Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

jj na stranke Habs som cital, ze poniektori su frustrovani z toho, ze sa Vasim byvalym hracom v inych kluboch tak dari :x zniesla sa inak dost velka kritika na ten niekolko milionovy Ryderov podpis, ale nas GM je chlapik na spravnom mieste a som naozaj rad, ze sa u nas etabloval, ten jeho slalom bol brilantny a strelu svihom ma smrtelne golovu :)
Streita skoda, tak pre neho ako ja pre Vas..v Kriplanders vela H2O nenamuti co sa tyka umiestnenia jeho moment. timu, akurat si tak polepsil financne, co je sice fajn, ale co z toho, ked bude riesit takyto :thumbsdown: tim...no co sa da robit..inak montry, strucne mi popis Matt D´Agostiniho, v ktorej lajne nastupuje a tak, vies mam ho v plane riesit v yahoo fantasy tak aby som mal aky taky prehlad :)
:) Matt D´Agostini je typické pravé křídlo.Narodil se 23.10.86 čili 22 let v Sault Ste Marie v Kanadě .Draftován byl Montrealem v roce 2005 v 6. kole,celkově 190 tedy dost vzadu.
V Montrealu hraje s číslem 36.Podle mne je na tom velmi dobře bruslařsky, má solidní skluz i rychlost.Zatim co jsem ho měl možnost pozorovat,tak překypoval snahou s hráči si přihrát a má tendence za pukem vystartovat.Zatim se trefil čtyřikrát a povětšinou střílel zápěstím.Jak natom bude opravdu střelecky nevim,ale v Hamiltonu se trefil letos 14x.Bude se nám hodit na přihrávku do kombinace a do rychlého brejku.Neni to hráč nijak robustní postavy,takže na nějaké silový způsob boje před brankou a u mantinelu zatim asi nemá.Aby se postavil před branku s tím,že bude stát a clonit,tak to si s ním soupeřovi obránci poradí raz dva.Není to zkrátka silový tip.
Proto se od něj nedá ani čekat přehaná tvrdost ani nějaká buldočí dotěrnost,která by dlouhodobě otravovala soupeře.Nato nemá sílu ani postavu.
Brejkový a kombinační hráč,zkrátka typické křídlo. Odborníci ho přirovnávaji ke Chrisu Higginsovi.A musim uznat,že se svým pohybem a hbitým zakončením i tak prezentuje.
V Canadiens ze začátku hrál po boku Koiva a A.Kosticyna.V posledním zapase proti Washingtonu nastoupil ve třetím útoku s Maxwellem a A.Kosticynem.Za nimi se to střídalo podle toho na jakou obranu byla řada.Nebylo to úplně ideální,protože A.Kosticyn držel dost puk a bral příliš všechno na sebe,než by jim přihrál.Taky obvykle o puk přišel.
Celkem se i D´Agostini vracel pomáhat dozadu obraně i když to není bůhví jaký obranný tip.A rozhodně nijak zvlášť zpátky nepospíchá.Podle mně mu chybí zatím lepší herní přehled a klid v zakončení ,větší důraz.

Statistiky má v základní části
sezona 2004-2005 Guelph Storm OHL 59 zápasy 24 góly 22 asistence 46 body +0 29 tr.min
sezona 2005-2006 Guelph Storm OHL 66 zápasy 25 góly 54 asist. 79 body +18 ,81 tr.min
sezona 2006-2007 Hamilton Bulldogs AHL 63 zápasy 21 góly 28 asist. 49 body +18 33 tr.min
sezona 2007-2008 nastoupil za Canadiens na 1 zápas bez bodů a bez tr.min
sezóna 2007-2008 Hamilton Bulldogs AHL 76 zápasů 23 gólů 30 asist. 53 bodů -22 38 min
sezóna 2008-2009 Hamilton Bulldogs AHL 20 zápasů 14 gólů 11 asist 25 bodů +7 16 tr.min
sezóna 2008-2009 Canadiens 7 zápasů 4 góly 1 asist 5 bodů +2 2 tr.min.Na bránu vystřelil zatim 20x.Slušný na nováčka!!!! :thumbsup: :clap: :thumbsup:

V PO měl nejlepší sezónu v roce,kdy Bulldogs získali Calder Cup .Loni se buldoci do Po neprobojovali
2006-2007 Hamilton Bulldogs AHL 22 záp 4góly 9 asist 13 bodů +5 18 tr.min
Wow,tak ten zapas s CAR bol fakt cudny.Tolko vylucenych a len na jednej strane.ale musim povedat,ze podla mna tam tie fauly ozaj boli,rozhodcovia podla mna piskali dobre.To skor hraci habs tie osobne suboje nezvladali...a potom sa tazo vyhrava,ked muzstvo hra v oslabeni polku zapasu...
sry ale ja nemozem suhlasit, pani rozhodcovia takto piskaju doma pre Canes pravidelne a nemyslim si, ze by bol trebars taky velky vykonnostny rozdiel medzi tymami, ze by boli hraci Habs odkazani na neustale faulovanie. O tom vcerajsom zapase ma nikto nepresvedci ze ho rozhodcovia neovplyvnili..
Jasne nemusis suhlasit,zabudol som este dodat,ze zapas som videl az od druhej tretiny....ale ako som pisal vyssie,odvtedy som to videl tak,ze co vylucili,tak tam tie fauly boli.....
Být fanouškem Habs, tak se na jeden zápas ani nezlobím, jelikož na ledě MTL píska rozhodčí fauly jen hostům a tlačí Montreal k výhře zápas od zápasu. Když se jim dokonce nedaří, tak by si toho všim i člověk co hokeji vůbec nerozumí, že je ten rozhodčí poněkud "divný" ;) Když sleduju zápasy Habs doma, tak je až sranda sledovat to divadlo, narozdíl od Canes, nemusí hráči MTL ani filmovat, rozhodčí už to nějak vykutí ;) Dnešní zápas MTL jsem neviděl, ale že by zrovna BUF tak faulovalo a MTL nic, to je asi něco podobného jako proti Phille.... alias Když Montreal nemůže, rozhodčí jim pomůže ;) Nic proti MTL nemám, již jsem si na dvojí metr u vás zvykl a myslím si, že i ostatní týmy. Ale rozhodně bych si z pozice MTL nikdy nedovolil kritizovat rozhodčí;)
neis píše:Být fanouškem Habs, tak se na jeden zápas ani nezlobím, jelikož na ledě MTL píska rozhodčí fauly jen hostům a tlačí Montreal k výhře zápas od zápasu. Když se jim dokonce nedaří, tak by si toho všim i člověk co hokeji vůbec nerozumí, že je ten rozhodčí poněkud "divný" ;) Když sleduju zápasy Habs doma, tak je až sranda sledovat to divadlo, narozdíl od Canes, nemusí hráči MTL ani filmovat, rozhodčí už to nějak vykutí ;) Dnešní zápas MTL jsem neviděl, ale že by zrovna BUF tak faulovalo a MTL nic, to je asi něco podobného jako proti Phille.... alias Když Montreal nemůže, rozhodčí jim pomůže ;) Nic proti MTL nemám, již jsem si na dvojí metr u vás zvykl a myslím si, že i ostatní týmy. Ale rozhodně bych si z pozice MTL nikdy nedovolil kritizovat rozhodčí;)
:( Tvůj názor s těmi rozhodčími neisy je,,mimo mísu",to nemíním vůbec komentovat.Totální nesmysl!!! :yes:

:) Jinak vítězství v prodloužení nad Buffalem paráda :clap: :clap: :clap:zde je podrobně rozepsaný članek o tomto zápasu,kde pouze nesouhlasim s poslední větou.,,Sabres tedy ztratili zápas, ve kterém třikrát vedli".To by se mohlo psát pokaždé,když někdo otočí zápas.

