Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
kto by nemalRono píše:Někdo zájem o Kopitara![]()
Očekávám nabídky...
![]()
po vcerajsku som to mohol v G trhnut viac, Miller vsak nakupil 5ks, dnes sanca na reparat v podobe Lua + Raycrofta (u supera v hre Theo, hadam mu dnes nalozime
ehm, Huselius si dlho nezatukal....povolilo trieslo, takze coskoro ho opät caka presun na IR
To ani zo srandy nehovor.Antonor píše:rozmyslam nad tym ze prestanem hrat tuto ligu nejako ma to omrzelo...takze mozete sa pozerat po novych manazeroch
Millercepi píše:po vcerajsku som to mohol v G trhnut viac, Miller vsak nakupil 5ks, dnes sanca na reparat v podobe Lua + Raycrofta (u supera v hre Theo, hadam mu dnes nalozime![]()
MacArthur nakoniec nastúpi už dnes proti Caps a Samuelsson mal svoju premiéru v drese Cats už včera
, takže nakoniec nevynechajú ani jeden zápas u mňa, žeby sa štastíčko otáčalo
? Morrow sa včera vrátil do zostavy a bol pri oboch goloch Stars
, ale Rono to neako doťahuje, už je 9:5
, výhra by mi už nemala ujsť ale potrebujem každý bod...
Lukas33 píše: Spomínaný Theo dnes SO a hneď bude veselšie.![]()
ponuku od Rona beriem ako predvianocny vtip
Podla toho čo píše o Runbladovi mtsvk a ako hrá Mesz túto sezonu to na 1. pohlad vyzerá že získaš na každom hráčovi.
Ale ja by som ti to prejsť nechal, za prvé Carter je strašne preceňovaný a je braný ako neaká hviezda a pritom posledné sezony vo Phile boli len niečo málo cez 60 bodové, teraz ho trápia aj zranenia a je v Columbuse, tak nespraví asi ani to, zato taký Callahan to má vedla Richardsa rozbehnuté na bodovo podobnú sezonu a navyše to je mašina na hity a už ich má 90 oproti Carterovým 4... Mt zvykne preháňať ohladom mladých hráčov, ale aj keby mal byť Runblad neaká hviezda, tak túto sezonu v 3. páre len ťažko bude v yahoo viac platnejší ako Mesz. No a posledný trejd Grabner - Couturier , tam podla mňa získaš najviac, ale Rono sleduje Philu a Seana pozná iste lepšie ako ja :ja_neviem: .
Mne robí momentálne najväčšiu radosť Winnipeg
, Little bol minulý týžden môj najproduktívnejší hráč, dnes dal další gol a Wheeler dokonca 3 asistencie
, za pár týždnov sa vráti aj Enstrom
.
Ale ja by som ti to prejsť nechal, za prvé Carter je strašne preceňovaný a je braný ako neaká hviezda a pritom posledné sezony vo Phile boli len niečo málo cez 60 bodové, teraz ho trápia aj zranenia a je v Columbuse, tak nespraví asi ani to, zato taký Callahan to má vedla Richardsa rozbehnuté na bodovo podobnú sezonu a navyše to je mašina na hity a už ich má 90 oproti Carterovým 4... Mt zvykne preháňať ohladom mladých hráčov, ale aj keby mal byť Runblad neaká hviezda, tak túto sezonu v 3. páre len ťažko bude v yahoo viac platnejší ako Mesz. No a posledný trejd Grabner - Couturier , tam podla mňa získaš najviac, ale Rono sleduje Philu a Seana pozná iste lepšie ako ja :ja_neviem: .
Mne robí momentálne najväčšiu radosť Winnipeg
Couturier je tuto sezonu skvely pre NHL, ale nie pre fantasy...Ohlund píše:ale Rono sleduje Philu a Seana pozná iste lepšie ako ja
Ten Bernier
Ano, Couturier je pre fantasy k ničemu, to souhlasím. Ale zase ty hity tak hrozné nemá. Ale zase věřím, že vydělám na Callahanovi a Meszovi, kteří udělají víc než Carter a Rundblad... Grabner zase víc jak Couturier, uvidíme jak zvolí komise, ale doufám, že to projde.
P.S.: O Kopitara nikdo nemá zájem
:ja_neviem:
P.S.: O Kopitara nikdo nemá zájem
Jsem odpůrcem výměny post za post, 1 za 1... Třeba ať je to post za post, ale aspoň 2 za 2...kajo píše:Vsak aj ja som ti uz posielal ponuku, myslim, ze aj celkom fer (za Spezzu), ale odmietol si...tak sa pozri ak tak na moj tim, a posli nejaku ponuku.
Z tvého týmu by jsem bral: Giroux, Read, D. Sedin, Keith, Niemi, Spezza, Girardi
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé