Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

co chcete v lige :?: :?: :?:
Captain Crunch píše:
arek píše:Arcobello je frontrunnerom na Calder Trophy
Neťaží viac menej z toho, že má top krídla (0+8)? Čo s ním po návrate Gagnera? Mne sa zdá, že ruky moc šikovné nemá ale ešte som ho poriadne nevidel.
ani nie, niekolko z tych golov padlo po jeho dobrej robote/prihravke, napriklad ten po osi Arco-Schultz-Hall. Navyse tie kridla sa pri nom stale menia (kedze suckujeme a Eakins neustale skusa miesat utoky) a to tiez nie je nic prijemne. Arco dostal sancu, ale vie, ze nebude lahke udrzat sa hore, tak bojuje ako lev. Gol zatial nedal, ale sanci mal dost, hold ked to nechce padnut, tak to nepadne. Uz mohol dat 4-5 golov, co by bola spolu s tymi 8 asistenciami :cool: statistika. Mozno nema tak sikovne ruky, ale dobry prehlad v hre a um mu nechyba. Je sice maly, ale snazi sa aj hitovat, napada, berie puky superovi, a faceoffs ma vyborne (to je to, co sme potrebovali zlepsit, Arco spolu s Gordonom ale aj Actonom robia na FO super robotu).
Oilers momentalne suckuju, ale na Arcobella nemozem povedat nic zle...sancu dostal a vyuziva ju naplno. Co s nim bude po navrate Gagnera, to je vo hviezdach.
http://www.youtube.com/watch?v=-mAkybJHyqA" onclick="window.open(this.href);return false; :thumbsdown:
Měl raději držet jazyk za zuby, ale kdo zápas viděl, tak musí uznat, že měl pravdu. Oilers nepředvedli nic kloudného a veškeré ohrožení branky bylo po akcích Hemského, Perrona nebo rovnou přečíslení, po naších chybách a nedůrazu. Ztráta těchto dvou bodů mě neskutečně mrzí, ale je třeba Edmontonu vyseknout poklonu za přístup, nevzdali se a makali dál, takže si body zasloužili víc než my. Snad to pro nás bude lekce a proti Ducks budeme lepší.
Vidiac tie školácke chyby v obrane, juniorskému tímu sa skôr podobal ten váš. :ninja:
Souhlasím, proto taky říkám, že měl raději mlčet :wink2:
Mne osobne vadi hadam len Dubnyk v brane je dost neisty a ak nie je istota v brane tak potom to sa nie je od coho odrazit. Podla mna je na case ustalit utoky aby boli zohrane a potrebne je ziskat kvalitneho golmana a jedneho obrancu a mohli by sme ist v tabulke vyssie.
It´s Bryzgalov time? :hmm:
D§M píše:It´s Bryzgalov time? :hmm:
kdeze, povolali sme z farmy Bachmana. Uz ideme hore :hfman: :sarcasm:
tak sa ukazalo, ze Bachman nebol povolany kvoli nepresvedcivym vykonom Barbsa/Dubnyka, ale len kvoli zraneniu Devana. To je joke :rofl: dnes v LA v brane Bachman a na lavicke Labarbera. Zavidite, ze?
Sakra Bachman dnes první hvězda a tady ticho? Ten kluk si za tento výkon zaslouží aspoň zmíňku..
(48/1 -> 97,92%) :klobuk:
Gagner sa dnes vracia do zostavy :clap: Eakins presunul Arcobella na kridlo, pricom na FO bude chodit, ak sa na nich Nudzentovi nebude darit. V minulosti na kridle hraval, nemal by to byt problem.

Yakupov-Gagner-Eberle
Perron-RNH-Arcobello
Jones-Gordon-Hemsky
Gazdic-Acton-Eager
CatsFan píše:Sakra Bachman dnes první hvězda a tady ticho? Ten kluk si za tento výkon zaslouží aspoň zmíňku..
(48/1 -> 97,92%) :klobuk:
Se zpožděním... Pozor, nepřeceňovat! Bylo to proti Kings, kteří jsou velmi dobře známí tím, že poměrně často a rádi dělají z dvojek až trojek adepty na Vezinu :-P Ale jo, Bachman podal vynikající výkon.
Na Anžeho strelu švihom bol ale prikrátky... doslova. :sarcasm:
arek píše:...
Perron-RNH-Arcobello
..
aspon v ty druhy lajne mame size..:))
arek píše:Gagner sa dnes vracia do zostavy :clap: Eakins presunul Arcobella na kridlo, pricom na FO bude chodit, ak sa na nich Nudzentovi nebude darit. V minulosti na kridle hraval, nemal by to byt problem.

Yakupov-Gagner-Eberle
Perron-RNH-Arcobello
Jones-Gordon-Hemsky
Gazdic-Acton-Eager
ano Gagner sa vratil, psotavim ho do yahoo a styri minusky :nervy: ... jak na potvoru, ok chapem musi sa rozohrat. Inac sranda aj Hagelin sa vratil vcera :)
Cathy píše:ano Gagner sa vratil, psotavim ho do yahoo a styri minusky :nervy:
Já naopak jeho aktivaci prospal a nakonec si můžu hvízdat. :giggle:
Potter a Grebeshkov na waiver. Potter je logicky, po zraneni sa potrebuje rozohrat na farme a ak ho niekto claimne, stale mame v zalohe Larsena. Ale Grebeshkov :?: Nedostal ani poriadnu sancu ukazat sa a uz ide von. Alebo zeby MacT robi miesto v platovom strope pre nejaky trejd? :hmm: to by sa mi pacilo.
arek píše:MacT robi miesto v platovom strope pre nejaky trejd? to by sa mi pacilo
salvador uz je na ceste-to by sa pacilo mne :)
tohle je vazne uz trapas, nic jine
Ešte by to chcelo aspoň 2 1st overall picky a možno by ste začali bojovaťo PO. Taká hanba a to som myslel že aspoň v bitke o Albertu budete konečne lepší :hroza:
Tak podle me 1st overall nam muze leda tak ublizit (teda krome 2015 :D ).. Je treba najit proadny koule a nebat se vymenovat a stavet tym, co muze hrat NHL.. a ne tady tu parodii
Obrázek

MacT a Eakins su zatial jeden velky fail. Napriek tomu este Eakinsovi verim, tie vysledky z AHL nemohli byt nahoda. Chce to cas a poriadne prekopat tim, kua MacT konaj uz :!:
len mala pripomienka mojho postu z marca... zatial mi vyvoj dava za pravdu :ciga:
petrik píše:oilers budu dobri... ak im to vlastny manazment neprekazi... :giggle:
momentalne maju strasne one-dimensional tim, kopu mladych super-mega-ultra talentovanych utocnikov, ale mizernu obranu a prinajlepsom priemerneho brankara.
napr. avs maju tu obranu podobne mizernu, ale predsa len by som ju s oilers nemenil. no a varlamova by som za dubnyka tiez nemenil ani omylom (napriek tomu ze SV% maju prakticky identicke).

hlavny rozdiel ja vidim v tom, ze nas manazment ma gule robit "velke" trejdy o ktorych veria ze timu prospeju. chceli top obrancu, priviedli erika johnsona. chceli mladu brankarsku jednotku, poslali dva vysoke vybery v drafte za varlamova. jasne, tie trejdy su riskantne a mozu skoncit katastrofou, ale kto nic neriskuje, nic nevyhra... mamazment oilers mi pripada presne tak - ze radsej nic neriskuju. akoby sa bali obetovat assets ktorych maju prebytok aby zaplatali diery ktore su v tom time uplne zjavne... aky velky trejd za posledne roky urobili aby svoj tim vylepsili? gilbert za schultza? kym sa neodvazia urobit vacsie zmeny aby ten tim viac vybalansovali tak to budu mat oilers IMO tazke...
3198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS