Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW YORK ISLANDERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No mě z tohoto spíš vyplývá to, že tuhle sezonu odchytá tandem Roloson-Biron a DiPietro dostane celý rok na to, aby se dal už konečně pořádně dohromady, a mohl příští rok být opět jedničkou.
Ale že jsou ti golmani letos levní co? Biron 1.4M, Niittymäki 0.6M, Johnson 0.8M .... samé super kaufy, když vzpomenu loni Huet, Theodore... :D
takto to dopadne ked mate generalneho manažera byvaleho golmana Gartha Snowa... ja by som určite siahol po niečom inom ako po tretom kvalitnom golmanovi ked už dvoch Islanders maju... a kašlať to bude to asi taka sezona ako minuly rok... goly padať nebudu možno inkasovanych o niečo menej bude...
V noci by mal za Islanders nastúpiť aj John Tavares :frajer2: . Som zvedavý, či získa nejaký bod :hmm:. Okrem neho by mal v drese Islanders nastúpiť aj veterán Doug Weight, Richard Park, Bruno Gervais, Andy Sutton...
Tak dufam, ze zajtra bude nova ten dnesny zapas vysielat, ponevac sa s Islanders stava u mna druhy najoblubenejsi klub, hl. sa ako maly chlapec tesim na dvojicku Tavares-Okposo..citim, ze titio dvaja budu po kratkom case riadne riadit a ja sa toho uz fakt neviem dockat. Pre mna momentalne najzaujimavejsia dvojica v NHL. A snad sa Tavaresovi podari prebrat aj trochu Crosbyho popularity, lebo za chvilu bude aj hajzel papier s Crosbym..
no,kluci měli smůlu, chvíli před koncem vedli o gól a měli 2-3 vyložené tutovky, neproměnili, což bylo škoda, pak přišlo vyrovnání
XruC píše:Tak dufam, ze zajtra bude nova ten dnesny zapas vysielat, ponevac sa s Islanders stava u mna druhy najoblubenejsi klub, hl. sa ako maly chlapec tesim na dvojicku Tavares-Okposo..citim, ze titio dvaja budu po kratkom case riadne riadit a ja sa toho uz fakt neviem dockat. Pre mna momentalne najzaujimavejsia dvojica v NHL. A snad sa Tavaresovi podari prebrat aj trochu Crosbyho popularity, lebo za chvilu bude aj hajzel papier s Crosbym..
hmmm, súhlas :yes:
pozrel som si to až zo záznamu, aj preto, že ma ráno neskutočne zaujal výsledok, no a to som ešte netušil, že oni vlastne mali v závere zápasu navrch a ali len smolu pri zakončovaní. Dvojička Okposo - Tavares predvádzala pekné momenty a ak boli na ľade so Streitom v obrane boli na neudržanie. Páčilo sa mi, že hrali bez rešpektu, drzo a celkovo ich hra mala fazónu. Tučniaci vyrovnávali nejaké 3 min. pred koncom veľmi šťastným gólom, keď veľmi nešťastne tam zavadzal Hunter ležiac v bránkovisku. Škoda tej šance v poslednej minútke, keď obaja po chybe Malkina na modrej šli do prečíslenia 2 na 1, no skúsený Letang to vyriešil veľmi dobre a tak nepochodili. Výborne chytal Roloson a ja som na konci zápasu mal pocit, že prehral lepší team, ale svoje zahrali aj väčšie sympatie k tomuto klubu. S PITS sa mi páčila hra Letanga, Dupuisa a samozrejme Malkina dobre chytal Fleury.
Ešte som mal pocit, že starý skúsený Guerin bol v závere troška mimo z hry svojich bývalých spoluhráčov a pôsobil hodne premotivoaný a nervózny a hlúpim faulom aj oslabil svoj tím v závere stretnutia, keď vlastne mohli domácich pritlačiť niečo vymyslieť, takto sa museli brániť a vzalo im to aj poslednú nádej rozhodnúť zápas. Takže Guerin zrejme trénerom po zápase chválený nebol :thumbsdown:
Verím teda, podobne ako Xruc, že Islanders budú v tejto sezóne na tom o niečo lepšie a budú predvádzať sympatický hokej. Budem ich po očku sledovať a fandiť im, aby zdvihli hlavu a šli v tabuľke vyššie. Cesta k tomu je ešte len na začiatku a nesmierne dlhá, ale v tomto zápase naznačili, že by to mohlo ísť...
ty vole tak co dokazali Islanders je tiez tazke...boze, dnes je tak sp.ceny den od fotbala az po hokej. Radsej uz pojdem spat. je*al to pes.
New York Islanders se díky čtvrtému vítězství posunuli na sedmnou příčku Východní konference a potvrzují se tak slova trenéra Capitals, Bruce Boudreaua, který řekl, že se s nimi musí letos počítat (nhlpro.cz)

ja si to myslim tiez..hl. ma bavi pozerat sa na Tavaresa s Okposom
Aby toho nebylo malo, zda se ze i Isles budou letos neprijemnym souperem. Ja jim taky fandim. Holt, Atlanticka divize je fakt poradne nadupana a podle me je s prehledem nejtezsi ze vsech.
Atlantik píše:Aby toho nebylo malo, zda se ze i Isles budou letos neprijemnym souperem. Ja jim taky fandim. Holt, Atlanticka divize je fakt poradne nadupana a podle me je s prehledem nejtezsi ze vsech.
To o tej Atlantickej tvrdím už dávno a čítam, že nie som jediný kto si všimol, že Isles sa nejako zdvihli z prachu a nechali tam metať sa bezmocné Toronto.
Atlantická je dlhodobo a bezkonkurenčne najťažšia divízia. Píšem o tom v konkrétnom topicu.
Boston - Isles 1-4... Parada hosi! Jsem na tento tym velmi zvedavy, postup do playoffs by byl pred sezonou velkym prekvapenim, ale podle mne to neni uplne bez sance. Sympatickemu tymu Islanders budu drzet palce, hrajou pro mne velmi zajimavy hokej :good:. Jen mam obavy, ze kluci doplati na tezkou divizi a velky pocet zapasu s tymami jako NYR, PHI, NJD a PIT, to muze sehrat v konecnem uctovani bohuzel rozhodujici roli. Holt, to nerovnomerne rozlozeni sil v divizich me poradne stve... Na porovnani, takovy Washington si uzije spoustu zapasu s Tampou, Atlantou, Floridou a Carolinou a to je sakra rozdil...
Isles pôsobia sympatickym dojmom, ale na PO to stacit urcite nebude...vysledok 1:4 sa zda byt jasny, ale co som zhliadol z hajlajtov Isles co strela to gol...navyse, Roloson bol vyraznejsou oporou ako Rasky, definoval by som to tak, ze ostrovania podali priemerny vykon, mackovia podpriemerny...
Hmm..tak dalsi skvely zapas NYI, tento tim ma fakt buducnost. Aj ked trochu zaostava za vykonmi Tavares akozto novy leader, Islanders hraju teamovo a ja dufam, ze to PO tento rok bude :good:
Obrázek
ho tentto tym sa mi pozdava navonok nevyzera az taky kvalitny ale su dost efektivny a nanapadny ked dostanu sancu tak ju vyuziju tos a mi paci na nich aj ked su dost remizovy tim :good: :biglol: :biglol:
máš pravdu Tavares je parádny aj Okposo,Hunter kvalita :wink:
michal225 píše:máš pravdu Tavares je parádny aj Okposo,Hunter kvalita :wink:
este Parka si zabudol a Sima
Tak dnes Schremp dal neskutečný gól v zápase s Colorádkem - někde se na to zkuste podívat, parádní baseball, parádní trefa, Anderson "no chance" :good: :good: !!!!
No ty vole, co dnes Isles udelali s Detroitem, tak to uz jo! Detroit je sice pouhy odvar z minulych sezon, ale stejne, nandat mu to 6-0 po naprosto dominantnim vykonu... Jen tak dale hosi. A fakt nevim, proc Ostrovany porad kazdy podcenuje, je to uz celkem solidni tym a ted jsou dokonce na 8.miste Vychodni konference.
tiež som rád, že sa im takto darí a že tak pekne "naložili" DET, veľmi pekný výsledok... :good:
Jestli bude podobným způsobem hrát NYI stále, tak je Atlantická divize suvereně nejtěžší divizí, je možné, že letos postoupí do PO všichni...
Atlantická je najťažšia široko ďaleko už dávno.
Čo sa týka postupu všetkých piatich diskutoval som už o tom aj na zahraničných stránkach a nikto nevedel potvrdiť alebo vyvrátiť či je to možné, ale vždy to bola zaujímavá diskusia.
Ide o to, že 8 postupuje 3x víťaz divízie (1 samozrejme z A.) To značí, že na zvyšných 5 miest sa musia dostať 4 teamy z A.
Treba si však uvedomiť, že teamy z divízie medzi sebou hrajú najviac duelov, čiže sa aj najviac ukracujú o body. Takže neviem, či to z matematického hľadiska nie je len v teoretickej rovine.
Možné? Nemožné? :ja_neviem:

Každopádne Islanders začínajú mať dosť sympatický team až na toho brankára DiPietra.
begbeee píše:Atlantická je najťažšia široko ďaleko už dávno.
V letosni sezone tomu tak je, 2.3 roky dozadu dejme tomu. Ale pak... :lol2:
Philla s Devils si drzi slusnou vykonnost delsi dobu az na tu jednu spackanou sezonu Flyers.
Rangers... vetsinou boj o plajof, ktere se jim podarilo uhrat az s prichodem Jagra
Islanders... obcas v plejof, pak trada z 1.kola
Pittsburgh... spodina NHL az do 2. Crosbyho sezony

Navic maji tymy vychodu a Atlantiku specialne vyhodu v doprave na zapasy. Neni zadna prdel a zabava sedet 6 hodin v letadle, ikdyz tymove specialy porovnavat s komfortem turisticke tridy je asi od veci. Zatim co tymy v Atl. divizi si na vzajemne zapasy muzou v klidu dojizdet busem + i k paru nediviznim souperum, zato na zapade je to vesmes vylouceno.
Atlantik píše:No ty vole, co dnes Isles udelali s Detroitem, tak to uz jo! Detroit je sice pouhy odvar z minulych sezon, ale stejne, nandat mu to 6-0 po naprosto dominantnim vykonu... Jen tak dale hosi. A fakt nevim, proc Ostrovany porad kazdy podcenuje, je to uz celkem solidni tym a ted jsou dokonce na 8.miste Vychodni konference.
jo souhlasím Isles jsou zbytečně moc podceňování ale možná jim to vyhovuje když s nima nikdo nepočítá do PO.... mají hodně ambiciozni mladý tým a rád se na jejich zápasy občass podívám + Streit to je Pan obránce
PS: moc si přeju aby se DiPi 100% uzdravil :-( podle mě je to elitní golman ligy ... před zraněními byl fakt oporou a věřím že už si to všechno vybral a začne pomalu všem ukazovat jaký to je kvalitní golman
843 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO