habs píše:montreal píše:
Ještě bych rád poukázal na jeden fakt.Měli jsme na platy hráčů 34,9 milionu a po odečtení 8 milionů zůstává téměř 27 milionů.Uvážíte-li,že také Higginsovi bychom museli něco dát , mluví se 3-3,5 milionu,takže i tak by ta částka byla o něco nižší!!
Tak tomuhle fakt nerozumím. Na jedné straně říkáš, že by měl jít Pleky s platem dolů po takové sezóně, což je jednak nemožné dle směrnic pro volné hráče s omezením a jednak je to naprostá hloupost, protože už dávno prokázal, že kvality rozhodně má a jedna nepovedená sezóna nic neřeší. Na straně druhé ale přisuzuješ Higginsovi, který měl téměř stejný plat jako Pleky (tzn. necelé 2 mil.) částku 3-3,5 mil. za rok? To je vtip po takové promarozené sezóně? Higginse mám hodně rád, ale tohle by bylo horší jak loňský kontrakt pro Rydera od Bostonu, který v tu dobu ani nenastupoval v závěrečných bojích o Stanley Cup...

Prosim tě,kdy bychom podepsali Higginse a nepodepsali Gomeze tak,by se musel jeho plat odečíst od zbylých peněz na výplaty.To jest od těch 34,9 mil.O to by se ta částka zmenšila.Z jakých jiných peněz to chceš brát?
A pokud jde o tu částku 3 - 3,5 milionu jsem někde na webu četl,že jí Higgins požadoval.Jestli jí opravdu dostane je věc jiná!!Já osobně taky myslim,že si jí za 23 bodů za sezónu nezaslouží!!
A pokud jde o Plekance jsem se možná špatně vyjádřil.Sezóna se mu nevydařila to nepopřeš,jako mnohým dalším.Loni se mu povedlo pár zápasů, jinak co prosim tě hrál?Já ti odpovim,svůj podprůměr,sám z toho byl špatný.A svádět to jen na Kosticyny a ostatní spoluhráče není fér.Tomášovi to vůbec nešlo a sám to také chlapsky přiznal.
Bohužel jemu kontrakt končil a nebuď bláhový,že mu nabídnou něco extra ze vzpomínek z minulosti.Budou mu nabízet na úrovni posledního kontraktu,nebo o něco málo vyšší peníze.Silně pochybuju,že to podepíše a ještě větší tuchu mám,že ho vymění.Budeš vidět!!
Centrů máme teď hned několik.Gomez,Plekanec,Chipchura,Maxwell,Lapierre,Metropolit,Lang/zatim nikdo neřekl co s nim bude/ a ještě pořád neumlkla spekulace na příchod Lecavaliera.
A pokud ten přijde,tak dnes s jistotou Plekanec jde do světa.Je mi to líto,to jsou fakta niko-li,že já bych si to sám přál!!!
Už do toho ani nepočítám Koiva/ s kterým dosud taky není jasné, co bude/.Samozřejmě počítám,že neprodlouží a jako UFA odejde jinam a narozdíl od tebe a jiných fandů říkám - ANO, já si opravdu přeju aby odešel !!!.S nim se totiž nikdy k SC nepřiblížíme!!!!!!!
A na ty vytoužené obránce Beauchemin,Öhlund,případně dohoda s Komisarekem, už přišla první odpověď - Špaček.Doufám,že nezůstane pouze u ní!!!!!
http://canadiens.nhl.com/team/app/?serv ... eid=432969

Na jednom svém příspěvku jsem jméno Špačka zmínil a vám se to moc nezdálo.No a vidíte vedení Habs jím také nepohrdlo.Podle mně to špatný bek není a pokud někomu vadí že není TOP,tak mě to tolik nevadí.Svoje si vzádu odehraje,škoda jen,že nemá lepší střelu!!!
Beru ho jako spolehlivýho obránce. V Buffalu měl i slušný time-out 22:16 min a je použitený i do přesilovky.Loni v 80 zápasech 8 gólů a 37 asistencí.Rozhodně tímhle příchodem Gainey určitě nic nepokazil.

Jinak Míro souhlasim s nasledujícím tvým příspěvkem přešlapů Gaineyho které zmiňuješ .To opravdu sedí!!!!!Snad jen toho Gomeze příliš předčasně odsuzuješ na základě jeho předraženého platu.Ještě u nás neodehrál ani minutu a rozhodně to špatný hráč není.S Kovaljovem by to mohlo docela klapat!!!!
Naopak v té bilanci ti chybí loňská Bobova bláhová licitace kolem příchodu Sundina a nakonec velké oči pro pláč.
Jinými slovy i mě Gainey jde už delší čas na nervy.Po loňské zpackané sezóně vyházel vlastně okolo sebe hlavního trenéra,trenéry farmy, asistenty a trenéra brankářů,,jen sám na sebe jaksi zapoměl!!!"
Nepřipomíná vám to něco ze života?Je to ten zákon,,padajícího h...a!!!!" a neschopnost přijmout vlastní odpovědnost!!