Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KNIGHTS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

DIDI píše:Tak dnes som 2 krat zmenil prispevok s tipmi :D Takticky som dal same 0, kedze nikto z nas (kanter, lukas, pain) nuly nedal a naopak niektori z AS dali, tak som pre istotu dal nejake tie remizy :D . Dufam, ze nebudem mat body v umelcoch :D :P
No dúfam, že nám tá tvoja taktika pomôže k štvrtej výhre :frajer2:.

GO KNIGHTS GO :povzbudzovanie: :!:
Pomohla :D aj ked iba k vyhre po predlzeni :bitka3:
DIDI píše:Pomohla :D aj ked iba k vyhre po predlzeni :bitka3:
Každý bod je cenný :smile03: . Dnes sa nehrajú žiadne zápasy KTL :!: Treba získať nejaké body do individuálneho hodnotenia :D.

Dnes som nahral neuveriteľných 0 bodov :box: :bitka3: :scare: . Aspoň, že sa nehral žiadny zápas KTL :D. Všetkým z nášho tímu dávam 12-hodinové voľno :D.
:D ja som nahral 4 body :D som uz na neuveritelnom 44. mieste :box: Dnes tazky zapas proti IC
DIDI píše:Dnes tazky zapas proti IC
Dnes hráme proti "cicinám" :D :?: Dúfam, že pridáme ďalšiu výhru :cinka:.

Porazili sme IC 15:10 :oslava: :oslava: :oslava: .
Dnes nehráme žiadny zápas, takže opäť dávam celému tímu 12-hodinové voľno :D.
Dnes som nahral sympatickych 10 bodov :cool: Skoda ze sme nehrali zapas, prave vtedy, ked sa mi zadarilo :D
DIDI píše:Dnes som nahral sympatickych 10 bodov :cool: Skoda ze sme nehrali zapas, prave vtedy, ked sa mi zadarilo :D
Ja som nahral 9 bodov :cinka: .
Dnes hráme proti Mighty Bulls a tento zápas bude pre mňa špecifický, pretože som za Bulls odohral svoje 1. kolo v KTL :taptap: . Na to kolo spomínam v dobrom, pretože som ho ako nováčik vyhral :good: .

Zatiaľ sme na prvom mieste, takže dúfam, že sa nebude opakovať situácia z prvého kola tejto sezóny :!:

Ak som dobre počítal, tak sme vyhrali 28:21 :oslava:.

ja - 14 b. :cinka:
DIDI - 13 b. :good:
Lukas-sk - 14 b. :good:
PainKiller - 11 b. :good:
kanter píše:Ak som dobre počítal, tak sme vyhrali 28:21 :oslava:.

ja - 14 b. :cinka:
DIDI - 13 b. :good:
Lukas-sk - 14 b. :good:
PainKiller - 11 b. :good:
Nakoniec som počítal zle :D. Ale hlavne, že sme vyhrali :povzbudzovanie:.

Dnes hráme extra ťažký zápas proti Red Devils na čele s cepim. Devils sú prví a ešte neprehrali. Dúfam, že sa staneme prvým tímom, ktorý ich porazí :frajer2:.

GO KNIGHTS GO :!:
Prehrali sme 15:17 :verysad: :verysad: :verysad: .
Skoda. Ale stale zostavame prvi, ci ?
DIDI píše:Skoda. Ale stale zostavame prvi, ci ?
Neviem, ale máme jeden zápas v dobru :).
Prehrali sme, lebo švolcovi sa podarilo uhádnuť 18 bodov.
takze uz asi prvi nebudeme...
Dnes ma dosť naštval Lukas-sk, ktorý nenatipoval :!: V škole mu každý deň hovorím, aby NEZABUDOL na KTL a on fakt zabudne. A pritom som mu ešte včera poslal SMS :!: Minulý týždeň som mu povedal, že ak jedenkrát nebude tipovať, tak ho vymením. Dám mu ešte jednu šancu, ale ak dnes nenatipuje, tak v 3. kole za GK tipovať nebude :!: Nepotrebujeme tipéra, ktorý netipuje v dôležitých zápasoch.
NO ale marek .. lukasovi by si to urobil ?? A koho by si chcel potom zobrat
DIDI píše:NO ale marek .. lukasovi by si to urobil ?? A koho by si chcel potom zobrat
Však mal dosť času natipovať :!:
Lukas uz natipoval :D
DIDI píše:Lukas uz natipoval :D
Super :D, ale aj tak sa s ním zajtra v škole porozprávam :D.
Zistil som, že sme na 4. mieste s troma prehrami (dve za sebou) :hmm:. Tým pádom prídu nejaké tresty. Začneme od abecedy, takže prvý trest dostane DIDI :D :razzi: .
GO FU*K YOurself ;) No to som zvedavy, ty frajer :D
1081 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA