Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MINNESOTA WILD

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak to je nieÄŤo,keby ich v MINESOTE nemali tak neviem,neviem. :shock:
Majú fakt dobrú formu.5 gólov a všetky strelia slováci,no tak to je paráda :poklona: :ejha:

extreme7 píše:Tak to je nieÄŤo,keby ich v MINESOTE nemali tak neviem,neviem.
Svojho casu ked bol Gaborik zraneny, tak Demitra nic nehral a Minnesotu vpredu tahal Rolston. :)

debil píše:
extreme7 píše:Tak to je nieÄŤo,keby ich v MINESOTE nemali tak neviem,neviem.
Svojho casu ked bol Gaborik zraneny, tak Demitra nic nehral a Minnesotu vpredu tahal Rolston. :)
Ťahal ,ale dostali sa z prvej 4 v konferencii na 7.-8.-9. miesto.

Edmonton - SLOVENSKO 0:5 :cool:

:o no mam dost, jedinecne slovenske golove divadielko mĂ´zete zhliadnut :arrow: http://www.nhl.com/video/app?component= ... &sp=SGoals

skvely zapas super vidno ze ked hraje Demo a gabo tak to je zdrvujuca kombinacia a ete aj branko dal gol co ine si clovek moze prita 2+1 2+1 1+0 :cool:

slovak photos action: (Pali - 2x, Branko - 2x, Marian -1x)

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek

Ze ''Slovensko - Edmonton 5-0'' :o :shock: v prvom rade to bol timovy vykon :!: :!:
dobra obrana perfektny brankar a dnes aj celkom dobry utok.
Chcelo by to konecne aj od inych v time viac nie len od Gabbyho a Dema treba cakat a dufat ze sa utok Rolston - White - Bouchard trosku viac nabudi a potom bude Minnesota nezastavitelna hlavne v playoff :cool:

kuko píše:... a potom bude Minnesota nezastavitelna hlavne v playoff :cool:
TO SI PIS, ZE BUDE :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:
Harding je skvely prospekt, tieto dva zapasy v Calgary a Edmontone odchytal skvele, proste brankarsky post je u divochov skvele zabezpeceny :)
Gabby, Pav a Radio :cool: :cool: :cool: :taptap: :thumbsup2: :poklona: :slovakia: , skutocne vynimocna noc
Boogaard bol tiez skvely :twisted:
a vlastne vsetci... :) :) :)

canesman píše:tak nieco taketo sa podla mna este nestalo, myslite,ze uz dakedy dali slovaci vsetky goly zapas (si pamatam ze ano,ale tusim iba 2-3),ale videli ste dakedy,ze by dali hned 5?? :o :cool: :cool: :cool:
Si pamatam jeden, sice skoncil iba 2:0, ale oba goly dal Slovak. A bol to Demitra a dal ich Minnesote :? Ale to je uz minulost a je mu odpustene :D

:roll: jeeej kuko samozrejme, ze to bolo myslene s nadsazkou :roll:
tesim sa na ich ucinkovanie v PO, ak uz nie medvede, potesia aj divocaci :thumbsup:

to som nechapal, ked som rano pozeral vysledky, ale netreba chvalit len nasich, alee zrejme aj obranu a vsetkych ostatnych, ved nula na lade posledneho finalistu Stanley Cupu je tiez nieco

Mna ten vysledok neprekvapil, Minnesota na playoff ma, kym Edmonton nie, az takyto rozdiel je medzi dobrymi a nie dobrymi timami na zapade. Budiz, Oilers si za to mozu sami.

V noci som videl iba druhu tretinu a tato akcia stala za to. Dokaz spoluprace Dema a Gabbyho, ktora funguje i naslepo :cool: Len skoda, ze Gabby tuto skvelu prihravku nevyuzil.

http://www.nhl.com/video/app?component= ... &sp=SSaves

Holt, slovenska uderka je slovenska uderka, konecne im to zacalo sypat vsetkym.

no co ti na to poviem bol by som radsej keby Minnesota vyhravala kazdy zapas ako keby mali stale bodovat :roll:

Nech maju chalani formu pred MS, ak budu mat zaujem reprezentovat, myslim Demitra a Radivojevic, rad ich v drese so slovenskym znakom na hrudi uvidim! :cool:

chorche píše:Nech maju chalani formu pred MS, ak budu mat zaujem reprezentovat, myslim Demitra a Radivojevic, rad ich v drese so slovenskym znakom na hrudi uvidim! :cool:
tento rok to musis ozeliet :P a kuko s tebou plne suhlasim :wink: Gabbyho uvidime uz asi iba na olympiade, keby je po mojom, tak mu starty na MS zakazem :D

Starty na MS si zakazal sam svojim bojazlivym pristupom. Nech sa tam teda nehrabe. Nezaujem.

http://www.youtube.com/watch?v=LDVhEWvn3ok

vraj cisty hit :x poje*any sku*veny ference :x
mal stastie, ze Boogaard bol iba na tribune :evil:
do seba sa pustili Demitra a Savard, tak to uz bola sila :roll:

aky ko*ot toto napisal: The only reason a penalty was called was because Gaborik stayed down. He looked fine about 2 minutes later when he was on the ice again??? :dup:

Mimochodom, este predtym na zaciatku tretej tretiny zranil Parrisha, ktory hral prvy zapas po zraneni Bergeron :x Koleno na koleno :? Bravo medvede bravo :taptap:

Minnesota dava v predlzeni gol. Obrana Avs pustila gaborika z rohu az pred Budaja ten jeho pokus vyraza ale lezi a Burns to striela nad leziaceho Budaja do brany.

Blby vysledok z pohladu konferencie.Bodovali oba timy.

Dobry vysledok, Avs su v tahu a prave Wild im zobrali bod navyse, to sa pocita.

Divosi zrejme prisli o Mannyho Fernandeza pre zvysok sezony :( Na druhu stranu je to obrovska vyzva pre Niklasa Backstroma ukazat sa v playoff rovnako ako v zakladnej casti :) A to moze znamenat koniec posobenia Fernandeza v State of Hockey :?

ked sa pozrem na aktualnu tabulku zapadnej konferencie tak mozem kludne powedat ze ak sa nestane nic vynimocne mame PO vo vrecku....aj ked mozno mrzi strata Fernandeza ale Backstrom je mladik ktory ma buducnost a ma velku sancu sa ukazat v dvolezitych dueloch....tak drzme palce aby mu to islo...a hlavne dnesny zapas bude dvoleziy ....a hlavne musi Colorado vyhrat aby sme boli mimo ohrozenia :)

Je az trosku trapne sledovat slovakov na oficialnom fore Wild. Mali by sa uvedomit ti co tam pisu zo slovenska ze nikto nie je na nich zvedavi. Ked Gaborika vymenia tak hned bude po velkych fanusikoch Wild.
1905 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS