Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Já bych si ta negativní soudy na tento trejd nehal až na sezónu - já osobně se domnívám že Gomezovi se u Habs bude dařit a to se pak někteří chytnou za rypák - ano, stojí hodně peněz, ale jestli tomu bude podávat adekvátní výkony, tak pak v tom nevidím nejmenší problém. V Rangers mu angažmá nevyšlo (řekl bych až hrubě nevyšlo), ale nikde není psáno že mu to u Vás nebude šlapat jako když válel v NJ !!!!
:) Ještě bych rád poukázal na jeden fakt.Měli jsme na platy hráčů 34,9 milionu a po odečtení 8 milionů zůstává téměř 27 milionů.Uvážíte-li,že také Higginsovi bychom museli něco dát , mluví se 3-3,5 milionu,takže i tak by ta částka byla o něco nižší!! Ten celkový odečet není až tak strašný,navíc Gomez půjde každým rokem s platem dolů.
Stále zbývá vysoká částka na platy a to pravděpodobně nebudemě podepisovat již tak drahé hráče jako jsou Koivu,Schneider a pravděpodobně také UFA Komisárek.Bob má i možnost vyměnit již podepsané hráče a tím se ta částka může ještě zvýšit!!!!!
Přijdou lacinější hráči a třeba také další hvězdy,které ale budeme muset řádně zaplatit!Peněz je zatím dost a já věřím,že Bob to má spočítané,aby to vyšlo!!Z minulosti vím,že je dost opatrný - někdy až příliš!!!!!!!!!Nevěřím,že by to bylo pouze a jen, na jeho rozhodnutím!!!!!!Určitě to diskutoval s presidentem Boivinem a možná i budoucími novými majiteli.
:good: Proto říkám!!!! Zatím se vůbec nic neděje - peněz na platy hráčů je dost,dokonce i na případné hvězdy!!!!!!
Bude záležet jaké Bob a vedení má úmysli,co nabídl Kovaljovovi a hráčům RFA a poté můžeme diskutovat jaké případné posily nebo ještě hvězdy do Montrealu mohou přijít!!!Věřím,že u Gomeze nezůstane a nějaké té hvězdy se dočkám včetně třeba Beauchemina,nebo dokonce zmiňovaného Lecavaliera.
Co se nebude moc koupit,doplní se s farem!!Hráčů tam máme dost!!!!!A někteří na svou příležitost čekají už poměrně dlouho!!!!!!!!!
Montreale: Kovalev s Gomez to si dokážu krásně předtavit!!! Gomez umí výborně nahrát a najít hráče a Kovalev s jeho střelou to by mohlo uplně skvěle fungovat !
montreal píše:navíc Gomez půjde každým rokem s platem dolů.
toto je uplne irelevantne, do platoveho stropu sa mu kazdy rok zapocitava priemerny plat vypocitany z celkoveho objemu kontraktu vydeleneho poctom rokov

to znamena ze hracovi co podpise napr. 5 rocnu zmluvu spolu na 25 mil sa bude do platoveho stropu kazdy rok zapocitavat 5 milionov, aj keby realne mal tu sumu rozdelenu nerovnomerne, napr: 7-6-5-4-3 mil :wink:

v praxi to znamena ze gomezov cap hit zostane az do konca kontraktu rovnaky, aj ked realne mu budete platit kazdy rok menej
montreal píše::) Ještě bych rád poukázal na jeden fakt.Měli jsme na platy hráčů 34,9 milionu a po odečtení 8 milionů zůstává téměř 27 milionů.Uvážíte-li,že také Higginsovi bychom museli něco dát , mluví se 3-3,5 milionu,takže i tak by ta částka byla o něco nižší!!
Tak tomuhle fakt nerozumím. Na jedné straně říkáš, že by měl jít Pleky s platem dolů po takové sezóně, což je jednak nemožné dle směrnic pro volné hráče s omezením a jednak je to naprostá hloupost, protože už dávno prokázal, že kvality rozhodně má a jedna nepovedená sezóna nic neřeší. Na straně druhé ale přisuzuješ Higginsovi, který měl téměř stejný plat jako Pleky (tzn. necelé 2 mil.) částku 3-3,5 mil. za rok? To je vtip po takové promarozené sezóně? Higginse mám hodně rád, ale tohle by bylo horší jak loňský kontrakt pro Rydera od Bostonu, který v tu dobu ani nenastupoval v závěrečných bojích o Stanley Cup...
Jinak až se úplně dostanu z toho dnešního ranního šoku, budu doufat, že Bobovi někdo z managementu připomene, že v hůavě má taky mozek a že by ho mohl začít používat, protože těch "pochybných" kroků nějak přibývá (Huet, Gomez, absolutní pasivita na trhu při dvou posledních trade-deadline...)! Doufám, že přivede aspoň jedno velké jméno do útoku a vyztuží obranu Beaucheminem nebo Öhlundem, když nepodepíše Komisarka (za ty prachy bych ho ani nechtěl). Hlavně ať už se nezbavuje mladých nadějí, na to se nedá dívat :x !
tak máte Špačka.... no nevím já ho osobně moc nemusím a nevím jak se v Montrealu chytne
som cital zevraj ku vam ide Havlat je to pravda?
no jisté to není co se dívám pry je to jen spekulace
habs píše:
montreal píše::) Ještě bych rád poukázal na jeden fakt.Měli jsme na platy hráčů 34,9 milionu a po odečtení 8 milionů zůstává téměř 27 milionů.Uvážíte-li,že také Higginsovi bychom museli něco dát , mluví se 3-3,5 milionu,takže i tak by ta částka byla o něco nižší!!
Tak tomuhle fakt nerozumím. Na jedné straně říkáš, že by měl jít Pleky s platem dolů po takové sezóně, což je jednak nemožné dle směrnic pro volné hráče s omezením a jednak je to naprostá hloupost, protože už dávno prokázal, že kvality rozhodně má a jedna nepovedená sezóna nic neřeší. Na straně druhé ale přisuzuješ Higginsovi, který měl téměř stejný plat jako Pleky (tzn. necelé 2 mil.) částku 3-3,5 mil. za rok? To je vtip po takové promarozené sezóně? Higginse mám hodně rád, ale tohle by bylo horší jak loňský kontrakt pro Rydera od Bostonu, který v tu dobu ani nenastupoval v závěrečných bojích o Stanley Cup...
:) Prosim tě,kdy bychom podepsali Higginse a nepodepsali Gomeze tak,by se musel jeho plat odečíst od zbylých peněz na výplaty.To jest od těch 34,9 mil.O to by se ta částka zmenšila.Z jakých jiných peněz to chceš brát?
A pokud jde o tu částku 3 - 3,5 milionu jsem někde na webu četl,že jí Higgins požadoval.Jestli jí opravdu dostane je věc jiná!!Já osobně taky myslim,že si jí za 23 bodů za sezónu nezaslouží!!
A pokud jde o Plekance jsem se možná špatně vyjádřil.Sezóna se mu nevydařila to nepopřeš,jako mnohým dalším.Loni se mu povedlo pár zápasů, jinak co prosim tě hrál?Já ti odpovim,svůj podprůměr,sám z toho byl špatný.A svádět to jen na Kosticyny a ostatní spoluhráče není fér.Tomášovi to vůbec nešlo a sám to také chlapsky přiznal.
Bohužel jemu kontrakt končil a nebuď bláhový,že mu nabídnou něco extra ze vzpomínek z minulosti.Budou mu nabízet na úrovni posledního kontraktu,nebo o něco málo vyšší peníze.Silně pochybuju,že to podepíše a ještě větší tuchu mám,že ho vymění.Budeš vidět!!
Centrů máme teď hned několik.Gomez,Plekanec,Chipchura,Maxwell,Lapierre,Metropolit,Lang/zatim nikdo neřekl co s nim bude/ a ještě pořád neumlkla spekulace na příchod Lecavaliera.
A pokud ten přijde,tak dnes s jistotou Plekanec jde do světa.Je mi to líto,to jsou fakta niko-li,že já bych si to sám přál!!! :evil:
Už do toho ani nepočítám Koiva/ s kterým dosud taky není jasné, co bude/.Samozřejmě počítám,že neprodlouží a jako UFA odejde jinam a narozdíl od tebe a jiných fandů říkám - ANO, já si opravdu přeju aby odešel !!!.S nim se totiž nikdy k SC nepřiblížíme!!!!!!!

A na ty vytoužené obránce Beauchemin,Öhlund,případně dohoda s Komisarekem, už přišla první odpověď - Špaček.Doufám,že nezůstane pouze u ní!!!!!

http://canadiens.nhl.com/team/app/?serv ... eid=432969

:) Na jednom svém příspěvku jsem jméno Špačka zmínil a vám se to moc nezdálo.No a vidíte vedení Habs jím také nepohrdlo.Podle mně to špatný bek není a pokud někomu vadí že není TOP,tak mě to tolik nevadí.Svoje si vzádu odehraje,škoda jen,že nemá lepší střelu!!!
Beru ho jako spolehlivýho obránce. V Buffalu měl i slušný time-out 22:16 min a je použitený i do přesilovky.Loni v 80 zápasech 8 gólů a 37 asistencí.Rozhodně tímhle příchodem Gainey určitě nic nepokazil.
:) Jinak Míro souhlasim s nasledujícím tvým příspěvkem přešlapů Gaineyho které zmiňuješ .To opravdu sedí!!!!!Snad jen toho Gomeze příliš předčasně odsuzuješ na základě jeho předraženého platu.Ještě u nás neodehrál ani minutu a rozhodně to špatný hráč není.S Kovaljovem by to mohlo docela klapat!!!!
Naopak v té bilanci ti chybí loňská Bobova bláhová licitace kolem příchodu Sundina a nakonec velké oči pro pláč.
Jinými slovy i mě Gainey jde už delší čas na nervy.Po loňské zpackané sezóně vyházel vlastně okolo sebe hlavního trenéra,trenéry farmy, asistenty a trenéra brankářů,,jen sám na sebe jaksi zapoměl!!!" :evil:
Nepřipomíná vám to něco ze života?Je to ten zákon,,padajícího h...a!!!!" a neschopnost přijmout vlastní odpovědnost!! :evil:
Priznam sa ze ma dost sokovalo kolko volneho priestoru ma montreal po tej kupe gomeza.

Cammalleri - Gomez - Gionta
Spacek - Gill

To je nova lajna, len ten utok znamena 18 milionov. Koivu, KOvalev bude asi ale nasledovat KOmisareka. Takze MOntreal Canadiens bude hodne vynoveny tim.
:) Také já jsem musel polknout,abych zvládl ten příval posil a ujasnil si jestli je to systematické posilování a nebo posily bez rozmyslu.
Cammalleri loni v Calgary v 81zápasech 39 gólů 43 asistencí 82 bodů -vynikající posila
Gionta sice šel proti jiným letům v NJ hodně výkonnostně dolů,ale já věřim,že zpátky u nás naváže s Gomezem na nejlepší léta
Obr Gill je typ obránce místo Komisareka.Určitě ho nahradí.

A.Kosticyn - Gomez - Gionta
Cammaleri - Plekanec - Kovaljov ?
Latendresse - Lapierre - S.Kosticyn/ Laraquye/
D´Agostini - Metropolit - Pacioretty/Stewart/

Hal Gill - Markov
O´Byrne - Hamrlík
Špaček - Gorges
Weber

Price,Halák
montreal píše:
habs píše:
:) Prosim tě,kdy bychom podepsali Higginse a nepodepsali Gomeze tak,by se musel jeho plat odečíst od zbylých peněz na výplaty.To jest od těch 34,9 mil.O to by se ta částka zmenšila.Z jakých jiných peněz to chceš brát?
A pokud jde o tu částku 3 - 3,5 milionu jsem někde na webu četl,že jí Higgins požadoval.Jestli jí opravdu dostane je věc jiná!!Já osobně taky myslim,že si jí za 23 bodů za sezónu nezaslouží!!
A pokud jde o Plekance jsem se možná špatně vyjádřil.Sezóna se mu nevydařila to nepopřeš,jako mnohým dalším.Loni se mu povedlo pár zápasů, jinak co prosim tě hrál?Já ti odpovim,svůj podprůměr,sám z toho byl špatný.A svádět to jen na Kosticyny a ostatní spoluhráče není fér.Tomášovi to vůbec nešlo a sám to také chlapsky přiznal.
Bohužel jemu kontrakt končil a nebuď bláhový,že mu nabídnou něco extra ze vzpomínek z minulosti.Budou mu nabízet na úrovni posledního kontraktu,nebo o něco málo vyšší peníze.Silně pochybuju,že to podepíše a ještě větší tuchu mám,že ho vymění.Budeš vidět!!
Centrů máme teď hned několik.Gomez,Plekanec,Chipchura,Maxwell,Lapierre,Metropolit,Lang/zatim nikdo neřekl co s nim bude/ a ještě pořád neumlkla spekulace na příchod Lecavaliera.
A pokud ten přijde,tak dnes s jistotou Plekanec jde do světa.Je mi to líto,to jsou fakta niko-li,že já bych si to sám přál!!! :evil:
Už do toho ani nepočítám Koiva/ s kterým dosud taky není jasné, co bude/.Samozřejmě počítám,že neprodlouží a jako UFA odejde jinam a narozdíl od tebe a jiných fandů říkám - ANO, já si opravdu přeju aby odešel !!!.S nim se totiž nikdy k SC nepřiblížíme!!!!!!!

A na ty vytoužené obránce Beauchemin,Öhlund,případně dohoda s Komisarekem, už přišla první odpověď - Špaček.Doufám,že nezůstane pouze u ní!!!!!

http://canadiens.nhl.com/team/app/?serv ... eid=432969

:) Na jednom svém příspěvku jsem jméno Špačka zmínil a vám se to moc nezdálo.No a vidíte vedení Habs jím také nepohrdlo.Podle mně to špatný bek není a pokud někomu vadí že není TOP,tak mě to tolik nevadí.Svoje si vzádu odehraje,škoda jen,že nemá lepší střelu!!!
Beru ho jako spolehlivýho obránce. V Buffalu měl i slušný time-out 22:16 min a je použitený i do přesilovky.Loni v 80 zápasech 8 gólů a 37 asistencí.Rozhodně tímhle příchodem Gainey určitě nic nepokazil.
:) Jinak Míro souhlasim s nasledujícím tvým příspěvkem přešlapů Gaineyho které zmiňuješ .To opravdu sedí!!!!!Snad jen toho Gomeze příliš předčasně odsuzuješ na základě jeho předraženého platu.Ještě u nás neodehrál ani minutu a rozhodně to špatný hráč není.S Kovaljovem by to mohlo docela klapat!!!!
Naopak v té bilanci ti chybí loňská Bobova bláhová licitace kolem příchodu Sundina a nakonec velké oči pro pláč.
Jinými slovy i mě Gainey jde už delší čas na nervy.Po loňské zpackané sezóně vyházel vlastně okolo sebe hlavního trenéra,trenéry farmy, asistenty a trenéra brankářů,,jen sám na sebe jaksi zapoměl!!!" :evil:
Nepřipomíná vám to něco ze života?Je to ten zákon,,padajícího h...a!!!!" a neschopnost přijmout vlastní odpovědnost!! :evil:
Já jsem o odepisování případných peněz pro Higginse nic neříkal - já to citoval hlavně kvůli té výši údajné sumy pro něj a porovnání s Plekym. Takže, jen pro tvou informaci, už mám nějakou představu o tom, kolik Plekymu nabídli a zatím to asi není to pravé ořechové. Ale argumenty typu "...že mu nabídnou něco extra ze vzpomínek..." jsou hodně mimo. Pokud je management Habs jen trochu soudný, tak si určitě dá dohromady, že tohle je hráč stabilně na centra druhé řady a navíc použitelný do každé herní varianty. Takových komplexních hokejistů není nikde nazbyt a myslím, že po by po něm sáhl kdejaký klub. Teď jsem jen zvědavý, jestli zůstane Koivu, když přišel další centr Cammalleri, nebo to fakt odnese Pleky. Trochu mě zaskočily zprávy o odchodu Kovaljova, s tím jsem počítal na 100%! Jinak z Gaineyho se stal úplně někdo jiný, takhle řádit hned první den na trhu, to jen zírám. Vesměs jsou to posily hodně dobré, jen mně trochu vadí Gill - sice chápu, že je to náhrada za Komisarka (fakt si nemohl vybrat lépe :twisted: ), ale když jsem ho viděl ve finále SC, připadal mi jak neohrabaný Golem... Beauchemina tak asi neuvidíme, škoda, a dvakrát škoda už téměř podepsaného Havláta... Celkově mi ale přijde, že když pominu obra Gilla, tak jdeme s průměrnou výškou hráčů značně dolů, což také není zrovna moc dobře. Máme teď sice hodně hokejový a technicky založený tým, ale těch "bijců", kteří půjdou před bránu, je tam hodně málo.
cammalleri nie je vhodny na centre. Spacek je velmi dobry podpis, ten hrac sa mi dlhodobo pozdava.
Idealní by byla útok Cammaleri - Gomez - Gionta sami štírci =)
tak jsem moc rád že Gionta šel zrovna do Montrealu !!!
hlavně aby Kovalev zůstal proboha prosím :cry:
zatím to nevypadá vůbec špatně akorát ten špaček se mi nezamlouvá
jinak určitě jak jsem již psal bych nechal hrát Gomeze s Kovalevem to by mohlo byt hodně produktivní a kdyby s něma na křídle hrál Cammaleri nebo Gio tak by to byla krása
Martin #27 píše:tak jsem moc rád že Gionta šel zrovna do Montrealu !!!
hlavně aby Kovalev zůstal proboha prosím :cry:
zatím to nevypadá vůbec špatně akorát ten špaček se mi nezamlouvá
jinak určitě jak jsem již psal bych nechal hrát Gomeze s Kovalevem to by mohlo byt hodně produktivní a kdyby s něma na křídle hrál Cammaleri nebo Gio tak by to byla krása
S Kovym bychom byli neskutečně silní dopředu, o obranu mám trochu obavy, ale i tak si myslím, že jsme hodně posílili. Jenom ten trejd s Gomezem mi pořád leží v žaludku. A doufám, že ještě zůstanou Tanguay s Plekym, pak bych byl hodně spokojený a asi bych i toho Gomeze překousl... :)
habs píše: Já jsem o odepisování případných peněz pro Higginse nic neříkal - já to citoval hlavně kvůli té výši údajné sumy pro něj a porovnání s Plekym. Takže, jen pro tvou informaci, už mám nějakou představu o tom, kolik Plekymu nabídli a zatím to asi není to pravé ořechové. Ale argumenty typu "...že mu nabídnou něco extra ze vzpomínek..." jsou hodně mimo. Pokud je management Habs jen trochu soudný, tak si určitě dá dohromady, že tohle je hráč stabilně na centra druhé řady a navíc použitelný do každé herní varianty. Takových komplexních hokejistů není nikde nazbyt a myslím, že po by po něm sáhl kdejaký klub. Teď jsem jen zvědavý, jestli zůstane Koivu, když přišel další centr Cammalleri, nebo to fakt odnese Pleky. Trochu mě zaskočily zprávy o odchodu Kovaljova, s tím jsem počítal na 100%! Jinak z Gaineyho se stal úplně někdo jiný, takhle řádit hned první den na trhu, to jen zírám. Vesměs jsou to posily hodně dobré, jen mně trochu vadí Gill - sice chápu, že je to náhrada za Komisarka (fakt si nemohl vybrat lépe :twisted: ), ale když jsem ho viděl ve finále SC, připadal mi jak neohrabaný Golem... Beauchemina tak asi neuvidíme, škoda, a dvakrát škoda už téměř podepsaného Havláta... Celkově mi ale přijde, že když pominu obra Gilla, tak jdeme s průměrnou výškou hráčů značně dolů, což také není zrovna moc dobře. Máme teď sice hodně hokejový a technicky založený tým, ale těch "bijců", kteří půjdou před bránu, je tam hodně málo.
:) Pokud jde o Higginse to jsme si asi nerozuměli,tím bych to uzavřel
Ale k Tomáši Plekanci.Ty Míro víš,že jsem si Tomáše oblíbil a byl bych velice rád,kdyby u nás pokračoval.Ale co mi vadí na tvých argumentech,že ho obhajuješ víc z kamaradství,než podle toho jak loni hrál a vzpomínáš na předloňskou sezónu,kdy v krátkém období mezi A.Kosticynem a Kovaljovem uchvacoval.Prosim tě to je už pryč,na to můžeš klidně zapomenout,protože ani s těmito spoluhráči se letos nedokázal shodnout!
Argument,že je komplexní hráč je sice pěkný,ale na houby když si s nikým nepřihraje a nerozumí a po ledě bloumá jako bludný holanďan.Za celou ,sezónu slyším jenom samé pláče.,,Kosticynové to Plekymu nepůjčí a nepřihrajímu!S Latendressem a Kostopoulosem to Plekymu nešlo,protože ho nechápou.Kovaljov to vedle Plekyho hrál jenom na sebe"apod.Navíc jestli podepíšou Koiva,tak už nebude mít v mužstvu vůbec šanci se uplatnit.
Přijde mi ta debata,jako když jsme se přeli o Bonka s rozdílem,že ten mi nepadl do oka od začátku.Taky jsi ho stále obhajoval.
Já na kamarádství nebo češství v Canadiens nehraju.Chci s ním vyhrát SC a proto budu podporovat hráče,kteří za nás dají duši do roztrhání těla a budou konečně něco hrát,aby byly výsledky!!!!
Nechci se pořád koukat,jak jsme pod tlakem,bez nejmenší šance na úspěch!!!!!!

Gilla jsem v PO viděl a nevim ,co se ti zase na něm nelíbí!!Podle mě je to důrazný obránce a před brankou to čistil perfektně.Obrana Pitsburgu na něm v PO stála.Podle mě Gainey vybral dobře!!!!!!Zřejmě Beauchemin byl nedostupný,tak bral jeho.Öhlund už je v Tampě,tudíž Lecavalier je asi pro nás definitivně ztracený.
Z jediným čím souhlasim s tou průměrnou výškou.To mi taky štve!!!Zase vybírá Gainey malé útočníky. :?
V čem mě udivuješ,že by měl odejít Kovaljov.To slyšim poprvé :shock:
teda habs se rozjeli :lol:
Kdopak tu říkal že Váš GM zase všechno prospí :wink: ?? Docela solidní za 2 dny - přivést Gomeze, Giontu, Cammaleriho, Špačka a Gilla :) !!!!
Celkem velká přestavba u vás. GM se musí hlavně modlit, aby se Gomez chytl s těma křídlama, protože jinak mu urvou hlavu. Na papíře to nevypadá vůbec špatně.
montreal píše:
habs píše: Já jsem o odepisování případných peněz pro Higginse nic neříkal - já to citoval hlavně kvůli té výši údajné sumy pro něj a porovnání s Plekym. Takže, jen pro tvou informaci, už mám nějakou představu o tom, kolik Plekymu nabídli a zatím to asi není to pravé ořechové. Ale argumenty typu "...že mu nabídnou něco extra ze vzpomínek..." jsou hodně mimo. Pokud je management Habs jen trochu soudný, tak si určitě dá dohromady, že tohle je hráč stabilně na centra druhé řady a navíc použitelný do každé herní varianty. Takových komplexních hokejistů není nikde nazbyt a myslím, že po by po něm sáhl kdejaký klub. Teď jsem jen zvědavý, jestli zůstane Koivu, když přišel další centr Cammalleri, nebo to fakt odnese Pleky. Trochu mě zaskočily zprávy o odchodu Kovaljova, s tím jsem počítal na 100%! Jinak z Gaineyho se stal úplně někdo jiný, takhle řádit hned první den na trhu, to jen zírám. Vesměs jsou to posily hodně dobré, jen mně trochu vadí Gill - sice chápu, že je to náhrada za Komisarka (fakt si nemohl vybrat lépe :twisted: ), ale když jsem ho viděl ve finále SC, připadal mi jak neohrabaný Golem... Beauchemina tak asi neuvidíme, škoda, a dvakrát škoda už téměř podepsaného Havláta... Celkově mi ale přijde, že když pominu obra Gilla, tak jdeme s průměrnou výškou hráčů značně dolů, což také není zrovna moc dobře. Máme teď sice hodně hokejový a technicky založený tým, ale těch "bijců", kteří půjdou před bránu, je tam hodně málo.
:) Pokud jde o Higginse to jsme si asi nerozuměli,tím bych to uzavřel
Ale k Tomáši Plekanci.Ty Míro víš,že jsem si Tomáše oblíbil a byl bych velice rád,kdyby u nás pokračoval.Ale co mi vadí na tvých argumentech,že ho obhajuješ víc z kamaradství,než podle toho jak loni hrál a vzpomínáš na předloňskou sezónu,kdy v krátkém období mezi A.Kosticynem a Kovaljovem uchvacoval.Prosim tě to je už pryč,na to můžeš klidně zapomenout,protože ani s těmito spoluhráči se letos nedokázal shodnout!
Argument,že je komplexní hráč je sice pěkný,ale na houby když si s nikým nepřihraje a nerozumí a po ledě bloumá jako bludný holanďan.Za celou ,sezónu slyším jenom samé pláče.,,Kosticynové to Plekymu nepůjčí a nepřihrajímu!S Latendressem a Kostopoulosem to Plekymu nešlo,protože ho nechápou.Kovaljov to vedle Plekyho hrál jenom na sebe"apod.Navíc jestli podepíšou Koiva,tak už nebude mít v mužstvu vůbec šanci se uplatnit.
Přijde mi ta debata,jako když jsme se přeli o Bonka s rozdílem,že ten mi nepadl do oka od začátku.Taky jsi ho stále obhajoval.
Já na kamarádství nebo češství v Canadiens nehraju.Chci s ním vyhrát SC a proto budu podporovat hráče,kteří za nás dají duši do roztrhání těla a budou konečně něco hrát,aby byly výsledky!!!!
Nechci se pořád koukat,jak jsme pod tlakem,bez nejmenší šance na úspěch!!!!!!

Gilla jsem v PO viděl a nevim ,co se ti zase na něm nelíbí!!Podle mě je to důrazný obránce a před brankou to čistil perfektně.Obrana Pitsburgu na něm v PO stála.Podle mě Gainey vybral dobře!!!!!!Zřejmě Beauchemin byl nedostupný,tak bral jeho.Öhlund už je v Tampě,tudíž Lecavalier je asi pro nás definitivně ztracený.
Z jediným čím souhlasim s tou průměrnou výškou.To mi taky štve!!!Zase vybírá Gainey malé útočníky. :?
V čem mě udivuješ,že by měl odejít Kovaljov.To slyšim poprvé :shock:
V tvém příspěvku je spousta věcí, na které bych chtěl reagovat, takže spíš nějak v kostce.
Ano, u Plekyho v tom samozřejmě trochu je kamarádství, to nepopírám. Ale jinak za vším, co jsem o jeho hokejových kvalitách napsal, si plně stojím a zdaleka to není jen můj názor. Docela mě pobavila věta, že se mu předloni v krátkém období s Kovym a Kosticynem dařilo :D - pokud vím, v Montrealu na ně pěli chvály a vynášeli je skoro do nebes. Během základní části jasně nejlepší útok a hra Habs se o ně opírala! Minulou sezónu už jim to tak nesedlo, což bylo také zapříčiněno tím, že si na ně soupeři dávali větší pozor. Ale hlavně se tak trochu trápil celý Montreal. To, že Pleky neumí přihrát, to snad nemůžeš myslet ani vážně, to bych tě, s prominutím, musel považovat za hokejového analfabeta - právě jeho kreativita a bruslařské schopnosti byly nejvíce v té předešlé sezóně ceněny. Že oba Kosticynové nebo kovaljov hrají hodně na sebe je také stará známá věc, jen s tím rozdílem, že Kovy to daleko víc umí a je na něj pěkný pohled, pokud má tedy náladu hrát... :) . A že mu to nesedlo s hráči typu Kostopoulos, Begin nebo Latendresse není až tak s podivem, on je typově naprosto jiný hráč. Jeho jedinou nevýhodou je fakt, že hraje trochu míň do těla, což je mu často vyčítáno. Jinak pro mě jasný centr do druhé lajny.
O Bonkovi jsem kdysi jen řekl, že jako centr třetí lajny mi přijde naprosto perfektní, jen měl u nás dost velké peníze.
O Gillovi to nemám zdaleka jen ze své hlavy, stačilo si během finále přečíst pár příspěvků od fanoušků Penguins... Je to v rozehrávce naprosto stejný zmatkař jako třeba O´Byrne nebo Komisarek. Ano, před brankou má své kvality, to bezesporu.
O Kovaljovovi jsem to četl na našich stránkách, údajně mluvil i s LA Kings, ale možná jsou to jen spekulace kvůli množství nově nasmlouvaných hráčů. Uvidíme, každopádně mrkni na naše stránky, jsou tam leckdy zajímavé informace, hlavně v diskusích.
ENGLAND - The3LIONS píše:Kdopak tu říkal že Váš GM zase všechno prospí :wink: ?? Docela solidní za 2 dny - přivést Gomeze, Giontu, Cammaleriho, Špačka a Gilla :) !!!!
No když se podíváš na minulé dvě sezóny a jeho aktivitu přes léto nebo při trade-deadline, tak by ses neobával? Letos je to jiné zřejmě kvůli změně majitelů a také je to dáno situací v kádru, kde je mnoho nepodepsaných a volných hráčů.
habs píše:
ENGLAND - The3LIONS píše:Kdopak tu říkal že Váš GM zase všechno prospí :wink: ?? Docela solidní za 2 dny - přivést Gomeze, Giontu, Cammaleriho, Špačka a Gilla :) !!!!
No když se podíváš na minulé dvě sezóny a jeho aktivitu přes léto nebo při trade-deadline, tak by ses neobával? Letos je to jiné zřejmě kvůli změně majitelů a také je to dáno situací v kádru, kde je mnoho nepodepsaných a volných hráčů.
Jo máš pravdu, v minulosti jste dost zachrápali, jen mi to přišlo docela srandovní že jsi to tu nedávno zmínil a najednou jsou Habs na trhu hotovým dravcem :) !!!!
habs píše: S Kovym bychom byli neskutečně silní dopředu, o obranu mám trochu obavy, ale i tak si myslím, že jsme hodně posílili. Jenom ten trejd s Gomezem mi pořád leží v žaludku. A doufám, že ještě zůstanou Tanguay s Plekym, pak bych byl hodně spokojený a asi bych i toho Gomeze překousl... :)
:) Podle mě obrana bude lepší než loni.Hlavně tvrdší a důraznější před vlastním golmanem!!!!!
Hal Gil - Markov - to si sedne.Sice je Gil pomalejší,ale s nikým se nepáře.Před bránouto bude čistit.Komisárka spolehlivě nahradí.Ostatně ani ten není nějaký excelentní bruslař.
O´Byrne - Hamrlík - O´Byrne je tragéd,kterého by bylo potřeba vyměnit za někoho solidního jeho fyzických parametrů.A nebo zkusit na jeho místo mládí - Webera,Carle
Špaček - Gorges - podle mě bezvadná třetí obrana,jen mě mrzí,že tak vypadává ze hry Bouillon

Naopak víc starostí mám z útokem.Vůbec nevím co mám od něj čekat!!!!Chybí nám jak jsi správně podotkl výška. Jeden obrovitý centr do první nebo druhé řady by se hodil.Ty bys tam rád viděl Koiva,já někoho jiného.Případně se spokojím s Tomášem Plekancem,ale na rovinu říkám,,To je ode mne ústupek,nevěřim,že se dostane do předloňské pohody,ani že odchod ustojí!!!!"
Spoléhám že Gomeze a Giontu dají zase k sobě a je mi jedno jestli budou hrát první nebo druhý útok.Hlavně aby to klapalo a střelecky se prosadili!!!!!
Tanquye bych se nerad zbavoval,ale za současných drahých nákupů to s ním nevidí dobře.Je v něm víc než loni ukázal.Toho už asi nezaplatíme.
A jsem zvědavý co bude s Kovaljovem.Protože pouštět ho,by byl pro mne docela šok :shock:
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2024 PRAHA