Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Sidney Crosby

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Dneska měl den :-D 3+2, paráda, můj tým na Yahoo skáče radostí :D
Tak štvrtý hattrick kariéry,skvelé.Gratulujem :good: :yes:
pěkně Sidney :clap: :thumbsup: ,tolik kšiltovek jak mu tam přilétlo :D
.:Mike:. píše:pěkně Sidney :clap: :thumbsup: ,tolik kšiltovek jak mu tam přilétlo :D
Tj :-D Zajímalo by mě jak dlouho to odklízeli :-)
„Když jsem přicházel do haly a viděl, jak rozdávají čepice zdarma, pomyslel jsem si, že by nebylo špatné je vidět na ledě.“
Trenér Pittsburghu Dan Bylsma předpověděl Sidneymu Crosbymu hattrick proti Rangers.

Když sem an to koukal, to byl vážně čepicový slejvák :D Crosby včera exceloval a zasloužil si to :thumbsup:
Sid jede :-D 2+1, no, konečně se mi vyplácí na tom Yahoo :D
Sid ted hraje fantasticky! Na jeho hru je ted radost podivat. Jeho bekhend, kterym po 11-ti vterinach odpovedel na gol Gaborika byl proste highlightem dne. Velmi me prekvapila jeho promena na strelce. Sid konecne mnohem vic strili jak v minulosti. Udajne na sobe v tomhle smeru hodne pracuje a vzal si k srdcu kritiku fanousku, co se tykala primocarosti v jeho hre. Jen tak dale! Stal se i prvni hvezdou posledniho tydne.
Jj ten gól proti Rangers som videl. Bola to paráda ani som nedúfal, že by mohli Pens tak rýchlo odpovedať a jedenásť sekund a bim Crosby 1:1. Inak na ten zápas som mal vsadené, že v zápase padne 6 a viac gólov. Po prvej 0:0 som mal strach ale gól Sidneyho to naštartoval :thumbsup:
sid sa tento tyzden pekne rozbehol, dufam ze mu to vydrzi co najdlhsie v produktivite nhl je tusim na 3. mieste spolu s Kopitar-om,Perry-m a Marleau-om, takze zatial to je celkom pekne,uz staci len drzat palce,aby to takto slo aj nadalej :)
Koukám že zase 2+1, tomu říkám jízda :D
Tvl, Crosby 7 golů za 3 zápasy :good: Dohormady 7+4 za 3 zápasy :shock: Doufám že mu tahle super forma vydrží :thumbsup:
PainKiller píše:Tvl, Crosby 7 golů za 3 zápasy :good: Dohormady 7+4 za 3 zápasy :shock: Doufám že mu tahle super forma vydrží :thumbsup:
Pravdepodbne to dlho nevydrží. Stačí súper s lepšou obranou.
No máš pravdu. Už zajtra si Crosby zahrá proti Chicagu som zvedavý ako si sním poradia naši obrancovia. Je fakt v perfektnej forme. Taktiež si myslím, že aj zajtra dá Sidney aspoň jeden gól. Tá forma je naozaj super. Škoda, že ztoho neťaží Malkin, ten už nedal gól poriadne dlho. :good:
Steven píše:No máš pravdu. Už zajtra si Crosby zahrá proti Chicagu som zvedavý ako si sním poradia naši obrancovia. Je fakt v perfektnej forme. Taktiež si myslím, že aj zajtra dá Sidney aspoň jeden gól. Tá forma je naozaj super. Škoda, že ztoho neťaží Malkin, ten už nedal gól poriadne dlho. :good:
Ak odíde brankár, nepomôžu ani obrancovia.
Tak dnes 6 bodov,niet čo dodať,som hrdá!!!! :roll:
uff, tak ten 6bodovy zapas bol fajny :))) este som zvedavy na zajtrajsok, ked budu PENS hrat proti CAPS, dufam ze ten zapas budu davat niekde v telke :)) a pravdaze dufam ze Sid dovedie PENS k vyhre :P
,,Sid je najúžasnejším hokejistom planéty práve preto,že vie byť v správnej chvíli na správnom mieste" :wink:
Ryan Getzlaf
,,Iba som vystrelil.Videl som,kde je puk,ale netušim som,kam bude puk smerovať.To všetko sa chuťou ani len nepribližuje k niečomu z pozemského sveta.Cítim sa ako vo sne." :roll:
Sidney Crosby
degeš
Kika píše:,,Iba som vystrelil.Videl som,kde je puk,ale netušim som,kam bude puk smerovať.To všetko sa chuťou ani len nepribližuje k niečomu z pozemského sveta.Cítim sa ako vo sne." :roll:
Sidney Crosby
To mi pripomína iba jedno (obľúbený výrok našich extraligistov):
Zavrel som oči, vystrelil a padlo to tam! :D
Ale povedal to krásne :) :roll:
Getzlaf to prehnal, ale niet sa čo čudovať. :)

S porovnaním výroku našich extraligistov a Crosbyho musím súhlasiť, ale niekedy to inak nejde. Ako sa vraví, keď nevieš čo s pukom, vystreľ .
Getzlaf to vystihol :)
Nepreháňaj to Kika. :D
Když vstřelil ten vítězný gól, málem to se mnou seklo! Ze všech těch hráčů, to musel být zrovna on! Hned jsem věděl, že se z toho celá Kanada po*ere! :hroza: :D

Dobrá práce Side! :frajer2:
360 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS