Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

AndyF píše:.. jen jsem si chtel prohlidnout to zazracny otoceni (kteryho my vetsinou nejsme schopny...)
Co jsem rikal.. :hroza: :v_hajzli: :cry2:
zda sa ze vieme dat 3 goly za 3 minuty ale aby sa nepovedalo tak vieme aj dostat 3 goly za 3 minuty..evidentne sme vsetkeho schopní :x
Kdepak nechal Kov ty svoje góly - aha, asi se mu ztratili na letišti při přesunu no NJ !!!!

Připravte se na následující dvojzápas žabaři, vymažeme NJ z ledu a bolístky si budete léčit pěkně dlouho :box: :cinka: :box: :cinka: !!!!
Zabari? nevim jestli ses v posledni dobe dival na tabulky ale mate stejne bodu jako rags a o jeden vic nez atlanta tedy je dost mozne ze nepostoupite ani do PO (a musim se priznat pro me osoben by to bylo prekvapujici, ale vubec by mi to nevadilo). ale ted vazne. Devs hrajou bidu a obavam se ze to tak zustane az do olympiady, osobne bych byl relativne spokojenej pokud bychom v nasledujicich zapasech uhrali 4 body. na druhou stranu vcerejsi zapas sme nehrali tak spatne to jenom queen H mela vykyv formy a je to bohuzel smutnej fakt ale Lunq. chyta nejlip vzdy proti Devils. JInak Kovy hraje dobre a vzdy kdyz je na lede tak se neco deje o cemz svedci i to ze nas jediny gol padl kdyz byl na lede.
Tak včera jsem si na akci dal jednu pulku na Kovyho :D a ted přijdu domu a podívám se na výsledek a celkem šok...čekal jsem výhru no ale co se dá dělat body naženem proti Philly :cinka:
jeste k te bitce GayVery a Kovy. udajne neslo ani tak o to ze by se dostal pod kuzi kovymu ale ten kdyz nereagoval tak se pustil do sveho oblibeneho cile Martyho. To uz Kovyho dozralo tak se do nej pustil :) dobry je kdyz se na zaznamu podivate tak Marty tam ocividne povzbuzuje Kovyho nebo asi rika tomu blbci averymu neco v tom smyslu ze ma co si zaslouzi. :D Kez bychom ho po sezone podepsali, Kovy se k nam hodi vic jak Pronger do Phili :) ale to asi ne. Jen dodam ze je skoda ze zronva nas nejnebezpecnejsi strelec se musi postavit za golmana... na druhou stranu do klidnych hracu se ten sasek asi nenavazi, uz aby byl zpatky Clarkson.
Hej, hej, Kovy sa zastával Martyho.
Čítal som niekde na fórku, že vlastne nejak z toho vyšli všetci víťazne.

Brodeur - nenechal sa rozhodiť svojím najobľúbenejším hráčom a udržal si nervy na uzde.

Kovaľčuk - zastal sa svojho nového brankára a teamu, dal na držku Averymu a ukázal sa v dobrom svetle.

Avery - poslal najlepšieho hráča súpera na posledné 2 min von. Mission accomplished.

A zase sa troška rozvírila hladina ohľadne nového pravidla - v posledných dvoch minútach minor penalty za "yapping" alebo "trash talk". Ináč len taká pikoška, že je aj diskusia, či by v poslednej minúte alebo 30 sek namalo miesto minor penalty nasledovať trestné, nakoľko je to nefér práve voči faulovanej strane.
Kovalčuk se umí postarat sám o sebe ale i se zastat spoluhráče to se o něm ví...Avery je totální vylízanec už když ho vidím tak se mi zvedá tlak...řeknu vám být tam Clarkson tak Avery je vklidu tomu věřte ( viz jejich 2. vzájemná "bitka" )
PS: pro fans Devils a nejen pro ně zajímavý rozhovor s Louem..probírá tam celkem dost věcí taky se tam mluví o Kovym a Cormierovi ... sice nerozumím všemu ale ze základními znalostmi se člověk něco dozví :) http://www.nhl.com/ice/podcastplayer.ht ... &iid=19958
tak zapas s flyers..celkom dobry zatial..1. tretina...sance boli na oboch stranach..my vacsinou pri PP ktore sme mali 3?v 1vej sa presadil parise(bol to vlastny gol ked nahadzoval pred branu). nesiel mi zvuk a rezia nejak ignorovala opakovane zabery,takze ani neviem poriadne kto a za co sedel :D 2 tretina zacala golom salmelu v oslabeni a hnusnym zakrokom cartera--trafil ho ramenom na hlavu od zadu v momente ked strielal gol..bohvie co je zo salmelom,nevyzeralo to dobre veru.po prichode z atl hral naozaj dobre(aj dnesny zapas-najlepsia rozohravka).mali sme potom dost sanci na zvysenie na 3:0 ale po nevyuziti dost sanci trebars sance eliasa a greenea ked naskocili z tresnej)sa nam to vypomstilo. flyers si vytvorili dake sance tiez ku koncu tretiny..najma carterova dorazka vyzerala uz na gol ale brodeur sa vytiahol..len potom sa pekne cez hraca z nicoho nic trafil van riemsdyk(ci ako sa pise) a pak sa hned na to skoroval z protiutoku carter(mottau nemal pokrytu ani strelu a hlavne ani nahravku co mal mat)kruty zaver 2 tretiny pre nas..miesto rozhodnutia zapasu je to 2:2..a hlavne ze gol daval carter,ktoreho miesto toho mali zosivat v satni s rozbitou hubou :evil: hmm v 3tej tr mame mizerne presilovky ako furt.. zato flyers skorovali v pp ked sme neboli schopni ani na x-ty krat vyhodit puk..ku*va 3:2 pre flyers..golmani chytali dobre,brodeur nas par krat riadne podrzal(mal dost tazkych zakrokov po dorazkach) a leighton podobne,hlavne 2x lapacka na eliasa..skoda ze v zavere kovalchuk ani raz z pp striel netrafil branu,mohlo z toho daco byt.sakra..miesto toho aby sme zapas rozhodli ked sa da, tak si ho miesto toho prehrame..
dunim píše:...a hnusnym zakrokom cartera--trafil ho ramenom na hlavu od zadu v momente ked strielal gol..
To bylo tak kristalove cisty rameno na rameno, ze uz to cistejsi byt nemuze

Obrázek
Kovy pálil ako z dela....
begbeee píše:Kovy pálil ako z dela....
Snad bude takto pálit do konce sezony :wink:
škoda těch nevyužitých šancí..jak jsem viděl ze sestřihu bylo jich dost!!! Eliáše vyhcytal Leighton ( si myslím že ani nevěděl jak :D )
Příští zápass musíme ještě víc zabrat a vyhrát !! Kovymu už to tam podle mě spadne...PS: jsme zvědavy jestli to Carterovi projde nebo ho někdo strestá
Salvador se mi moc líbil jak si podal Carcilla ( Salvador se často nebije ale když jo tak je skvělý!!! )
na tech prasatech trvam. ten ma*or s knirkem (carcilio myslim) neumi prijmout hit tak se hned ohani pestma, sorry ale nejsme v 70 letech aby si hosani z phili hrali na broadstreet bullies (nebo jak se tem dalsim vylizancum rikalo, btw kdo vydel vcera hellowensky simpsny vi o cem mluvim :) ) Hokej je dnes jinde a doufam ze to co provedl Carter bude nasledovano suspendaci, protoze sorry AndyF to rozhodne nebylo kristalove cisty a ty tvoje momentky jsou s prominutim na ho*no, kdybych mel cas a chut tak ti taky vytipnu obrazek kde je videt jak trefuje salmelu do hlavy. mozna by neskodilo trochu reflexe, Ja taky umim rict ze to ted devils ku*vi a Peters je uplne k nicemu. jinak zapas sme si prohrali sami kdy se nepromenilo na 3:0. skoda no ono se asi taky nehraje uplne v klidu kdyz mate kamose v komatu (vim, prehanim, ale snad to pochopite)...
No nemusím ani New Jersey, no posledné dni už ani Philadelphiu. Po tom, ako som videl ich zápas proti NY Islanders a Hartnellove vyvádzanie, tak ma nasral ešte viac Carter tým jeho zákrokom. Nech potom nebude o 2 dni hovoriť, že to bolo nechtené, veď to tam strčil, ako keby mu konárom chcel odpáliť hlavu. Debil. Salmela dal celkom pekný gól, aj to prijatie nahrávky bolo efektné, no taký tím ako Philadelphia by mal postupne vypadnúť z NHL. Carter je pán strelec a hráč? Mne sa zdá, že toto nebol jeho prvý nechutný zákrok. Spolu s Prongerom, Hartnellom a Emerym by mala Phila ísť radšej na dáke liečenie, nie je normálne, čo predvádzajú, alebo predvádzali. Síce Emery a Pronger sa už zlepšili, no aj tak. A Carter, ten ich čoskoro dobehne, ako aj Gagne. :censored: :censored: :censored: :censored:
yzy19 píše:ako aj Gagne.
:shock: :shock: :shock:
Yzy, Gagneho snad nemyslíš. Ten se v životě snad ani nepopral a hitů dá tak jeden za měsíc. Se svojí náchylností na zranění se ani do ničeho pouštět nemůže.
megaton píše: vytipnu obrazek kde je videt jak trefuje salmelu do hlavy
Podle toho videa to ale fakt vypadá, že ho trefuje do ramene a hlavou se udeřil až o led. Samozřejmě neříkám, že to bylo nutný ho takhle sejmout. Ale chápu, že se mnou nebudete souhlasit.
Možno sa mýlim, možno nie, no mne sa zdá, že pred dvoma alebo troma mesiacmi, keď bolo toľko otrasov mozgu v NHL mal aj on na jednom podiel. Ale nie som si istý, je dosť možné, že sa mýlim. Ale čo spravil Carter, tak to je nechutné.
Tak to se tedy urcite mylis Yzy s tim Gagnem :D :D :D . Ve PHI je "zlych kluku" vice, ale ze tady spominas Simona, achjo :D Ty asi Letce prilis nesledujes, ze jo?
Za ten zakrok Cartera se melo vylucovat, ale na druhe strane si myslim ze na suspendaci to neni. Jinak ale Devils s vyjimkou toho vlastnaku Prongyho hrali presilovky velmi spatne a to nakonec, dovolim si rict ze rozhodlo. Tolik moznosti pridat klicovy gol v presilovkach a nic z toho... Psal jsem to uz i v topicu PHI, Kovalcuk odehral podle mne velmi nepovedeny zapas, je hodne pretezovany, ten ice-time je sileny, bere si proste prilis velkou odpovednost, casto spatne prihrava, kazi i strelbu, ta jeho hra byla proste zatim hodne krecovita... Mozna mu pomuze jeden povedeny zapas aby to z neho opadlo, protoze zatim to opravdu neni ono od Ilyu.
tak jde hlavne o to ze nekterym hracum proste chybi respekt. a nevim proc ale hlavne se mi vybavujou hraci phili. Richards malem zabil Bootha, Pronger chtel uriznout nohu brusli, Carcilio je podobnej vypatlanec jako Avery, Emery to nema asi v hlave taky uplne v poradku, ted Carter zcela ZBYTECNE trefil Salmelu do hlavy nebo ono je vlastne jedno kam ale v plny rychlosti zezadu kdyz ho Salmela nemohl videt. a kecy ze nechtel zranit, ze takovej neni? to at si necha pro kamarad Richardse.
megaton píše:tak jde hlavne o to ze nekterym hracum proste chybi respekt. a nevim proc ale hlavne se mi vybavujou hraci phili. Richards malem zabil Bootha, Pronger chtel uriznout nohu brusli, Carcilio je podobnej vypatlanec jako Avery, Emery to nema asi v hlave taky uplne v poradku, ted Carter zcela ZBYTECNE trefil Salmelu do hlavy nebo ono je vlastne jedno kam ale v plny rychlosti zezadu kdyz ho Salmela nemohl videt. a kecy ze nechtel zranit, ze takovej neni? to at si necha pro kamarad Richardse.
Pekne napísané, toto si myslím o Phile. Ešte si zabudol na Hartnella, no ten je snáď horší ako Pronger. Ať jdou do prdele.
Atlantik píše: Kovalcuk odehral podle mne velmi nepovedeny zapas, je hodne pretezovany, ten ice-time je sileny, bere si proste prilis velkou odpovednost, casto spatne prihrava, kazi i strelbu, ta jeho hra byla proste zatim hodne krecovita... Mozna mu pomuze jeden povedeny zapas aby to z neho opadlo, protoze zatim to opravdu neni ono od Ilyu.
tak Kovy se snazi az moc. je taky skoda ze v tomto tydnu neni cas na poradnej trenink, jen nejaky rani rozbrusleni a tak neni moznost nacvicit alespon presilovku s Kovym. ale jak rikas, podle me to bude o jednom zapasu. Jinak to ze se prohrava neni rozhodne chyba Kovyho, celej tym hraje bidne a pokud by se mel nekdo jmenovat tak vynechanim Peterse (jeho důvod v sestave mi zatim unika) tak Rolston je tragickej, Langs taky polevil a Mottau by mel bejt pri nejlepsim sestym bekem a ne druhym nebo tretim nejvytezovanejsim, nedavno sem psal ze chybi Clarkson vic nez Martin ale uz se nemuzu dockat az se vrati Martin do sestavy a ukraji tak cas Mottauovi. JInak Sallmela snad bude v poradku ale to se o Eliasovi rikalo taky a vynecha 10 zapasu. tedy u Salmeli vidim navrat nejdriv po olympiade.
Peters to je traged největší psal jsem to hned jak k nám přišel...jako bitkař naprosto průměrný ( ne-li podprůměrný) jako hráč ještě horší
k Philly se vyjadřovat nebudu...mě osboně nejvic je*e Hartnell ten taky je pořád frajer ale jakmile se ho někdo dotkne tak se může posrat.... snad když rozdávám rány tak je musím umět i přijmout nebo se mýlím??
co se týče Kovyho souhlasím s atlantikem a megatonem... je to o jednom lepším zápasu a bude na vlně :thumbsup:
Každopáně další zápass s Philly MUSÍME !!!!
Mě by Hartnell taky je*al kdyby hral proti nám, on je takový zmrdeček někdy, často se chlame + vypadá jako yeti :D Mě zase kdysi brutálně sral Malone, to jsem byl uplně agresivní jak jsm ho viděl :D:D
neis: jo přesně tak! jak já vidím Hartnella jak furt provokuje tak mám nervy jak cip :D :D
Martin #27 píše:neis: jo přesně tak! jak já vidím Hartnella jak furt provokuje tak mám nervy jak cip :D :D
No som mal aj ja a pri tom som nebol priaznivec NY Islanders. Dúfam, že neuvidím nikdy žiadny zápas s Hartnellom, doteraz chytám nervy.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE