A načo? Nie je to hráč, bez ktorého by sme sa nevedeli zaobísť.Dawe4 píše:Se vším souhlasím, ale možná toho Torrese bych si ponechal.mt-svk píše:Ja to vidím na odchod Commodoreho, Kleslu, Chimeru, Torresa, preradiť Pahlssona do štvrtého útoku a z Methota urobiť 7 obrancu, povolať Majorova, Roya a Picarda.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
COLUMBUS BLUE JACKETS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Skvelý článok:
The Young and the Restless — Blue Jackets, Hitchcock Seek Common Ground :thumbsup2:
The Young and the Restless — Blue Jackets, Hitchcock Seek Common Ground :thumbsup2:
... In a pointed assessment of the final years in Dallas, Rodi Blokh wrote the following in The Coaching Game (January 2002)
“Hitchcock saw things one way and only one way, his way. If a player did not buy into his system, he was unsuccessful with the Stars and was eventually sent packing. Take a look at Donald Audette, or Valeri Kamensky. Both were acquired in the offseason, neither could adjust to Hitchcock, and both were traded.”...
Tak já nevím. Torrese bych si prostě nechal. Ano obejdeme se bez něho. Ale myslím, že do třetího útoku velmi dobrý hráč. A hlavně on dokázal, že góly střílet umí. Pokud se totiž nemýlím měl nějakou gólovou sérii v této sezóně. Nevím do třetího do čtvrtého útoku pro mě platný hráč.
Jinak perfekt článek.
Jinak perfekt článek.
Ďalšia prehra, ale aspoň v predĺžení.
Len tak na okraj, citát Howsona z NHLpro:
Len tak na okraj, citát Howsona z NHLpro:
Nechcem byť sprostá, ale to nemohol rozmýšľat predtým, ako podpísal zmluvy s Kleslom tento roka najmä Commodorem minulý rok? Som veľmi zvedavá, ako sa Mika mieni zbaviť. Nadôvažok, ani výkony Hejdu nie sú v poslednom období ktovieaké, ale to beriem ako menší útlm, Jan je podľa mňa spoľahlivý hráč.„Chceme získat někoho do obrany, ale není to možné. Všude jsou dlouholeté kontrakty, nikdo nemá prostor pod platovým stropem a všichni pomýšlejí na play-off.“
Byl jsem to já, ale to jsem smázl poté, co jsme se dostali do play-offmt-svk píše:Nevieš ako sa volala osoba, ktorá mala väčšiu časť sezóny minulej sezóny v podpise FIRE HITCH?
Nojo, jenže on je pro příklad dost velkej rozdíl, když Brule nasbírá za 61 zápasů devět bodů a když Brassard za 34 utkání 18 bodů. Já jsem s Bruleem měl docela dlouho trpělivost, ale po konci sezóny už sem ho prostě špatně musel hodnotitmt-svk píše:P.S. Martin, máš zvlášnte hodnotenia. Keď hrá zle Brass, podľa teba sa hľadá (pritom hral s výbornými spoluhráčmi, PP a mal celkom slušný čas). Keď hral zle Bru, hodnotil si ho veľmi negatívne (pritom nehral PP, hral väčšinou so slabými spoluhráčmi a minimum času).
A či sa vtedy neposkladal tím podľa Hitcha?Byl jsem to já, ale to jsem smázl poté, co jsme se dostali do play-offKdyby se to nepovedlo, měl bych to tam dál.
Ibaže:
Nojo, jenže on je pro příklad dost velkej rozdíl, když Brule nasbírá za 61 zápasů devět bodů a když Brassard za 34 utkání 18 bodů. Já jsem s Bruleem měl docela dlouho trpělivost, ale po konci sezóny už sem ho prostě špatně musel hodnotit.
1. Brulé hral väčšinou so slabými spoluhráčmi, kým Brassard s oveľa lepšími. Teda ak za kvalitným spoluhráčov nepokladáš Bolla, Shelleyho a podobne.
2. Brulého priemerný čas bol okolo 10 minút (a aj to preháňam).
3. Brassard hrá PP, kým Bru ich NIKDY nehral.
4. Brassard dôveru Hitcha má, respektíve oveľa väčšiu ako mal Brulé.
A ver mi, že psychika robí svoje. Neveríš si, snažíš sa neurobiť chybu, si kŕčovitý. Kukni teraz. Myslím, źe sa Quinnovi za jeho dôveru odvďačuje. Patrí medzi najlepších hráčov tímu. Spýtaj sa fanúšikov Edmontonu na fóre.
Včera perfektní hláška dne na nhlpro.cz
„O Hitchovi si myslím své a nebudu to nikomu říkat. Myslím si, že je jasné, že mi nedal ukázat, co ve mně je.“ Nikita Filatov
Jinak mám obavy, že i když prohry budou přibývat Hitch se pakovat nebude a tak tedy se raději modlím ve zlepšení.
„O Hitchovi si myslím své a nebudu to nikomu říkat. Myslím si, že je jasné, že mi nedal ukázat, co ve mně je.“ Nikita Filatov
Jinak mám obavy, že i když prohry budou přibývat Hitch se pakovat nebude a tak tedy se raději modlím ve zlepšení.
Tak, po týchto slovách Nikita u nás skončil. A najmä po tom ako oznámil, že niektoré kluby KHL dokážu nad nami vyhrať. Pritom je to pravda pravdúca, nech sa Brassard s Nashom hnevajú koľko chcú.
Takže, môžeme začať premýšľať, za koho Filatova vymeníme. Ale myslím si, že by sme to mali nechať na Hitcha, na skvelé výmeny má "cit".
keď sme zle hrali pod Galatnom a Kingom, pakovali sa preč. U Hitcha to nehrozí, aj keby na naše zápasy chodil iba strážca štadióna so psom.
Takže, môžeme začať premýšľať, za koho Filatova vymeníme. Ale myslím si, že by sme to mali nechať na Hitcha, na skvelé výmeny má "cit".
keď sme zle hrali pod Galatnom a Kingom, pakovali sa preč. U Hitcha to nehrozí, aj keby na naše zápasy chodil iba strážca štadióna so psom.
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=5106 ... nhl-searchkanter píše:John Moore sa nepredstaví na MSJ 2010.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé