Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Dalsia prehra. Pomaly, ale isto bojujem o posledne mieto :hroza:

:plus: 3 hviezdy tyzdna
Tim Thomas: 1,62 gaa / 95,4 % / 1 so
Shawn Horcoff: 3+1
Radek Dvorak: 1+2

:minus: 3 sklamania tyzdna
Sheldon Souray: 0+0
Chris Phillips: 5 ht / 5blk
Colton Gillies: 2 ht / 0 blk
Absolutně můj nejlepší týden. 16g 40b +13 S tímhle bych porazil drtivou většinu týmů. A to jsem ještě bloky prohrál o 1 a střely o 5. :clap:
Další soupeř je kajo. Podíval jsem se na jeho soupisku a z toho útoku se mi málem zamotala hlava. Potřeboval bych, aby Giroux, Sedin a Spezza zalehli na 7 dní s chřipkou, abych měl nějakou šanci. :D
Jinak křeslo mám pro něj připravené a tak se můžem dát do práce. :box:
Obrázek
to megaton: v týhle lize je každej zápas těžkej... o tom žádná... Je to nesmírně vyrovnaný, ale čistě papírově z pohledu tabulky... musíme takovýhle zápasy zvládat líp (a zvládli bysme, kdyby golmani nezachytali tak mizerně :cry: ) ... těsná prohra je po tom vývoji nakonec bohužel ještě dobrej výsledek, mohlo to dopadnout hůř... ale promarnili jsme šanci dostat se na třetí místo a záhajit stíhací jízdu na první příčku :x a proti Denveru, neočekávam nic jinýho než zase tuhou bitvu :ja_neviem:

Za sebou máme třetinu ligy? Kolik je přesně kol.. 24? 20? teď si to nějak nevybavuju... a rozdíl 30 bodů už začíná bejt hrozivej...
suboj jednookeho zo slepym som vyhral 10:6..na body to skoncilo 17:18 :cool: ...spokojny mozem byt akurat z brankarmi..odohrali 7 zapasou s peknymi statistikami ALE super mal skveleho Thomasa jeho tri zapasy stacili na remizu v brankarskych statistikach...ale prichadzaju problemy..Lehtonen sa zranil...aky som len rad ze som vymenil Iginlu za Khabibulina...kebyze nie tak neviem kto by mi chytal.. utoku fajn len Richards(2+1)....uz nech sa potvrdi ten trejd z Nealom!
musim povedat ze niektore ponuky na trejdy ma slusne pobavia :D jeden z mala z ktorym sa dalo normalne korekne rokovat bol kajo
22 kôl by malo byť.
Veď aj so mnou sa dá seriózne obchodovať, nie? :lol:

Prehra 3:10 s jakýmsi Kolorádom. :sok: :D Seriózne ma začína :censored: Rololson. Všetci sa furt sťažujú ako Tampa betónuje a on má hentaké čísla.

:plus: 3 hviezdy týždňa.
Henrik Zetterberg 1+3
Getzlaf a Prospal 0+4
Jose Theodore 1.97; 92.1%

:minus: 3 prepadáky týždňa.
Dwayne Rololson 8.10; 71.4 % :respect:
Dennis Wideman 0+1; -6; ale aspoň nejaké HIT a BLK
Gunnarson a Byckell 0+0
preto je tam to jeden z mala :D a ze RoLOLson :cool: :hop: :rofl:
:minus: 5:12 k suboju s petrikom, je zbytocne sa detailnejsie zaoberat...postaci môj G stats: 0-0-0-0-0 :hahano:

ani to stesticko nebolo naklonene, kedze v P to bolo 30:31 a v HIT 106:108...niekedy o vysledku rozhoduje jediny hit a to nepomohlo ani angazovanie Fransona, ktoreho som si stiahol cca 1h pred zapasom :D prepad o 3 priecky este beriem, aj ked za mnou sa to tam tlaci :nono: inak som si vsimol, ze suverene vediem v ramci remiz - 4 na mojom konte :sok:

nablizsi match, proti San Jose Jackals (mide), kde by to mohlo vyzerat preda len optimistickejsie, uz len z toho dôvodu, ze vdaka zraneniu Lehtonena, dostava prilezitost Raycroft :hfman:
cepi píše::minus: 5:12 k suboju s petrikom, je zbytocne sa detailnejsie zaoberat...postaci môj G stats: 0-0-0-0-0 :hahano:
A za to všechno může tvůj milovaný Lucic. :giggle:
Sice jsem zase posledni den ztratil, tentokrat 2 body, ale i tak je vyhra 12-4 s do te doby druhym kajem skvela :good: Za posledni 2 tydny jsem poskocil z 16.mista na 8.flek a uz to vypada optimisticteji. Povedl se mi tah s Backstromem vcera... byl DTD tak jsem ho radsi nechal sedet a on nastoupil a dostal z 8mi strel 3 goly :sok: :jn:

SF PartyCrashers 14 23 37 5 12 0 2 152 139 108 55 3 3 0.67 89 .978 2 12
Philadelphia Lions 9 21 30 7 7 1 0 148 125 80 40 6 3 1.32 163 .953 1 4

ty golmanske statistiky se jen tak nevidi, u me se dostal do hry jen Corey Schneider a myslim ze neni vic co dodat :wave: Z hracu byl bodove nejlepsi Kesler 2+2, vypada ze uz se zacina pomalu rozbihat. Co se mi ale nepovedlo bylo angazovani Spurgeona z MIN v puli tydne, jeste stihl nasekat 4 :minus: a tak mi prohrat celou kategorii. Snad to v dalsim prubehu odcini.
Dasli zapas s megatonem, pokracovani me vitezne serie by se mi zamlouvalo :D
Lukas33 píše:22 kôl by malo byť.
Veď aj so mnou sa dá seriózne obchodovať, nie? :lol:

Prehra 3:10 s jakýmsi Kolorádom. :sok: :D Seriózne ma začína :censored: Rololson. Všetci sa furt sťažujú ako Tampa betónuje a on má hentaké čísla.

:plus: 3 hviezdy týždňa.
Henrik Zetterberg 1+3
Getzlaf a Prospal 0+4
Jose Theodore 1.97; 92.1%

:minus: 3 prepadáky týždňa.
Dwayne Rololson 8.10; 71.4 % :respect:
Dennis Wideman 0+1; -6; ale aspoň nejaké HIT a BLK
Gunnarson a Byckell 0+0
ti dám akési Kolorádo :bitka3: :nervy: :nervy2:

a som mohol vyhrať aj 11:3, keby ja umelec nevezmem farmára Da Costu :lol2:

ale čo sa týka plusov a mínusov, tak

:plus:
Erik Nystrom 2+2, +2, 12 striel, 7 hitov

Pascal Dupuis 2+3, +5, 14 striel

Braydon Coburn 0+4, v +/- 0 :lol2:

:minus:
Tavares
Vanek
Kovy
cepi píše:vdaka zraneniu Lehtonena, dostava prilezitost Raycroft :hfman:
dnes luxusny vykon :cinka: Kari by mal byt mimo provozu cca 3 tyzdne, naopak navrat Millera sa blizi :dance2:

Obrázek
Selly okamžite mi daj tie tvoje kosatky :bitka3: :slintac:
To vis ze jo :-P Vedeni Nucks konecne pochopilo kdo ma chytat, Kesler se uzdravil a hned to na yahoo vypada veseleji. Ted ma ale Ryan tezkeho soupere v podani Crosbyho...
Obrázek
2GS, 2W, 2SO :slap: :protest:
Obrázek
Tejden se nemodlím..
The Rev píše:Obrázek
tak toto je iny SHO masaker :lol: nezostava ti nic ineho, len poprosit popiho, aby ta trosku setril, si predsa len este taky neposkvrneny novacik :D

k môjmu matchu 15:0 :sok: paradne rozohrata particka, konecne musi dotahovat super, predpokladam, ze Elliot spravi mensiu sarapatu, ale celkovo, v ramci bodov a ostatnych zalezitosti to vyzera :good:

inak midimu som este pred nasim vzaj.subojom posielal pm, ci hru poriadne sleduje, riesi, som si vsimol, ze na supike drzi farmara, ktory mu zbytocne zabera miesto (+ nejaka ta moves aktivita by nebola nazmar) odpovedal, mi, ze :yes: tak hadam sa dostatocne pozviecha AZ po nasom vzajomnom zapase :-P

ale stale plati to, co som pisal tesne po spusteni rocnika, pripadni neaktivni hraci, ktori to mozno casom zabalia, nech kontaktuju "yahoo komiisu", nedockavi nahradnici sa urcite najdu :wink:
S petrikom zatial dosť vyrovnaný súboj, dnes sa mi v bodoch trocha podarilo odskočiť mu, ale tú bránu už iste nedobehnem, trochu sa bojím či budem mať 2 štarty :? zato u petrika si zachytal už aj Budaj... naštastie Brodeur mu priemer a % dosť pokazil tam mám ešte šancu, len škoda že aj monster pustil Bostonu 5 :hroza: .

Čo ma ale teší je forma mojich triskáčov, Littleho som sa chcel po slabšom štarte zbaviť, nik ho nechcel a v posledných 11 zápasoch si drží PPG (7+4) :thumbsup: , vedla neho sa samozrejme darí aj Wheelerovi, tiež posledných 6 zápasov má bod na zápas. Little sám stíha zbierať tolko bodov čo Kovy, keby hráva aj Tobi tak nie je očom a ked sa tie body spočítajú kto kolko získal od výmeny tak je to asi + 7 až 8 pre mňa ked počítam aj Goca :giggle: . Šancu u mňa dostal aj Comeau, ten má v CGY nový začiatok... v prvom zápase mi dal aspoň 6 hitov no a dnes 1+1 (ten gol stál zato) :thumbsup: . K tým horším správam patrí ale odkladaný návrat Morrowa, mal hrať už dnes a je otázne či to bude v najbližších 2 zápasoch, už ma to začína .... :thumbsdown:
Brodeer tomu dnes nasadil korunu - 3 goly zo 4 striel :lol: :scare: :slap:
udrzat, udrzat :povzbudzovanie: nechcem nic zakriknut, nakolko mame pred sebou este 2 dni, ale toto vyzera na vitazstvo, ktore by ma mohlo katapultovat tam, kde som bol pred subojom s petrikom.....v subojim s midem, vraciam presne to, co mi nalozil petrik v ramci G stats....vyzera to tak, ze mide zapise jediny G start, co sa mu do tabuly pocitat nebude, aj keby zapisal SHO....u mna vsak v tomto smere spokojnost, Raycroft sa drzi viac ako slusne, Lua môzem kludne benchovat a hlasime navrat Millera :thumbsup:

a ty mide, si uz toho farmara Tommy Wingels konecne skrtni zo supisky, lebo ti ho vysmarim sam :D :roll: jasne, ze ta teraz nevytrhne z biedy, ale som ti to spominal este pred nasim zapasom (tomu sa povie charekter :lol2: hraj to kurna aktivnejsie aspon v tych zostavach

:sok: inak dnes sa mi do zostavy vratil Kristian Huselius, ktoreho som si na IR uskladnil tesne po drafte a poctitalo sa, ze do zostavy nakluse v priebehu decembra - januari...dnes mi na benchi zapisal -2, no v dalsich zapasoch ocakavam to, co u CBL riesil posledne sezony :cinka: tetkom ale dilema, koho zo supisky skrtnut :hmm:
cepi: http://hockey.fantasysports.yahoo.com/hockey/7464/teams" onclick="window.open(this.href);return false;

pozri na last league activity, tam vidis, ze aktivni su vsetci superi, az na toho s ktorym hras teraz ty...lucker :lol2:

Inak ja posledne dva zapasy uplne bez formy, ked uz ma aj pan holic dava .. :hroza:
kajo píše: ked uz ma aj pan holic dava .. :hroza:
Co to plácáš. :spank:
To je právě známka tvé kvality, že se ještě držíš a že jsem tě neroznesl už po středě. Nebo ty sis snad myslel, že vyhraješ? :sok:
kajo píše:cepi: http://hockey.fantasysports.yahoo.com/hockey/7464/teams" onclick="window.open(this.href);return false;
..lucker :lol2:
:thumbsup: :lol2: :fucker:
mne nejde o prehnanu aktivitu, ze za kazdu cenu movesovat, trejdovat, aby si to nahodou niekto neprelozil zle, niekto je so svojou pôvodnou supiskou spokojny, ziadny problem, no pride mi cudne, ak si niekto v time drzi farmara, len preto, ze sa nachadza v organizacii SJS? :ja_neviem: midemu som posielal pm ohladom jeho "aktivity", resp. o spominanom farmarovi, tusim hned v 1 den nasho zapasu, ak by som to mal na haku a hnal sa vyslovene za vitazstvom, tak mu to napisem po skonceni nasho zapasu, al. ho neriesim vôbec....mi odpisal v tom zmysle, ze je tetkom nachcipany, zajde na tu vterinku akurat tak na fb, hajlajty sjs, ze casovo nevychadza :sok: :lol2:

takze ja ako jeden z komisionarov yahoo :D budem do dalsich rocnikov apelovat na to, aby sa GM hyrili podobnou aktivitou ako kedysi stuka :jn: :lol2: to nie, tot extremny priklad, ale ako vravim, tento rocnik sa rozbehol sympaticky aj v ramci tu pritomnych GM a cakatelia na neaktivne GM pozicie, uz cakaju za rohom :)
dejf píše:
kajo píše: ked uz ma aj pan holic dava .. :hroza:
Co to plácáš. :spank:
To je právě známka tvé kvality, že se ještě držíš a že jsem tě neroznesl už po středě. Nebo ty sis snad myslel, že vyhraješ? :sok:
Ved pockaj, Giroux ta este zareze. V dalsom zapase da sam 30 hitov a hned to bude vyrovnane 8:8...nasledne Mason vychyta SO a vyhravam 9:8 :sok: :cinka:

cepi: ale "posledna ligova aktivita" zrejme neznamena len to, kedy naposledy robil trade/bral hraca ci vyhadzoval hraca z waiveru, ale aj to kedy naposledy robil zmeny v zostave, daval hracov na bench,...skratka kedy naposledy bol prihlaseny na yahoo. Aspon ja to tak chapem :ja_neviem:
kajo píše:cepi: ale "posledna ligova aktivita" zrejme neznamena len to, kedy naposledy robil trade/bral hraca ci vyhadzoval hraca z waiveru, ale aj to kedy naposledy robil zmeny v zostave, daval hracov na bench,...skratka kedy naposledy bol prihlaseny na yahoo. Aspon ja to tak chapem :ja_neviem:
aj ja to tak chapem, mide tam bol naposledy v oktobri :noway:
:protest: vziat mu tim a dat ho Ronovi, pokial ma este sancu na PO (a co som pozeral, ma dost zaujimavy tim, az na tu G situaciu..)
Nic proti midemu, ale tusim aj poslednu sezonu to bolo podobne.. :nono:
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS