Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

A je po sezone :-(
Vtom najdôlezitejsom zapase som len potvdil moje celosezonne vykony v KTL :sorry:
co narobime - bol to dnes od nas solidny vykon ktory by na vacsinu superov stacil, ale pavuci na nas vytiahli vykon dna :klobuk:
prva sezona bez PO v timovej historii je realitou, ale prehrali sme si to ovela skor, nie dnes
zial tak to je, my sme tiez prehrali s BA a den predtym by sme ich dali v pohode, tak to tu zial chodi v zapasovych kolach... tak zase mozno o rok :)
tak petrik chcel dnes sabotovat celu ligu, anulovat vysledky a preto vyhodnotenie meskalo. Nastastie som potvrdil, ze mam vacsi vplyv :king:

Ale seriozne, skoda pani, PO bez vas... :-( Ale bojovali ste, za tych par dni pred koncom :klobuk:
petrik tak došli ste na koniec jednej krásnej etapy s chalanmi s ktorými ste už oslávili velké úspechy v minulosti,postupne sa niektorý z nich pomalu ale iste z HF vytrácaju i ich motivácia a tak prišiel čas na zmeny a držím palce nech máš v tom šťastnú ruku a budúci rok opäť v play off budete :wink:
it was nice while it lasted, but it´s time to move on...

po tyzdnoch rozhodovania a prehodnocovania vo mna nakoniec dozrelo doteraz najtazsie rozhodnutie mojej manazerskej kariery. avizoval som to uz pred koncom zakladnej casti a definitivne som sa rozhodol pred par dnami - tim Falcons podla mna potrebuje novy impulz v podobe noveho personalneho zlozenia timu od novej sezony.

Minnesota, Ohlund, phillipo - vdaka za vsetko co ste za tie roky pre tento tim urobili, vsetci ste kvalitni tiperi a verim ze nebudete mat problem najst si vramci KTL nove posobisko, v ktorom vam uz vopred zelam vela stastia. verim ze aj pre vas bude "change of scenery" novym impulzom do dalsej KTL kariery a tesim sa na buduce vzajomne suboje. good luck ;) :serus: :ahoj:

aktualne prebiehaju intenzivne rokovania s vytipovanymi posilami, novi sokolici ale budu oficialne predstaveni az pred startom novej sezony pri podpise zmluv.
tak tu je z coho vyberat pripadne posily :petrik:
WildCelt píše:tak tu je z coho vyberat pripadne posily :petrik:
presne tak, som zvedavy kto ich nakoniec ulovi :)
petrik píše:it was nice while it lasted, but it´s time to move on...

po tyzdnoch rozhodovania a prehodnocovania vo mna nakoniec dozrelo doteraz najtazsie rozhodnutie mojej manazerskej kariery. avizoval som to uz pred koncom zakladnej casti a definitivne som sa rozhodol pred par dnami - tim Falcons podla mna potrebuje novy impulz v podobe noveho personalneho zlozenia timu od novej sezony.

Minnesota, Ohlund, phillipo - vdaka za vsetko co ste za tie roky pre tento tim urobili, vsetci ste kvalitni tiperi a verim ze nebudete mat problem najst si vramci KTL nove posobisko, v ktorom vam uz vopred zelam vela stastia. verim ze aj pre vas bude "change of scenery" novym impulzom do dalsej KTL kariery a tesim sa na buduce vzajomne suboje. good luck ;) :serus: :ahoj:

aktualne prebiehaju intenzivne rokovania s vytipovanymi posilami, novi sokolici ale budu oficialne predstaveni az pred startom novej sezony pri podpise zmluv.
doslova od podlahy, začínam niečo tušiť... :wink2:
:jn:
budes rokovat i se mnou?
guillaume píše:budes rokovat i se mnou?
chceš petríkovcom robiť roztlieskavačku,či nosiča vody , bránok zadara?Môžeš si vybrať,alebo robiť obidvoje :wink: a nezabudni poslať životopis a nejaké všimné do kapsičky ich GM,na platy novým posilkám sa zíde každé Euro :D

Ked sa prihlásiš o toto ,možno s tebou rokovať budú,ale len na túto tému :wave:

Do tímu už vedú rozhovory a ked sa pýtaš toto,tak evidentne nie s tebou. :sarcasm:
Falcons prisli do konferencie s Blue Angels, prvykrat v historii sa nedostali do PO a prvykrat v historii menia zostavu. Proste sme ich rozsekali na kusy. :ciga:
arek píše:Falcons prisli do konferencie s Blue Angels, prvykrat v historii sa nedostali do PO a prvykrat v historii menia zostavu. Proste sme ich rozsekali na kusy. :ciga:
My sme zase už po základnej časti vyradili , víťaza vašej konferencie i celkového víťaza KTL minulej sezony,takže na tú zmenu doplatili obidva tímy :ciga: A zostavu menili Veronikou už v priebehu sezony,nebyt mojej pomoci dopadli by úplne rovnako,takto im to ušlo tesne :wink:

Ked sme pritom bude dalšie žrebovanie aj na novú sezonu ,či takéto vylosovania ostane dlhšiu dobu?
co to tu mame za spammerov? :D
palermo - nechaj sa prekvapit :D
milos - to bude zalezat od novej komisie, ale ja by som bol najradsej keby sa z toho zrebovania stala kazdorocna tradicia ;)
arek - jedno stastie ze tie nase chabe vykony by tuto sezonu na postup nestacili v hociako zlozenej konferencii, inak by som tomu babrakovi co to zreboval riadne zdvihol mandle...
petrik :popi: rozhodim ti sandal, ukradol si mi hraca :bitka3:
arek píše:petrik :popi: rozhodim ti sandal, ukradol si mi hraca :bitka3:
to vis - komu sa neleni tomu sa zeleni :D ja som si to poriesil este v maji :D
Ak sa nic vazne a nepredvidane nestane tak zajtra v neskorych vecernych hodinach usporiadame tlacovku s leitmotivom “Falcons – New Generation” na ktorej predstavime nielen nove zlozenie timu, ale aj novucicke sady dresov ktore este viac podciarknu novy zaciatok timu Falcons ;)

Vsetci ste srdecne vitani, bohate obcerstevnie a sexy hostesky su zabezpecene :D
uz je to tu, tlacovka FALCONS - NEW GENERATION prave zacina!

v jej priebehu sa okrem ineho dozvieme aj nove zlozenie timu a predstavia sa uplne nove sady dresov. ale to samozrejmea ani zdaleka nebude vsetko. hned na uvod je tu aj nova generacia nasich cheerleaderiek s uplne novou choreografiou na ktorej tvrdo makali cele leto. prijemnu zabavu ;)

Obrázek

zial, nic netrva vecne, hlavne tie pekne veci nie... takze cheerleaderky musia prenechat podium GM petrikovi a jeho "serioznejsim" zalezitostiam. ale nebojte sa, celkom uplne nas este neopustaju... v dalsom priebehu vecera budu plnit ulohy hostesiek ;)

a uz tu mame GM petrika. neutichajuci potlesk ho najskor dlhe minuty nepustil k slovu. nakoniec sa vsak predsa len mohol vsetkym pritomnym prihovorit:
Vazene damy, vazeni pani, srdecne vas vitam na tlacovej konferencii timu FALCONS pred sezonou 2013/14.
Ako iste viete, nasmu timu sa uz niekolko poslednych sezon nedarilo naplnat stanovene ciele. Vysledky timu zial naberali klesajucu tendenciu. Prinutilo ma to vazne sa zamysliet nad buducnostou FALCONS az som nakoniec dospel k najtazsiemu rozhodnutiu mojej doterajsej manazerskej kariery. S timom FALCONS aky ste poznali dlhych 6 sezon je koniec.
Do sezony 2013/14 nastupi tim, ktory bude mat s tym minulorocnym len maloco spolocne. k zmenam sa dostaneme uz coskoro. najskor ale zacneme tym co sa nemeni a to su timove loga. nasa sada je medzi fanusikmi popularna a tak podla hesla "don´t fix what ain´t broken" nemame dovod v tomto smere nieco menit. takze nase primarne logo:
Obrázek

sekundarne logo:
Obrázek

a aj tercialne logo:
Obrázek

zostavaju aj pre novu sezonu nezmenene.

prvou zmenou s ktorou by som vas chcel oboznamit je jemny "facelift" timoveho banneru. vramci podporenia timoveho ducha som sa nakoniec rozhodol ze od novej sezony budeme pouzivat vsetci rovnaky nepersonifikovany banner, tj. bez mena a cisla jednotlivych hracov. tie bude mat konieckoncov kazdy na drese. banner inak zostava prakticky rovnaky, vypadol z neho len nick a cislo tipera:
Obrázek

No a teraz uz prejdime k hlavnemu bodu programu na ktory uz urcite vsetci netrpezlivo cakate. predstavenie novych clenov timu na ktorych caka nelahka uloha pozdvihnut FALCONS opat na popredne priecky KTL. novych clenov timu predstavime v abecednom poradi a kazdy z nich zaroven na podiu odprezentuje jeden z nasich novych dresov. takze prejdime rovno k veci, ako prvy prichadza v novom drese pre domace zapasy na podium...
ANTY
:
Obrázek

Som velmi rad ze ako druheho v poradi - v drese pre zapasy na ihriskach superov - mozem na podiu privitat jedneho z najviac "classy" ucastnikov KTL. Damy a pani, posila spoza rieky Moravy... BAFFY:
Obrázek

No a poslednym do partie, ktory prichadza v tretej, alternativnej sade dresov, je dalsi ostrielany KTL harcovnik... NIGHTWOLF:
Obrázek

Novi clenovia timu samozrejme dostanu vlastny priestor na to aby vyjadrili svoje pocity, dojmy, ambicie s ktorymi prichadzaju do timu. ja za seba hovorim len tolko ze som s novym zlozenim timu maximalne spokojny a uz sa neviem dockat zaciatku sezony. Ciel je jasny - v prvom rade vratit FALCONS tam kam dlhe roky neodmyslitelne patrili, teda do playoff a tam sa nasledne pokusit o nejaky bonus v podobe co najlepsieho umiestnenia. v silach tohto timu to nepochybne je.

A na uplny zave este par slov k novym dresom. doterajsie dresy mali na hrudi nase sekundarne logo, ktore je zaroven dominantnym aj v timovom banneri. naopak nase primarne logo bolo prakticky nevyuzite co vyznievalo dost paradoxne. preto sme sa rozhodli ho vyraznejsie zakonponovat do timovej identity a umiestnili ho na obe hlavne sady dresov. tercialne logo je tak ako doteraz zastupene na specialnej alternativnej sade dresov. snazili sme sa aby mali dresy tradicny hokejovy "look", verim ze s vysledkom budu nasi fanusikovia rovnako spokojni ako ja.
A to je uz odo mna naozaj vsetko, velmi pekne vsetkym dakujem za pozornost a za ucast, dovidenia na zapasoch noveho rocnika KTL!

LET´S GO FALCONS!
po dvoch sezonach stravenych vo Wild Horses prisla ponuka od legendarneho Petrika z legendarneho timu Falcons ktora sa neodmieta

IDEME za titulom :!: :!: :!:
Ahoj, díky moc za milé přivítání ..... je to pro mě po letech v Blue Flyers nová výzva a impuls a už se těším na sezónu. Přes léto jsem zapracoval na fyzičce,pozměnil jsem jídelníček a cítím se dobře, jako za mlada.... :cinka: :wink2:
:slap: Anty, Baffy a Nightwolf boli ste mi sympaticki, naozaj ano. Ale len boli :bitka3:
Anty to uz isto lutuje...ved mohol byt novym anjelom. Nechapem preco prijal ponuku takych loserov, co nevedia postupit ani do PlayOff. :hroza:
neviem ci byt anjelom je vyhra, ale holub? :scare:
dajte si navzajom bany vy spammeri a hes do topicov vlastnych megauspesnych timov :a_von:
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES