Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
STRONG CROCODILES
Aj napriek slabému výkonu v noci sa v tabuľke držíme dobre. Dnes v noci dúfam, že to bude už lepšie. Palkovk ozaj nám tie nedele néjdu. Kým bude pauza to je pár dní do Vianoc tak sa už kua chlapi posnažme a tipujme najlepšie nepokašli si dobré umiestnenie pred Vianocami, takže zamakajme chlapi ešte. GO STRONG CROCODILES GO
B.Wall
Palkovk: môj otec už bol za tvojím to omrknúť atď. a mali by sme vám to namontovať piatok do večera kým sa nezačnú Vianoce
aby to bolo pod stromček presne
. Treba, akurát vám stojan na to, ale to otec má dá a vyrieši, takže pohoda tak snaď to piatok bude
Ty, ako budeš tu cez sviatky na Sennom od kedy do kedy?
Palkovk: môj otec už bol za tvojím to omrknúť atď. a mali by sme vám to namontovať piatok do večera kým sa nezačnú Vianoce
BWall a Redy to držia Ixo,tak zaberme aj my dvaja dáko
Ja idem zajtra na Senné a štvrtok sa vraciam späť (idem si pre koláčiky
).Pondelok majú prísť naši a Dena k nám a pondelok sa vrátim s nimi na Senné.Do 30. decembra budem asi u našich a potom zase vo VK.Neboj tipovať bude za mňa Monika.To budú výkony.Za satelit okej,ďakujem
Ja idem zajtra na Senné a štvrtok sa vraciam späť (idem si pre koláčiky
Chlapi very, very good, very good
Večer B.Wall a palkovk to bolo super z vašej strany
:frajer2: No vidíš Paľo ty si zabral a ja zase nic zase sa nejako herne trápim myslel som už som sa s toho dostal, lebo som mal aj dobré výkony, ale asi t boli len chvíľkové záblesky. Zo sebou nie som spokojný, ale ako s týmom v tomto kolo aj celkovo som spokojný, ale toto kolo zatiaľ parádička proste
mal si pekne ostať aj piatok na Sennom a pomôcť nám robiť satelit
Zajtra je tá All star game na KTL musím zistiť či tipujú napriek tomu aj všetci a rátajú sa body aj teamovo, alebo je to čisto, len pre vybraných ĺudí v ten deň nepôjde o teamoví výkon teda bude pre nás voľno. To ozaj bude za teba tipovať tvoja, žena
to nemôže
tak to vyhráme nie
Jo a koláčik si dám
Zatiaľ sa majte crocodiles a neposerkajme to v noci. GO GO GO
to ixo: vcera sem to zjistoval na chatu, je to jen pro vybrany....Neboli ne pro nas, coz nechapu, protoze podle me jsme allstar my
Jinak me tesi, ze konecne aspon trosku pomaham tymu no...a hlavne, ze se nam dari, zatim je to super, chtelo by to jeste vydrzet do konce kola a udrzet (a pokud mozna zvetsit) ten ctyrbodovy naskok na prvnim miste, ktery ted drzime. Sice to bude hodne tezke, ale vsechno jde kdyz se chce, zvlast kdyz jsou vanoce
Si ted konecne oddechnu od skoly, takze treba naberu energii na dalsi tipovani, vsak uvidime
Jinak me tesi, ze konecne aspon trosku pomaham tymu no...a hlavne, ze se nam dari, zatim je to super, chtelo by to jeste vydrzet do konce kola a udrzet (a pokud mozna zvetsit) ten ctyrbodovy naskok na prvnim miste, ktery ted drzime. Sice to bude hodne tezke, ale vsechno jde kdyz se chce, zvlast kdyz jsou vanoce
Tak včera v noci kus to nevišlo, takže sme kus spadli nižšie v tabuľke. Som chcel, aby sme sa po pauze Vianociach vrátili do boja, že sme na prvom mieste, ale no čo už nevadí aj tak je dobre, ako je
. Tak v noci sme mali fakt voľno k vôli tej all star game a dnes a zajtra máme tiež voľno tipujeme už, len v nedeľu, takže si chlapi odýchnime a načerpajme nové sily a nie len do tipovania, ale aj celkovo do života i keď tieto pár dni voľna, sviatkov a podobne ubehne rýchlo, ale treba si to užiť a kus poodychovať no.
Inač Štastné a veselé Vianoce Vám prajem a veľa darčekov a splnených túžieb
a tiež pekné sviatky želám a polepšite sa hlavne ti Paľo a v tom stávkovaní hlavne
ale nie tak ešte raz Štastné a veselé Vianoce chlapi :smile03: .
Inač Štastné a veselé Vianoce Vám prajem a veľa darčekov a splnených túžieb
Prave jsem dojedl polivku a rozbalil darky a cekam na veceri...A ted preju vsem tiperum vsechno nejlepsi a zvlast nasemu tymu. At nam jde tipovani jeste vice nez do ted a at vsichni dostanete co nejvice darku....A hlavne vam preju formu abychom mohli znicit vsechny ostatni tymy ou jea
Zatiaľ je to v teamovej tabuľke napínavé, ako guma v trenkách
Poslednú dobu píšem menej(alebo sa dá povedať vôbec) k vôli mojim zlým výkonom, tak preto radšej nepíšem nič a radšej mlčím. Zatiaľ, ale teamovo nám to ide takže spokojný, len to treba nejako udržat veľa už do konca tohto kola neni a body potrebujem v tomto kole ako soľ a čím viac tým lepšie a snaď vám už aj ja bodovo pomôžem, lebo som riedky a redší už, ako čaj... mrzí ma to fakt chlapi, že vám nepomáham prepáčte, ale robím čo sa dá. Inač s B.Wallom a privedením ho do týmu na začiatku sezóny som spokojný až asi nad mieru
, len to nemôžem zas prehnať bo si bude namýšľať a bude slabo tipovať
Aj s Redym som spokojný aj, keď asi min. sezónu to bola u neho lepšie,ale to sa mi len možno zdá, lebo min. sezónu netipoval celú ale tiež si myslím, že ani u neho to neni túto sezónu, ako by chcel a kus sa trápi aj on a palkovk ti je nič múka ten patrí do šrotoviska páka jedna radiaca
Je zázrak, že sa tak, ako team dobre držíme
, ale nie tak každý z nás v danom kole skončil na dobrom mieste či už to bol palkovk v jednom kole, alebo aj ja na začiatku
takže zas zaslúžene sme tam kde sme
. Tak STRONG CROCODILES GO GO GO
Tak a teraz poďme k darčekom čo ste také dostali
Páka palkovk viem, že ty uhlie
, ale nie no čo spokojný s namontovaním satelitu? Nazdar chlapi zatiaľ :frajer2:
Co k tomu rict...proste sem superstar :frajer2:
Sem rad, ze si mi konecne taky neco dari....Prvni kolo se mi povedlo az moc, pak to byla trosku slabota, ale ted se mi konecne parkrat povedlo pomoci tymu i kdyz to taky neni nic moc (uff, kdyby to takhle pokracovalo dal, tak uz bych se asi musel bat o snizeni platu
)
Jinak celkove se nam zatim dari, sice uz davno nejsme prvni, ale aspon se zatim drzime na tom druhem miste, coz je podle me taky super..takze do toho, du si dat parek s horcici a tvarogem aby mi to dobre myslelo
Sem rad, ze si mi konecne taky neco dari....Prvni kolo se mi povedlo az moc, pak to byla trosku slabota, ale ted se mi konecne parkrat povedlo pomoci tymu i kdyz to taky neni nic moc (uff, kdyby to takhle pokracovalo dal, tak uz bych se asi musel bat o snizeni platu
Jinak celkove se nam zatim dari, sice uz davno nejsme prvni, ale aspon se zatim drzime na tom druhem miste, coz je podle me taky super..takze do toho, du si dat parek s horcici a tvarogem aby mi to dobre myslelo
Nejak často ješ ten parek s horcici
a ten tvarogem... jaj už viem čo je to už si mi to vysvetľoval
Proteíny treba nie
Vysvetli mi teda toto si napísal: (uff, kdyby to takhle pokracovalo dal, tak uz bych se asi musel bat o snizeni platu ! )
Nie náhodou zvyšovaniu
, ale to by si sa nebál hádam... máš to asi popletené, alebo aj ja obaja
dajme si radšej teda parek s horcici a tvarogem
Chlapi inač pozor pozor sme prví
Vysvetli mi teda toto si napísal: (uff, kdyby to takhle pokracovalo dal, tak uz bych se asi musel bat o snizeni platu ! )
Nie náhodou zvyšovaniu
Chlapi inač pozor pozor sme prví
Musime do konce roku udrzet prvni misto....Jinak zejtra mam plno, takze nevim jak se sem dostnau, takze proste preju nasemu tymu vsechno nejlepsi do dalsiho roku a at nam tipovani de jeste lip
Ixo: poradnej tvarogoholik jako ja tech tvarogu sni za den treba pet...jeste to musim okorenit tou horcici
Ixo: poradnej tvarogoholik jako ja tech tvarogu sni za den treba pet...jeste to musim okorenit tou horcici
Ticho tam Paľo, lebo dostaneš na nový rok vyhadzov a poručí sa :DDD
Chlapi sme prví
a viete, ako sa vraví, ako na nový rok tak aj po celý rok
takže stanley cup je už teraz náš tak to už vzdajte ostatné tými, ale nie bo celkovo v tomto kole nie sme prví, len ako konferenčne, takže to chce ešte ďalekú cestu a tuhý boj
Chlapi treba to udržať ak dnes zahráme dobre tak by sme to mali ustáť tak snaď sme sa snažili všetci a ak ešte nie tak sa snaď budete :frajer2:
Inač všetko najlepšie v novom roku a aj počas celého roka Vám praje Ixo, ale aj ostatným
Ako včera kamoš povedal skur.... rok 2010 snaď bude tento lepší, ale pre mňa bol rok 2010 dosť dobrý jednak pre to, že som hlavne dokončil úspešne školu a tak celkovo
Uvidíme čo prinesie rok 2011 snaď, len dobrotu
Chlapi sme prví
Chlapi treba to udržať ak dnes zahráme dobre tak by sme to mali ustáť tak snaď sme sa snažili všetci a ak ešte nie tak sa snaď budete :frajer2:
Inač všetko najlepšie v novom roku a aj počas celého roka Vám praje Ixo, ale aj ostatným
Tak nebiť dnes toho, že B.Wall by nezahral dobre pozične tak sme peknej kaši takto je to docela ešte dobre. B.Wall patrí ti odo mňa veľká vďaka v mene celého nášho teamu
. Dnes to už dáko uhrajme na to prvé miesto už posledný deň nepobabrime máme nejaký menší naskok, ktorý môže byť zradný, ale dúfam, že to tak uhráme, že sa v novom roku budeme tešiť z prvého miesta bude to pre mňa veľká radosť a môže to ovplivniť ďalšie pôsobenie moje v ďalšom ročníku KTL toto umiestnenie tohto kola. Tak sa chlapi nedajme GO STRONG CROCODILES GO
Ou yes
super práca v tomto kole
. Presne tak Redy sme tam kam patríme i keď chce to ešte byť ešte celkovo na 1. mieste nie, len konferenčne
, ale zas trochu skromnosti by nezaškodilo
Toto umiestnenie v tomto kole môže byť rozhodujúce inač na účasť do PO. Super chlapi urobili ste mi veľkú radosť som happy
Na peknom mieste sa umiestnil aj individuálne B.Wall náš teamoví párok
Ešte bysa zišlo chlapi bodovať dobre v jendom kole z tých troch čo ostávajú a PO by už mohlo byť aj skutočnosťou
Koľko ozaj teamov ide do PO konferenčne
? Musím to kuk
tak zatiaľ až na to pos. miesto v jednom kole máme dobré umiestnenia, len tak ďalej STRONG CROCODILES. Škoda, že teraz po kole nemáme aspoň 1 deň voľno, ako tomu bolo dakedy a hne´d sa tipuje to sa mi moc nepáči neni žiaden odych
. Tak ešte raz tri krát hurá, hurá hurá
nášmu prvému miestu
No nič idem si ja dať párok s horčicou...
Sem rad, ze sem konecne jednou pomoh tymu...je to dano tim, ze sem tenhle mesic snez tuny tvarogu (jeste vic nez normalne) a na silvestra sem to zapil horcici a to mi dodalo silu pacientskou...No, predpokladam, ze uz se to opakovat nebude, ale co by se opakovat mohlo je nas tymovy uspech a doufam, ze znovu budeme prvni (v nejhorsim alespon v prvni petce)....
samozrejme...ty snad normalne nepijes horcici?
Sice na zacatek slusny, ale ja chci bejt v top tri furt! horsi neberu, takze vsichni tipujte jak umite, jedine ja se muzu flakat

Po trech zapasech jsme treti a zatim alespon trosku porad pomaham tymu, takze pohoda. Verim, ze pokud budeme mit stesti, ze mame opet na prvni-druhe misto.
Sice na zacatek slusny, ale ja chci bejt v top tri furt! horsi neberu, takze vsichni tipujte jak umite, jedine ja se muzu flakat
Po trech zapasech jsme treti a zatim alespon trosku porad pomaham tymu, takze pohoda. Verim, ze pokud budeme mit stesti, ze mame opet na prvni-druhe misto.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé