Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Uz se tesim az si pustim doma zaznam, ale dle vylouceni v posledni tretine jsem snad jeste vice zvedavy co tam ty hovada z Vancouveru predvadely...
Selly8 píše:Uz se tesim az si pustim doma zaznam, ale dle vylouceni v posledni tretine jsem snad jeste vice zvedavy co tam ty hovada z Vancouveru predvadely...
Nejspíš podobně jako při zápase s Kings se snažili poslat soupeři nějaký vzkaz. A možná dokonce budou Sedinové podobně spokojeni s hrou podobně jako proti Králům...

Ale takovéhle výsledky jsou pro mě spíš než k pobavení k nasrání :? Protože takhle ta střelecká impotence Králů vypadá ještě hůř než v úterý ráno...
Neskutečně jsem si ten zápas užil. První třetina zase ospalá, ale využili jsme chyby Nucks a Freddy podržel hodně, zase perfektní výkon od gólmana. Druhá třetina jako vždycky válec jako prase. Skvělé přesilovky, jasná dominance ve hře. V poslední třetině Nucks začali trošku tvrději, když už na to neměli jinak. 7 minut před koncem před brankou Vancouveru skurmáž, Sestito někoho sundal, taková vzájemná postrkovačka a nakonec z toho vzešlo 7 minut 5 na 3, Tortse mále trefil šlak :-D

Jinak zase ukázka úžasného depthu sestavy, 13 hráčů bodovalo, 7 z nich mělo víc jak bod, doma 20-0-2, 18 z 19 zápasů. Nebylo co vytknout. :clap:

Upozornenie: jednoducha pomôcka pre vas ako vkladat videa z youtube na nasu stranku :arrow: http://www.hokejforum.com/novinky-t18-50.html#p313662" onclick="window.open(this.href);return false;

Selly8 píše:Uz se tesim az si pustim doma zaznam, ale dle vylouceni v posledni tretine jsem snad jeste vice zvedavy co tam ty hovada z Vancouveru predvadely...
hlavne jedno hovado, ale Sestitovi celkom dobre pomohol Hansen, ktory tiez bil hraca, ktory ani nemal zhodene rukavice...
Parada! Neni nad demolici nenavidenych Canucks! :poklona: :wave: Tenhle vysledek opravdu potesil, jen skoda, ze tam v te zaverecne presilovce nepadlo o 2-3 goly vic. :jn:
Skoda no, nasi uz ty dobytky setrili, zrejme se chteli vyhnout zbytecnemu zraneni, ale takova desitka by se urcite vyjimala. Sestito to je vymastenec a Bieksa se momentalne vyhriva na 1.miste meho haters rankingu :giggle: Ale ruku na srdce, po tom co jsem pres mobil videl pocet tech vylouceni a kdyz jsem k tomu pripocetl co vyvadeli u nas minuly zapas ikdyz vedli cekal jsem to o dost horsi. Tak dlouhou presilovku na konec ti sudi asi ani davat nemeli, no na druhou stranu si to Tortsovi hosani vyzrali az do konce :jn:

Ted vychazi 2 paradni zapasy na vikend a ja zrovna budu v Praglu takze uvidim ho*no :slap:
Ted vychazi 2 paradni zapasy na vikend a ja zrovna budu v Praglu takze uvidim ho*no :slap:
Jo, stejně jako minule máme Hawks a Blues dva dny po sobě. Minule jsme to zvládli parádně, teď snad taky vyhrajem aspoň jeden z nich a jeden třeba do prodloužení. Nejlépe ale oba. Já oba budu určitě sledovat, tohle si ujít nenechám, navíc stejně tedka v noci sleduju tenis.
Dneska totálně zasloužená prohra. V úvodu zápasu měl Palms šanci a trefil tyčku, ale pak bylo celé dvě třetiny Chicago jasně lepší. Nám chybělo úplně všechno, pohyb, nasazení, přesné přihrávky. Jen díky Hillerovi jsme zase vydrželi v zápase. Třetí třetina už byla lepší, ale když jsme si něco vypracovali, tak jsme to spálili, Crawford podržel. V nejnevhodnější chvíli udělá Lovejoy takovou botu a třetí gól byl tu. Dneska odehráli všichni obránci i útočníci slabý výkon ale. Nemůžeme hrát posledních 10 minut a chtít porazit takovýhle tým, to prostě nejde. Každá série holt musí skončit, symbolicky tam, kde započala. S Blues to musí být jinak, musíme na ně vletět jako posledně.

Co se týče sestavy, nechci vypadat zaujatě, ale kromě Selanneho, který tradičně posedí při B2B, bych posadil opět Pennera. On fakt nemá špatnou techniku, když už má puk, ale má fakt katastrofální pohyb, proti těmhle týmům to vynikne ještě více. Krom toho je přínosný jen v 1. lajně, kde místo něho odehrál parádní třetí třetinu Palmieri. Takže bych to viděl rád takhle.

Palmieri - Getzlaf - Perry
Beleskey - Bonino - Silfverberg
Winnik - Koivu - Cogliano
Maroon - Perreault - Jackman
Shea Theodore remains hot, 11 points in last 7 games. His 55 total points leads all WHL defensemen, 14th among all WHL skaters.

John Gibson appears to be finding his groove again. He has given up 2 or fewer goals in 4 of his past 5 starts for Norfolk.
Future is bright :frajer2:
Yap :cool: nejlepsi povolani soucasnosti... fanousek Kaceru :jn: :-D
Neskutečný zápas. Nepobral příliš hokejové krásy, o to vyhrocenější a napínavější ale byl. Klasické derby s Kings ve stylu PO zápasu. Neskutečné nasazení, tvrdost, skvělí brankáři, vyhrocené sitauce. A to taky především díky totálně tragickým rozhodčím, na které si stěžovala i Boudreauova žena na Twitteru. Docela Kings tlačili, především když neuznali vyrovnávací gól pro údajný goalie interference Jackmana, který se Quicka ani nedotkl a byl půl metr od něj. Lewis taky měl dostat za faul mimo hru na Allena, Fistric ho šel pomstít a dostal jenom on.

Ale i tak jsme to zvládli především díky zlepšenému výkonu od druhé třetiny, první jsme tak nějak tradičně prospali, nestačili jsme bruslařsky. Nakonec jsme Kings skoro dvojnásobně přehitovali, tlačili jsme se víc do brány a vyplatilo se. Maroon opět výborný výkon, dneska by se dali pochválit všichni obránci, snad s výjimkou Allena, který udělal asi 3 chyby. Penner sice gól, ale zazdil 2x předčíslení (jx 3 vs 1 a 1x 3 vs 2), fakt tu hru brzdil šíleně. Navíc s ním se 1. lajna dostává více pod tlak, protože nestíhá bruslit.

Skvělý byl hlavně taky Freddy, který všecko pochytal, nic mu nepadalo, fakt hodně podržel, hlavně v ávěru při tlaku Kings. Před zápasem jsem nadával na scratchnutí Palmieriho, ale Jackman byl skvělý, do toho zápasu se hodil, s Beleskeym bořili jednoho sráče Kings za druhým.

Konečně se nám je teda podařilo porazit a do outdoor game půjdeme se sebevědomím. A snad je na Dodgers Stadium porazíme znovu. Oranžové dresy (brr) už jsou ready, Jony má k tomu i helmu a betony. Moc se těším.

Let the Duck fly! :oslava:
tomasinho píše:A to taky především díky totálně tragickým rozhodčím, na které si stěžovala i Boudreauova žena na Twitteru.
Ty voe, to je tedy argument :lol:
tomasinho píše:...neuznali vyrovnávací gól pro údajný goalie interference Jackmana, který se Quicka ani nedotkl a byl půl metr od něj
Chápu, že subjektivní pohled je subjektivní pohled, také se nesnažím být objektivní, ale půl metru? Kontakt s brankářem tam byl jednoznačný, otázka je, jestli to bylo opravdu na neuznání gólu, opakovačku shora jsem zatím viděl jen jednou. Možná, že Toronto trochu kompenzovalo ten gól v Detroitu...

Celkově byli Ducks lepší a výhra je zasloužená, Kings hráli hodně dobře jen první třetinu, pak domácí otěže zápasu převzali a už je nepustili. Kings se nedokázali skoro vůbec dostat do nějakých větších a nebezpečných situací před branku, sice dokázali získávat puky v útočném pásmu, ale puky si potom posílali jen po obvodu. Nejsem schopen říct, nakolik to bylo zásluhou obrany Ducks a nakolik to bylo způsobeno neschopností Králů.
No jasněže je půl metru přeháňka, ale stejně se ho pořádně nedotkl, absolutně mu nebránil v chytání střely, projel před ním a dotkl se možná ho až po tom, co proletěl puk. Podle mě tam nebylo absolutně co řešit. Jasná situace, takových gólů padá každý hrací den kupa. Normální nahozený puk a clonění před bránou, nci víc v tom nebylo.

S Boudreauovou starou to mělo být na odlehčení, ještě jsem ji na Twitteru neviděl, tak mě to pobavilo. :-D

Jinak dá se říct, že to mohlo být obojím, tak samo jako v první třetině, kdy jsme měli těžké nohy a nebruslili pořádně. Myslím, že ani jeden tým nepodal optimální výkon, ale tyhle zápasy jsou pro typické pro souboje Ducks s Kings, v podobném duchu se nesl první zápas i některé loňské.
Obrázek
sidney77 píše:Chápu, že subjektivní pohled je subjektivní pohled, také se nesnažím být objektivní, ale půl metru? Kontakt s brankářem tam byl jednoznačný, otázka je, jestli to bylo opravdu na neuznání gólu, opakovačku shora jsem zatím viděl jen jednou. Možná, že Toronto trochu kompenzovalo ten gól v Detroitu..
Nevím, kde vidíš ten kontakt, ten tam byl maximálně nějakou dobu před střelou. Během zákroku Quickovi nikdo nevadil, tudíž je to opět chyba tenhle gól neuznat a jestli to byla nějaká kompenzace za Detroit tak :hroza:
Naštěstí to Ducks vyhráli i tak :yes:
Parda píše:Nevím, kde vidíš ten kontakt, ten tam byl maximálně nějakou dobu před střelou. Během zákroku Quickovi nikdo nevadil, tudíž je to opět chyba tenhle gól neuznat a jestli to byla nějaká kompenzace za Detroit tak :hroza:
Při střele vidím kontakt Jackmanovy hole a Quickovy ruky. Ale nepřijde mi, že je to něco, kvůli čemu by se měl gól neuznat. Pokud tam rozhodčí někde neviděli ještě něco jiného, měl to být gól.
Obrázek
sidney77 píše:
Parda píše:Nevím, kde vidíš ten kontakt, ten tam byl maximálně nějakou dobu před střelou. Během zákroku Quickovi nikdo nevadil, tudíž je to opět chyba tenhle gól neuznat a jestli to byla nějaká kompenzace za Detroit tak :hroza:
Při střele vidím kontakt Jackmanovy hole a Quickovy ruky. Ale nepřijde mi, že je to něco, kvůli čemu by se měl gól neuznat. Pokud tam rozhodčí někde neviděli ještě něco jiného, měl to být gól.
Obrázek
To není kontakt, to je běžná věc v hokeji, navíc je Kvík na hraně brankoviště. Tady se prostě mělo pískat gól bez žádných dalších komentářů. Aspoň, že to uznáš.
To už jsem víceméně uznal v tom původním příspěvku, to jsem v podstatě jenom reagoval na tomasinha a jeho půlmetr.

Interference se běžně píská i za mnohem menší kontakty bez ohledu na to, jestli je brankář v brankovišti nebo několik decimetrů mimo, a naopak se nepískají mnohem horší věci (zrovna před několika lety byla nějaká kauza právě v zápase Kings s Habs, už si ale nevzpomenu, jaký to zrovna byl případ, jen že to bylo v neprospěch Kings). Konzistenci od NHL už neočekávám...
Píská se toho hodně vtipně, to souhlasím. Nám to v posledním měsíci dost škodilo a neuznalo nám to poměrně dost gólů, ale s tím člověk nic nenadělá a nadávat může doběla.
Dnesni zapas na Dodgers stadium jsem si uzil, ac hokej nebyl nic extra preci jen slo v Kalifornii o jedinecnou udalost. Podarilo se nam vstrelit relativne rychle 2 garbage goly a od te doby jsme az na par vyjimek v posledni tretine v utoku nepredvedli skoro nic. Presilovky byly strasne, ale to same plati i pro ty kralovske. Tu se musim zastavit u vylouceni Palmieriho, to jsem nepobral doted a kdyby z toho Kings snizili tak me trefi slak. Martinez soupne Palmse na Quicka, ten se od nej odrazi a preleti branku a jak lezi u mantaku tak na nej jeste Kvik i za pomoci Vojnova vystartuje a trosku ho poplacaji po xichtu a ven jde jen Palms :sok: Ale abych nebyl ku*va, taky jsme dostali jednu PP za nic, kdy sel ven tusim prave Vojnov za vyhozeni puku, ale tam do toho placli podle me oba i s Winnikem. Prvni tretina 0-2 a na strely 20-6 s tim ze jeste Kopitar nedal TS, zakoncil to teda naramne :giggle: Kings byli lepsi, nasi jakoby spolehali na Hillera, ktery chytal primo famozne ( hodne mu pomohli cistenim prostoru pred branou i beci :good: ) a na streleckou nemohoucnost Kralu a konecny vysledek 3-0 ukazuje ze se spolehali spravne, ale pro priste uz bych prosil trochu hokeje i smerem do predu. Proste klasicky derby s kralikama kdy se hraje hlavne fyzicky hokej a krasa jde stranou, proto taky byli nasimi HS dnes Silfvberg a Perreault. Myslim ze v dalsim derby na nas Kings jinak vleti...
Do puntíku. To vyloučení Palmse mě taky dostalo. Ale jak říkáš, Voynov šel taky ven, i když puk šel od Winnika. A Hiller neskutečný :frajer2:
Tak jak to mate se zranenim? Nasi souperi vetsinou pred zapasem padaj jak hrusky..
A taky se vam prej vytratila forma.. :jn: :pray:
Pres tyden to nestiham moc sledovat a jsem rad ze stihnu highlits, ale dalo se cekat ze zakonite prijde obdobi kdy to nepujde vsechno na 100%, snad ale bude co nejkratsi. Co se tyka zraneni tak si myslim ze situace se nemeni, tudiz na marodce jen Souray a Fasth, ktery zacal s bruslenim a navic se nam vraci Sbisa, ktery v zapase s Wild nahradil Fistrice. Co me prekvapilo bylo prodlouzeni smlouvy prave s Fistricem o dalsi 3 roky. Ne ze by hral spatne, ba naopak ale tak nejak jsem pocital ze po sezone odejde, ted to spis vypada ze odejde Vatanen, coz by me mrzelo, ale jeste se uvidi.
Fistric se docela rozehrál, jako jeden z mála je to fyzicky založený obránce, který se bude hodit. A něco málo přes milion není špatné, vedení asi doufá, že se jim povede podobná trefa do černého jako s Lovejoyem.

Vatanen je stejně odsouzen k trejdu. Theodore bude lepší, Hampus taky, dopředu je furt kvalitní i Fowler. Takže Sami bohužel doplatí na kvalitu ofenzivních beků, které máme a na to, že je tak malý a v obraně nejistý.
Selly, sledoval jsi to? Co se stalo, že jsme nedali jediný gól?
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE