Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Mno náš tým teď zažívá pro mě hodně nepochopitelnou krizi (i přes několik zranění sem čekal, že budem předvádět lepší výkony)... z vaší strany zasloužené vítězství :klobuk_dole:Rono píše:Tak minulý týden jasná výhra nad Wanicem (Arizona Coyotes) 14-2![]()
Po třetině sezóny jsem byl plnej optimismu, neboť manšaft předváděl výkony, díky kterým bysme se v tý první čtyřce měli udržet... bohužel sezóna je dlouhá a výpadek formy padl i na nás a odevzdáváme body týmům, kteří měli být papírově hratelnější, než ty, proti kterým jsme ty body sbírali...
Uvidíme jak to bude vypadat dál, ale mam takovej pocit, že v příštích kolech se bude rozhodovat o úspěšné nebo neúspěšné sezóně.. protože myslim, že nemáme manšaft, kterej by byl připravenej všechno dohnat v posledních 6 kolech
I přes nepříznivé poslední výsledky, ale tomuhle manšaftu věřim a rozhodně neni třeba nějaká rozsáhlá přestavba. Když se nám povede do konce přestupové uzávěrky zlepšit trochu hity a asistence, pořád věřim, že nás play off nemine...
Abych řekl ale pravdu, myslim že za sníženou výkonnost manšaftu může dost i moje nováčkovská nerozvážnost jako GM... protože většinou trejdů který jsem udělal nebo tahů z waivers sem snažil dosáhnout větší konkurenceschopnosti ve statistikách, kde jsme byly horší a samozřejmě jsem za to obětovával statistky, ve kterých jsme byly dobrý... Výsledek však vypadá tak, že jsme sice konkurenceschopnější v několika statistikách, ale ztratili jsme naše silné stránky, na který jsme se mohli spolehnout a ve kterých teď často ztrácíme... :ja_neviem:
Uvidíme.. na hodnocení sezóny je stále ještě hodně brzo, po několika prohraných zápasech je to je tohle jenom víc vidět
podle mě stále máme soupisku, která by play off měla vybojovat
Uvidíme.. na hodnocení sezóny je stále ještě hodně brzo, po několika prohraných zápasech je to je tohle jenom víc vidět
ned 15. led 2012 00:55
Pekne si to napisal..
Dnes mi nastoupilo 11 hráčů a do bodování mi přispěli neuvěřitelnou fantastickou jednou asistencí. Takže jsem hned po zápase přišel ze své kanceláře přímo k ledu a dal jsme jim pocítit svoji zlobu.
Zde je amatérské video natočené ihned po zápase. To kostkované sako je od Ježíška, takže si trhněte.
Zde je amatérské video natočené ihned po zápase. To kostkované sako je od Ježíška, takže si trhněte.
a ja mám na konte dokopy len 36 bodov :jn:a včera len 4+6dejf píše:Dnes mi nastoupilo 11 hráčů a do bodování mi přispěli neuvěřitelnou fantastickou jednou asistencí. Takže jsem hned po zápase přišel ze své kanceláře přímo k ledu a dal jsme jim pocítit svoji zlobu.
Cepiho jsem sfouknul jako svíčku.Joe S. píše:už nielen potratčan podvádza, ale aj cepi?
holiča na neho
budaj
dnes vyrovnal 2 (skoro 3, chybali len 4 zakroky) brankarske kategorie a zabezpecil mi v goalie stats vyhru 3:1
celkovo sme pana holica vcelku slusne oholili pomerom 9:4 a pri trosicke stastia mohlo byt aj viac... +/- sme prehrali o 2 (ale tam som sa nechytal cely tyzden az teraz na zaver aj dejfovci nachytali dost minusiek) a v hitoch bola remiza...
skoda drobneho zranenia varlamova, mohol som urvat aj v brane viac
ale celkovo spokojnost. v tabulke sice asi nikoho nepredbehnem, timom tesne predo mnou sa darilo podobne ako mne, ale k par timom sa opat sympaticky priblizim, kedze timy na 8-10. mieste nakupovali...
nadej opat blikla o nieco silnejsie
edit:
strata na PO uz len 13 bodov
predbehnut ale treba este 8 timov
dnes vyrovnal 2 (skoro 3, chybali len 4 zakroky) brankarske kategorie a zabezpecil mi v goalie stats vyhru 3:1
celkovo sme pana holica vcelku slusne oholili pomerom 9:4 a pri trosicke stastia mohlo byt aj viac... +/- sme prehrali o 2 (ale tam som sa nechytal cely tyzden az teraz na zaver aj dejfovci nachytali dost minusiek) a v hitoch bola remiza...
skoda drobneho zranenia varlamova, mohol som urvat aj v brane viac
ale celkovo spokojnost. v tabulke sice asi nikoho nepredbehnem, timom tesne predo mnou sa darilo podobne ako mne, ale k par timom sa opat sympaticky priblizim, kedze timy na 8-10. mieste nakupovali...
nadej opat blikla o nieco silnejsie
edit:
Budaj
Taková díra nastoupí jednou za uherský rok a zrovna proti impotentním Rangers.
Za celý týden mi udělali jen 18 bodů. Bohužel trio Eberle, Gagne a JVR dost chybí a ještě v dalších týdnech bude chybět.
nikdo si to nezaslouží
Brad Richards 0+0
Danny Briere 0+0
Nakonec jedna pozitivní zpráva. I přes prohru jsem se poprvé dostal na playoff pozici.
Taková díra nastoupí jednou za uherský rok a zrovna proti impotentním Rangers.
Za celý týden mi udělali jen 18 bodů. Bohužel trio Eberle, Gagne a JVR dost chybí a ještě v dalších týdnech bude chybět.
Nakonec jedna pozitivní zpráva. I přes prohru jsem se poprvé dostal na playoff pozici.
Tak Selly mě svými výkony tento týden dost překvapoval a za výhru můžu děkovat gólmanům... Ve statistikách, co se týče hráčů v poli, jsem ho porazil jen v GWG, FW a HIT
Pak jsem vyhrál všechny gólmanské statistiky, protože Selly si připsal jen jeden GS 
A. Kopitar - 3 G, 3 A, 39 FW, 12 SOG
S. Couturier - 3 G, 1 A, 2 GWG
, +4
T. Greiss - 1 GS, 1 W, 1.00 GAA, .962 SV%
Nebudu snižovat cenu hráčů 
Takže stále držím od odchodu Cartera a spol. a příchodu Callahana a spol. 100% úspěšnost
V tabulce to jde poznat a už jsem devátý
Takže stále držím od odchodu Cartera a spol. a příchodu Callahana a spol. 100% úspěšnost
11:4 s Arizonou, niečo takéto som potreboval.
Hneď je z toho 10. miesto a iba 2 body na PO.
Gustavsson 2.01, 93.1%, 1 SO
Desharnais 1+5, +4, 33 FW
Justin Williams 2+4, 4 PPP, 12 SOG
Getzlaf 0+4, 20FW, 4 HIT, 5 BLK snáď sa konečne zobudil
Stastny 1+2, 30 FW, 4 BLK, snáď sa konečne zobudil x2
Wideman 0+2, 13 HIT, 7 BLK
Výnimočne žiadne, aj keď by sa našli. Nemenovaných hráčov zachránil zvyšok tímu, takže celková spokojnosť.
Gustavsson 2.01, 93.1%, 1 SO
Desharnais 1+5, +4, 33 FW
Justin Williams 2+4, 4 PPP, 12 SOG
Getzlaf 0+4, 20FW, 4 HIT, 5 BLK snáď sa konečne zobudil
Stastny 1+2, 30 FW, 4 BLK, snáď sa konečne zobudil x2
Wideman 0+2, 13 HIT, 7 BLK
Výnimočne žiadne, aj keď by sa našli. Nemenovaných hráčov zachránil zvyšok tímu, takže celková spokojnosť.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé