Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Selly8 píše::hroza: tenhle smajlik uz me fakt nebavi pouzivat
Tak budeme používat tenhle :slap:
http://www.ocregister.com/articles/beau ... tml?page=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Selly, jenom to, co jsme tady rozebírali už mnohokrát. Pokud Francka nepodepíšou, tak mě to nasere víc jak trejd Bobbyho a to je co říct.
“In the locker room, he’s a big personality but he’s very quiet,” Jackman said. “He doesn’t say too much. But when he does speak up, guys listen. He’s been there before. He’s won. And he has a confidence about him that he brings to the team that everybody feeds off of.”
Samozřejmě tam dodává i Lindholm to, co jsme tady řešili, jak vedle něj roste.
BB a jeho super tahy. Freddy má bilanci 3-1 s Canucks, takže chytá on, i když byl minule hrozivý a on řekl, že gólmany prostřídá. Super no, Gibbo musí mít radost, vychytá nejlepší tým východu, Freddy dostane 3 sofťáky a stejně nechytá :sok:
Konečne tá vaša super séria v 1 golových zápasoch skončila, ale už 2x ste nám dovolili len 16 striel, jeden zápas takto môžme vyhrať ale v 7 zápasovej sérii by sme nemali nárok.. :? .
Kassian najskôr hitom vytočil Keslera, nabudil tak fanúšikov, potom si podal aj Maroona a nakoniec GWG :thumbsup: , Horvat už 11 gol, v zápasoch ked dal gol máme 10-0-1 :good: .
No, jednou to přijít muselo, nově tedy v one-goal games 26-1-7. Jednou taky musela přijít porážka od Canucks, posledních 10 zápasů s nima jsme měli 9-1-0, podobně u nich v Rogers Areně. Dneska to byl takový ten klasický zápas, kdy seš prostě lepší, ale je ti to úplně k ničemu. Trefuješ tyče, netrefuješ prázdné brány a samozřejmě gólman soupeře zachytá výborně, což Lack dneska zachytal, proti nám se mu daří daleko víc než Millerovi.

BB doplatil na to, jaký guláš zase z té sestavy udělal, tohle prostě nemohlo dopadnout dobře. Ve třetí třetině se to snažil dát zpátky dokupy a sehrané dvojce vrátil k sobě (Getzlaf-Perry, Silf-Cog nebo Kesler-Palms), ale marně. Snad už se umoudří a nechá konečně alespoň Getzlafa s Perrym tak, jak má. Premiéra Wize rozporuplná, na přesilovce fajn, u druhého gólu trochu zaspal teda. Ale na to, že trénuje dva dny a výstroj mu přijela před zápasem a do té doby trénoval s bruslemi a hokejkami Keslera, tak pohoda.

Škoda té porážky i z toho důvodu, že Canucks trochu stáhli ten náš náskok na čele divize. Pořád je sice velký a neměl by nám utéct, ale každá prohra s divizním rivalem bolí. Proto v Calgary neexistuje nic jiného než výhra, musíme zabrat.

Fleischmann me překvapuje zatím, technicky je na tom dobře, zápas končil v 1. lajně, možná tam dostane šanci i příště. Každopádně nevím, proč se BB bojí vyzkoušet v 1. lajně Etema, s Perrym už hrál, s Getzlafem odehrál v listopadu skvělé B2B zápasy s Kings, dodal by trochu zvadlým hvězdám rychlost, napadání. Dneska si ten gól ukázkově vybojoval, udržel puk na modré, hodil před bránu, byl pak u odraženého zase první, hodil na modrou a už jel před kasu, kde ho Thompson parádně našel. Dělá mi fakt velkou radost, jenom ukazuje, že jsem v něm nemýlil, při správném zacházení z něj bude super útočník. Jen škoda, že u nás asi ne, nebo ne pod BB.

Po TD, před kterým se zmiňoval Fowler v souvilosti s několika možnými scénaři trejdu, se samotný Cam uklidnil a rozehrál, hraje poslední dobou čím dál lépe, s Despresem mu to sedí, Simon taky neměl vyloženě slabý zápas, zatím jim to klape. To mě přivádí k myšlence, kam s Vatanenem, protože spojit Samiho s Wizem, to by mohlo být docela harakiri. Jedině přesunout Simona doleva a dát k němu Samiho a Wize k Fowlerovi. Stoner jako 7. bek. Ale uvidíme.

Proti Flames už snad teda v bráně s Gibsonema věřím, že se zlepšenou hrou hlavních tahounů. Není v pořádku, že už víc jak měsíc je naším nejlepším útočníkem Rakell.
“Since the trade deadline, we’ve moved everybody around,” said Boudreau. “Whether the word is ‘chemistry’ or the right fit, we’d like to get everybody in a position of knowing where they’re going to be.”
Sám se vyjádřil ještě, že neví, kam dá Beleskeyho a Vatanena po návratu. Dneska teda takhle, i když prý trénoval v 1. lajně i Etem, takže možná tam nějaké střídání dostane.

Patrick Maroon-Ryan Getzlaf-Corey Perry
Tomas Fleischmann-Ryan Kesler-Kyle Palmieri
Andrew Cogliano-Rickard Rakell-Jakob Silfverberg
Emerson Etem-Nate Thompson-Jiri Sekac

Cam Fowler-Simon Despres
Hampus Lindholm-Francois Beauchemin
Clayton Stoner-James Wisniewski
No, tohle už začíná zavánět průserem. Další porážka s divizním rivalem, další ztráta náskoku a hlavně porážka s možným protivníkem v PO. Dneska ale není co chválit, na rozdíl od zápasu s Vancouverem byl tohle totální provar. Co bylo super, byl úvod, prvních 8 minut cca jsme na Calgary vletěli a mohli jsme přidat i třetí gól klidně, nevěděli, kde jim hlava stojí. Co se stalo ale pak, to nechápu, 19 ztrát v první třetině a jen jeden hit :nono: :thumbsdown:

Pak už to byl festival našich ztrát prostě, před 1. gólem Palmieri, před 2. Lindholm, u třetího Wiz zaspal, čtvrtý Fowlerův. A jakkoliv bylo vyloučení před 4. gólem nesmyslné, ten gól nesmíme takhle soupeři darovat, to byla katastrofa, Fowler měl puk na hokejce a vyhodí to přímo na soupeřovu hokejku.

Musím k tomu přidat nejistého Gibsona. První třetinu docela zvládl, měl tam pár dobrých zákroků, díky kterým jsme neprohrávali, ale zkrátka to nebyl prostě jeho den. Krom posledního gólu nebyl ani jeden úplně stoprocentně jeho, ale minimálně Gaudreaův BH mohl mít a u třetího gólu nemusel být tak zalezlý. Prostě těžká noc, pár věcí se nepodařilo a zbytek týmu se na to úplně vysral, takže má čísla jaké má, hlavně 3 góly ze 4 střel v druhé třetině vypadá hodně komicky. Naštěstí BB gólmana zase podržel.
“I didn’t think he was any sort of the problem whatsoever,” Boudreau said. “Matter of fact, in the first period when they had tied it up, he made a couple of great saves to keep it at two. The goaltending was not a problem.”
:minus: V druhých třetinách -18, tragédie, co v nich předvádíme. K čemu, že jsme dokázali 10x otočit, když se po dvou třetinách prohrávalo. Momentálně je to od nás tragédie, jsme prostě děsně nevyrovnaný tým a s tímhle do PO jít nemůžeme.
“Just the inconsistency in our play is becoming a little bit tiring,” Getzlaf said. “You’re talking about playing for 60 minuets. We played a great game in Vancouver the other night and didn’t get the result. I thought we came out pretty good tonight.

“After we got those two quick goals, we all quit playing. Including me. We weren’t moving the puck well. We weren’t getting gout of our zone. They jumped on us. We weren’t able to recover.”
Aspoň to Getzlaf řekl naplno. Po sérii 4 zápasů bez bodu rozjel zápas parádně, ale pak se nechal 2x vyloučit a dvakrát z toho byl gól (i když jak jsem říkal, to první vyloučení bylo hodně komické). Dvěma body se dostal na 671 bodů a o dva body překonal v klubové produktivitě Kariyu, vévodí jasně Teemu s 988 body.
“They’re all critical right now,” Boudreau said. “Everybody thinks that we’re in the first place and that. It’s within 10 points of the wild card and we’ve played more games than everybody else. So we got to get our act in gear right now.”
Tolik k následujícím zápasů no.
Stacily mi highlits a ty goly byly opravdu fatalni, jeden namaz za druhym :slap: jeste bych alespon trosicku pochopil spatne vyhozeni pri hre 5 na 5 kdy se to hrac boji poslat na icing, ale v oslabeni takove smudly :sok: minnesotu jsem bral jako nejtezsiho soupere z tohoto minitripu, ale pokud chceme prerusit tu serii proher budem se muset hecnout a neco u nich uhrat.
Selly8 píše:minnesotu jsem bral jako nejtezsiho soupere z tohoto minitripu
Já právě taky tak, hlavně díky až neuvěřitelně nadpozemskému Dubnykovi teďka. Co naplat, musíme zabrat a konečně vyhrát. Už by měl hrát i Beleskey, takže se dočkáme dalších kotrmelců od BB :-D Ono ael ani doma nás nečeká nic lehkého, po Minnesotě máme Nashville a pak Kings, opravdu je třeba trochu zapnout.
no ale toto ani mna moc netesi, ze teraz pojdete do Minnesoty po 3 prehrach :? no co uz, bude to boj

momentalne to vychadza aj na vzajomnu seriu v 1. kole playoff :? :?
WildCelt píše:momentalne to vychadza aj na vzajomnu seriu v 1. kole playoff :? :?
Taky z toho nejsem nadšený, doufám, že na nás zbyde druhý WC tým nějak. Teda pokud by to nebyli Kings. Jinak bych bral vás :-D
Gibby gets Wild!

Dneska už to chtělo zoufale vyhrát a to se povedlo. Byl to klasický road match a v posledních letech klasický na ledě Wild, kde se nám to vždycky povede ubojovat, i když lepší tým nejsme. Hlavně první třetina vypadala hodně tak, že jsme byli pod tlakem, dost tomu ale přidalo, že Wild plno našich střel zablokovali a k tlaku jim pomohly přesilovky. I tak ale měli šancí dost, ale Gibson byl výborný, tohle je jeho klasika. Když už si někdy vybere slabší zápas jako proti Calgary, tak ten další zachytá výborně. Dneska sice mohl mít ten 1. gól, ale jinak byl výborný a pochytal toho spoustu, včetně zákroku v závěru, kdy skokem do prázdné vychytal Niederreitera. Počítám, že po skvělém zápase si sedne, známe přeci BB :yes:

Druhá byla herně zřejmě nejvyrovnanější, dokázali jsme se na delší úseky usadit v pásmu a zmenšit počet šancí Wild. Na to, že v druhých třetinách jsme inkasovali nejvíce gólů z celé NHL, tak to byl pokrok. No a nebýt jisté pomoci rozhodčích a Dubnyka, možná bychom ani neinkasovali. Dubnyk totiž ten faul luxusně prodal, jako už v 1. třetině a mnou nejvíc kritizované pravidlo (goalie interference) nás stálo gól. Přitom jednoznačně Perry uhýbal, ale Dubnyk si pěkně odskočil, aby to vypadalo nebezpečně. Co na tom, že těsně před gólem nebyl odpískaný faul na nás, když Etem vyvážel puk ze třetiny a byl jasně zahákován. V tu chvíli by se ve mě krve nedořezal. Naštěstí tady je turnover machine Dumba a v posledních týdnech skvělý Silf, který ke své defenzivní práci přidává konečně i body.

Třetí třetina byla udržovací, snažili jsme se nejvíc času strávit mimo obranné pásmo, omezit počet střel Wild, což se docela dařilo. Hlavně jsme neutralizovali počet turnoverů, které nás stály zápas s Calgary. Vyhození z pásma bylo možná občas méně konstruktivní, ale účinnější. Pochválil bych celkovou defenzivní práci týmu a hlavně Desprese, ten byl výborný dneska.

Že na tom tripu vyhrajeme z těch tří zápasů zrovna tenhle, to jsem při formě Wild nečekal. Ale vzájemná bilance nám nahrávala, v poslední době se nám v Minnesotě daří. Doufám, že nám to pomůže nastartovat se po těch 3 porážkách, nic lehkého nás nečeká. Doma máme Preds, Kings a Avs, pak jedem na východ a začneme tam hned s Rangers, takže bych byl rád, kdybychom doma zvládli všechny tři zápasy a trochu zase zvýšili náskok v čele divize.
Tie vaše 3. tretiny sú neskutočné :cool:
Zápas jak na houpačce. První třetinu jsme dominovali my, konečně jsme odehráli výborné přesilovky, hned ta první měla top parametry, 6 střel, 5 scoring chances, to nemáme v přesilovkách ani za týden většinou. Ale selhávali jsme v koncovce a Rinne chytal výborně.

Druhá třetina klasická, před zápasem jsme měli v druhých třetinách skóre -19 a byli jsme 27. v lize, teď si to k tomu připočtěme ještě -2. Nevím, co se děje, že tak vždycky polevíme. Každopádně největší varování směrem k PO je tohle. Chyb tam bylo pár, menší aktivita, intenzita.

No a 3. třetina luxusní. 11. otočení zápasu, ve kterém jsme po 2 třetinách prohrávali. Tohle neumí nikdo prostě, jsme na tyhle obraty neskuteční. Všechno nastartoval Getzlafův gól, pak už to jelo, nejprve Rinne ještě držel, pak ale během minuty 2 góly a bylo hotovo, Nashville se nezmohl ani na žádný tlak pomalu, ještě mohli tak 4x dostat empty-netter, ale Silf 2x minul a dvakrát zachránili obránci před brankou.

Hodně důležitá výhra, zase jsme v čele, navíc jsme Preds sweepli 3:0 a zvedli si trochu sebevědomí před duelem s Kings.

:plus: Boudreau. Posazení Flašky, který hrál sice dobře, se ukázalo jako super tah. Maroon totiž jeden zápas na tribuně využil k tomu, aby svou hru posunul tam, kde byla před pár týdny. Starý dobrý Pat, který začal s Keslerem a pak se přesunul do jedničky, kam prostě typově sedí a najde tam největší uplatnění.

Celkově BB před koncem 2. třetiny vrátil lajny tak, jak už letos klapaly a pomohlo to. Proti Kings tedy snad takhle: Maroon-Getzlaf-Perry, Beleskey-Kesler-Palmieri, Cogliano-Thompson-Silfverberg, Etem-Rakell-Sekáč.

:plus: Přesilovky. Rapidní zlepšení dneska, 1. přesilovková s Fowlerem a Wizem na modré fungovala, hráči si měnili místa, mělo to šťávu, střelu, prostě super.

:plus: Krom oživeného Maroona taky red hot Silf, opět byl výborný, druhou půlku sezony má proti té první výbornou.

:plus: Konečně dominantní výkon 1. lajny, která v třetí třetině všechno načla skvělou nátlakovou hrou, všichni tři jsou velcí a těžko odstavitelní od puku, takhle by to šlo.

Ještě doma Kings a Avs, snad vyjdou oba zápasy.
Oplatí sa vám vôbec sledovať celé zápasy? Stačí si dať budík na poslednú tretinu a ušetríte kopec času a trápenia.
Ohlund píše:Oplatí sa vám vôbec sledovať celé zápasy? Stačí si dať budík na poslednú tretinu a ušetríte kopec času a trápenia.
:-D Tež si někdy říkám. Ale s Kings je třeba sledovat celý zápas, většinou je to parádní hokej, vždycky mě ty vzájemné zápasy strhnou.
A pěkně jsi to zakřikl. Příště si to nech až po zápase :wink2: :-D
Ajtak ste vyhrali nakoniec :jn: , Kesler :klobuk:
škoda že dostali ten bodík LA, inak by to bola paráda. Tento rok ste ich porazili až 4x, tým ste spravili riadnu radosť ostatným tímom bojujúcim o PO, dúfam že sa tam nakoniec nedostanú a ked aj tak ich vyklepte aj tam, škoda že vám to už minulý rok nevyšlo v G7.
tomasinho píše:
Ohlund píše:Oplatí sa vám vôbec sledovať celé zápasy? Stačí si dať budík na poslednú tretinu a ušetríte kopec času a trápenia.
:-D Tež si někdy říkám. Ale s Kings je třeba sledovat celý zápas, většinou je to parádní hokej, vždycky mě ty vzájemné zápasy strhnou.
Navíc já se přes týden nedívám a o víkendu je to jak kdy. A když mám čas tak už se samozřejmě podívám na celý zápas :)
Nakonec to prodloužení bylo hodně rychlý no, skvěle udělané od Fowlera, který se vyhnul hitu a přenechal Keslerovi, a taky Lindholma, který odtlačil Gáboríka přímo do Doughtyho, ti se srazili a Kesler měl volno. Bylo ale hodně zbytečné (to prodloužení), protože když už jsme otočili, měli jsme si to pohlídat, ale zatáhli jsme se a nebýt výborného Gibsona, mohli jsme dopadnout i hůř. Po tom vyrovnávacím góle nás podržel. Jak píše Ohlund, škoda toho bodu pro Kings. Zakončili jsme to s nima ale na 4-0-1 letos, což je paráda. V one-goal games 28-1-7 :good:

První třetina byla dobrá, intzenzita neskutečná, měli jsme víc ze hry, ale pak Stoner přehnaně zareagoval na Brownův hit na Perryho a z přesilovky Carter o Hampusovu hůl otevřel skóre. V druhé samozřejmě muselo přijít nějaké to polevení, i když šance jsme pořád měli, tak Kings byli lepší a díky bohu, že jsme tentokrát v druhé třetině neinkasovali. Třetí klasický nástup, tlak, dva góly. Jenže jak už jsem psal, zatáhli jsme se a doplatili na to.

To bychom ale nesměli mít letos "Kings Killera" Keslera. Neskutečné, jak zápasy s Kings z něho dokážou dostat to nejlepší. On je prospěšný vždycky, hraje dobře, ale před zápasem s Kings přepne do beast módu a každý zápas s nima je MOTM. Dneska sice měl Kopitar asi nejlepší zápas z těch 5 proti nám, přesto byl pořád zneutralizovaný hodně dobře, navíc GWG (200. gól v NHL), plno šancí, hity, Kesler ukázal fakt všechno.
Kesler has five goals and a SO winner in five contests vs. the Kings this year.
:klobuk:

Kings se pomalu dostáváme do hlav, hlavně Quick dneska plakal docela často, po druhém gólu se dožadoval nějakého goalie inteference nebo co, i když se ho Thompson ani nedotkl. Ani odkopnutí branky mu nestačilo :fucker2:

Jsem zvědavý, kdo to PO udělá, Sharks snad ne, další místa u nás v divizi jsou otevřená. Jako PO bez Kings by byla parádička, ale moc tomu nevěřím, podle mě se tam vecpou.

EDIT: Ještě bych dodal, že jsme byli skvělí na buly - 36:22 :thumbsup:
No tak tomu rikam poradny vyprask, pekne nam to jezdci vratili za lonsky rok. Aspon ze Perry chyta pred plejof streleckou formu. Ale ani tak to na zaznam nevidim, hodinu a pul casu radsi zabiju jinak :)
Selly8 píše:No tak tomu rikam poradny vyprask, pekne nam to jezdci vratili za lonsky rok. Aspon ze Perry chyta pred plejof streleckou formu. Ale ani tak to na zaznam nevidim, hodinu a pul casu radsi zabiju jinak :)
Já jsem kouknul na první třetinu živě a byl to takový hurá hokej. Ani bych neřekl, že jsme herěn byli horší, ale nějaké chybky tam byly, nahoru-dolů, ale zároveň mi to tak nějak bylo fuč, tak jsem to zabalil a ráno buch, sedmička :sok: :-D
BB definitivně zešílel. Pro dnešek scratchnul Fowlera. Já to PO nechci radši ani vidět :ee:
Neboj, dnes nam Rena soupne 2 kousky a uvidis jak ho smahem pro dalsi zapasy do sestavy vrati :-D Jinak me to prijde ze ty hrace toci aby si zahrali vsichni, coz na jednu stranu kvituju, ale na plejof uz by to chtelo ustalit. Ja ted vubec zapasy nestiham tak treba hral Fowler prd a proto sedi anebo :neviem:
Právěže s Despresem hráli dobře, posledně hrál ale s Vatsem a pak s Wizem, ti k němu herně nesedí. Celkově příchod Wize se zatím jeví jako provar. Dopředu nic navíc neukázal (to zvládne Sami hravě) a dozadu propadává :x
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG