Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WINNIPEG JETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Lavy still available :jn:
Premýšľal som nad tým a vravím si: Prečo nie? Určite lepší ako Noel pod ktorým ten tím tápe.
Trouba při přestřelce 6:4 s +4... :thumbsup:
A ten nas trouba co bude delat jednicku v Soci 3 goly z 6ti strel :jn:
Selly8 píše:A ten nas trouba co bude delat jednicku v Soci 3 goly z 6ti strel :jn:
V klidu, v repre Pavs nikdy nezklamal :wink2:
http://www.hokejforum.com/florida-panth ... ml#p362744" onclick="window.open(this.href);return false;
Parda píše:
Selly8 píše:A ten nas trouba co bude delat jednicku v Soci 3 goly z 6ti strel :jn:
Přesně. Však když nás na velkym turnaji jednička opravdu zklamala, šlo snad ještě o Hniličku, ne? Vokoun, Štěpec, Pavelec, Kovář, Salák... všichni se v minulosti pochlapili a byl na ně většinou maximální spoleh, až mohli usilovat o ocenění golmana turnaje. Takže se taky tolik nebojim.
fantomas píše:
Parda píše:
Přesně. Však když nás na velkym turnaji jednička opravdu zklamala, šlo snad ještě o Hniličku, ne? Vokoun, Štěpec, Pavelec, Kovář, Salák... všichni se v minulosti pochlapili a byl na ně většinou maximální spoleh, až mohli usilovat o ocenění golmana turnaje. Takže se taky tolik nebojim.
Hnilička???? :shock: A kdy prosím tě? Pokud vím tak Hnilda byl vždy oporou. Gólmanské zklamání si pamatuji poslední v roce 2007. To byl Čechmánek dost vedle.

Každopádně o Ondru se nebojím. Na ZOH pojede na maximum. A hlavně bude mít před seou úplně jiný tým. Lepší. :wink2:
Já si taky tedy pamatuji Hniličku jako propadák. Nebo spíše podprůměr, abych mu nekřivdil. A vzpomínám taky, jak pustil tu branku zpoza modré tuším proti Norsku nebo Bělorusku. Jo a Štěpánek mi tedy taky nevoněl a rozhodně nezářil. Pavelcovi nevyšlo max. v roce 2011 MS proti Rusku. Ale nevím, zda-li se to dá vyčítat, ten zápas se hrál hodně otevřeně.
Hnilička 2008, to z jeho strany fakt NEBYL povedenej turnaj. Pětka od Rusáků i od Švédů a jistotou rozhodně neoplýval ani v jiných zápasech (viz CatsFan).

Štěpec je určitě rozporuplnej brankář, chápu, ale na tom turnaji měl hned několik geniálních momentů. Obecně pro něj mám od tý doby slabost, i když bylo jasný, že na to už nikdy nenaváže (a taky nenavázal). Nicméně právě on je pro mě ideální potvrdítko, že nám na velkym turnaji už po nějakých těch pět let prostě golman zachytá, ať už je to kdokoliv.
Jak chcete. Já se s vámi hádat nebudu. :wink2:
Hnildu jsem měl rád. Pro repre udělal vše a turnaje objížděl všechny (od bezvýznamných až po ZOH) a nikdy nezklamal.
Ale to, že gólmani nás po většinu turnajů vždy podržely je absolutní pravda. :yes:

A kdyby to Ondrovi náhodou nešlo, tak jsou připraveni velice zdatní náhradníci. O post gólmana tedy strach nemám.
Dawe4 píše:Ale to, že gólmani nás po většinu turnajů vždy podržely je absolutní pravda.
No to nevim.
Pravda je, ze nas podrzeli :andy:
Jinak si myslim, ze si Pavelec ted moc nezachyta..
Z funkce trenéra Winnipeg Jets byl po noční porážce 3:6 od Columbusu odvolán Claude Noel. Nástupca Paul Maurice.
Konečne je Noel vonku
Trouba :klobuk: s týmto obrancom to Jets vychytali. Ešte je priskoro, ale zatiaľ sú víťazmi draftu 2012 podľa mňa :wink:
Čekal jsem tu tedy více aktivity. V Kanadě tak oblíbený tým a u nás nemá jediného fanouška? :|

"Ondrej Pavelec has blocked 98 of 105 shots for a .933 save percentage in four games since Paul Maurice became the Jets' new coach."

To je řekl bych příjemná změna, doufám, že mu to vydrží i během OH! Každopádně neuvěřitelné, jak se Ondra a vlastně i celý tým zvedl.. Jets mám hned po Floridě na druhém místě ve svém sledovacím žebříčku a doufám, že když ne my, tak aspoň oni se do toho PO prokoušou, ať se mám pak na koho koukat. :frajer2:
To víš "nový" mančaft a předchozí Atlanta taky zrovna neoplývala obrovitou fanouškovskou základnou :neviem:

Mě se Jets taky líbí, hlavně tedy Trouba a Scheifele z mladých a pak taky Wheeler a Pavs. Jeho čísla pod Mauricem mě vůbec nepřekvapují. Vždycky jsem uklidňoval emoce ohledně nějakých trejdů, či dokonce buyoutů Ondry. Podle mě to moc dobře věděl jak to Nel vedl a i na jeho přístupu to bylo vidět, což zas neříkám, že je dobře. Třeba jsem si všiml při jednom odpoledním zápase s Bostonem, jak šel Pavs vyloženě laxně do některých pohybů, což u něj nebyl zvyklý v repre ani dřív u Jets.
Parda píše: předchozí Atlanta taky zrovna neoplývala obrovitou fanouškovskou základnou :neviem:
:a_von: :crybaby:
Parda píše:To víš "nový" mančaft a předchozí Atlanta taky zrovna neoplývala obrovitou fanouškovskou základnou :neviem:
No v Kanadě těch fandů je mraky.Celkově mi přijde, že cze/svk fanoušci fandí "spíše" těm silnějším klubům, nebo populárnějším. Já bych tu právě nějakého fandu Jets uvítal všemi deseti. Tento topik je totiž absolutně mrtvý přitom, já třeba se o Jets zajímám rád + si nesmírně užívám zápasy s nimi, protože (u nich doma samozřejmě) mají neskutečnou atmosféru. Snad třeba časem. Co se Atlanty týče, tu já vůbec nemusel.. :)
Davvy píše:
Parda píše: předchozí Atlanta taky zrovna neoplývala obrovitou fanouškovskou základnou :neviem:
:a_von: :crybaby:
:hehe:
Guddy.44 píše:
Parda píše:To víš "nový" mančaft a předchozí Atlanta taky zrovna neoplývala obrovitou fanouškovskou základnou :neviem:
No v Kanadě těch fandů je mraky.Celkově mi přijde, že cze/svk fanoušci fandí "spíše" těm silnějším klubům, nebo populárnějším. Já bych tu právě nějakého fandu Jets uvítal všemi deseti. Tento topik je totiž absolutně mrtvý přitom, já třeba se o Jets zajímám rád + si nesmírně užívám zápasy s nimi, protože (u nich doma samozřejmě) mají neskutečnou atmosféru. Snad třeba časem. Co se Atlanty týče, tu já vůbec nemusel.. :)
Myslel jsem to tady v ČR, v Kanadě to je samozřejmě jiná písnička. Tam se mi taky líbí ten jejich entuziasmus. Živě si vzpomínám, jak jsme s nimi hráli v sezoně 11/12 jejich první domácí zápas v novodobé historii. Na úvodní buly málem nebylo slyšel komentátora :giggle:
U nás fandí tam, kde je Jágr a kde se daří. Hodně fans nabrali Pens taky díky TV přenosům už tehdy v 90 letech, což bylo vlastně taky díky Jágrovi.
Jak ja nesnasim spojeni Jagruv Dallas, Boston, Jersey atd... me je z toho na bliti :grc: Jagrovo je Kladno kdyz ho vlastni, nic vic. jeste pochopim Charuv Boston kde je Zdeno kapitan a dlouholety hrac nebo treba Eliase a podobne. Celkove ceska media jsou na tohle experti, nicmene s temi slovenskymi si nemaji co vycitat, tam je to snad jeste horsi viz ted ta manie na AU. Ducks fandim od roku 96 kdy rozhodne nebyli silnym tymem, o to vic si ty uspechy uzivam :thumbsup: Sorry za OT ale nedalo mi zareagovat kdyz uz se tu diskuze na podobne tema rozjela a navic jak uz tu chlapci nade mnou poznamenali tak to tomuhle topicu stejne neuskodi :giggle:
Selly8 píše:Jak ja nesnasim spojeni Jagruv Dallas, Boston, Jersey atd... me je z toho na bliti :grc: Jagrovo je Kladno kdyz ho vlastni, nic vic. jeste pochopim Charuv Boston kde je Zdeno kapitan a dlouholety hrac nebo treba Eliase a podobne. Celkove ceska media jsou na tohle experti, nicmene s temi slovenskymi si nemaji co vycitat, tam je to snad jeste horsi viz ted ta manie na AU. Ducks fandim od roku 96 kdy rozhodne nebyli silnym tymem, o to vic si ty uspechy uzivam :thumbsup: Sorry za OT ale nedalo mi zareagovat kdyz uz se tu diskuze na podobne tema rozjela a navic jak uz tu chlapci nade mnou poznamenali tak to tomuhle topicu stejne neuskodi :giggle:
Souhlasím, někdy to je fakt na mozek a hlavně jak je někdy přejágrováno. On sám za to nemůže, ale někteří slabší duchem pak nadávají i na něj, jako by to snad o sobě psal on. Ale jednou to je nejlepší Evropan, co kdy tuhle hru hrál a navíc z naší zaprděné zemičky, tak by bylo divné, kdyby se o něm nepsalo.
Winnipeg Jets - Toronto Maple Leafs 5:4 PP

Víkend+pauza = hokej. Panthers měli volno tak jsem se podíval na znovuzrozený Winnipeg. První třetina jasně v podání Jets. Dostávali se do tlaku, stříleli na branku a dávali góly. I když teda, ten první M. Scheifeliho měl Riemer mít. Druhý gól padl PP, když po úniku propálil Rimera Wheeler. Jets navíc zásluhou Littlea trefili tyč. Toronto bylo marné a vyjma cca 2. minutového sevření svého protivníka (Jets neuměli vyhodit puk) nic nepředvedli. V druhé třetině tomu už bylo jinak. Torontu se podařilo snížit stav zásluhou kapitána Phaneufa, jenž propálil všechny clonící hráče a nedal Pavelci v PP šanci. No a tím rozpoutal zároveň pěkný rybník. Následně přišly dvě rychlé branky jets (další soft od Bogosiana) a Riemer si šel sednout. Bernier chytal o poznání líp. No Naopak Pavelec se pak "zaskvěl. Ránu Bodieho mít rozhodně nemohl, vymetl šibenici. Ale na "placák" Gleasona měl. Ve třetí třetině pak Leafs ožili a zásluhou Kessela dokkázali srovnat. Navíc tam byl menší incident mezi Kanem a Kadrim, když Kadriho Kane nebezpečně zahodil na mantinel. V prodloužení naštěstí Big Buff pro Jets ty dva body vybojoval. :klobuk:
Joe PascucciVerified account ‏@Pascucci015
New #NHLJets tradition as Devon Setoguchi pilots Jets to 4-3 win over Canucks with 2 goals. Including GW

Obrázek

:D to je tá najlepšia stupídna vec akú "nosí na hlave hráč zápasu". Bravó Jets.
324 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES