Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

rozmyslam nad tym ze prestanem hrat tuto ligu nejako ma to omrzelo...takze mozete sa pozerat po novych manazeroch :D
mne ste oba zrušili? :fnuk:
Nejhorsi je ze uz se nakazili i ti Ohlundovi hraci ktere mel puvodne v tymu :bitka3: :D Letang na IR, Higgins DTD + Backstrom DTD a dlouhodobe zraneny MacDonald proti Redyho tymu bez nejmensi bolistky :roll: V tomhle duelu se spokojim i s prijatelnou prohrou, neco na zbusob 7-10 :cookies:
Joe S. píše:Skorpi :fight:

bude to zaujímavý match, keďže moji goalies :jn:
nejak zacinam stracat. Dufam teda, ze aspon ti brankari mi to nedo....
Někdo zájem o Kopitara :?: :hmm: Očekávám nabídky... :)
Rono píše:Někdo zájem o Kopitara :?: :hmm: Očekávám nabídky... :)
kto by nemal :hmm: ale je jasne, ze take ake boli v pripade predosleho trejdu by nepresli, tak hadam nieco serioznejsie (mozno aj z mojej strany

po vcerajsku som to mohol v G trhnut viac, Miller vsak nakupil 5ks, dnes sanca na reparat v podobe Lua + Raycrofta (u supera v hre Theo, hadam mu dnes nalozime :cinka:

ehm, Huselius si dlho nezatukal....povolilo trieslo, takze coskoro ho opät caka presun na IR
Antonor píše:rozmyslam nad tym ze prestanem hrat tuto ligu nejako ma to omrzelo...takze mozete sa pozerat po novych manazeroch :D
GM kisin se hlásí. Snad si napráví reputaci :giggle:
Antonor píše:rozmyslam nad tym ze prestanem hrat tuto ligu nejako ma to omrzelo...takze mozete sa pozerat po novych manazeroch :D
To ani zo srandy nehovor. :D
cepi píše:po vcerajsku som to mohol v G trhnut viac, Miller vsak nakupil 5ks, dnes sanca na reparat v podobe Lua + Raycrofta (u supera v hre Theo, hadam mu dnes nalozime :cinka:
Miller :wave: Spomínaný Theo dnes SO a hneď bude veselšie. :cinka:
MacArthur nakoniec nastúpi už dnes proti Caps a Samuelsson mal svoju premiéru v drese Cats už včera :thumbsup: , takže nakoniec nevynechajú ani jeden zápas u mňa, žeby sa štastíčko otáčalo :hmm: ? Morrow sa včera vrátil do zostavy a bol pri oboch goloch Stars :thumbsup: , ale Rono to neako doťahuje, už je 9:5 :bac: , výhra by mi už nemala ujsť ale potrebujem každý bod...
Skorpion píše:
Joe S. píše:Skorpi :fight:

bude to zaujímavý match, keďže moji goalies :jn:
nejak zacinam stracat. Dufam teda, ze aspon ti brankari mi to nedo....
že moji brankári sú másla :doh:

PS: RONO, ponuku na Kopitara čakaj večer, keď dôjdem domov
Lukas33 píše: Spomínaný Theo dnes SO a hneď bude veselšie. :cinka:
:x dnes si Theo so svojimi zakrokmi + tyckami, vycerpal stastie do konca sezony :bee: znizene na 10:5, verim, ze v G este co to ukoristim, moje posledny tahy mi prilis nevysli (hlavne ze nad nimi aj premyslam :D hadam bude cas na napravu.....fajn, ze Antropov je uz pomaly tyzden na DTD a Huselius so zranenim slabin (vynecha 4-6 tyzdnov) je este normalne oznaceny :roll:

ponuku od Rona beriem ako predvianocny vtip :D
Vy resite brankare a co mam rikat ja :bitka3: :sok: :D V poslednich tydnech chytali famozne, ale nikdy z toho nebyla vyhra 6-0, max tak 4-2 a ted kdyz Redymu chytaji katastrofalne tak me pro jistotu vubec :x Tohle uz neni kua mozne, to vylosovani me zacina pekne s*at :scare: Jsem to ale ubecanek co :lol2:
Lukas33 píše:Spomínaný Theo dnes SO a hneď bude veselšie. :cinka:
Vau, takéto silácke keci musím skúšať častejšie. :hufi:
dúfam, že terajšie trejdy mi už prejdú :dup:
Podla toho čo píše o Runbladovi mtsvk a ako hrá Mesz túto sezonu to na 1. pohlad vyzerá že získaš na každom hráčovi.
Ale ja by som ti to prejsť nechal, za prvé Carter je strašne preceňovaný a je braný ako neaká hviezda a pritom posledné sezony vo Phile boli len niečo málo cez 60 bodové, teraz ho trápia aj zranenia a je v Columbuse, tak nespraví asi ani to, zato taký Callahan to má vedla Richardsa rozbehnuté na bodovo podobnú sezonu a navyše to je mašina na hity a už ich má 90 oproti Carterovým 4... Mt zvykne preháňať ohladom mladých hráčov, ale aj keby mal byť Runblad neaká hviezda, tak túto sezonu v 3. páre len ťažko bude v yahoo viac platnejší ako Mesz. No a posledný trejd Grabner - Couturier , tam podla mňa získaš najviac, ale Rono sleduje Philu a Seana pozná iste lepšie ako ja :ja_neviem: .

Mne robí momentálne najväčšiu radosť Winnipeg :moj: , Little bol minulý týžden môj najproduktívnejší hráč, dnes dal další gol a Wheeler dokonca 3 asistencie :thumbsup: , za pár týždnov sa vráti aj Enstrom :slintac: .
a aby bolo jasné, ja som ponúkal miesto Mesza Fowlera, toho Rono nechce, sám si Mesza vybral :yes:
Ohlund píše:ale Rono sleduje Philu a Seana pozná iste lepšie ako ja
Couturier je tuto sezonu skvely pre NHL, ale nie pre fantasy... :D Vsak ked hra v stvrtom utoku s Harry Z a Rinaldom, nie je sa comu cudovat. Ale v PK patri medzi nasich najlepsich hracov (po Talbotovi asi najlepsi), co je v 18tich rokoch obdivuhodne. Teda pred par dnami oslavil 19 :pravidla: Ale hovorim, ziadny zazrak pre fantasy (zatial)

Ten Bernier :arrow: :arrow2: Bob by uz mohol ale prejst :dup:
Ano, Couturier je pre fantasy k ničemu, to souhlasím. Ale zase ty hity tak hrozné nemá. Ale zase věřím, že vydělám na Callahanovi a Meszovi, kteří udělají víc než Carter a Rundblad... Grabner zase víc jak Couturier, uvidíme jak zvolí komise, ale doufám, že to projde.

P.S.: O Kopitara nikdo nemá zájem :?: :ja_neviem:
Rono píše:P.S.: O Kopitara nikdo nemá zájem :?: :ja_neviem:
Ja mám. Pozri sa koho by si chcel odo mňa (Winnpeg Knights). Večer ti keď tak sám pošlem ponuku, teraz sa učím na skúšku. Vlastne teraz ani nie, ale už je na to najvyšší čas. :giggle:
Vsak aj ja som ti uz posielal ponuku, myslim, ze aj celkom fer (za Spezzu), ale odmietol si...tak sa pozri ak tak na moj tim, a posli nejaku ponuku.
kajo píše:Vsak aj ja som ti uz posielal ponuku, myslim, ze aj celkom fer (za Spezzu), ale odmietol si...tak sa pozri ak tak na moj tim, a posli nejaku ponuku.
Jsem odpůrcem výměny post za post, 1 za 1... Třeba ať je to post za post, ale aspoň 2 za 2...

Z tvého týmu by jsem bral: Giroux, Read, D. Sedin, Keith, Niemi, Spezza, Girardi
Potom je to jasne: Spezza+Keith-Kopitar+Benn :serus: +mozem ti prihodit Masona/Boba
kajo píše:Potom je to jasne: Spezza+Keith-Kopitar+Benn :serus: +mozem ti prihodit Masona/Boba
neskoro už poslal kopiho s bennom popradčanovi za datsyuka a hanzala :slap:
?? :lol2:
kajo píše:?? :lol2:
not sure, if they are serious

hlavne že
Popradcan píše:
kajo píše:Rono: ty si si dal za ciel vymenit vsetko dobre, co mas v time? OMG :slap:
Ty kks,mame tu druhe kolo **** trejdov.

:sarcasm:
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS