Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

tak nakoniec 7:9 sranda, este dnes rano a vcera vecer po poslednom zapase bolo 6:10, nakolko v plus minus svietilo -6 / -5 to ked Granlund bol na lade pri MIN gole do prazdnej a ziskal plusku :slap: a pozeram ze to skoncilo -3/-5 :cool: ale ako :neviem: :-D
na to, ze som v G vyfasoval 5:0 solidny vysledok, sogy,hity,bloky opät podrzali

konecne sa podaril stabilny FA G tah, s Vasilevskiym (vdaka DM za echo:) je to sice 2jka, ale dost kvalitna a hlavne stabilna, tak hadam bude fungovat tak, ako pri Bishopovom zraneni
dufam, ze Komov navrat sa blizi a do odvetnej casti hrrrrrr do PO :!:
Areka jsem znemožnil tak, že jsem si klidně dovolil posadit Price při vychytané nule. :-D
Mělo by se začít uvažovat nad odebíráním týmu za totální diletanství. Párek je první v řadě.
povedal som si, ze dam sancu ukazat sa aj slabsim. :yes: Ako adminovi mi ide v prvom rade o uspech mojich oveciek :moj:
Joe to ten jeden golik to ako vazne :rofl:
:ciga:
Kane somnou dobre :censored: tento rok.. škoda že som vymenil Wheelera a nie tohto ****
Dubnykovi jebeeeee! :jupi:
Mne nepomohol ani Millerov SO, na G stats prehram aj proti Lindenovi ktorý tam bol celu sezonu príšerný a má Smitha s Khudobinom :hroza: , 2 velké debakle s hratelnými súpermi a PO je definitívne pasé.. tak som aspoň rozhodil ponuky na neaké kosatky nech ich pozbieram čo najviac pred koncom sezony, gotta catch em all :!:
kajo píše:Dubnykovi jebeeeee! :jupi:
:samovrazda:
Bol to pekny match, vela kategorii vyrovnanych, len ten dubnyk :!: :!: :!: to cele dojebabral… :slap:
yes yes yes dalsie velke vitazstvo proti superovi z hornych priecok 10-3 :good:
proti superovi, ktory mal v branke Niemiho a kralovnu som si velke G nadeje nedaval, skoncilo to 2-2-0 :-O a to som mal vitazneho Pavelca na benchi...samozrejme, vyrazne pomohlo Lundqvistove zranenie v uvode tyzdna a nie moc presvedcivy Niemi, na strane druhej helfol Vasilevskiy, takze s momentalnou trojicou G som koonecne spokojnejsi, pokojnejsi
tento tyzden by mi mal vratit dôlezity hracik Komo, takze boj o PO bude este zaujimavy :petrik:
fuh ja som konečne vyhral :wave: a to ešte včera vyzeralo so mnou zle nedobre :jupi:

this week must win :!: našťastie by sa mal howard vrátiť do brány :pray:
7:5...cakal som nieco lepsie, ale aspon je petrik mimo PO pozicii :petrik:
Na body zatial 25-6 a celkovo je to 8-6 proti Cathy :slap: , by ma velmi zaujímalo prečo dalo jahú dnešnú výhru Wild Backstromovi :lol2: :hroza: .
Obrázek
Este sa stazuj ked vyhravas :x
na trejd Ryan+Eberle - Vrbata+Johansson som podal protest

je pekne, ze Ohlund si zo svojho timu robi cisty VAN tim (comu ako celkom nerozumiem), ale tato protihodnota sa mi z rôznych pohladov, rankov, stats vôbec ale vôbec nepozdava :nono:
Tak ešte 4 a môžeme otestovať náš nový systém (ne)schvaľovania trejdov. :petrik:
Klidne to zruste. :roll:

Vubec ale nechapu proc? Vzdyt to je trade naprosto vyrovnanej. Doporucuju nekoukat jen na jmena, ale i na statistiky a hlavne na jejich spoluhrace (sestry, Ovie+Back)...

z meho pohledu:

:plus:
hity
asistence (celkove par bodu ziskam)

:minus:
PPP
goly
GWG
+/-
vlastné nevyvážené trejdy tu bráni do poslednej kvapky krvi a voči cudzím protestuje :noway:

Ale teraz na veselšiu nôtu, vrabčiak petrik opäť padol, vrabčiak petrík opäť padol :jupi:
Pravda je že ja som sa ani nepokúšal na trejde si v neakých stats polepšiť lebo už som dávno mimo PO.. Snažil som sa ale dávať aspoň štatisticky vyrovnané ponuky nech to prejde komisiou ale Redy mi ich zrušil hned niekolko takých, tie posledné 2 ktoré zvažoval už sú takéto menej vyvážené.
Dnes mi samozrejme Mekdonah sedí :hroza:
Tak skusam svoje PO hopes zvysit posilnenim brankarskeho postu – Hutchinson sice nie je jasna brankarska jednotka, ale s pavelcom si starty delia cca 50-50, co je tiez lepsie ako nic…
arek si zanho vybral kreidera, ktory sa v poslednych cca 10 zapasoch slusne rozbehol ale tak brankari nie su lacny spas a kreider zase nie je ziaden stamkos… (sry cepi :giggle:)
Joe S. píše:vlastné nevyvážené trejdy tu bráni do poslednej kvapky krvi a voči cudzím protestuje
ved pockaj jak ta v pripadnom PO Redy vyklepe prave touto 2jicou hracov :hehe:

ja sa aspon za nejake protesty neschovavam a co sa mi nepozdava to dam na plac
ano stojim si za tym, ze tento trejd mi nepride 2x vyvazeny, ale ja uz na nejake protesty hadzem bobky
ako tak pocitam Ohlund 8 hracov z VAN :cool:
a ty Redy na mna nezabudni, MS sa blizia :wink:

to petrik,
menil by som aj dnes
Stamkos je Stamkos, ale kedze FW som skrtol zo svojich stats, tam mi prilis nehelfol a na ostatnych stat´s som prilis neprerobil, naopak
ziskal som najproduktivnejsieho hraca Sabres Ennisa (samozrejme tych 31B ziadna slava, ale 127sog,70hit) + tajny tromf, ktory dokonale vysiel Hayes (4 najprodukt.hrac FLA 26B, 110sog,98hit)
Enroth v BUF jasna 1tka, isla mu karta, teraz to vyzera na 2jku pri Lehtonenovi (aj ked v ramci zaskoku bude mat slusne cisla si myslim) no a verim tomu, ze po dvoch 4kach ktore vyfasoval Hutch dostane Pavs opät sancu (aj ked Hutcha zachranuju, ci drzia winnery v sn) ale bez debat som pri trejde ocakaval, ze Pavs je tutova 1tka, co prilis nevyslo no

uvodny den proti panovi predsedovi :good:

btw, a dejfa com na*ebal Hamilton, ze ho pustil k vode :eek2: jasne, ze na waivri som bol bez sance:)
Tá hra si robí docela srandu zomna, vždy ked sa mi hráči uzdravia tak sa rozhodnem že skúsim neakých dobrých IR hráčov stiahnuť z trhu ked mám tie IR miesta volné... ale akonáhle to urobím zraní sa mi 4-5 hráčov základu.. Edler má znovu problemy s chrbtom a bude dlho mimo, Lupul, je porcelán... Mekartur aj Bojle sú chorí...
Anty vidí čo to vyvádzam tak hned mi ponúkol aj Higginsa :giggle: , v takom velkom trejde ho nezoberiem, len kus za kus, nechcem robiť komisii dalšie problémy... ešte by som bral Burrowsa, Bonina a Taneva, viac kosatiek nechcem :D
Ohlund píše:Tá hra si robí docela srandu zomna, vždy ked sa mi hráči uzdravia tak sa rozhodnem že skúsim neakých dobrých IR hráčov stiahnuť z trhu ked mám tie IR miesta volné... ale akonáhle to urobím zraní sa mi 4-5 hráčov základu.. Edler má znovu problemy s chrbtom a bude dlho mimo, Lupul, je porcelán... Mekartur aj Bojle sú chorí...
Anty vidí čo to vyvádzam tak hned mi ponúkol aj Higginsa :giggle: , v takom velkom trejde ho nezoberiem, len kus za kus, nechcem robiť komisii dalšie problémy... ešte by som bral Burrowsa, Bonina a Taneva, viac kosatiek nechcem :D
co znamena dlho?
mam ho v keeperi a nemam volny IR flek tak ak by mal byt mimo 2+ tyzdne tak ho dropnem...
Ohlund píše:v takom velkom trejde ho nezoberiem
a to len o jedno meno vecsie ako ten s redym a statisticky vyvazenejsi :D kludne ponukni co by si zan chcel ak ho chces teda :D
petrik píše: co znamena dlho?
mam ho v keeperi a nemam volny IR flek tak ak by mal byt mimo 2+ tyzdne tak ho dropnem...
Zatial nič oficiálne nie je, mal ísť na MRI a tam by sa ukázalo, ale v rádiu hovorili že nevyzerá to dobre a špekuluje sa že to bude 4-6 týždnov. Radšej ešte počkaj chvílu.
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS