btw. Komu ste vy slovaci fandili? Coloradu, nebo Minesote?
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MINNESOTA WILD
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Derek Boogaard který dělá ochránce hvězd v Minnesotě si vede velmi dobře a určitě má na ledě respekt.Přidávám video jak si poradil v sobotu s Toddem Fedorukem z Anahaimu - jasné KO :o
http://www.youtube.com/watch?v=rfl75-WaV6A
jj, Derek jeexcelent píše:Derek Boogaard kterĂ˝ dÄ›lá ochránce hvÄ›zd v MinnesotÄ› si vede velmi dobĹ™e a urÄŤitÄ› má na ledÄ› respekt.PĹ™idávám video jak si poradil v sobotu s Toddem Fedorukem z Anahaimu - jasnĂ© KO :o
Zdravotne problemy ma aj Palo Demitra
Ak vynecha najblizsi zapas, do zostavy sa vrati Wes Walz, ale ak bude Palo hrat, tak Wes bude este odpocivat
Marian Gaborik by vraj uz mohol zacat tento tyzden korculovat
Ak nestihne zapasy proti Vancouveru a Nashvillu, dufam, ze proti Sam Jose uz bude pripraveny nastupit, ked to davaju na tej Galaxii, aby sme ho mohli vidiet live
"Dnes sme pripomĂnali vandrákov... Hrali sme ako nejakĂ juniori, bez koncepcie, rozhárano. PĂ´sobili sme ako malĂ chlapci, chĂ˝bala nám energia, korÄŤuÄľovanie, snaha nieÄŤo vymyslieĹĄ. Z našej strany to bolo ĂşbohĂ© predstavenie," ÄŤertil sa lodivod Wild Jacques Lemaire.WildCelt píše:Tak v Colorade to bol bezpecne nas najslabsi vykon v sezoneZrejme to bolo sposobene tou nadmorskou vyskou
Hraci posobili fakt dost prispato
Uz aby sa vratil Gabby
az teraz som natrafil na toto
Aaale, ved sme aj mali, sme boli lepsi
, az na tu obranu
Mannymu sa az tak nedarilo, znova to vyzeralo po prvej tretine na striedanie
, ale zostal. No neda sa stale len vyhravat, aj ked hra je dobra
Ved aj na Buffalo uz doslo. V tom zapase bola obrana dost slaba, ach tie goly
Velmi ma potesilo, ze sa trafili Demitra (ktory ma ohromnu radost z kazdeho golu
) a Parrish, ktori sa dost trapia s koncovkou, no skoda, ze ani to nepomohlo. No snad im to pomoze do dalsich zapasov
Teraz na nich caka 5 zapasov vonku, bude to tazke, Gabby cestuje s nimi, takze hadam uz nastupi
Muzstvo hra dobre aj bez neho, no je to velmi tazke, predsa ked hra Gabby s Demitrom je ta sila v utoku viac rozlozena
a verim, ze ti dvaja este predvedu paradne kusky
Konecne hral znova Wes Walz
Pekne ozivil hru checking line, skvele branil a aj utocil, bolo ho citit. Len dufam, ze v dalsom zapase zase nebude absentovat :modlenie: Gabbyho marodka sa nejako moc natahuje, no snad potom aspon vydrzi do konca sezony zdravy :modlenie: Dufam, ze v decembri uz bude hrat, rad by som ho videl v zapase proti Red Wings
Tak zatial viem len vysledok a to, ze Demo mal 2 body za gol a nahravku, ze Wild viedli 2:0 po dvoch rychlych goloch na zaciatku 1. a 2. tretiny a aj 3:2 v polovici 3. Musim sa priznat, ze tento vysledok ma v sezone zatial najviac sklamal
To mali jednoznacne vyhrat, hlavne po tom ako si to rozohrali, takto premrhat vedenie, to mi pripomina skor muzstvo spred roka
Teraz ich caka Nashville na jeho lade, tam snad prekvapia, ked vo Phoenixe sklamali
Wild maju novozlozeny prvy utok. Parrish-Walz-Demitra. Hrali takto posledne 2 zapasy a v ofenzive jednoznacne tahali cele muzstvo oni. Parrish (1+3), Walz (2+1) a Demitra (2+2)
Hlavne, aby sa chytili Palo a Mark. Snad im to pojde aj nadalej tak dobre a v noci sa prida aj utok White-a
Z coho som vsak
je statistika +/- V ofenzive len utok Bouchard (8 ) - White (3) - Rolston (6), Veilleux (1) a Foy (2) su v pluse. Inak vsetci v minuse, pricom najhorsi je Demitra (-9) :o Obrana tiez nic moc, len Carney (1) v pluse a az na Schultza (0) vsetci v minuse, najhorsi Nummelin (-7) :o
Asi je to sposobene skvelymi oslabeniami a celkom slusnymi presilovkami
Ale aj tak statistiku +/- treba zlepsit
Asi je to sposobene skvelymi oslabeniami a celkom slusnymi presilovkami
Ale aj tak statistiku +/- treba zlepsit
Wild znova prehrali a to na domacom lade
Vobec sa im nedari, rovnako ako mne
Z poslednych 12 zapasov vyhrali len 3 a v riadnej hracej dobe len 1
:o
Najblizsie ich caka prvy zo zapasov s Detroitom, na ktore som sa tak tesil. Obom posledne zapasy moc nevysli, Wild budu zrejme stale chybat Gaborik, Demitra i Walz. Skoda, ale snad i tak bude super hokej a vyburcuju sa hraci proti takemu superovi, akym Detroit je. Po tom skvelom uvode sa uz divosi prepadavaju na pozicie okolo 8. miesta. Ale bez tych 3 spominanych hracov je to strasne tazke. Aj Atlanta bez Hossu, Kozlova a Holika by sla urcite dole a pod. Uz sa neviem dockat kedy sa vratia a verim, ze Gaborik s Demitrom este len budu predvadzat veci
Tak trenuje, uz i naplno, to je dobre, ale stale su vsetci opatrny co sa jeho tyka a vraj nastupi az niekedy v polovici decembra, no pokial mu to ma pomoct, aby uz bol do konca sezony fit, tak nech je takAlex píše:Tak na tie zapasy DET vs. MIN sa tesim aj ja.Gabby vraj uz trenuje s muzstvom,tak mozno,ze uz proti DET by mohol nastupit.....
V zapase so San Jose si chudaci skoro dali vlastny gol, ale aky?
Bolo signalizovane vylucenie hraca San Jose a Fernandez vykorculoval z brany, hraci Wild boli v utocnom pasme, ale...
...prisla prudka prihravka, za pukom korculoval Rolston, ale dostal sa k nemu az ked sa odrazil od tycky branky Wild
taky gol som si tusim raz dal v NHLke
...prisla prudka prihravka, za pukom korculoval Rolston, ale dostal sa k nemu az ked sa odrazil od tycky branky Wild
taky gol som si tusim raz dal v NHLke
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

zranÄ›nĂ Groin-tĹ™Ăsla s tĂm dĹ™Ăve ÄŤasto marodili i Jarda Jágr a Dominik Hašek.