Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

boj o PO je husty, od 8. do 14. miesta je bodovy rozdiel iba 6 bodov :scare:
Nakoniec som to ustal a zrodila sa remiza,pravdupovediac,som si bol isty,ze to bude dalsia prehra,ale som Pan ;-)

8:8 beriem s radostou.. :serus:

Happy MLK Day.
dejf píše:
kisin píše:Udržel jsem si neporazitelnost. Remíza s lídrem tabulky Popradcanem se počítá :yes:
:nono: Měl si vyhrát. Celá liga na tebe spoléhala. :dup:
:hehe: :kop:
MAB, Bogosian, GlenX, Peverley DTD, Pitkanen obligatne IR. Ako mam toto hrat? :sok:

A akurat, ked hram s podvodnikom :jn:
Ten Getzlaf je borec, vyhrajú 6:2 a on nazbiera famóznych 0 bodov a -1 v +/-. :slap: Aspoň že hituje. Selly, o rok ti ho už prenechám. :giggle: Naopak Blake vytiahnutý z FA 1+1.
Dnešek se docela povedl :giggle:

Obrázek
Lukas33 píše:Ten Getzlaf je borec, vyhrajú 6:2 a on nazbiera famóznych 0 bodov a -1 v +/-. :slap: Aspoň že hituje. Selly, o rok ti ho už prenechám. :giggle: Naopak Blake vytiahnutý z FA 1+1.
:serus: :angel: On se rozjede az pristi tyden :D Konecne se probral nas bottom 6, po bodiku si pripsal jen Sellane a Perry. Me zase serou ti brankari, sv*ne :x Backstrom je jako jednicka :?: :?: Sak chzta raz za 2 tydny, kuwa kdybych to tak pred sezonou vedel. Proti Ronovi zase prohra, ale konecne uz ne debakl, 7-9 s tim ze golmani jsou 0-6 je krasa. Kdyby to slo tak hraju uplne bez golmanu s dvema hraci v poli navic :hehe: I tak si ale drzim nadeje na plajof a jak uz tu psal tusim arek bude to poradne drama az do konce, snad mi co nejdrive pomuze Letang a po nem i Buff a Andym :taptap:
kua s revom je to zatial napinavejsie ako by mi bolo mile...
rinne :bitka3: :nervy2:
nastastie halak mu vcelku uspesne sekunduje, ibaze ma za zapas menej ako polovicu rinneho zakrokov :D Avs hraju cez vikend B2B games, tak dufam ze v jednom nastupi aj varlamov. halaka snad tiez po 2 shutoutoch v rade nenechaju sediet, tak teoreticky by som mohol mat aspon 5 goalie starts :hmm: uvidime ako to nakoniec dopadne
ale nejak sa mojim lamam nedari ani v produktivite, v asistenciach prehravam :scare: a v PPP :scare: to sa musi este otocit :dup: potrebujeme dvojciferne vitazstvo :!:
Uz aj Gaustad DTD, to je idiot. Ja to balim :slap:

A to super ma zraneneho len nejakeho Sala :scare: :sok:
Parada, uzdravi se mi Letang tak na IR pro zmenu putuje Clowe :hroza:
petrik píše:kua s revom je to zatial napinavejsie ako by mi bolo mile...
rinne :bitka3: :nervy2:
nastastie halak mu vcelku uspesne sekunduje, ibaze ma za zapas menej ako polovicu rinneho zakrokov :D Avs hraju cez vikend B2B games, tak dufam ze v jednom nastupi aj varlamov. halaka snad tiez po 2 shutoutoch v rade nenechaju sediet, tak teoreticky by som mohol mat aspon 5 goalie starts :hmm: uvidime ako to nakoniec dopadne
ale nejak sa mojim lamam nedari ani v produktivite, v asistenciach prehravam :scare: a v PPP :scare: to sa musi este otocit :dup: potrebujeme dvojciferne vitazstvo :!:
12:4 uz vyzera lepsie :yes:
v brane vediem 3:2 a pekac s reimerom dnes uz nehraju :thumbsup:
hity uz nedobehnem , ale s vitazstvom v tejto kategorii som ani nepocital. jedine negativum su PPP, tam prehravam 3:5, keby sa toto podariloe ste vyrovnat/otocit tak uplna spokojnost (ovca snaz sa dnes :!: )
a nadej na PO opat trosicku viac oziva :scare: (keby sa tie prve 3 tyzdne nepocitaju tak som s prehladom tam :nervy2: ) :D
Ronovi dnes v noci přibylo 10 gólů. To moji hráči nedali za 2 týdny dohromady :!: :rofl: :hroza:
Dalo by se říct, že mě porazil sám Ward. Celo sezonu má statistiku kolem 90%, jenom tenhle týden si udělal 97%, 0.95 a 1 SO. Kdyby měl obvyklé statistiky, tak je to remíza :hroza:
Navíc yahoo nějak nezvládlo příchod Ponikarovskiho do NJD. Pořád tam má, že hraje za Carolinu a že měl nastoupit proti Isles. Při jeho gólu z toho v onlajnu byly tak zmatený, že se tam každou chvíli objevoval jiný výsledk jen ne 2:1. :D Takže mi to nezapočítalo jeho včerejší statistiky. Ten jeho gól by mě nevytrhl, ale v hitech prohrávám jen o 2 a to Alex udělá za jednu třetinu. Já vím, že tady s tím nikdo nic neudělá, jen jsem se chtěl prostě vyplakat. :plac:
Tak jsem se na jeden týden podíval na PO pozici a v pondělí zas šup dolů. :thumbsdown:
dejf píše:Ronovi dnes v noci přibylo 10 gólů. To moji hráči nedali za 2 týdny dohromady :!: :rofl: :hroza:

Tak jsem se na jeden týden podíval na PO pozici a v pondělí zas šup dolů. :thumbsdown:
:hehe:
Ještě taková perlička: Sázka na Flyers mi vážně vyšla.
Pronger - otřes mozku (do konce sezony)
Gagne - otřes mozku (IR)
JVR - otřes mozku (IR)
Briere - otřes mozku (počítám, že ho do IR zařaděj)
Až tady někdo z vás bude brečet nad zraněním. :buch:
dejf píše:Ještě taková perlička: Sázka na Flyers mi vážně vyšla.
Pronger - otřes mozku (do konce sezony)
Gagne - otřes mozku (IR)
JVR - otřes mozku (IR)
Briere - otřes mozku (počítám, že ho do IR zařaděj)
Až tady někdo z vás bude brečet nad zraněním. :buch:
Je to děs a hrůza no :( :cry:
Ještě, že já mám z Flyers bojovníky Seana (ten už to má snad za sebou :please:), Hartsieho a pak Meszároše, který poslední léta snad nebyl zraněněj :good:
dejf píše:Ronovi dnes v noci přibylo 10 gólů. To moji hráči nedali za 2 týdny dohromady :!: :rofl: :hroza:
Dalo by se říct, že mě porazil sám Ward. Celo sezonu má statistiku kolem 90%, jenom tenhle týden si udělal 97%, 0.95 a 1 SO. Kdyby měl obvyklé statistiky, tak je to remíza :hroza:
Ty nemas co plakat. Ja padam 1:16!!! :slap: Jedine, co vyhravam, su GWG
Skorpion píše:Ty nemas co plakat. Ja padam 1:16!!! :slap: Jedine, co vyhravam, su GWG
Hartnell dobrý kauf. Díky :serus:
Skvele golmani :klobuk_dole: pata prohra v rade a klasika v brankovisti...0-6 :jn: Aspon pomuzu Lukymu do plejof a splhnu si u menezmentu :giggle:
Rono píše:
Skorpion píše:Ty nemas co plakat. Ja padam 1:16!!! :slap: Jedine, co vyhravam, su GWG
Hartnell dobrý kauf. Díky :serus:
Jo, jo, rado sa stalo. Benn zraneny :doh:
Toews DTD
Jágr DTD
E. Kane DTD
Stapleton DTD
Špaček DTD
C. Armstrong IR
Zajac IR

:giggle:
no tak to ja mam problem zaplnit jeden IR post :D nemam nikoho DTD ani IR
První prohra :hanba:
Další kolo za námi a já opět vítězně :ciga: To je pátá výhra v řadě a 100% úspěšnost od jednoho velmi šikovného trejdu :yahoo:

:plus: Scott Hartnell - Přišel akorát :arrow: 6 G, +1, 5 PPP :slintac:, 21 SOG, 10 HIT
:plus: Andrew Ference :arrow: 2 G, 2 A, +2
:plus: Cam Ward :arrow: 3 GS, 101 SV, 1 SO, 97.1%
:plus: Sean Couturier :arrow: 1 G, 2 A, +1, 1 PPP, 1 SHP :slintac:, 1 GWG :good:, 23 FW

Mínuska radši vypisovat nebudu :sarcasm:
9:5 proti painkimu a jeho Tampa Bay Predators

pokracujem vo vitaznom tazeni a zacinam pomaly ladit formu na PO :cinka: dôleziti hraci môjho timu - Sharpi + Koivu stale v opatere sestriciek

Obrázek

ale su v dobrych rukach, takze na najdôlezitejsiu cast sezony ich mam k dispozicii :thumbsup:

pozeram, ze slager kola medzi popim a kajcom, sa skoncil dost vyraznym triumfom v prospech americkeho popika :dup: ale strata nie je tak velka, aby som ho tam vpredu este neponahanal :cosi:

zaujimavy suboj na tento tyzden - Minke Minke a jeho Colorado Tralalanche :giggle: som presvedceny o tom, ze timy, ktore su pobliz jeho PO blizkosti, budu fandit Big Bad Bruins :fan: tak snad ich cepi nesklame :power:
:fucker: cepi sucks, kajo bude fandiť mne, aj popradčan :hfman:
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS