Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

neis píše:
megaton píše:
Atlantik píše:Megatone, megatone... Zadna realisticka vize to nebyla, uvidis po serii s Flyers, mne se toho taky vzdycky nazda, ze se mi az nechce probouzet z tech bozskych raju... :D

S tim Fleurym si uderil na citlivou strunu, ano taky se o neho obavam. Ale vis, my mame tu vlastnost, ze pokud nepodrzi Fleury(jako napr. loni v serii s WSH 87-procentni uspesnost), tak nase ofenziva na cele s Mr.Crosbym to porad muze v pohode vykompenzovat, v tom je nase sila. A vam pokud vyhori Brodeur, tak co? Vetsinou konec, konec, konec... Ale jinak i ten Fleury v poslednich dvou sezonach v playoffs podaval o dost lepsi vykony nez Brodeur.
Nenech se vysmat, kdyz vam vyhori golman, jako ze se tak stane, tak vas podrzi rozhodci a ne Cindy, ta uz tezi jenom z nabidnute prilezitosti
Na jednu stranu musím uznat, že pens mají velkou oporu v rozhodčích, ale na druhou stranu to co nyní předvádí Cindy je naprostý luxus...
Nuž forma nebýva večná...
mt-svk píše:
megaton píše:
neis píše:Hmm tak to je síla, když se ti o Kovym i zdá :D Kdyby v NJD chtěl zůstat, tak ihned podepíše a výroky o tom, že chce zpátky do Atlanty jsi asi nepostřehl co ? Je jasné, že neřekně NJD jsou hnusní betonáři a jejich styl mi nesedí, pokud se nestane nějaký zázrak v PO, tak odejde bez mrknutí oka, to jsem si jistý ;)
Byl by asi blbej kdyby hned podepisoval kdyz muze byt poprve v kariere UFA, to ze mu chybi atlanta je jasny, vzdyt se mu narodil ani ne pred mesicem syn, kdo by nechtel byt v takove situaci doma. Podle me, pokud neodejde do ruska tak podepise v LA, mladej talentovanej tym, neco jako CHI navic se spoustou penez pod stropem. Hokekove mu atlanta urcite nechybi “I’m very excited,” he said. “This is a great opportunity for me, the first time to play on a solid team and it was really hard to be patient before the playoffs start, so it’s great.”
Pochybujem, LA bude musieť podpísať Doughtyho a taktiež treba mať nejaké tie voľné peniaze v zálohe, človek nikdy nevie.
Na co setrit kdyz muzes mit jednoho z nejlepsich hracu ligy? Konci Frolov a prichazi Kovy, nevim kde jinde by podepsal nez v LA nebo NJD (za predpokladu ze chce vyhrat Cup a nam se nejakym zazrakem podari zbavit se Rolstona)
Neisi, to jsem rad, ze Crosby je tak dobry, ze ho zacnou uznavat i ti, co ho predtim nenavideli. Proste kouzelna hulka, jak rekl Babcock, vsechno mu vychazi a je radost se na to divat. S nim proste vypadnout v 1.kole nemuzeme! Pokud vim, tak Sid exceloval i v letosni ZC a tam rozhodci nehrali v nasich zapasech nijak jednoznacnou roli v nas prospech, takze rozhodne Sid neni jenom ten, ktery "zlize smetanu". Uvidime, jak tomu bude v playoffs. Ale ja jsem presvedceny o jedne podstatne veci, a tedy, ze minimalne v 1.kole maji Penguins mnohem vetsi vyhlidky na uspech jako vitezove divize Devils!
Atlantik píše:a tedy, ze minimalne v 1.kole maji Penguins mnohem vetsi vyhlidky na uspech jako vitezove divize Devils!
A vieš prečo? Lebo hráte nefér! Keď bol najlepší draft za posledných 20 rokov tak ste zázrakom vždy končili na absolútnom dne NHL. Keď ste predpokakaný z Philly tak si to zahráte tak aby ste nezabojovali o čelo tabuľky...
A keď všetko zlyhá kouzelnou húlkou nezačaruje Cindy ale Gary a Colin...
No vlastně oni Pens mají prsty i v rozhodujícím zápase mezi Philou a Rangers. Oni vlastně zařídili i to aby Atlanta nezískala 8. místo abyste to neměli moc jednoduchý.
Čichám čichám paranoiu? :lol3:
begbeee píše:
Atlantik píše:a tedy, ze minimalne v 1.kole maji Penguins mnohem vetsi vyhlidky na uspech jako vitezove divize Devils!
A vieš prečo? Lebo hráte nefér! Keď bol najlepší draft za posledných 20 rokov tak ste zázrakom vždy končili na absolútnom dne NHL. Keď ste predpokakaný z Philly tak si to zahráte tak aby ste nezabojovali o čelo tabuľky...
A keď všetko zlyhá kouzelnou húlkou nezačaruje Cindy ale Gary a Colin...
Begbee, nemyslim, ze prave my by jsme meli byt posrani z Philly :D, ale zato jsem docela rad, ze jsme Philku nasim vypustenym zapasem s ATL nebo TBL nechtene podsunuli prave vam :wink: Rado se stalo, uzijte si jich a "hodne stesti", protoze ho budete sakramentsky potrebovat :lol:
tak my jsme samozrejme radi ze vyhra v atlanticke divizi je nase protoze na Wash narazime az ve finale konference a i tam si s nimi poradime, narozdil od neletavcu, kteri pokud projdou prvnim kolem tak kdo na ne asi bude cekat, odpocaty a radne nazhaveny? ale stat se muze cokoliv.

V jednom ma begbee pravdu, neletavcum se to ted keca o dynastii a utocnym hokeji kdyz meli nejlepsi mista na draftu nekolik let za sebou. Vis kolik jednicek draftu bylo v NJD za celou historii i s Coloradem? 0 slovy nula, nejvyse vybirany hrac byl ze tretiho mista a to sme to misto jeste vymenili a byl to Scott Niedermayer. Jinak nase nejlepsi umistneni na draftu nasi "zasluhou " bylo 5 a to byl Shany
Begbeee, teraz zavádzaš. NHL Draft 2005 bol robený na základe nejakých výpočtov z posledných troch sezón, čiže Pittsburgh musel hrať vtedy tri roky ho*no, nie len jeden.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Připoměnme si tento krásný okamžik loňského PO http://www.youtube.com/watch?v=qdQp2NFdiAM :lol3:
begbeee píše:Obrázek
Obrázek
Obrázek

:D :D :D :good:
jinak konečně to tady vře atmosférou PO !!!!! já už počítám hodiny!!! kašlu na to že v práci budu mrtvý tuhle serii chcu vidět celou!!!
Englande z Clarksona boxovaci pytel? :D :D jak říkám najednou Lapierra a Carcilla by dal :wawe:
Už at je čtvrtek 1:30 a vypukne to!!! Kvůli PO dneska u mě byli kluci z internetu a vypadá to že letoss budu mít kvalitní přenosy bez sekání takže si to konečně pořádně užiju bez strachu že se mi to vypne
neis píše:Připoměnme si tento krásný okamžik loňského PO http://www.youtube.com/watch?v=qdQp2NFdiAM :lol3:
pokud se nepletu tak diru do sveta ste taky neudelali (uz od od roku 1975), my hrali alespon 7 zapasu :)
megaton píše:
neis píše:Připoměnme si tento krásný okamžik loňského PO http://www.youtube.com/watch?v=qdQp2NFdiAM :lol3:
pokud se nepletu tak diru do sveta ste taky neudelali (uz od od roku 1975), my hrali alespon 7 zapasu :)
No ale to nemění nic na tom, že to byl jeden z nejkrásnějších okamžiků PO, vidět namistrovaného Brodeura takto zuřít je k nezaplacení :lol3:
Martin #27 píše:
Obrázek
Obrázek

jinak konečně to tady vře atmosférou PO !!!!! já už počítám hodiny!!! kašlu na to že v práci budu mrtvý tuhle serii chcu vidět celou!!!
Englande z Clarksona boxovaci pytel? :D :D jak říkám najednou Lapierra a Carcilla by dal :wawe:
Už at je čtvrtek 1:30 a vypukne to!!! Kvůli PO dneska u mě byli kluci z internetu a vypadá to že letoss budu mít kvalitní přenosy bez sekání takže si to konečně pořádně užiju bez strachu že se mi to vypne
Když tak naklušeš k Michalovi :D
neis píše:
megaton píše:
No ale to nemění nic na tom, že to byl jeden z nejkrásnějších okamžiků PO, vidět namistrovaného Brodeura takto zuřít je k nezaplacení :lol3:
Je videt ze Phila uz nevi co je to vyhravat. Kdyz se koukate na hokej kvuli prohram :ja_neviem: Ja na hokeji miluju vyhry.
Vidim to nejak takhle :cool:
Chlape chlape, vždyť to přece byla výhra Caroliny nad neporazitelnýma nejmocnějšíma ďáblama :D
neis píše:
Martin #27 píše:
Obrázek
Obrázek

Když tak naklušeš k Michalovi :D
:D :D ten bude chrápat
neis píše:Chlape chlape, vždyť to přece byla výhra Caroliny nad neporazitelnýma nejmocnějšíma ďáblama :D
nemluvis v jinem topicu o ziti v minulosti ???
Rok zpátky ještě taková minulost není ;) To by jsi pak nemohl mluvit ani o předchozím zápase ;)
neis píše:Rok zpátky ještě taková minulost není ;) To by jsi pak nemohl mluvit ani o předchozím zápase ;)
uznavam 35 let je dlouha doba
megaton:

Je to OT, ale protože ti nelze z nějakého důvodu posílat PM, tak tímhle způsobem:

256 MB by na pouhé ukládání profilu a nastavení stačit nejspíš mělo bez problémů. Hry se dají ale už instalovat na disk, DVD sice pořád musíš mít v mechanice, ale už to na něj tolik nesahá, takže xko není tak hlučné. V tom případě je lepší velký disk. Hrál jsem dosud 2K, ale poslední dva roky to jde do háje, to ti ani doporučovat nebudu. Zrovna teď jsem si koupil NHL 10 a učím se to a trochu tomu přicházím na chuť. Je to pořád stejné pojetí jako na PC, i když je tam spousta zábavných věcí a hlavně na první pohled to vypadá skvěle. Oba hokeje si prochází nějakou krizí, EA je od 07 v podstatě pořád stejné, jen tam každý rok něco přibude. Ale z těch dvou doporučím rozhodně EA.
tak shock nekonci, Lamoriello: There’s ho question Lemaire will be back as coach :shock: pokud ano budu muset zacit nenavidet i LouLama. Kdyz to tak pocitam, za poslednich par let se mu povedl jen jeden trejd (kovy) ale tech zmrsenejch podpisu ma mnohem vic. podepsani Rolstona v 35 na 5 let za 5 micu na rok, byla silenost u Oduyi jsem to chapal, ale presto trochu pochyboval, Pando uz presluhuje, v lete nepodepsani Ruppa ale Peterse, PLL a Pikkacha (rozdil 300tis), zadnej poradnej opravdu hvezdnej bek, ti jen bez nahrady odchazi (Skoula rozhodne nebyl tim posledni kouskem skladacky) a mam takove tuseni ze Martin bude nasledovat (to mi az tak vadit nebude, ale pokud nekde podepise za 4mil tak to ztrata bude, vic bych mu nedaval) Centri proste nejsou, Zubrus ukazal ze patri na kridlo stejne jako Elias, Zajac je rok od roku lepsi ale je sam, Niedermayer proste nemladne a podepsani centra a obrance je v lete proste nutnost, jinak mam obavy ze Parise, hrac kterej miluje vyhry a chce vyhravat, proste bude chtit jit jinam kde uvidi sanci na Cup. Parise musi dostat snad uz tenhle rok smlouvu a C na minimalne dalsich 15 let (vim neni to LouLamuv styl ale komu jinymu to nabidnout?????) a tak dale, budu doplnovat co me napadne a na co budu prichazet pri cteni zahranicnich stranek
Jo jeste jsem si koupil xbox tak pujdu vyhrat Cup alespon tam, oblecu dres, otevru pivo a dokavad neodehraju sezonu a nevyhraju Cup, nikam nejdu :)
,
megaton aj ja to cital o tom lemairovi...nejak sa nevzrusujem,lou bude mat dost casu to este premysliet a rozhodnut sa(aspon tym sa utesujem:) a myslim ze pride tlak od vedenia, vypadnutie z play off je pekna strata,vraj domaci zapas PO zarobi 1 milion dolarov.. o louovi by som nepochyboval..robi to po svojom,nie vzdy sa mi to paci ale pre mna je to najlepsi manazer v nhl(v zavese za nim ken holland).. myslim ze zmluvu pre rolstona si uz vyzral a som strasne zvedavy jak to poriesi(aj tak to vidim ze winky este rok bude u nas oxidovat a potom bude vyplateny) pando hra mizerne,kto to mohol tusit ale 2,5 mil nie je tragedia..a k zlym podpisom treba priratat aj tie dobre..zajacova zmluva je skvela,taktiez terajsia pre pariseho(bud rok berie 5 mega a to sa cumelo vtedy co mu to lou dava a pritom bude rfa :good: ) udrzanie eliasa,ci ked tak pozeram langenbrunner je 60bodove rw za 2,8 co je v podstate fantazia( o nom neskor ked vylezie nieco z kabiny)... niedermayer,mottau,ilja, mcAmmond,skoula nebudu podpisany.. martinovi by som ja dal kludne 20 mil na 4-5 rokov..kvoli rolstonovi sa nemoze moc hybat kabinou..najradsej by som videl podpis 2line centra(a poriadneho,hoci aj preplateneho) a tento tím potrebuje bojovnika,clarkson je super(v PO uplne vyhorel) ale neni to ten tip ako mala phila laperriera... (co by som dal za to keby moj najoblubenejsi hrac nolan skonci u devils) :D na 3 centra bude v lete mnozstvo volnych a schopnych hracov(u nas to dopadlo jak dopadlo min rok) ale sancu by som dal josefsonovi,ten chlapec sa mi mari ma uz 5 bodov len za finale v svedskej lige) len som cital ze je ustne dohodnuty na dalsej zmluve na rok vo swe... taktiez este jedneho solidneho beka..na trhu budu volcenkov,seidenberg hamhuis,ale ja bych zvladol aj morrisa,neviem ci volny nebude michalek, tiez pothier..proste tam je co vyberat..skombinovat to s mladymi a bude fajn...
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE