Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Takze ako som uz spominal dnes nas caka tazky match s Oilers. Okrem neho nas caka sest zapasov vonku, co bude urcite velmi narocne. Postupne nas cakaju - Oilers, Flames, Canucks, Sharks, Ducks, Kings). Dnes bude nasu branu hajit bude Turco, uz je to 100% iste. Neviem co je natom pravdy ale Brouwer vraj mensie zranenie, dnes by uz ale mal Troy nastupit :)
Posledne 2 zapasy sme s Oilers prehrali, nutno dodat, ze oba zapasy sme hrali doma. Prva prehra 4:7 potom co nam mladici nasupali na konci prvej tretiny tri goly, ak ma pamat neklame tak sme tie tri goliky dostali za minutu :|
Je to cudne pretoze v inych sezonach sme s Edmontonom mali celkovo dobru bilanciu. Ked tak pozeram na statistiky nasich vzajomnych zapasov (od roku 2007) tak s poslednych 14 zapasov sme 8 vyhrali.
Ak ide o nase lajny tak by som opat postavil Kane-Bolland-Hossa. Ak by nehral ten Brouwer tak do prvej skusit Skilleho (myslim, ze raz tam v tejto sezone uz aj hral a ako pisal popradcan, Skille nevynecha jeden suboj, drie bojuje. Velmi som si ho oblubil). V poslednej dobe je v slubnej forme Stalberg, ktoremu od zaciatku sezony verim a naplnuje sa to. Dava goly, dolezite goly!

Tak uz len dodam, ze si musime dat pozor na Gagnera, ktory v poslednych dvoch zapasoch proti nam zaznamenal tri goly. IDE SA NATO :clap: :!:

Zostavy podla boards:
Stalberg-Toews-Kane
Sharp-Bolland-Hossa
Brouwer-Pisani-Kopecky
Skille-Dowell-Bickell

Keith-Boynton
Hjalmarsson-Seabrook
Hendry-Campbell

Turco
Crawford
Parada, konecne vyhra v riadnom hracom case. Osobne sa mi ten vykon pacil a hatrick Toewsasa rata :thumbsup: . Kane sa konecne trocha zobudil a pripisal si 2 asistencie, a hlavne ta treti gol Johnyho bola velmi podarena. Taktiez som rad za ciste konto Turca, nemal sice vela roboty ale potesi. Celkovo sme boli lepsi tim, ved aj strely su jednoznacne v nas prospech - 47:18, jednoznacne sme Oilers prestrielali a konecne ich porazili. Po tych dvoch prehrach mi uz sli pekne na nervy :bitka3:
Captain Serious :wave:
Dnes to bolo fakt strasne :hroza: :-(
Potom co som sa trocha spametal z dnesneho vyprasku a nutno dodat, ze fakt hrozneho vykonu napisem nieco k zapasu s Canucks. Fakt nam dnes neostava nic ine iba ziskat 2 body, tato sezona je zatial dost zla. Po par zapasoch som si vravel, ze tim sa zohraje a zacne vyhravat, zacne hrat lepsie ale nic neprichadza! Tretia lajna akoby ani nehrala - Kopecky, Brouwer v poslednych zapasoch neskutocne nevididelni!!! To sa ani neda opisat slovami, rovnako zle hraje aj Bolland ale ... (je to moj oblubenec a tak by som mu stale nechal priestor lebo mu verim, ale hraje priserne to uznavam :yes: ). Ak ide o spominanu dvojicu hore podme k pripadu Kopecky, prve zapasy hral fakt az na moje prekvapenie dobre a bodoval. Prislo vsak zranenie kolegu Hossu a Kopec sa dostal az na samotne dno, nevie si prihrat, bez puku bieda :!: . V time vsak vedie v jednej statistike, skoda, ze je to stats minusovych bodov, Tomas ich ma na konte 12!!! Ak uz sme prinom, uz ma dost seru tie jeho zbytocne vylecenia, to ma vie fakt dakedy nasrat. Podme k pripadu Brouwer. Chlapec ma sice slusnych desat bodov, ale ak vezmem do uvahy ze ja som snim pred sezonou pocital do prvej lajny k dvojici Kane&Toews tak mi to pride trocha blbe. Postupne, rovnako ako Kopecky zacinal hrat coraz horsie a horsie. Ked tak pozeram na jeho ice-time v prvom a v poslednom zapase, je to neskutocny pokles 15:52 ->7:37... Dalsi pan na holenie je Bolland. U neho je to horsie (co horsie strasne) aj co sa tyka produktivity. Za 16 zapasov ziskal 3, ano TRI body. A to hraje v kazdom zapase v priemere 16 minut, v niektorych hraje aj 18. A ked vezmeme do uvahy aj to, ze hraje druhu lajnu a ma tam dost kvalitnych spoluhracov...

Teraz mi doslo, ze k zapasu som nic nenapisal, ale mozem to osrat, som taky nasrany z nasej hry, ze ma ide rostrelit. Dnesny zapas budem sledovat a tychto troch si budem vsimat tak, ze sa nespametaju :!: . Koniec reci, koniec debilin, koniec blbych vykon a koniec blbych prehier. Treba zacat vyhravat :!:
Steven píše:Koniec reci, koniec debilin, koniec blbych vykon a koniec blbych prehier. Treba zacat vyhravat :!:
Dneska ale ne e :D
Ved to leo, ze uz aj dnes planujeme :D . V brane bude Turco :!: , otazny je Dowell, ktory ma mensie zranenie...

Projected Lines:
Stalberg-Toews-Kane
Sharp-Bolland-Hossa
Brouwer-Pisani-Kopecky
Skille-Dowell-Bickell

Keith-Boynton
Hjalmarsson-Seabrook
Cullimore-Campbell
Hendry, Scott

Turco
Crawford

na odlahcenie patrik :cool:
Obrázek
Ehm...to si tú aféru potrebuješ pripomenúť? :D (btw. ugh those prostitutes are ugly :giggle: )

Inak príjemne ma prekvapuje zaradenie Stalberga do prvého útoku. Bolland v druhom je na nakopnutie? Podobne zmena u Pisaniho (ak sa nemýlim). škoda je Skilleho v štvrtom nie? Oveľa viac by sa tam momentálne hodil Kopec. Už konečne by viac mohol bodovať Sharpie :wub:
Getzo5 píše:Ehm...to si tú aféru potrebuješ pripomenúť? :D (btw. ugh those prostitutes are ugly :giggle: )

Inak príjemne ma prekvapuje zaradenie Stalberga do prvého útoku. Bolland v druhom je na nakopnutie? Podobne zmena u Pisaniho (ak sa nemýlim). škoda je Skilleho v štvrtom nie? Oveľa viac by sa tam momentálne hodil Kopec. Už konečne by viac mohol bodovať Sharpie :wub:
Ide o srandu, ved ako si pisal, tie tvare zien su strasne :hroza:

Stalberg ma neprakvapuje, parkrat uz v prvom hral a nemusim snad opakovat, ze mu fandim. Bolland uz hraje viac zapasov v druhom ale ako vidis stale je to bieda, uvidime co predvedie dnes. Treti utok stale ten isty, to znamena jedine, ak sa nepreberu tak sa budu musiet robit poriadky. Do stvrtej formacie jednoznacne Kopecky alebo Brouwer a bojovny Skille do druhej namiesto jedneho z nich. Dnes budeme bojovat jak DIABLI, verim v plny bodovy zisk. Tipujem 3:4 OT :!: :thumbsup:
Ak budete bojovať ako DIABLI, tak ste doomed... Vás Nucks zožerú aj s hokejkami. :lol2:
Steven píše:Tipujem 3:4 OT :!: :thumbsup:
Kdeze, kdeze :clap:
To bola nádhera. Odkedy som to v druhej tretine zapol, začalo sa to na Luonga sypať. :wave: Potešili Toews, Keane, Hossa a Sharp, čo viac si teda priať? Škoda shutoutu pre Crawforda, ale tak úprimne, mnoho práce nemal, takže by nebol tak zaslúžený. Naopak Luongo a Schneider boli najmä vinou vlastných nedisciplinovaných spoluhráčov v jednom ohni. Výborný zápas, výborný výsledok, spokojnosť na celej čiare. :ciga:
Na Luongo to proste vieme, inak konecne to bol zapas na ktory sa dalo pozerat. Dobre zahrane presilovky a ako si pisal. Skvele hrajuci Kane, Toews, Hossa a Sharp. Potlesk si ale zasluzi aj gol Brouwera :thumbsup: . Kvalita v tom time urcite je je ale zahodou preco sa nam tuto sezonu nedari podla predstav.
Predvcerom sme dostali my 7 a vcera silny Vancouver,nieco mi tu smrdi chlapci... :D
Popradcan píše:Predvcerom sme dostali my 7 a vcera silny Vancouver,nieco mi tu smrdi chlapci... :D
Turco smrdí od hlavy...ryba, sorry. :hroza: :D
Odporúčam pozrieť si gól Dowella a Skilleho assist naň... :lol2: Pat a Mat, ale vyšlo to...
[nhltv]http://video.nhl.com/videocenter/consol ... ent=S.J731[/nhltv]

Zajtra výborný rozpis. Prvá tretina Boston, potom náš zápas s Isles a Ducks vs. Blackhawks. A to sa ešte aj doružova vyspím. Thanksgiving day :wave:
"Impressive Hawks win, thanks for joining us and happy thanksgiving everybody" :wave:

Veľmi slušný tímový výkon zo strany Hawks. Crawford podržal, a ostatní nevyčnievali, ale ani prachom nezapadli. Hossa dobre odvedená robota i keď body mu to neprinieslo. Jeho klasický PO hokej, kedy drží súpera na dištanc a hrozí + výborne PK-uje. V obrane som akurát zaznamenal zlepšenie u Kietha a aj okrem gólu bol slušný Hjalmarsson. Hádam sa dorovnanie ponuky Sharks z leta bude do budúcna aj naďalej vyplácať. :yes:

Hráč zápasu Sharpie. "Shooter" to nie je náhodou, v správny čas na správnom mieste. Zariadil vyrovnávajúci gól a sám vstrelil po defenzívnej chybe obrany Ducks (ako inak :hroza: ) víťazný gól a tak pokračuje vo výborných výkonoch a naďalej vedie klubovú tabuľku strelcov s náskokom. Sharpie :frajer2:
Nemam co povedat, mne sa nas vykon pacil. Brouwer sa zlepsuje a ako vsetci dobre vieme, Troy ma paradnu strelu a dnes to ukazal pri jeho gole. Ak ide o Kopeckeho ja nevidim stale zlepsenie. Vcera som ho velakrat pri puku nevidel :? . Hlavna ale vyhra a dnes ideme po dalsiu :clap:
Steven píše:A dnes ideme po dalsiu :clap:
Parada. Hokej sice nebol taky pozeratelny aby som sa pri nom nejak extra zabaval ale vyhra potesi! Celkovo sme boli lepsim timom a Kings sme k vela vaznym sanciam nepustili. V druhej tretine dokonca vystrelili na branu len TRI krat! Inak Coreymu nejak neje sudene to ciste konto, ale tak hadam mu to raz vyjde. Chyta dobre a v poslednych dvoch zapasov 2 vyhry, v oboch dostal iba po gole! Je koniec nasho tripu, nasledne nas caka domaci zapas proti BLUES :!: Uz sa neviem dockat, mate sa naco tesit pani :wave:

:arrow: Obrázek
Tak a dnes dlho ocakavany zapas proti Blues. Ked mam povedat pravdu zapasy proti Blues patria umna k najoblubenejsim. V zapase nechyba nasadenie a urcite aj nejaka ta rvacka! Mozno dnes nejaku uvidime, len kto z nasej strany? Ocakavam, ze dnes fakt dajaku bitku uvidime a nebude v nej chybat Scott :D. Podme ale blizsie k vzajomnym zapasom. Celkovo sme proti nim od roku 2007 hrali 22 zapasov. Vyhrali sme 12 a logichy ztoho vychadza, ze 10 sme prehrali. V tejto sezone zatial proti Blues 2 matche, jeden vitazny 3:2 PP (doma) a prehra 4:2 (vonku).

V prvom vitaznom treba spomenut hlavne Hossu, ktory svojimi dvoma trefami v tretej tretine poslal zapas to predlzenia kde nasledne rozhodol o nasej vyhre Sharp. Dost sa proti nam darilo v oboch matchoch Perronovi, ktory ale nastastie pre nas dnes pravdepodobne nenastupi, spolu s Oshiem. To su podla mna dost velke straty pre hosti. Ani my sa vsak nemame cim chvalit! Najmenej 2 tyzdne bude chybat Hossa, ktory sa zranil na treningu v suboji s Nickom. Boze aka je to len skoda a smola :( . Do zapasu pravdepodobne nenastupi ani Pisani. Do hry sa dostanu Morin a spominany Scott.

- V nasej brane dnes Corey Crawford ...

- U hosti by mal chytat Ty Conklin ...

Obrázek
Nasa dnesna zostava bude vyzerat takto:
Viktor Stalberg - Jonathan Toews - Patrick Kane
Troy Brouwer - Patrick Sharp - Jeremy Morin
Tomas Kopecky - Dave Bolland - Bryan Bickell
John Scott - Jake Dowell - Jack Skille

Duncan Keith - Brent Seabrook
Niklas Hjalmarsson - Brian Campbell
Jassen Cullimore - Nick Boynton

Crawford
Morin je odkedy znovupovolaný? :shock: :cinka:
Getzo5 píše:Morin je odkedy znovupovolaný? :shock: :cinka:
Zrejme je to od dnes. A kedze Hossa bude mimo 2 az 3 tyzdne. Bude mat velku sancu si zahrat viac ako doteraz :thumbsup:

Today after practice the team announced that Hossa is out for 2 – 3 weeks with a lower-body injury. Just the thing the Hawks need as they start to get their mojo back in sync. The Blackhawks have recalled Jeremy Morin (17 GP – 6 G, 3 A, 32 PIM) from the Rockford Ice Hogs; we’ll see how he fits in with the squad as they try to absorb this latest round of bad news.
Tak čo Steven? Ako bolo na samotke? :D Ja myslím, že aj tak dobre, veď po zhliadnutí zostrihu by som povedal, že Kopec fajnovo zahral a buď vytvoril, dotiahol, alebo jednoducho bol pri všetkom podstatnom smerom dopredu. Nahrávka na Toewsa bola eňo-ňuňo :cinka: Okrem toho sa trafil ako Cpt.Serious, tak Doc i Shooter, takže u mňa väčšia spokojnosť (aj s výsledkom celkovo) ani byť nemôže. :yes:
Nebol som tu sam, bernie tu bol somnou :D . Inak Kopecky zabral to ano, na Toewsa prihral paradne, to sa musi uznat :good:
Ale neda mi to, takto pustit paradne rozbehnuty zapas, to ma fakt velmi prekvapilo. Z 5:1 na 5:4 :| . Ale tak nakoniec boli tie 2 body takze nemam byt preco smutny.
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS