od
ixo » čtv 10. pro 2009 17:15
Nazdar chlapi. Tak máme za sebou aj 3. kolo v ktorom sme skončili na 1. mieste v našej konferencii. Som veľmi spokojný s týmto umiestnením a príchod Lukáša týmu ešte viac prospel a stal sa platnou posilou týmu, ozaj sa teším s tohto umiestenia a dúfam aj vy a dúfam že spokojnosť je u nás všetkých. . kola sme po sebe skončili v našej konferencii čo už dosť veľký úspech a jedno kolo sme tiež bodovali no proste paráda

. Zatiaľ si zo všetkých týmom počíname do PO bodovo najlepšie, ale aj tak sa mi to zdá ešte na postup do PO nie príliš isté, takže čo ideme do tretice zase skončiť prví

. Toto prvé miesto mi nejako zachutilo už

. treba ešte toto kolo chlapi ešte sa dobre umiestniť a potom už bude dobre si myslím, ale za žiadnu cenu netreba poľaviť, ja chcem aby tento tým bol najlepší

Treba tiež pochváliť Lukáša za jeho 2. miesto v hodnotení jednotlivcom aj vďaka jemu výkonom v tomto kole sme skončili prví :chlap:

.A ja som váhal s jeho angažovaním do nášho týmu prvo, ale teraz už viem jednoznačne že to bola dobrá voľba. Samozrejme na vítazstve tohto kola máme všetci podiel každý inokedy potiahol tým, proste to bolo tak ako malo byť a ako to má šliapať. Avizoval som nejaké zmeny teda som to písal a palkovk to postrehol a prišiel ten správny čaš. mal si pravdu zmeny v týme nastanú, ale ide o post GM čiže nie o vaše miesta v priebehu tohto 4. kola čo sa rozbehne odchádzam z tohto týmu z funkcie GM a nepôjdem do žiadneho týmu a na HF nebudem už často chodiť aspoň tipovať nie. Prečo? Mám na to svoje dôvody nebudem to tu rozoberať napíšem ti to Palo na pokeci čo sa stalo aká situácia a z akého dôvodu. Je toho viac dôvodov a neni to k voli tu nejakým nezhodám ako napr. PT a tak je to úplne niečo iné čo som ani nečakal a tiež sa nestala nijaká vec strašná, ale proste iba tebe to poviem Palo...je mi lúto, že odídem z týmu práve keď sa darí, ale nebojte sa na moje miesto príde jeden môj človek, ktorého som zaučil tipovania a oboznámil zo všetkým ako sa GM spravuje a tak a tohto človeka som pripravoval na túto funkciu už vyše jednu a pol sezónu, lebo som vedel že k tejto situácii dôjde a už pred. začiatkom tejto sezóny som vedel, že túto sezónu nedokončím, len som nikomu nič nevravel hlavne spoluhráčom aby neznervozneli a hrali svoju hru. proste človek čo ma zastúpi je super týper a bude pripravený zvládať túto funkciu...ja viac menej odcestúvavam do zahraničia o 2 týždne na 2-3 mesiace toto môžem povedať, ale je v tom ešte viac vecí takže zatiaľ tak