Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Lang je urcite lepsi, nez nejaky Fedorov a kadejaka podobna zberba od divizneho rivala, hoci ozaj nie je extra.

Tallon je na dovolenke a 25 GM minimalne urcite tiez. Wisiniewski nie je podpisany!

chorche píše:Lang je urcite lepsi, nez nejaky Fedorov a kadejaka podobna zberba od divizneho rivala, hoci ozaj nie je extra.
Fjodorov je od neho oveľa lepší. Za prvé, je to univerzálny hráč, keď hral v obrane, bol to náš najlepší obranca. Za druhé, je stále rýchly, čo sa o Langovi nedá povedať. Za tretie, výborné bráni, čo tiež nie je Langova silná stránka. Má stále skvelú rozohrávku. Je pravda, že ten plat je príliš vysoký, ale Anaheim ho podpísal za úplne iných okolností.

Fiodorov podava mizerne vykony v pomere vykon/cena, Lang sa este ako-tak drzi, hoci aj ten je preplateny, Langovi by som zrazil z platu dva miliony a Fedorovovi aspon styri. Ten rusky dedek uz nema na to, aby bral take prachy, nezmysel Jackets. A Lang ho v pohode zotrie, jeho prehlad v hre v kombinacii s Havlatom, ktoremu staci dobre postavit sa by mali priniest ovocie a dufam, ze prinesu. Len treba prihodit nejake zodpovedne kridlo, napada mi Ruutu. Samsonov nebrani!

chorche píše:Fiodorov podava mizerne vykony v pomere vykon/cena, Lang sa este ako-tak drzi, hoci aj ten je preplateny, Langovi by som zrazil z platu dva miliony a Fedorovovi aspon styri. Ten rusky dedek uz nema na to, aby bral take prachy, nezmysel Jackets. A Lang ho v pohode zotrie, jeho prehlad v hre v kombinacii s Havlatom, ktoremu staci dobre postavit sa by mali priniest ovocie a dufam, ze prinesu. Len treba prihodit nejake zodpovedne kridlo, napada mi Ruutu. Samsonov nebrani!
V pomere cena/výkon áno, ale ten plat mu nevymyslel Columbus, ale Anaheim. Lang je slabší, je pomalý, jeho bránenie sa Fjodorovmu zďaleka nevyrovná, prehľad má horší. Videla som hrať Fjodorova v Columbuse v útoku aj v obrane. Je to stále výborný hráč. Lang sa nemôže porovnať. A nezabúdaj, že Lang hral v Detroite, kým Fjodorov v Columbuse.

Myslím že se tady všíchni shodneme, že Lang je již za zenitem a jako náhrada za Handzuše naprosto neadekvátní............. !!!!

To ano, za Zeusa je hrac ako Lang naozaj nedostacujuci, vlastne takych hracov je v NHL malo, ak najdete 5, tak ste machri! Lang ma vacsi prehlad, videl som ho valat este za Washington, je to uz nejaky cas, ale skusenosti sa vekom kopia. A Fedorov? Tak sorry, ten jeho 5-rocny kontrakt s Anaheimom sice mal hlavu a patu, ale zdaleka nenaplnil ocakavania. Vidite, preco som PROTI dlhodobym kontraktom? z 3 roky je vela! 2 stacia!

chorche píše:To ano, za Zeusa je hrac ako Lang naozaj nedostacujuci, vlastne takych hracov je v NHL malo, ak najdete 5, tak ste machri! Lang ma vacsi prehlad, videl som ho valat este za Washington, je to uz nejaky cas, ale skusenosti sa vekom kopia. A Fedorov? Tak sorry, ten jeho 5-rocny kontrakt s Anaheimom sice mal hlavu a patu, ale zdaleka nenaplnil ocakavania. Vidite, preco som PROTI dlhodobym kontraktom? z 3 roky je vela! 2 stacia!
Prečo nenaplnil očakávania neviem, len to, že tam boli nejaké zranenia. S tými dlhodobými kontraktmi máš svojím spôsobom pravdu. I keď je ešte iná možnosť a to buď postupné znižovanie platu, alebo základný plat, nie extra vysoký + bonusy. Čo je oveľa výhodnejšie a aj hráčov by to motivovalo k lepšim výkonom.

:!: Radim Vrbata opusta jastrabov a putuje ku kojotom do Phoenixu..!..vymenou za centra Kevyna Adamsa..

Obrázek

Vrbata je lepší než Adams, pořádně jej ani neznám, ale má v statistice +/- -20, no sice je to dost způsobeno tím že hrál ve Pheonixu, ale i tak myslím že je Vrbata lepší, dost možná jsme ovlivněn tím že jsem čech :wink:

som to sem akurat isiel dat, ale cepi je rychlejsi :)

No ja nie som Cech sa tiez si myslim ze Vrbata je lepsi.

..pridavam sa k nazoru, ze ziskali kojoti..staci sa na to mrknut perspektivne, Vrbata je od Adamsa mladsi o 5 rokov..hokejovymi kvalitami disponuje Radim viac ako slusne..no neviem, neviem, ale Chicago robi podla mna nepochopitelne kroky a bude prekvapenim pre mna, ak sa v novom rocniku prebojuju do PO..rad by som si precital nazor chorcheho :D ..asi budeme musiet cenzurovat :lol2:

:( Statisticky byl Vrbata v Chicagu druhĂ˝ nejproduktivnÄ›jší hráč za Havlátem,Jeho 41 bodĹŻ a 14 golĹŻ a 27 asistencĂ­ neni sice nijak zavratnĂ˝ch,ale Kevyn Adams byl na tom ještÄ› hĹŻĹ™.Souhlasim s tebou cepi,je to pro mne nejasnĂ˝ obchod.Netroufám si spekulovat a říkat špatnĂ˝,ale nejasnĂ˝.PĹ™itom Radima chválili Black Hawks,tak tomu nerozumim.Snad se jim nelĂ­bila jeho subtilnĂ­ postava.Nevim.V reprezentaci hrál Radim prĹŻmÄ›rnÄ›,nepamatuji si,Ĺľe by vyloĹľenÄ› nÄ›co pokazil.HvÄ›zda to sice neni,ale hraje sviĹľnÄ›.Ĺ

chorche to sice asi objasni, ale ako povedal cepi - hned to budu musiet scenzurovat :D

ale chorche je nevyspytatelny, mozno to oznaci za skvely trejd pre chicago a adamsa za nastupcu handzusa :D

z mojho pohladu strasny trejd, najskor uprednostia langa pred handzusom, teraz vymenia vrbatu za adamsa, najblizsie vymenia havlata za bobbyho holika a khabibulina za theodora a uz budu pripraveny na novu sezonu :D

petrik píše:zmojho pohladu strasny trejd, najskor uprednostia langa pred handzusom, teraz vymenia vrbatu za adamsa, najblizsie vymenia havlata za bobbyho holika a khabibulina za theodora a uz budu pripraveny na novu sezonu :D
:doh:..niet co dodat, ale petrik tie Tebou spominane trejdy by boli fakt zaujimave :) ..v pripade Chicaga, resp. ich GM je vsak mozne naozaj vsetko..mna by z takeho GM doslova kleplo..ked do Chicaga zavital Zeus vyzeralo to tak, ze jastrabom svita konecne na lepsie casy, casy PO, ale podobnymi stupidnymi vymenami si podlamuju kridelka a o ucasti v PO môzu opät len snivat..Zeus nemohol spravit lepsiu vec, ako opustit Chicago na cele s ich podarenym GM..

Kevin Adams

07/08 :arrow: 0.650
08/09 :arrow: UFA

cepi píše::doh:..niet co dodat, ale petrik tie Tebou spominane trejdy by boli fakt zaujimave :) ..v pripade Chicaga, resp. ich GM je vsak mozne naozaj vsetko..mna by z takeho GM doslova kleplo..ked do Chicaga zavital Zeus vyzeralo to tak, ze jastrabom svita konecne na lepsie casy, casy PO, ale podobnymi stupidnymi vymenami si podlamuju kridelka a o ucasti v PO mĂ´zu opät len snivat..Zeus nemohol spravit lepsiu vec, ako opustit Chicago na cele s ich podarenym GM..

Kevin Adams

07/08 :arrow: 0.650
08/09 :arrow: UFA
tak v tom pripade je to jasne - potrebovali usetrit miesto pod platovym stropom, lebo vdaka vrbatovym 1,2 mil sa uz dostali nebezpecne cez 40 milionov :P teraz su bezpecne na 3,94 mil :D

a mozu podpisat lindrosa na 5 rokov / 35 mil :lol:

mt-svk: Mudro vravis a kupodivu mi to nie je divne, zakladny plat, na ktory nesiahat, navalit na to bonusy a ked hrac hra zle, tak mu bonusy rad za radom skrtat. Howgh!
GM Tallon je cisty ma*or! A jeho kolega Pulford este vacsi! No kto je vsak blazon, ten co kaze zle, alebo ten, kto ho pocuva? (Za)Byt, ci ne(za)byt takeho blazna, to je otazka, cosi je hnile v Meste Veternom! Hnily stary paprda ovlada GM na prikaz este hnilejsieho majitela Wirtza trpiaceho zjavne tazkou demenciou, ta je prudko nakazliva a cakam, ze Savard bude musiet odist, aby ju nechytil aj on, lebo s takymo timom si nezarobi ani na slanu vodu asi! Na http://www.thn.com sa 70% ludi jasne vyslovilo za Vrbatu. A maju pravdu! Adams na svoju funkciu staci, ale uprimne povedane: Chcem od neho viac. Vrbata je omnoho lepsi hrac, udajne vsak nevkladal do kazdeho zapasu srdce na rozdiel od svojho byvaleho spoluhraca z Caroliny. To moze byt pravda, ale zo srdca sa nenajem, kym z bodov ano! Vobec, najprv Tallon necha ist Zeusa, medzitym porobi zopar dalsich hovadin a teraz toto! Keby zostal Zeus, tak to este nie je na zblaznenie, nadavalo by sa, ale urcite o 99% menej! Skoda, ze Zeus nebol tiez mudrejsi a nezostal v time, kde si fantasticky rozumel s Havlatom, teraz je hlavnou hviezdou on a nie je to prave typ hraca, co nastriela 30 golov na sezonu, zato nahrava vyborne. Len nemoze cakat, ze ho niekto z mladikov mimo Caldera a Cammaleriho pochopi. Chvalim manazment L.A. za mudre kroky, ale to stale nie je vsetko. V Chicagu mal Michal vsetko: Vynimocneho ostrostrelca, neotrasitelnu poziciu v prvom utoku, peniaze....
Inak Hawks maju zaujem o Pratta - katastrofa, Warrenera - radsej nie a Spaceka - brat hned!

Pratta by jste opravdu brát raději neměli, i když bych mu přál aby si našel nějaké angažmá

:) Koukám chorche,Ĺľe se s tĂ­m nemaĹľeš a sebekritikou do vlastnĂ­ch Ĺ™ad nešetříš.UpřímnÄ› i mnÄ› docela štve,Ĺľe zakládajĂ­cĂ­ ÄŤlen,je v Ăştlumu.Ovšem s takovĂ˝mi vĂ˝mÄ›nami/Vrbata-Adams/ se z toho absolutnÄ› nemĹŻĹľete dostat.A lacinĂ˝m zbavovánĂ­m docela slušnĂ˝ch hráčů,nebude mĂ­t Chicago pomalu koho nabĂ­dnout na vĂ˝mÄ›nu.JedinĂ˝ pozitivum je Ĺľe jste ušetĹ™ili.Ovšem trh s volnĂ˝mi hráči je prakticky rozebrán.Tebou zmiĹ

Nezabudaj na Toewsa...fakt dobrĂ˝ hraÄŤ mladĂ­k ...jemu patrĂ­ buducnosĹĄ moĹľe toho v Chicagu vela narobiĹĄ...

Oprava: Calder uz davno nie je majetkom Hawks, v tejto sezone sa v Chicagu len administrativne mihol, ked prichadzal z Philly, ale hned bol posunuty do Detroitu za Williamsa, ktoremu sa snazim prist an chut. Spagr je schopny dat za sezonu tak do 10 golov a pozbierat cez 20 asistencii, co je pri nasich neschopakoch celkom pekny vykon. Sopel je len o takych 10 bodov lepsi. Berard ma potencial mat 0,5 bodu na zapas s tym, ze odohra vacsinu sezony, co znamena nadherne cisla na obrancu.

:) Ou,i mě to spletlo s tim Calderem,znovu jsem to neověřoval.Chyba,omluva.Na toho Toewsa jsem opravdu zapoměl,to je pravda a Williams se také občas trefí.Jinak jmenuješ chorche střeleckou potenci Chicaga přes obránce.To nemyslíš snad vážně,takhle to hrát nemůžou,s málo produktivními útočníky.Já jen doufám,že Savard vedení přesvědčí a někoho přivedou.Ať už UFO,nebo nějakou výměnou.Třeba i za drafty.Moc času nezbývá a UFO je skoro rozebrané. :!:

Splietas. Utok uz mame vyrieseny, teda podla GM Tallona, ale neublizila by tomu skutocna posila. Lenze momentalne nemame nikoho do obrany, Keith a Seabrook zreju, Wisiniewski a Byfuglien budu zriet este dlho, Barker zatial na NHL nema, Richmond je len o malicko lepsi od najvacsieho mantaka v NHL v obrane Huskinsa, Zyuzin je dobry tak ako 7. obranca a Vandermeer je totalny prepadak. Takze koho? Jedine posilu, ale OFENZIVNU! Tallon chce defenzivneho zadaka. Debiliny, takych mame za Tatru. Nech radsej zozenie obojzivelnika, to neublizi, ale pomoze, preto pytam Spaceka. berard je cisty ostrelovac. Sopel viac dozadu, ale jeho tvorive schopnosti su solidne!

..jediny "trejd" ktory mĂ´ze Chicago spasit a nasledne pozdvihnut -) zbavit sa GM Dalea Tallona..ma 56, ktohovie ako je na tom so zdravickom :D :angel:

Zle, su aj starsi manazeri. Tallon sa sprava, akoby bol na drogach. Ale za motuziky taha Pulford a azda najkrepejsi majitel v celom zamori Wirtz. Preto tie fantasticke vymeny, vdaka ktorym sa vyhlasuje, ze uz 10 rokov mame tim buducnosti. Lenze ti, ktori boli buducnost v roku 2000, maju dnes uz 30 a vysledky stale nejasne.
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS