Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Musia prist do Prahy, chcem ich vidiet nazivo :( A sak aj ostatny sa chytia, mna take netrapi :D Tampa bude valcovat tuto sezonu :) trochu som sa bal ze to Lecavalierovi nebude padat, ale ide mu to aj dalej :good:
Jay to odmítl :?: hmm tak to se mi nelíbí, ale věřím že Tampa v Praze bude :)
bližší info k zápasu TBL-ATL za chvíli
Obrázek2:5Obrázek

Tak další vítězství. Tentokrát na půdě divizního soupeře. Výhru nám z velké části zařídila svatá trojíce+Prospal a taky Kuba. Ti si dokopy připsali 10 bodů, každý po dvou bodech. Výhra to byla zasloužená, soupeře jsme přestříleli 34:15 :!:
V první třetině v úvodu vsítil gol Prospal, kterému asistoval Vinny Lecavalier a Paul Ranger.
V druhé třetině se Thrashers povedlo srovnat po 57 sekunách hry. Hrubku udělal Ranger a Hossa ji strestal golem. Vedení nám opět vrátil Prospal, když tečoval St.Louisovu ránu od modré v přesilovce. Nahrávku si ještě připsal Kuba. O minutu a pár vteřin se navíc povedlo Bradu Richardsovi ujet v oslabení a samostaný nájezd na dobře chytajcího Hedberga proměnit.
Ve třetí třetině nás uklidnil Vinny, který potrestal chybu hráče Thrashers a nadvakrát překonal Hedberga. Za chvíli se sice Atlantě povedlo snížit, díky ráně v přesilovce od Kozlova. Zde udělal Holmvist chybu když příliš vyjel z brány, Enstrom nahrál z otočky na Kozlova a ten pálil do téměř odkryté klece.
Výhru ovšem pojistil v přesilovce brad Richards, kterému asistovali St.Louis s Kubou.
Po dvou zápasech tedy máme plný počet bodů a společně s Caps jsme na čele divize.
Za Atlantu odehrál velmi dobrý zápas exTampský Perrin, který byl hodně slyšet, do statistik se však nezapsal. Hráč který by jej měl nahradit u Tampy, Hlaváč, byl taky velmi slyšet, ovšem gol nevstřelil, věřím že mu to vyjde příště proti Panthers.

Přesilovky: :thumbsup: 6 přesilovek, dvě využity. Kdyby to tak šlo dál, nezlobil bych se.

Oslabení: Taky musím pochválit. Nejenže jsme dobře bránili, ale dokázali jsme i skorovat. Trochu to kazí gol, který jsme inkasovali, ale zápas v tu dobu byl víceméně rozhodnutý a navíc to byla tak trochu chyba Holmera.

Hvězdy utkání:
Prospal 2+0
Richards 2+0
Lecavalier 1+1

Diváci:19,220

Komentáře k zápasu:
"Od Venci očekávám výtečný ročník, podívejte se na něj, to vycítíte..."-John Tortorella
"Každý si projde těžkým obdobím, já se nehodlám vracet k minulosti, k loňské sezóně. Nebyla úspěšná po sportovní ani po osobní stránce, proto jsem rád, že ta letošní začala absolutně odlišně" -Václav Prospal
No Hlavac aj Quellet hraju dobre, vidno ze sa snazia :) podla mna im to tam coskoro padne, dufam, ze cim skor, teraz mame podla mna celkom lahkeho supera, Florida s Vokounom nehraje prilis dobre, tak by sa mohli aj oni uz ukazat :oslava: A co sa tyka tej Prahy, nechapem preco to odmietol, ved Tampa ma velmi vela fanusikov v Europe co tak pozeram :)
no pozor, Florida by nás mohla potrápit, ale taky věřím ve čtyři body, jelikož s nimi budem hrát dvakrát po sobě
4Lecavalier4 píše:Musia prist do Prahy, chcem ich vidiet nazivo :( A sak aj ostatny sa chytia, mna take netrapi :D Tampa bude valcovat tuto sezonu :) trochu som sa bal ze to Lecavalierovi nebude padat, ale ide mu to aj dalej :good:
Ja sa čudujem nad Vaším optimizmom. Stanley Cup nezískate a ani ďaleko to nepotiahnete. Jedine ak by Ste mali veľké štastie. Máte de facto mladých brankárov, ktorí nemajú skúsenosti a určite sa ani nechytajú na výkony Khabibulina z PO 2004. Obrana tiež nič moc. Jediné čo Vám môže každý závidieť je ako vy to nazývate svätá trojica + Prospal. Jediné čo by Vám pomohlo okrem štastie je aj zohratosť a tímový duch. Kvality na to nemáte.
ThrashersFan píše:
4Lecavalier4 píše:Musia prist do Prahy, chcem ich vidiet nazivo :( A sak aj ostatny sa chytia, mna take netrapi :D Tampa bude valcovat tuto sezonu :) trochu som sa bal ze to Lecavalierovi nebude padat, ale ide mu to aj dalej :good:
Ja sa čudujem nad Vaším optimizmom. Stanley Cup nezískate a ani ďaleko to nepotiahnete. Jedine ak by Ste mali veľké štastie. Máte de facto mladých brankárov, ktorí nemajú skúsenosti a určite sa ani nechytajú na výkony Khabibulina z PO 2004. Obrana tiež nič moc. Jediné čo Vám môže každý závidieť je ako vy to nazývate svätá trojica + Prospal. Jediné čo by Vám pomohlo okrem štastie je aj zohratosť a tímový duch. Kvality na to nemáte.

No optimismus musí být :) Nevím jestli získáme Stanley Cup, ale prostě když jim fandím tak si nějaké naděje přece dělat budu. No golmani zas tak mladí nejsou, Holmqvist-29 a Denis 30. Obrana dokáže pracovat taky dobře, navíc až se vrátí Dany Boyle...Vem si, Carolina taky neměla nijak superobranu když vyhrála Stanley Cup. Pravda, jestli chceme něco dokázat tak budeme potřebovat aby hrála svatá trojíce tak jak má a k nim by se mohli přidat Prospal, Hlaváč, Ouellet. Rozhodně si myslím že play-off bude a tam už je možné všechno...
Tak teraz som sa sekol. Myslel som si, že Denis má 27 rokov :). Tak, ale je určite mladší ako Burke :). No Carolina nemala nikdy dobrú obranu, ale zachytal im skvelo brankár, čo žiaľ vo vašom prípade nie je asi možné.
ThrashersFan píše:Tak teraz som sa sekol. Myslel som si, že Denis má 27 rokov :). Tak, ale je určite mladší ako Burke :). No Carolina nemala nikdy dobrú obranu, ale zachytal im skvelo brankár, čo žiaľ vo vašom prípade nie je asi možné.
No já Holmerovi celkem věřím, mohl by zabojovat a něco pochytat, když tak si budem muset sezonu počkat na Ramma.
ObrázekObrázekObrázek

Aby jsme dokončili skvělý domácí start, tak by jsme měli vyhrát i dnes s Floridou. Tampa zatím hrála dva zápas doma, které vyhrála, po tomto zápase se stěhuje na dvouzápasový trip. Bylo by pěkné začít 6 body. To Florida je na tom hůře. Hrála s Rangers, kde prohrála 5:2 a s New Jersey 4:1.
Florida se bude spoléhat na Vokouna, který zatím nepředvádí to, co od něj Panteři očekávají. To Tampa se může opřít o své útočníky.
Favorit je jasný, je jen otázka jestli to Lightning potvrdí.

Svatá trojce vs Panthers:

Lecavalier
43 zápasů 13 golů 19 asistencí 32 bodů -9 +/- 27 trestných minut

St.Louis
33 zápasů 16 golů 11 asistencí 27 bodů 4 +/- 12 trestných minut

Richards
37 zápasů 12 golů 20 asistencí 32 bodů 0 +/- 29 trestných minut

Poslední vzájemné zápasy:

6. 4. 2007 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers 2:7
27. 3. 2007 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers 2:5
3. 3. 2007 Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 6:2
20. 2. 2007 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers 3:2p
17. 2. 2007 Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 5:4p
22. 11. 2006 Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 4:6
14. 10. 2006 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers 4:1
13. 10. 2006 Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 3:2
9. 4. 2006 Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 6:3
Tampa Bay práve vyhrála nad Floridou,ktorá je pre mňa zatial najväčšie sklamanie ligy.Skončilo to 2:1 a obidva goly Lightings dal Chris Gratton bývalý hráč panterov,znovu zachytal velmi dobre Holmqvist ked tentokrát zastavil 31 striel.
Ked nevyhrá Florida dnes s NJ tak už sa z toho nedostanú a nahradia rolu Philadelphie z minulého ročníka... :thumbsdown:
no panterom akoby chybali ich zubky..monetalne predstavuju take mrnave, neskodne mladatka..za to leci a spol. maju opät dôvod na veelku spokojnost..blesky divo biju :) noo a achilova päta Tampy - brankari si zatial vedu nad mieru dobre, co dobre, vyborne..ech, uz sa to blizi, najblizsi domaci zapas odohraju medvede prave proti nazhavenym bleskom :roll:
Obrázek1:2Obrázek

Tak dělám to podruhé, jelikož se mi to vymazalo když jsme byl na konci :x

Tak dokončili jsme dobrou bilanci domácích zápasů, jelikož jsme v sezoně ještě neprohráli. Velkou zásluhu na tom má náš golman Holmqvist, který zatím chytá nadprůměrně- 3 zápasy.4 goly.
Příliš se nedařilo naší první lajně+Richardsovi, od kterých se body očekávají. St.Louis s Richardsem na ledě nešli téměř vidět, Prospal taky nic moc a Vinny měl špatný den. Sedmkrát vypálil, jednou trefil tyč, samostaný brejk nevyužil a povedenou střelu mu chytil Anderson, který vystřídal zatím ne příliš jistého Vokouna.
Nicméně, naší první lajnu nahradil Gratton, který proti svému byvalému týmu vstřelil dvě branky.
V první třetině nadvakrát překonal Andersona,navíc v oslabení, asistenci si připsali Darche a Ward. Florida sice ve druhé třetině stačila dorovnat, gol vstřelil Peltonen, ale Tampa se opět dostala do vedení, díky přesilovkové teči Grattona. Asistenci si připsali Ranger a Oullet, proi kterého to byl první bod v dresu Lightning.
Vedení jsme si už nevzali a a tak jsme zvítězili 2:1.

Přesilovky:super :thumbsup: 1/5 je dobrý výkon, navíc první gol vstřelila druhá přesilovková formace.

Oslabení:to nám zatím jde skvělě, dneska 0/5 a navíc jsme už podruhé v oslabení skorovali.

Hvězdy utkání:

Gratton 2+0
Holmqvist 31/30
Jokinen 0+1

Diváci: 18 540

Trochu zarážejcí číslo, na Tampu v posledních dvou seonách pravidelně chodí přes 19 tisíc fandů.

Komentář k zápasu:

"Je to skvělé zjištění, že nemusíme spoléhat jen na jednu elitní řadu, hráči okolo Grattona zahráli skvělé utkání," -John Tortorella

Video ze zápasu:
ObrázekObrázekObrázek

Tak opět zápas s rivaly z Floridy. Tentokrát však hrajeme u Panterů a začínáme tak road trip. Naštěstí jen dvou zápasový a navíc to bude celkem pohodlný. Ujeli jsme kousek kilometrů na Floridu a další zápas hrajeme až ve čtvrtek v Bostonu.
Florida se určitě bude chtít pomstít za čtvrteční porážku, kterou zařídil Gratton. I když by to bylo velmi pěkné, neočekávám že to Gratton zopakuje a spíše spoléhám na někoho ze svaté trojíce nebo Prospala. Taky by už konečně mohl skorovat Honza Hlaváč nebo Ouellet, zatím snimi mám trpělivost, jelikož se daří.
Jsme útočný tým, ale zatím máme skvělou obranu, nezlobil bych se kdyby to pokračovalo. Holmer zatím chytá skvěle a byl bych nerad kdyby se mu pokazili statistiky.

Svatá trojce vs Panthers:

Lecavalier
44 zápasů 13 golů 19 asistencí 32 bodů -9 +/- 27 trestných minut

St.Louis
34 zápasů 16 golů 11 asistencí 27 bodů 4 +/- 12 trestných minut

Richards
38 zápasů 12 golů 20 asistencí 32 bodů -1 +/- 31 trestných minut

Poslední vzájemné zápasy:

10.10.2007 Tampa Bay Lightning-Florida Panthers 2:1
6. 4. 2007 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers 2:7
27. 3. 2007 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers 2:5
3. 3. 2007 Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 6:2
20. 2. 2007 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers 3:2p
17. 2. 2007 Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 5:4p
22. 11. 2006 Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 4:6
14. 10. 2006 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers 4:1
13. 10. 2006 Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 3:2
No tak jsem zvědavý, jak dopadne Floridské derby, uvidíme v noci, jo a vůbec budeš Vinny sledovat v noci Blesky on-line?
Ja to budem zbezne sledovat popri zapase Buffalo - Washington na Galaxii :) Tampa musi dneska valcovat :oslava: :cinka: :box: :frajer2:
4Lecavalier4 píše:Ja to budem zbezne sledovat popri zapase Buffalo - Washington na Galaxii :)
... he, presne tak to dneska planuju. Koukat na BUF-WSH a vedle mit notebook s akt. skore toho zajimavejsiho (ale bohuzel neprenaseneho) zapadu ;-) Go Bolts GO !
Jinak suskandy a famy (tedy dennik Спорт-Экспресс - Sport Expres) spitaji o moznem prichodu Ilji Bryzgalova do Lightning. Za sebe doufam, ze zustane jenom u fam, protoze bychom si IMHO moc nepomohli navic jako clovek IMHO Bryzgalov teda nic moc skromnosti nepobral - klasickej ruskej zlatokop tady nic pro Feasterovo hochy.

Kdo umi azbuku muze cist tady:
http://www.sports.ru/hockey/3532419.html
no tak já sleduju jenom Tampu. Po první třetině jsem zhrozen-prohráváme tři nula, jediná možná šnace je ta, že využijeme hned přesilovku, kterou začínáme v druhé třetině. Ovšem to by se hoši museli pořádně zvednout a tomu nevěřím. Zítra navíc brzo vstávám, pochybuju že to má smysl, jdu spát a věřím že mě ráno čeká příjemné překvapení.
Mmno nepovedlo se, ale zaznamenal jsem prijemne momenty:

- tym se dokazal zvednout z 3:0 na 4:3 a pak 5:4 (IMHO rozhodci piskal trochu podivne, nebejt toho oslabemi 5na3 v momente kdy jsme nabrali dech tak by se to mozna povedlo dotahnout.

- Honza Lahvac si konecne dal gola

... a vic uvidime zitra. Mrzi me ze Holmer pustil 3 z 15ti ... ale uvidime zitra na obrazkach jak to vlastne vubec bylo. Imho nasazeni Denise moc nepomohlo ale chapu, je mu John chtel dat sanci se predvest (coz se moc nepredved).

No nic, tak proste BOston (coz nebude jednoducha prace, co Cepi?? ;-D ).
Obrázek4:6Obrázek

Tak první zápas na ledě soupeře nevyšel.
Za stavu 4:0, kdy jsme odcházel spát, jsem čekal pořádný debakl, tak trošku mě aspoň potešila zpráva že se Blesky nesložili a ještě bojovali, no zázrak se jim nepovedl.
Naše obrana byla poprvé v sezoně dost propustné nejvíc však naši golmani. Jak Holmqvist tak Denis.
Po strašné uvodní třetině skončila ta druhá jedna jedna. Gol za nás dal netypický střelec Andre Roy. Asistenci měl O´Brien a MacDonald. Ve třetí jsme začali stahovat. Nejprve se však Florida dostala do vedení 5:1, pak začali uřadovat blesky. Během chvilky nastříleli tři goly. Všechny tři dali češi. V powerplay se trefil Prospal, krásný pas tam vymslel Lecavalier, kterému nahrál Richards. Potom opět skoroval Prospal, opět asistence Vinny. Druhou nahrávku měl však Ranger. Za chvíli skoroval Hlaváč a bylo to 5:4, chyběl kousek k dorovnání. Hlaváč se za blesky trefil poprvé, nahrávali mu Richards a Lukowich. Pak ovšem hráli Panteři powerplay 5 na 3 a využili jí. Konec. Utkání skončilo 6:4 pro Panthers. Škoda, ale nic se nestalo, musíme makat dál a věřím že opět uděláme nějakou serii. Odehráli jsme i clekem tady dobrý zápas, rozdáíl by v golmanech- Vokoun 44/40, zatímco Holmer 15/11 a Denis 13/11.

Přesilovky: 1-7, no ze sedmi přesilovek se dalo vytežit více.

Oslabení:3-7, propadák, oslabení jsme hráli nejhůř za sezonu.

Hvězdy utkání:

Jokinen 1+2
Horton 1+1
Prospal 2+0

Diváci:15 801
Vincent Lecavalier věnoval prostřednictvím nadačního fondu tři milióny dolarů na výstavbu dětské nemocnice v St. Petersburghu na Floridě. "Místní lidé se ke mně zachovali skvěle, když jsem tady v Tampě před deseti lety začínal kariéru. Chtěl jsem jim to nějakým způsobem vrátit," uvedl útočník Blesků při zdůvodnění svého činu (nhl.cz)

tlieskame Vinny :taptap:
no tak Vinny boduje u mna...je od neho mile že ked ma penazí na pretrhnutie trezoru tak pomaha iným ...a nie jako tie arabske primtivne ku..y šejkovia ktorý musia mať všetko,pri všetkom byť,všetko vidieť...
tak tak Vinny udělal dobrou věc :good: cení se :thumbsup:
..pred tym, nez sem Leci supne svoj pred zapasovy preview, ktory bude predsa len v inom duchu..supnem tu, rozhovor s nim, v ramci "srandicky", kedze nie kazdy sleduje nasu KTL ligu..

Ty a NHL, to patri k sebe..od kolkych rokov sledujes tuto najprestiznejsiu ligu sveta a si zaroven velkym fanusikom timu Tampa Bay Lightning :?:

No ligu sleduju od mala, jelikož starší bratr jí sledoval a tak jsme se od 5 roků naučil sledovat různé týmy. Fanouškem Tampy zase tak dlouho nejsem, roku 2001 jsme jí začal trochu sledovat kvůli Kubinovi, který byl z Ostravy, tudiž pár kilometrů zdáleného města a tak jsem je sledoval. Zarytým fans jsme se však stal až v sezoně 02/03, kdy se nám začalo dařit a hned rok na to Stanley Cup.

Tampa mala vyborny uvod do sezony.. takyto bodovy start ocakaval asi malokto..

Jsem spokejný, i když mě trochu mrzí že jsme prohráli s Floridou, mohli jsme natáhnout takovou serii jako Minnesota.

Achilova päta Tampy = brankari..bude podla teba v tomto time, v blizkej, resp. vzdialenejsej buducnosti otazka posilnenia na bran. poste aktualna :?:

Tak bohužel musím říct že posilu nečekám. Vedení se spolehá na své volby v draftu a mi nez¨bývá než jim taky věřit. Třeba takový Rammo by mohl v příští sezoně klidně naplno prorazit.

Koho by si z dvojice Holmqvist / Dennis oznacil za momentalnu 1tku Tampy, resp. v kom vidis väcsi, kvalitnejsi potencial :?:

Tak když vedení přivedlo Dennise, věřil jsme mu, v přípravě nechytal špatně, v sezoně mě však velmi sklamal. Holmqvist je lepší, i když si vybírá špatný den někdy až moc často.

18.11. -) Boston Bruins – Tampa Bay..suboj nielen medzi konferencnymi timami..

Věřím že Blesk vyhrajou. Boston se sice celkem ukázala a bylo pro mě velké překvapení že porazili San Jose. Navíc se Bostonu proti Tampě dlouhodobě daří. Ale někdy přece to musí skončit a proč ne 18?

Budes pokojny, ak si z medvedieho brloha odviezete co i len bod.. :?:

Bod by nebyl špatný, ale jelikož jsem optimista, věřím v body dva. Navíc Tampě se v prodloužení a na nájezdy delší dobu daří.

Budes sledovat tento zaujimavy suboj "live" :?:

Chtěl bych, uvidím jak to vyjde, další den ráno brzo budíček, ale takovýto hokejforum souboj bych si neměl nechat ujít. Navíc by to od Tampy byl krásný dárek k svátku, který právě 18 slavím.

...tu 6 otazku, resp. odpoved na nu neberte vazne :P
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS