Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Aha,Maro to z Mighty Bulls?Mal by som ich trošku povzbudiť :lol2:
Ja mylím,že 13 bodov by malo stačiť,myslím náskok.Takže poďme FFFDDD.Poďme si znovu po prvé miesto.

Počuj Rado,neskočil by si so mnou do LC tak ako minule?Túto alebo budúcu sobotu?Ešte jeden koberec by som potreboval,taký menší malému do izby.Ale len ak si odo mňa vezmeš peniaze,nie ako minule.
No môžme ale tak kedy ešte? Spýtam sa doma či som túto sobotu treba či niečo robíme ak nie túto tak budúcu dám ti zajtra večer vedieť hlavne aby boli dobré cesty aby nemrzlo :wink: . A za tie peniaze uvidíme a pôjdeme ak pôjdeme, len mi dvaja? či aj Dena?dúfam že ta neni doma :D
Tak mi daj zajtra teda vedieť.Jasné,aby boli cesty dobré,to je dobrá poznámka.Dena dnes v noci odchádza do Rakúska.Príde až na Štedrý večer.Takže bez nej.
Paľo tak to vypadá že asi na túto sobotu pôjdeme ovšem ak budú dobré cesty bo hlásia, že má mrznúť cez výkend vraj. Tak či tak nie prídeš piatok na Senné nie? Ujasním ti to podrobnejšie ešte zajtra, lebo možno aj otec bude v sobotu doma a keď by boli zlé cesty šiel by aj on snami a on bol šofér bo vieš ešte v zime na takej ceste som nešiel muším s otcom tak pochodiť pár krát...každopádne zajtra budem vedieť viac ale tak na 90%túto sobotu. Prídem za to aj s disco skôr a nebudem piť, lebo ak nepôjdeme túto sobotu tak ďalšiu iba horšie môže byť napadnúť sneh a tak tak sa toho zbavíme :wink: . Včera som na juventuse a ac milan prehral dokopy 10ečok približne inač kua :x

Ešte k výkonu z noci v skratke paráda :thumbsup: bližšie sa vyjadrím po kole a budem tam niečo uvedené aj prekvapujúce..teraz aj tak moc nestíham a myslím si že už aj tak toto kolo je 1. miesto naše takže môžme sláviť :oslava: .
Dnes to bol super výkon mojich spoluhráčov.Ten Juventus bolo riadne prekvapenie.Aspoň pre mňa.A asi aj pre teba.Chystáš dačo prekvapujúce?Zas budú zmeny v tíme? :sad2:

Nechcem tvojho ocina otravovať.Ak nebudú cesty dobré,tak nevadí.To až tak nesúri,ten koberec.Len ak by si mal čas.A ocina nebudeme otravovať.Chcel by som aj na xvíľu do Tesca na darčeky,nech to mám za sebou,lebo to tak neznášam,myslím nákupy.To dobre že Denisa ni už doma.Však veď dáš vedieť.Ak by sme šli náhodou,tak by si ma na križovatke ráno počkal,tak ako vtedy raz.

Máš pravdu,1.miesto by nám už nemalo ujsť,ale pár bodíkov ešte treba.A to si tikety spolu za 10 eur podal?
Veď uvidíme ja ti v piatok ešte večer brknem čo a ako. Lebo aj tak som mal tento týžden piatok naplánované s kamošmi ísť vipiť ešte narodky zapiť vieš...ale potom dalšiu sobotu o týžden sa bojím, že budú už ozaj cesty zlé...ale však oco pôjde potom o týžden so mňou aj ty aj keď budú zlé on rád aj tak behá po tesku a takýchto obchodok takže v pohode do predu mu poviem aby pre istotu bud. sobotu počítal, že pôjdeme a bude takže radšej to asi nechajme na budúcu jo lebo tú to som bol skamošmi dohodnúty piť tak sa nanehnevaj ale budúcu to už poriešime však ak tak to vybavíme do obeda další tyzden to by si oco v poho mohol a vieš teraz ak pojdme na disco co som mal ist na disco ted az disco pridem okolo 3naliaty domov a to rano nebudem moc soferovat nafukam tak aj to sa bojim takze asi buduci ak ti to nesúri aj vted ykupis darcek y akoberec a ak vravim budu vted yzle cest yoco pojde :)prip. brat este kupis darceky a ak daco kuknes este vo vk a ten koberec v lc kupime :))))jo::::::::::::::??????,,,
Nazdar chlapi. Tak máme za sebou aj 3. kolo v ktorom sme skončili na 1. mieste v našej konferencii. Som veľmi spokojný s týmto umiestnením a príchod Lukáša týmu ešte viac prospel a stal sa platnou posilou týmu, ozaj sa teším s tohto umiestenia a dúfam aj vy a dúfam že spokojnosť je u nás všetkých. . kola sme po sebe skončili v našej konferencii čo už dosť veľký úspech a jedno kolo sme tiež bodovali no proste paráda :yahoo: :clap: . Zatiaľ si zo všetkých týmom počíname do PO bodovo najlepšie, ale aj tak sa mi to zdá ešte na postup do PO nie príliš isté, takže čo ideme do tretice zase skončiť prví :roll: . Toto prvé miesto mi nejako zachutilo už :) . treba ešte toto kolo chlapi ešte sa dobre umiestniť a potom už bude dobre si myslím, ale za žiadnu cenu netreba poľaviť, ja chcem aby tento tým bol najlepší :!: Treba tiež pochváliť Lukáša za jeho 2. miesto v hodnotení jednotlivcom aj vďaka jemu výkonom v tomto kole sme skončili prví :chlap: :good: .A ja som váhal s jeho angažovaním do nášho týmu prvo, ale teraz už viem jednoznačne že to bola dobrá voľba. Samozrejme na vítazstve tohto kola máme všetci podiel každý inokedy potiahol tým, proste to bolo tak ako malo byť a ako to má šliapať. Avizoval som nejaké zmeny teda som to písal a palkovk to postrehol a prišiel ten správny čaš. mal si pravdu zmeny v týme nastanú, ale ide o post GM čiže nie o vaše miesta v priebehu tohto 4. kola čo sa rozbehne odchádzam z tohto týmu z funkcie GM a nepôjdem do žiadneho týmu a na HF nebudem už často chodiť aspoň tipovať nie. Prečo? Mám na to svoje dôvody nebudem to tu rozoberať napíšem ti to Palo na pokeci čo sa stalo aká situácia a z akého dôvodu. Je toho viac dôvodov a neni to k voli tu nejakým nezhodám ako napr. PT a tak je to úplne niečo iné čo som ani nečakal a tiež sa nestala nijaká vec strašná, ale proste iba tebe to poviem Palo...je mi lúto, že odídem z týmu práve keď sa darí, ale nebojte sa na moje miesto príde jeden môj človek, ktorého som zaučil tipovania a oboznámil zo všetkým ako sa GM spravuje a tak a tohto človeka som pripravoval na túto funkciu už vyše jednu a pol sezónu, lebo som vedel že k tejto situácii dôjde a už pred. začiatkom tejto sezóny som vedel, že túto sezónu nedokončím, len som nikomu nič nevravel hlavne spoluhráčom aby neznervozneli a hrali svoju hru. proste človek čo ma zastúpi je super týper a bude pripravený zvládať túto funkciu...ja viac menej odcestúvavam do zahraničia o 2 týždne na 2-3 mesiace toto môžem povedať, ale je v tom ešte viac vecí takže zatiaľ tak
Paľo však mi zajtra podáš tiket lebo néjdem do školy a asi túto sobotu idem predsa ten koberec kupovať na disco piatok néjdem bo pindá, že je tá chrípka vieš aká aj vo vk bol prípad, že budem pekne doma s*ať :D tak ti zavláma zajtra podvecer ci ideme a ak tak tak sobotu ta zobereme ako min. z krizovatky vtedy s denou jo?
Takže sobota platí.
Ak ixo odchádza z HF,tak ani ja neostanem tipovať.Takže England a Lukas ostanú sami.Sme sa dohodli,že to potiahneme do konca.
Dobre chlapi tak poďme začína nám 4. kola :clap: . Viem, že teraz je menej reálne že zase skončíme na1. mieste, ale bral by som nejaké dobré umiestnenei tak poďme do toho FURIOUS DOGS :!: :povzbudzovanie: :groupwave: :cinka: :box: :frajer2: Zabudnite na to, že odchádzam ja aj Paľo atď to bolo len také, že naschvál. Ukážme chlapi ešte silu FD a ukážme že ešte sme si nechávali aj rezervy :box: .
Akože je menej reálne že skončíme prví?Však to je jasné,nie?
Patrí sa mi pochváliť Lukasa a Englanda,ste super tipéri,lepší ako ja.Ixa chváliť nebudem,aby mu nenatieklo do nosa.Však dobre sa drží chlapec,celkom sa snaží.Tuším je voľakde vpredu v celkovom hodnotení.
No, tak dnes nás potiahol ixo. :thumbsup:
Paľo: mne do nosa nenatečie veď ja mám sosák dole ohnutý :lol: .
Lukas: No tak to som inač aj ja rád, že sa mi tak zadarilo, lebo pri vaších tipoch by to nebola sláva dnes, ale o tom to je, že jeden deň potiahnu dvaja a ďalší dvaja a toto tomuto týmu chýbalo 2 sezóny, ale túto sezónu už nie :) :good: . Proste sa máme pekne doplňovať a zatiaľ to ide :cool: .

Neviem ja som vám už dáky típer prevažne na remízy a pred. sezóny som sa im nejako vyhýbal, ale teraz sa nejako so mňa stal típer na remízy :D , ale nesťažujem sa a inač zase sme prví od prvého dňa sa nám to nejako prvé miesto prilepilo na ruky :D Paľo dobré sekundové lepidlo si kúpil :lol2: . Tak poďme chlapi zaberme aj toto kolo a zabodujme aj toto kolo super nech majú s nás súperi radosť :D toto kolo by som bral také umiestnenie do 5. miesta to by bolo v pohode, ale samozrejme cieľ je prvé no nie Paľo? :D Dobre chlapi tak sa držme :!: GO FURIOUS DOGS GO :!: :povzbudzovanie: :groupwave: :cinka: :box: :frajer2:

Jaj Paľko ty čo v tesku pípaš :lol2:
Chlapi už sme druhý tak to nie :nasraty: :D :lol: :lol2: ni fakt :D Pohoda chlapi ale tak skúsiť môžme zas to prvé miesto :roll: :wink: . GO FURIOUS DOGS GO :povzbudzovanie: :groupwave:

Paľo hádam som nesklamal ťa za ten víkend keď si mi dal tú moc veď my už vieme čo :wink: .
Nejako sa mi to 2.miesto nepáči.Inak pozor,Mighty Bulls sú celkom kompaktný tím,budeme mať čo robiť,aby sme ich zdolali.Treba sa riadne pripraviť na nich.

Ixo,som celkom spokojný. :D
V noci to bol jeden zo slabších výkonov ktorý sme už dávno nepocítili až teraz. No čo dodať bolo to slabé, ale nemusíme si s toho robiť nič a môžme tipovať ďalej v pohode a v kľude a ak aj pobabreme toto kolo nič sa nedeje :wink: . V tabuľke týmom zatiaľ sme na druhom mieste s BA, ale celkovo je to tam tesne a stratili sme náskok bodoví, ktorý sme mali v noci slabým výkonom. Chlapi tak tipujme ale zas hanbu si nedajme spraviť :box: .
pre Ixa:Nie nebudem sa hnevať,rozhodnutie je na tebe,koho si vyberieš
Pre Ixa:Podal som ti!!!
Chlapi ešte sa čudujem inač že sme ešte na takom dobrom mieste v tabuľke po tých výkonoch čo podávame môžme byť radi. Dnes v noci podľa mňa nastane zlom v umiestneniach, takže buď zabere dnes v noci a podáme dobrý výkon ak nie čakám nás riadny prepad v tabuľke. Hlavne sa nestresovať a nepanikáriť v pohode ideme ďalej. Poznáte to porekadlo aj na psa príde mráz ale nás sa to týkať dúfam nebude :wink: . Trošku sa schopme chlapi a poďme :cinka: .
No držíme sa na 2.mieste.Je to super.Mighty Bulls sú dôstojný súper.Aj iní sa na nás doťahujú.Tak zaberme chlapi
Cauko chlapi. Neviem nejako som pos. 2tipovacie dni odflákol smojej strany iba som to rýchlo natipoval pred včerom to vyšlo celkom ale dnes nie včera som nemal vôbeč čas tak som to natipoval rýchlo inak sa tipovanu venujem keď tu tipovaj aj dakedy 15-20min. ale terbalo to aj takto skúsiť hlavne, že sa ako tým držíme slušne stále a dnes som sa tipoval venoval poriadne ale zas nieže by aj vtedy to zas nejako extra odflákol ale neviem. Som zvedaví po dnešnej noci. Držím palce. Kua chlapi len prednedávnom sa dal do kopy to bol piatok dnes mi je tak na pip...ku to za to že som grcal juj nemal som dna včera do pi...teraz musím následky znášať juj...alaky na mraky...a najviac ti ma naserú taký buzerantkovia sú silný, keď ledva stojím na nonách a ke´d maju vypité a za inej situácii inokedy je jak mladý holub vyliahnutý...no nič toto sa porieši nabudúce.

Paľo dobre že sme šli min. sobotu a nie túto :wink:
Chlapi idem s pravdou von. Prvo som sa tváril a hral to tak, že mi tie naše zhoršené výkony nevadia, ale to bolo len tak pravda je taká že mi to vadí a že chcem len vyhrávať a aby sme boli najlepší. Pozrite sa dnes kam sme spadli a kam ešte môžme, dnešná noc nám vôbec nevyšla ale tak zas to bolo sobota tak sa to nejaká pochopiť ale aj tak. Chlapi zaberme každý ja chcem v tomto kole dobré umiestnenie :!: Predvčerom bol môj výkon katastrofa, keď som získal 0b dnes to bol zas katastrofa Paľov a Lukášov...kua chlapi ako môžme z toľkých zápasov nahrať tak málo bodov :x . Nič chlapi ide sa ďalej a mi sa zas zlepšíme a budeme bojovníci ako pred tým nie že by sme teraz neboli ale asi to bereme na ľahko nejako a podceňujeme to. GO FURIOUS DOGS GO :!: :!: :!: :cinka: :box: :povzbudzovanie: :groupwave:
Dnes musíme chlapi zabrať a skús aj ty dačo Paľo vymyslieť, ja to dnes istým remízami prevažne.
Chlapi toto kolo sme slabučký až na jeho začiatok. Zázrak je, že ešte tak v tabuľke obstojne stojíme. Do konca kola tohto kola viac už nenapíšem schválne.
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG