 3 zápasy hrajem prakticky na 3 beky - Mezsároš, Eminger a Krajíček nemají daleko k ice-time 30minut, 25 mají minimálně. Quick a Kočí hrajou opravdu jen občas, něco přes 10minut v součtu. Teď to trošku pozvedl ten nový Murphy, ale i tak. Zranění je tuhle sezonu cosi moc :-/
Každopádně to chce tu sérii - ať už výher, nebo proher, ať se podle ní rozhodne, co s touhle sezonou bude. Protože takhle budem hrát na "matematickou šanci" a to je o ničem :-)
A další výhra :thumbsup: tentokrát 5:3 nad Sabres . Murphy vypadá hodně dobře , dělá naši hru lepší , dokáže připravit šanci . Dnes měl 1+1 , golově se k němu z obrany připojeli ještě Eminger a svůj první gol v dresu Bolts vstřelil taky Luke Krajíček :thumbsup: :) konečně :clap: jinak se dařilo Halpernovi ( 1+1 ) a Recchimu ( 0+2 ) naopak bez bodu byl Vinny i Márty , pozitivní je , že se dokáží prosadit i jiné řady . Další zápas máme v úterý s Montrealem , tam by to chtělo samozřejmě další 2 body....
paráda...posledních 7 zápasů 5 výher...konečně to vypadá trochu lépe... :clap: :yahoo:

jak už napsal kisin, i když Marty s Vinnym nezabodovali, vyhráli jsme, což nás může hodně těšit...navíc jak se zdá tak Murphy se zatím uvedl skvěle :good: ...to jsem od něj nečekal vůbec nic a přestupu jsem téměř nevěnoval pozornost....

„Vinny a Marty drží tým celý rok. I když nebodují nebo neskórují, stále jsou pro mužstvo hodně platní. V posledních týdnech jsou naše branky výsledkem týmové práce,“ řekl Halpern, autor rozdílové trefy.

„Je příjemné vidět ostatní hráče, jak skórují,“ prohlásil kouč Blesků Rick Tocchet. „Během sezóny musíte odehrát dvaaosmdesát zápasů. A pokud chcete vítězit, potřebujete, aby se připojili i ostatní.“

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Pokud se nepletu tak STEVEE Downie za TB poprvé skóroval - dobrá zpráva :yes: !!!!
Crosby pro zranění vynechá All-star game a nhradím ho Marty :clap: Sice to není nic velkého, ale Marty si to určitě letos zaslouží.
mountain píše:Crosby pro zranění vynechá All-star game a nhradím ho Marty :clap: Sice to není nic velkého, ale Marty si to určitě letos zaslouží.
Preco myslis, ze si to zasluzi zrovna on? Ja som trochu sklamany..som myslel, ze ked WSH celkom slape tak tam bude mat aspon dvoch hracov. Trochu som dufal, ze keby tam nesiel "Sindy", ze by to mohol byt prave Semin. Hl. Semenko je skvely technik a keby sa uvolnil, tak by tam robil pekne veci. Marty si to urcite zasluzi za to, co v NHL dokazal, mozno ze raz takto nanominuju aj Semina.
Ale taktiez to mohol byt aj Richards, al. Krejci..s Martyho som zostal trochu prekvapeny.
Come on ENGLAND píše:Pokud se nepletu tak STEVEE Downie za TB poprvé skóroval - dobrá zpráva :yes: !!!!
Downie se trefil už podruhé , podle mě to je velkej talent :yes:
tak za Martyho jsem rád :good:

Downie hraje dost dobře...bohužel už opět putuje na farmu :(
XruC: protože Marty je náš nejlepší hráč. Lepší než Vinny dokonce (ne o moc, ale přece). Taky je to jeden z nejlepších hráčů v naší divizi....
Samozřejmě, to, "že si tio zaslouží", to se dá říct o mnoha hráčích. Semin o to možná přišel vinou mnoha zranění, nebo když se rozhoduje o nominaci a váhá se, tak se to dá tomu, kdo už v NHL něco dokázal atd., takže možná taky proto Marty. Ale neboj se, jestli bude Semin hrát dál tak, jak hraje, tak příští rok je to tutovka a budete tam mít celý útok (8,19,28 jestli si to dobře pamatuju ty čísla :-) )
Ale je možná nespravedlivé, aby jeden z nejlepších týmů konference měl 1 hráče a donedávna jeden z nejhorších má 2 (ikdyž druhý po zranění Crosbyho). Ale to by zas vedlo na otázku holého smyslu all-star game, koho chcou lidi vidět atd...
No ved jasne..ja som to bral zo svojho pohladu, preto som spomenul Semina..viac hracov by si zasluzila napr. aj Philla, lenze ked je ten format spraveny tak ako je, ze o prvej 5 rozhoduju fanusikovia tym ze kazdy moze hlasovat kolko chce, aj cez rozne softy, potom to tak vyzera. Osobne ani nijak niesom zvedavy na 4 hracov v otvaracej zostave z MTL, ale keby mali nastupit dvaja kamosi Ovca a Malkin v jednom utoku, tak napr. na to by som sa velmi rad pozrel..Marty rozhodne nieje ten hrac, co by tam najviac zavadzal..
Nezmis zapomenout ze to hlasovani je hlavne pro kanado-americany (no ono ostatne ta vikendova komedie taky), tak jakej Sjomin. Je Sjomin snad z Quebecu ? Navic samozrejme Marty je nejaka persona, za jeho ucinkovanim v NHL je silny pribeh (nikdy nedraftovany mrnous atd, vsak to znate) ... to za morem desne "hraje". Tedy ... samozrejme vsechna cest a hluboka ucta pro STL#26 (a nemyslim B.J. Crombeena ;-) ) , o tom vubec zadna !
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING