Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Obrázek vs. Obrázek 3:4 (pp) :taptap:

zostava:

Boyes-Savard-Murray
Axelsson-Bergeron-Kessel
Mowers-Primeau-Donovan
Reich-Chistov-Tenkrat

Mara-Chara
Alberts-Stuart
Allen-York

Thomas

preview: vravi sa, do tretice vsetko dobre a ono to vazne klaplo :!: po 2 tohto sezonnych prehrach (1:5, 2:5) sa to lavinove prekliatie dnes v noci konecne prelomilo a medvede si z Caroliny odvazaju mimoriadne cenne a tak prepotrebne 2 body!
tohto zapasu som sa obaval, najmä po tom, ked do stretnutia nenastupil Marco Sturm..tim vsak znamenite zabojoval, vyuzil zrejme momentalnu, nie prilis oslnujucu fazonu Caroliny a aj napriek, nie prilis nadejne vyvijajucemu sa stavu (0:2 po 1 tretine) sa dokazali medvede vratit do stretnutia a all star supou Zdena Charu v pp (vid. video highlights ) si odvazaju body, ktore maju v medvedej situacii cenu zlata
Boston uz po niekolky krat potiahli esa timu -) Z.Chara (1+2) - M.Savard (0+2) - G.Murray (2+0)

video highlights:

Huriccanes vs. Bruins

shots and goal:

Carolina: 37 (9-19-9-0)
Boston: 33 (10-9-13-1)

goalies:

C.Ward -) 33/29 (0-10; 2-9; 1-13; 1-1)
Thomas -) 37/34 (2-9; 0-19; 1-9; 0-0)

3 stars:

#1 Z.Chara (1+2)
#2 E.Cole (2+0)
#3 G.Murray (2+0)

slovaci v akcii:

Zdeno Chara (1+2) -) 32:31! -) 5 streleckych pokusov (0-2-2-1) -) 2 trestne minuty

attendance: 18665

photos:

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

next: Obrázek vs. Obrázek
zaujimavy zapas, s prichutou Jurcina..medvede maju pred chalanmi z hlavneho mesta naskok 1b a v tejto sezone to na nich vedia -) 2:3pp, 2:3pp, aj do tretice mĂ´zme ocakavat vyrovnany duel, na pĂ´de Caps by vsak bolo dost lacnou zalezitostou vraciat sa odtial s prazdnymi rukami..

gratuluju, když jsem viděl po první třetině stav 0:2, nevěřil jsem vám, ale zvládli jste to. Sice škoda že až po prodloužení :(
Boston Bruins dnes v noci aj vďaka svojmu kapitánovi porazil tím, ktorý sa v poslednom čase trápil rovnako ako medvede. O víťazstve Bruins nad Carolinou 4:3 rozhodol gólom v presilovke v predĺžení Zdeno Chára. Okrem gólu zaznamenal Slovák i dve nahrávky a vyhlásili ho za prvú hviezdu zápasu.

"Verím, že na tomto budeme budovať," povedal tréner Bostonu Dave Lewis. "Je to pre nás malý detský krok v kritickej fáze sezóny."

Chára prevzal v predĺžení nahrávku od Marca Savarda a strelou z prvej z pravého kruhu prekonal Cama Warda. Obhajca Stanley Cupu tak prehral štvrtý zápas v rade.

"Marc mi nahral veľmi pekne a ja som už potom len napálil puk tak silno, ako som vládal," uviedol Chára. "Počul som zazvoniť tyčku a nevedel som, či to bol gól, alebo nie. Dopadlo to ale podľa nášho želania a gól to bol."

Dva góly strelil Glen Murray, ktorý je s 26. gólmi najlepším strelcom tímu. Strelecky sa presadil aj Brad Boyes. Ešte v druhej tretine pritom Bruins prehrávali 0:2.

"Tento zápas sa pre nás nevyvíjal ideálne, ale napokon sme našli cestu k víťazstvu," pochvaľoval si Lewis. "Musíme hrať ale rozumnejšie. Hlúpe fauly sú totálne neakceptovateľné. V tomto zápase sme prakticky neustále bránili v oslabovkách."

Domáci boli samozrejme ešte nespokojnejší.

"Nevyhrávame. Zdá sa, že po každej našej chybe inkasujeme gól," myslí si Rod Brind'Amour. "Keď nám to najviac treba, tak sa jednoducho nepresadíme. Hovorím o presilovkách, či oslabeniach. Tieto situácie nezvládame."

Obrázek

Chara po triumfe o najtvrdsiu strelu sa fakt rozstrielal, vacsinou co som si z shotov na markize vsimol tak to hraju na Charu do zadu a ten striela svoje delovky, a z tych striel sa to potom odraza k hracom Bruins na dorazky, ale ten jeho posledny gol v poslednom zapase sa mi fakt pacil, pekna nahravka do volneho priestoru a len z naprahu práááásk a bol to gol, fakt parada, ak by nahodou Bruins nepostupilo tak dufam ze toto od Zdena uvidime aj na MS. :cool:
Obrázek

1. Buffalo Sabres 54z. 74b.
2. New Jersey Devils 53 70
3. Atlanta Thrashers 55 66
4. Ottawa Senators 54 63
5. Montreal Canadiens 53 62
6. Pittsburgh Penguins 51 60
7. Tampa Bay Lightning 54 60
8. Carolina Hurricanes 55 59
9. Toronto Maple Leafs 53 58
10. New York Islanders 52 56
11. New York Rangers 52 54
12. Boston Bruins 51 50
13. Florida Panthers 54 50
14. Washington Capitals 53 49
15. Philadelphia Flyers 52 33

a touto cestou mile rad vitam a pozdravujem dalsieho z fanusikov Bostonu Bruins -) Jundrovaka :super:

Takže, ještě nás neodepisujte. V pěti příštích zápasech se rozhodne!!!

opi -) zbytocne bude Zdeno clonit pred brankarom, ked ma taketo supy, bolo by hriechom nevyuzit ich
ano, toto je jeho presilovkova parketa, strela, ak to tam nepadne, sance na dorazky, tak, ako to dnes medvede nazorne predviedli :thumbsup: no bol by som veelmi zvedavy, na tu jeho golovo vitaznu strelu v pp v prepocte na km/h.. :roll:
samozrejme, ak nahodou :) Bruins ujde PO, uz teraz sa neviem dockat jeho startu na MS, no prvorade je PO!

jundrovak -) ano, najblizsie zapasy budu rozhodujuce = klucove; tak paci sa, Tvojich 5 najblizsich

Washington - Boston (6.2)
Boston - Carolina (8.2)
Boston - NY.Islanders (10.2)
Boston - Edmonton (13.2 - arek..?)
NY.Islanders - Boston (15.2)

:!: a od toho 5 zapasu v Islanders nas caka 5 zapasova porcia na lade supera..Buffalo, Philadelphia, Toronto, Tampa!, Florida..

jj to by som aj ja rad vedel, akou rychlostou to slo lebo ako sam povedal, ze to len napalil ako vladal, ten brankar ani nestihol mrknut okom a bol z toho gol, fakt nechytatelne do protipohybu 8)

Nyní by to chtělo posílit a věřím v těch pěti zápasech plný počet bodů....Ano, hrajeme venku, ale ob zápas můžem bodovat. V dubnu moc s bodama nepočítejme.

opi -) myslim, ze bola porovnatelna s all star supou; Zdeno sa vyjadril, ze v zapase je to ine, tam nema tolko priestoru, no hlavne casu takto to pustit, ale tato situacia bola na to ako stvorena; Cam Ward bol totalnym statistom Obrázek

Jundrovak -) taky tak som presvedceny o tom, ze vo Washingtone a v Islanders uspejeme; vo Washingtone pocitam s plnym bodovym zasahom, u ostrovanov, to bude zrejme narocnejsie..doma vsak mame superov, s ktorymi si musime zvysit bodove konto! inej cesty niet, ak pride na rad ta pretazka 5 zapasova seria u superov vzbudujucih respekt
ja tie posily ocakavam uz nejaky ten den.. :x

No myslim si (dufam) ze v tom zapase s nami neuspejete. Budeme to mat na vasom lade tazke, ale v situacii v akej sme bereme jednoznacne len vyhru :twisted: . Ale bude to zaujimave ked budem preview robit aj ja aj ty :D , aspon si spravime derby na HF 8) . Tesim sa na ten zapas, skoda ze ho neuvidim v telke :( :x

debil píše:Velmi huste video.

http://www.youtube.com/watch?v=vN4aCwpgvyY
debil -) :o paradicka! :cool: :cool: :cool:

arek -) Boston (cepi) Obrázek Edmonton (arek)

video husté :o
v příštích pěti zapasech by jste mohli vyhrát, není tam žádný extra silný soupeř. Snad jen by vás mohli porazit Oilers a Islanders-Carolina nemá formu. Dále už to budete mít těžší. Philadelphiu a Toronto by jste zvládnout mohli, ale Buffalo a hlavně Tampu :angel: ... :D

leci -) doma proste nesmieme zakopnut! ta 5 zapasova sichta u superov, to bude riadna zaberacka, ale ak by medvede proti prvym 3 muzstvam zakopli, v Tampe si to vsetko vynahradia.. :P
ale predtym, nez pridu na rad blesky, je tu derby s arekovskym Edmontom..mrzi ma vsak, ze si ani jeden z tychto 2 HF subojov si zrejme nebudem mĂ´ct vychutnat ci uz prostr. TV, neboli radijka :nervy:
hm, tak po zapasove preview bude teda na Vas..aj ked, po prehrach svojich timov asi nebudete mat na to velku chut.. :wink:

Obrázek novinky od medvedov

DenĂ­k Boston Globe zdĹŻrazĹ

prohraných zápasech? ale vždyť žádne nebudou :P

Clovece cepi, proc nezalozis web o Bostonu? Venujes se tomu dost, tudiz by tvoje prace byla rozhodne vice videt nez na foru, kde odpovida max. 5 lidi
Pau píše:Clovece cepi, proc nezalozis web o Bostonu? Venujes se tomu dost, tudiz by tvoje prace byla rozhodne vice videt nez na foru, kde odpovida max. 5 lidi
pohodicka, robim to v znacnej miere (aj) pre seba a ak to cloveka bavi, nie je co riesit..a nie som sam.. 8) navyse, uz som sa o tom zmienoval, takze uz to tu 2x riesit nebudem..
jo a co myslis, na oficialnom fore Bruins sa najde väcsi pocet prispievatelov..?; bol by si prekvapeny..a riesit web? :x

snad zaverecna rekapitulacia: som fanusikom NHL, nielen BB, rad si precitam vsetky prispevky v topicu NHL o akomkolvek muzstve a prispejem ak je ten topic "zivy"...preto je fajn, ze nie som jedinym nadsencom svojho muzstva a hadam sa to casom este rozrastie o dalsich fanusikov toho ktoreho muzstva, tak napr. sĂ´kr ci neskĂ´r ocakavam "divocha" WildCelta :wink:
no a v porovnani s forom na nhl.cz je to neporovnatelne, takze :thumbsup: howk!

cepi- i když si to vysvětlil, ten web o Bostnu by nebyl špatnej,ale je to na tobě. Proč nebude vítězné preview s Edmontonem, budeš pryč?? Myslím si, že GM s letošním ročníkem již moc nepočítá, chystá se na příští rok...Co říkáš na výkony Roycrofta, nebyla ta výměna unáhlená??

[quote="cepi"]slova na rozlucku -) Milan Jurcina
"Som sklamanĂ˝. V Bostone sa mi veÄľmi páčilo - je to skvelĂ© mesto. Miloval som to tu, fanúšikovia boli vynikajĂşci. Odchádzam nerád, ale pravdepodobne to je pre mĹ

jundrovak -) tak, tak, casovo mi to neklapne, ale tak na kratke (hadam vitazne) zhrnutie si cas najst musime! :wink:
web -) neriesim (nechodim v tom)
Raycroft -) podla mna neslo v tej chvili o unahleny krok (tie by sa nasli skĂ´r v pripade Joea..) je to urcite kvalitny brankar, majuci karieru este len pred sebou, este o nom budeme pocut (vid. hviezda uplynuleho tyzdna), ale v minulej sezone bol totalne mimo (ved ako vsetci), sancu dostal Timmy, chopil sa jej a az na zopar tohto sezonnych nepodarkov, mame v branke celkom slusnu oporu, co by pred zacatim sezony ocakval asi malokto..mne vsak 1 (kvalitny) brankar v time nestaci..
jo!, aby sme nezabudli, za Raycrofta sme ziskali buduci brankarsky klenot v podobe Tukka Raska :thumbsup:

Obrázek

los -) som rad, ze si sa (konecne) pisomne ohlasil, no tak, ako Teba mrzi Milanov odchod, mna sice trosku menej, ale predsa mrzi, ze sa Tvoje prispevky ponekud vytratili :(
nech je tak ci onak, tesim sa, ze sem (vĂ´bec) zabludili 2 skalni bostonaci :thumbsup:
tak spät k Milanovi, ani mne to nebolo jedno, je to proste slovak a kvalitny to hracik, co potvrdzuje ihned po svojom prichode do Caps, ale tak zrejme to neklapalo vo vztahu trener vs. hrac a vtedy je to problem..co narobime, ako som bol byval spominal, veelka vdaka za BIG Z

dnes v noci to bude rozhodne zaujimavy duel..

Obrázek novinky od medvedov

novacik v time Brandon Bochenski by sa mohol pri zraneni Marca Sturma (zranenie v oblasti hlavy-nic vazneho) objavit v prvej! utocnej formacii po boku Marca Savarda a Glena Murrayho

Obrázek vs. Obrázek 2:3 (sn) :clap:

zostava Bruins:

Axelsson-Savard-Bochenski!
Boyes-Bergeron-Kessel
Reich-Primeau-Donovan
Chistov-Mowers-Tenkrat

Mara-Chara
Allen-York
Alberts-Stuart

Thomas

na taku to pozliepanu, ci poprehadzovani zostavu si davno nespominam..

play by play:

1st Period (0:0 shots and goal 10:2)

nic moc, v uvode zapasu sa nebolo na co pozerat, v case 14.00 svietill na ukazovateli stav shots and goal 0:0..v uvode mali medvede vyhodu presilovej hry,ale nalozili s nou viac ako zle..v tejto casti hry ma zaujali snad len 2 situacie; spomenutie Milana Jurcinu (fofo so statistikami) s dodatkom komentatora (slovak olympic team), no a situacia c.2., ktorou bola boxerska vsuvka bez vitaza (za medvede sa prezentoval Reich
v case 14:43 mali vyhodu presilovej hry domaci hraci po vyluceni Tenkrata, ale nalozili s nou podobne, ako medvede..
Thomas zatial chyta spolahlivo, Boston viac menej vyraza do rychlych kontier, skoda nevyuzitej golovej sance Donovana, ci Kessela ; tak snad sa za Oliem zatrepoce nieco v tretine druhej :wink:

2nd Period (0:1 shots and goal 6:8)

:cool: tak tomu sa povie uvod, resp. premiera ako z velkej knihy; po vyhranom buly Savarda v obrannom pasme Caps, striela z prvej novacik v time Brandon Bochenski a dava goooal!
druha tretina zacala v ovela sviznejsom tempe ako tomu bolo v tretine I; po inkasovanom gole sanca Caps, skvely Thomas a v zapäti najazd Savarda po lavej strane, pokues o klucku, strela, mimo..
f*uck! cas 12:39 odisiel mi obraz na TVU = stopped :? sluchadla na usi a pripajame sa na radio..stav nezmeneny, nadejny 0:1
cas 08:08 vyluceny hrac Caps (Semin), v poradi 2 presilovka Bruins nevyuzita, cas 17:11 medved Mowers putuju na lavicku hanby, hraci Caps maju moznost vyrovnat stav stretnutia, ale bez uspesne (chvalabohu :) koniec II tretiny; vydrzat, udrzat!

05:06 Obrázek BRANDON BOCHENSKI (1), Wrist Shot - Assist: MARC SAVARD (0:1)

3rd Period (2:1 shots and goal 4:7)

zacala sa nam zaverecna, z pohladu Bruins "kriticka" tretina..kua, bez obrazu je to na houby, ale tak nejak to uz dokopeme pri antenke..
no a mame to tu, 3 tretina sa nam poriadne ani nezacala a inkasujeme v 21s! z hokejky Laicha :doh:
prezili sme oslabovku, no co z toho, opät tie ... zavery zapasov, inkasujeme po 2 krat..
Bergeron goooal!, vyuzita presilovka!, takze medvede si udrzuju vysoke % vo vyuzivani pres. hier a opät v tom mal prsty Zdeno!
Thomas chyta, zapas sa chyli k svojmu zaveru , treba udrzat nerozhodny vysledok a v pp rozhodnut!
koniec 3 tretiny, stav nerozhodny, predlzenie, vitaz si pripise mimoriadne cenny bodik navyse...

00:21 Obrázek BROOKS LAICH, Slap Shot - Unassisted. (1:1)
07:46 Obrázek ERIC FEHR, Slap Shot - Assists: RICHARD ZEDNIK , MIKE GREEN (2:1)
13:15 Obrázek Power Play - PATRICE BERGERON (17), Wrist Shot - Assists: MARC SAVARD, ZDENO CHĂ

Uha, akĂ˝ podrobnĂ˝ spravodaj :cool: By si sa uĹľivil ako redaktor The Boston Globe :D

Človeče, pozerám, že Jurčina strávil na ľade najviac času z Capitals -23:44 minút..Zaujímavé
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG