Tipujte MS ve fotbale 2026 na https://www.tipovaci-liga.cz

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Esem píše:
úte 30. čer 2026 09:40
Briere, nemá takové koule jak Guerin
To asi nemá, ale Flyers hlavně nejsou v pozici minnesoty, jakožto contender. Taktéž tam ty hráče nemáte na co nalákat. WIld mají Kaprizova, Boldyho a teď ještě Hughese.

Sem zvědav, kde Were zakotví. Nejvíc by se mi líbil u Sharks. Ti toho beka na modrou potřebují jako sůl a kdo ví, kam by se s ním ještě vyšvihl Celebrini a spol. :scare:
_The_Wolff_ píše:
úte 30. čer 2026 10:12
To asi nemá, ale Flyers hlavně nejsou v pozici minnesoty, jakožto contender. Taktéž tam ty hráče nemáte na co nalákat. WIld mají Kaprizova, Boldyho a teď ještě Hughese.
Je to tak ale zase PO se udělalo... mladý tým, předání zkušeností, novej tým, nový impuls. Dvě sezóny do konce smlouvy, kdyžtak trade ale moc tomu nedávám...
Rookie camp v plném proudu, doplnili je tam zkušenější Porter Martone, Alex Bump a Denver Barkey.... dle mě super nápad. Všichni tři úplně odskočení tam a vypadají opravdu dobře, Bumpera chvílil trenér z AHL, že mu přijde, že zesílil, rychlejší je... Kluci jsou hladový.

Viděl sem dva tréninky a dost dobře vypadá Oli Bonk, řekl bych, že mezi beky dost vyčnívá výkonostně.... dále Carter Amico, Jack Murtagh, Jack Nesbitt, Berglund, Gard, Vansaghi a mě se dost líbil Cole Knuble, který klidně může nakouknout do NHL.. silný na puku, stickhandling, rychlej..

btw. ještě Grundstrom prodloužen 1m - 1rok... trošku překvapení ale asi OK.

Dnes otevření trhu a dávám poslední šanci Dannymu :giggle:
12503 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS