od
Walt » ned 04. říj 2009 12:59
XruC píše:Tak dufam, ze zajtra bude nova ten dnesny zapas vysielat, ponevac sa s Islanders stava u mna druhy najoblubenejsi klub, hl. sa ako maly chlapec tesim na dvojicku Tavares-Okposo..citim, ze titio dvaja budu po kratkom case riadne riadit a ja sa toho uz fakt neviem dockat. Pre mna momentalne najzaujimavejsia dvojica v NHL. A snad sa Tavaresovi podari prebrat aj trochu Crosbyho popularity, lebo za chvilu bude aj hajzel papier s Crosbym..
hmmm, súhlas
pozrel som si to až zo záznamu, aj preto, že ma ráno neskutočne zaujal výsledok, no a to som ešte netušil, že oni vlastne mali v závere zápasu navrch a ali len smolu pri zakončovaní. Dvojička Okposo - Tavares predvádzala pekné momenty a ak boli na ľade so Streitom v obrane boli na neudržanie. Páčilo sa mi, že hrali bez rešpektu, drzo a celkovo ich hra mala fazónu. Tučniaci vyrovnávali nejaké 3 min. pred koncom veľmi šťastným gólom, keď veľmi nešťastne tam zavadzal Hunter ležiac v bránkovisku. Škoda tej šance v poslednej minútke, keď obaja po chybe Malkina na modrej šli do prečíslenia 2 na 1, no skúsený Letang to vyriešil veľmi dobre a tak nepochodili. Výborne chytal Roloson a ja som na konci zápasu mal pocit, že prehral lepší team, ale svoje zahrali aj väčšie sympatie k tomuto klubu. S PITS sa mi páčila hra Letanga, Dupuisa a samozrejme Malkina dobre chytal Fleury.
Ešte som mal pocit, že starý skúsený Guerin bol v závere troška mimo z hry svojich bývalých spoluhráčov a pôsobil hodne premotivoaný a nervózny a hlúpim faulom aj oslabil svoj tím v závere stretnutia, keď vlastne mohli domácich pritlačiť niečo vymyslieť, takto sa museli brániť a vzalo im to aj poslednú nádej rozhodnúť zápas. Takže Guerin zrejme trénerom po zápase chválený nebol
Verím teda, podobne ako Xruc, že Islanders budú v tejto sezóne na tom o niečo lepšie a budú predvádzať sympatický hokej. Budem ich po očku sledovať a fandiť im, aby zdvihli hlavu a šli v tabuľke vyššie. Cesta k tomu je ešte len na začiatku a nesmierne dlhá, ale v tomto zápase naznačili, že by to mohlo ísť...