http://www.habsczech.com/index.php?file ... 1229828749

Utkání bylo naprosto vyrovnané a mohli jsme ho ukončit Langem o chvilku dřív,kdyby Tallinder neposunul hlavou branku.Nechápu jak mohl autor článku prohlásit,že ji pounul schválně,když setrvačností jel po kolenou přímo do branky.Domnívám se,že zato Talinder tentokrát nemohl.Nakonec Alex Kovaljov stejně propálil z pravého kruhu Millera a dva body bereme MY!!!!! :yahoo:
Výborně chytal Jarda Halák,který nás několikrát podržel a za obdržené góly nemůže.Podruhé nás dotáhl k vítězství a to je dobré!!!! :yahoo:
Zápas se povedl Sergeji Kosticynovi,který dal dva góly a tentokrát se mi líbil také Kovaljov.Proti jindy tolik nesóloval a hrál opravdu dobře.
Mimo mísu?? :D Ale jsi fanda MTL, takže to chápu :good:
:(S Carolinou máme bod,což je málo!!!!
Zápas jsem teď koukal z highlighty a zdálo se mi že jsme měli víc nebezpečnějích šancí včetně neuznaného gólu.Také jednu naší obrovskou šanci fantasticky vytáhl Ward.Jinak to bylo asi celkem vyrovnané.Trefil se opět za nás novic D´Agostini a ze záznamu byl hodně vidět Lang.Oba mi dělají radost,zvláště od Matt D´Agostiniho si hodně slibuji!!!!!Kéž by mu herní pohoda vydržela a stále mu to tam padalo!!!! :good:
Price podle záznamu za góly nemůže.Zdálo se mi,že chtal po zranění v pohodě.Naopak by potřebovala vyčinit obrana,zvláště za ten gól v prodloužení..
:evil: Jak jinak,opět se trefil proti nám náš bývalý hráč Canadiens,To už je evergrýn,že se nám naši bývalí hráči pomstí.Tentokrát nevyzpytatelný rus Samsonov. :? Pricem vyraženou ránu po nájezdu bleskově dorazil.To je k vzteku :evil: .U nás měl vlhký střelný prach a teď nás načal.Další gól Staala v naší síti byl v oslabení 5-3,to se nedá nic dělat.Zkrátka to cannes zahráli dobře.
V prodloužení nás dorazil Ruutu po skvělé spolupráci celého útoku.Totálně rozebrali naší obranu a Price neměl nárok.Hm,jsem zase zklamán.
Nějak nám to nejde!!!! :evil:
podľa mňa nehrali zle, chýbalo troška šťastia, ale osobne som s remízou počítal, Carollina vonku nehrá zle...
Podľa mňa forma Habs ešte príde :yes:
:) Paráda zápas s Pens jsme nakonec vyhráli :clap: :clap: :clap: Šťastné vítězství zasluhou tří našich hrdinů.Golman Price měl magnet.Chytal skvěle a defakto v poslední třetině nám zápas vyhrál.Ten tlak tučňáků byl chvílemi drtivý a můžeme poděkovat našemu golmanovi,že zápas ustál!!!! :yes:
Včera A.Kosticyn stál na správném místě v pravý čas a konečně se neomylně trefoval.Konečně jenom nesóloval a zapojil se do souhry.Tleskám jeho prvnímu hatricku v celé NHL.
Jeho druhý gól,kdy pohotově reagoval na Plekancovu přihrávku z poza branky neměl žádnou chybu.Výstavní střela švihem.To bylo bleskové,Fleury nestačil se ani pohnout!!!!.
Chválim i Tomáše Plekance za jeho velkou snahu a dvě gólové přihrávky.
Jinak jsme to odehráli pouze na jeden nebezpečný útok,kde i Alex Kovaljov byl vidět a štve mě že především Langův útok vůbec nic nehrál.
Škoda toho neproměněného Lapierrova úniku v oslabení.To měl být gól!!!Škoda,neproměnil Fleury ho vybruslil!!!Ovšem to jak nabral rychlost bylo uchvacující.Čuměl jsem jak jim ujel!!!!
Jinak jsme vytěžili z minima maximum a měli v zápase velké štěstí.V podstatě nám tam spadlo vše,co jsme vyprodukovali.Domácí byli rozhodně aktivnější a opticky lepší!!Remíza by byla asi spravedlivější.Měli také daleko víc šancí,ale Price chytal skutečně výborně. :yes: Snad jen při gólu Crosbyho z úhlu se malinko nechal překvapit,ale Fleury také zaváhal při třetím gólu A.Kosticyna golfákem ze středního pásma,takže se to nuluje!!!!
Nastoupil Komisarek a chyběla mu nějak zápasová praxe.Přišel mi včera hodně pomalý.Nějak mu to nešlo jako jindy a vůbec se mi nelíbil.
Chybí zraněný kapitán Koivu.Včera jsme jeho tvůrčí schopnosti hodně potřebovali.Základání útoků byl docela problém a většina toho skončila dřív,než začala.
Zato slibovaný Max Pacioretty vůbec nenastoupil.No nevadí,hlavně,že dva body jsou doma. :clap: :clap: :clap:
Tentokrát šťastné vítězství!!!!!!
dnes na Floride treba brať body a potom vrátiť bleskom domácu prehru, u diablov to už bude ťažšie. Ale cítim, že prichádza herné zlepšenie, tak hádam ma nesklamú.
ivan23 píše:dnes na Floride treba brať body a potom vrátiť bleskom domácu prehru, u diablov to už bude ťažšie. Ale cítim, že prichádza herné zlepšenie, tak hádam ma nesklamú.
:( Jsem trochu na pochybách jestli to herní zlepšení je natolik výrazné.Pokud jsi sledoval poslední zápas měli jsme chvílemi neskutečný problém založit útok,natož být před Fleurym vůbec nebezpeční.O kombinaci se dá mluvit na začátku utkání,pak už jsme to spíš jen nahazovali a dojížděli.Vítězný gól A.Kosticyna byla rána přes obránce a v podstatě chyba domácího golmana,niko-li nějaká opravdově vypracovaná šance.Domnívám se,že to měl golman mít a bylo štěstí,že nám to tam spadlo.
Poslední třetina byla vůbec na nervy,protože se hrálo převážně v našem obranném pásmu a jenom Price nás držel nad vodou až do samého závěru.
Můžeš sice namítnout,že ten jasný Lapierreho nájezd v oslabení mohl o osudu utkání rozhodnou dřív a vše by bylo třeba jinak.Ale to se nestalo a tučňáci byli dokonce utkání stále s námi v kontaktu a vyrovnání viselo na vlásku.Šance nato rozhodně měli.
Za nás v podstatě byli trochu nebezpeční pouze,,three amigos"kteří něco občas vymysleli .Ostatní spíš jen narušovali domácí rozehrávku a bránili před naší brankou.Neprosazoval se ani takový útočník,jakým je bezesporu Tanquye,který nebyl příliš vidět.Ani D´Agostini,který v minulých zápasech trochu zářil,nebyl moc vidět.To spíš bych pochválil č.40 Lapierra,který se snažil hodně bruslit a napadat.
Dokonce nepochválim moc ani naší obranu,která mnohdy nevěděla kudy kam a nestíhala útočníky Pens s Crosbym s Malkinem pokrýt.Snad lepší z obránců byli pouze Gorges a Markov,kteří hráli svůj standart a neúnavný Bouillon.Ostatní mě moc nepřesvědčili.
A to si myslim,že Malkin hrál pod své možnosti a příliš se mu v zápase nedařilo.
Zvláště Komisárek mě nějak v tomto zápas vůbec neseděl.Přišel mi jak zpomalený film.
Pouze golman Price to všechno za nás uhasil a to bylo velké štěstí.Podle mě muž zápasu a NE třígolový A.Kosticyn.Což je pouhý detail.
Nevim,možná to byl o chloupek lepší výkon než v zápasech s Buffalem, či Carolinou,ale jestli nepřidáme ,tak s mužstvy v divizi jako jsou Boston nebo Toronto nemáme vůbec žádnou šanci na úspěch. O mužstvech západní konference ani nemluvě.
Ona i ta Florida bude pro nás tvrdý oříšek.Pokud se dobře pamatuji,tak jsme je sice v řijnu 3-1 porazili,ale to jen díky skvělému Halákovi v bráně,který pochytal co mohl.Jinak nás herně přehrávali a z naší strany to byl zápas taky nic,moc plný strachu,že to nakonec prohrajeme.S Tampou jsme posledně taky prohráli,takže mi nezbývá doufat,že jim to vrátíme.
Čili není to zase tak růžové,jak řikáš. :|
uvidíme, veď ako inak. Mne sa jednoducho herne javia lepšie, ako na začiatku sezóny a zasa tučniaci vôbec nie sú ľahké sústo. Dnes berieme z Floridy body, koľko ukáže zápas, verím, že všetky a že vrátime Tampe prehru o tom som takmer presvedčený.
ivan23 píše: a že vrátime Tampe prehru o tom som takmer presvedčený.
uvidíme...Bolts se v posledních zápasech zvedli a s Montrealem budou chtít pokračovat v dobrých výkonech. Ale Floridu musíte porazit :thumbsup:
:) Tak super :clap: :clap: :clap: první krok máme za sebou. Floridu jsme porazili.Zápas jsem nesledoval,ale netradiční střelec Lapierre zaperlil - hatrick :clap: :clap: :clap: Výborně.Zvláště ten třetí gól jak naháněl obránce Floridy po mantinelu ,až mu sebral kotouč a do prázdné branky zavěsil, se mi líbil!!! :thumbsup:Oceňuji buldočí důslednost!!!! :yes:
Je chvála na Kovaljova a Tomáš Plekance,tak to je dobře!!!!
Zítra je Silvestra a je nejvyšší čas našim hráčům něco nadělit do Nového roku!!!
Předně všem hodně zdraví a osobní spokojenost,ale to i vám hokejovým fandům v Novém roce 2009 přeje montreal!!!!!!
Našim klukům potom přeji vytrvalost a buldučí zarputilost porvat se o ten SC.Mají k tomu veškeré předpoklady a mě by tím udělali velkou radost!!!!

Požádal jsem proto Santa Clause,aby jim nadělil nějaké dárky!!!

Pricemu nějaké čidlo přes GPS, až bude na výletě za brankou,aby konečně nezmatkoval a měl dobrý herní přehled.Také rukavice s magnetem na tvrzenou gumu,aby všechny gólové střely lapil
Halákovi popojíždějící brusle,aby proti nájezdům také občas povyjel z brány a měl na střídačce trpělivost s Pricem
Markovovi hrst odvahy,aby častěji sjížděl moderně před branku a skóroval.On to umí,ale málo tuto zbraň v poslední době používá.
O´Byrnemu infra brýle,aby viděl i v šeru,že máme prázdnou branku a není ji třeba plnit vlastními góly. A také nějaké opěrné hole,které zlepší jeho stabilitu na ledě,aby tolik nepadal
Komisarekovi a Langovi běžecký rychlotrenažér,který během krátké doby zrychlí jejich pohyb a 100 metrový běh z 25 sekund na 10,5 sekundy,abych se nemusel koukat na to jejich ploužení
Gorgesovi samovystřelující hokejku,aby také občas vystřelil na branku
Hamrlíkovi hokejku s přesným laserovým zaměřením,které zpřesní jeho někdy nepřesnou rozehrávku.
Briseboisovi trenéra,který ho na stará kolena naučí většímu důrazu
Bouillonovi nějaké centimetry navíc a také kilogramy
Věčně nemocnému kapitánu Koivu věčně zdraví - zasloužil by si to!!!!!
Bratrům Kosticynům a především A.Kosticynovi stolní bago,které mu ozřejmí,že má vedle sebe také spoluhráče,kterým může přihrát
Kovaljovovi nějakého komika nebo šaška,aby měl vždycky dobrou náladu a chuť do hry.Pak už to bude hrát a padat samo!!také on si může půjčit od Kosticynů stolní bago
Higginsovi kominíka,aby konečně protrhl tu věčnou smůlu.On se snaží,ale co toho zazdí.Taky mu přeju gólovou čepel na hokejce.
Kostoupoulosovi myslící mozek,který zabraní skratu,když dohrává u mantinelu soupeře
Beginovi boxerský kurz,aby směšně soupeře nemusel při rvačkách tahat za nohy
Tomáši Plekanci loňskou formu a pochopení od spoluhráčů
Tanquye jeho parťáka Koiva,bez kterého je při vší snaze poloviční
Laperierovi častější dny ,jako byl zápas s Floridou,kdy vstřelil 3 góly
Latendressemu rychlejší brusle a přesnější ruce
Maxwellovi a D´Agostinimu pytel zkušeností

Ale především trenéru Carbonneau věštkyni Sybilu,aby dopředu odhadl sílu soupeře a určil správnou sestavu a taktiku,aby jsme vždycky vyhráli.
Bobu Gaineymu vždy jasný mozek a šťastnou ruku,až bude vybírat nové posily do PO a na příští rok a také podepisovat v létě hráče
Všem potom,aby se jim vyhýbala zranění!!!!Bez toho to zkrátka nejde!!

No a nám všem fandům pohodu a radost ze hry Canadiens a radost z jejich vítězství a velkých úspěchů!!!!
Snad to konečně vyjde!!!!!!!
paráda, čakal som, že to bude ťažšie ako na Floride, ale veril som, že body budú aspoň 2, dokonca som aj tipol X. Veľmi ma potešili, aj keď je to také kostrbaté víťazstvo, ale počítajú sa body. Super, len tak ďalej :good:
:) Tak super :clap: :clap: :clap: zápas s Tampou jsme po penaltách zvládli a dva body jsou doma!!!!Zápas jsem sledoval pouze z highlighty a nějaké šance jsme měli už během zápasu.Také Price tam měl několik dobrých zásahů a nakonec musela rozhodnout Lapierreho penalta.Nájezd Lecavaliera Price likvidoval.
http://www.habsczech.com/index.php?file ... 1230735827

Horší je jiná skutečnast,že špičkový útočník HABS Alex Tanquye má po naražení na mantinel vykloubené rameno a bude nám chybět několik týdnů. :?
S Pricem doufám to nebude tak vážné,navíc máme dalšího spolehlivého golmana Jardu Haláka :thumbsup:
A jako tradičně,sestava zraněními se nám začíná drolit.Návrat Koiva je také nejistý,Laraquye má také zdravotní potíže :?
Je to k vzteku :( ,jediným snad pozitivem je,že se dostanou do akce obránce Yannick Weber,který tak nadchl v přípravě a válí i v AHL a nadějný křídelní útočník Max Pacioretty,od kterého si do budoucna také hodně slibuji. :wink:

Skupinu zraněných hráčů Montrealu rozšířil Alex Tanguay. Třetí nejproduktivnější hokejista týmu má vykloubené rameno a nezahraje si asi šest týdnů. Nespecifikované zdravotní problémy trápí i brankáře Careyho Price. Z farmy v Hamiltonu byli povoláni Marc Denis, obránce Yannick Weber a útočníci Kyle Chipchura a Max Pacioretty NHL.cz
Fans Montrealu a Pens degradovali cele halsovania svojimi podvodmi :x Nejaka otvaracia formacia ma absolutne nezaujima. Iba tie dalsie.
montreal píše:Našim klukům potom přeji vytrvalost a buldučí zarputilost porvat se o ten SC.Mají k tomu veškeré předpoklady a mě by tím udělali velkou radost!!!!
No,nevím,nevím,Habs až tak moc nesleduju,co jsem ale včera viděl s Floridou-útok je celkem v pohodě,ovšem ten chaos a nedůslednost v obraně.........tudy cesta k poháru jistě nevede.Ale jak píšu,nesleduji Montreal nijak pečlivě,takže to nemůžu moc hodnotit,mají pár zraněných hráčů a spasitele-Price,na toho jsem v play-off obzvláště zvědav.......... :pleaseantry:
:) Tak super!!! :clap: :clap: :clap: Po vítězném zápase s Tampou jsme zvládli na penaltách také hráče Floridy.
Nám se povedla prostřední třetina,kdy jsme nepříznivý stav změnili z 0-2 na 4-2 a zvláště A.Kosticyna gól a Langův se mi moc líbili.Dovolenou si vzali oba brankáři.Jak Halák,tak Anderson byli zápase nejistí.Z toho náš brankář byl ještě o něco horší. :evil:
Puky vyrážel před sebe a na nájezdy floridských útočníků vůbec nevyjížděl.Jako by měl nohy přibité!!!Pouze staticky stál a čekal co se stane.Naštěstí střelci selhali v zakončení,ale to bylo dost štěstí!!!
První a druhý gól měl podle mě mít!!!Další dostal ze schrumáží,kde chybovala obrana,která včas nedokázala odpálit do bezpečí puk,ale stejně si myslim,že Halák byl včera opět na vystřídání.Nerad to konstatuji,ale v poslední době to nebylo poprvé!!! :?
Zápas v závěru byli velké nervy ,protože minutu před koncem prodloužení někdo z floridských v nájezdu trefil tyč a totéž poté zopakoval při penaltách Frolík.
Jinak bych řekl,že to byl zápas blbec.Jednou za delší konec tahal soupeř,podruhé zase my.Co mě,ale zarazilo.že soupeř lépe bruslil a chvílemi byl o dost aktivnější.Často jsme byli o krok pozadu,obrana jen s vypětím sil likvidoval šance panterů.Jejich závěrečný tlak byl poté drtivý a byli jsme nakonec rádi,že to skončilo remízou a dostalo se to k penaltám.
Kovaljov s A.Kosticynem je sice provedli jako žáčci,ale Markov se naštěstí nemýlil.Naštěstí ani panteři je nezahrávali dobře a tak jsme šťastně vyhrali!! :yes:
Co k tomu říci?Máme zraněné klíčové hráče a je to znát!!!!Nehrajeme teď moc dobře. :? Kovaljov se nemůže stále chytit.To samé lze říci o Tomáši Plekanci.Opět měl v první třetině nájezd,ale nedal.
Góly padají spíš upracovaně,než po vydařených kombinací.A.Kosticyn včera dal dva pěkné góly,ale také on umí zahrát určitě líp!!Navíc Carbonneau točí za chodu ze sestavou a to není zrovna košér.D´Agostini se kupříklad ze čtvrté lainy na led moc nedostal,stejně jako jeho parťák Chipchura.Obrana včera zmatkoval při schrumážích před naší brankou a dokonce i jinak spolehlivý Gorges několikrát svůj protějšek neuhlídal.O Halákovi jsem už psal.
Nutně se musíme zlepšit!!!!!
Halák by sa mal spamätať, už ma to začína troška rozlaďovať, koľko sa treba nadrieť na góly a on niektoré púšťa, ako by mu za to platili. Včera to mala byť tutová 1, žiaľ nebola a aj vďaka nemu a troška neistej obrane. :(
:) http://canadiens.nhl.tv/team/console.js ... &catid=837

:) Pierre Gervais provází na tomto videu útrobami stadionu.Krom kanceláří kterými začíná,ukazuje rehabilitační středisko z několika relaxačními bazénky,posilovnu s haldou rotopedů a různých posilovacích strojů ,prádellnu,dílnu kde se přebrušují brusle,místnost,kde se opravují dresy,společenskou místnost s nástěnnou televizíí apod.
Nemají si hráči skutečně na co stěžovat.Dokonalý servis :yes: .
:) Super :clap: :clap: :clap: vítězství nad Rangers si cenním!!!Lundqvist to je značka a my jsme mu nastříleli 5 gólů.Sledoval jsem statistiky a highlighty a podle komentářů se nám vyvedla poslední třetina k čemu nám dopomohly i přesilovky.Byl to český večer!!! :)
Robert Lang se překonal a nastřílel soupeři po letech čekání hatrick,až se sám divil.Může si to brzy zopakovat,vůbec bych se nezlobil!!!
Do statistik se třemi asistencemi zapsal také Roman Hamrlík,1x Tomáš Plekanec a za domácí gólově Rozsíval a asistencí Průcha.Z čechoslováků se netrefil od nás pouze Jarda Halák,ale na něho znějí pochvalné tóny a i z video je vidět,že nezahálel a v mnoha šancích nás podržel.Po nevýrazném výkonu Jardy s Floridou mě to opravdu těší!!! :yes:
Jinak podle střelby na branku byli zřejmě aktivnější domácí/střely 39-25 v jeich prospěch/Trefil se taky po skvělé přihrávce Paciorettyho před branku Kovaljov a jeho gól švihem vystihuje jeho bleskovou pohotovost.Moc pěkný gól,stejně jako Langův v dvojnásonně početní převaze,kdy jsme rozebrali obranu Rangers a Lang bez přípravy Lundqvista prostřelil!!! :yes:Vítězstvím mě HABS opravdu potěšili teď,chce jen vítzství potvrdit v dalším derby zápase s odvěkým rivalem z Toronta ,,listy" Toronto Maple Leafs.Doufám,že vyhrajeme!!!!! :good:

http://www.nhl.cz/CZ/18027/komentar.html

:) No a další velmi potěšitelné!Dal o sobě vědět Bob Gainey. Získal z Pittsburgu 27-letého obránce T.J. Kempa. Tento ofenzivní obránce má za sebou 174 zápasů v AHL kde si připsal 93 bodů a 126 TM. Pittsburgh na oplátku získal 7 volbu v draftu 2010. Kemp byl prozatím poslán na farmu buldoků do Hamiltonu a uvidíme zda dostane šanci i v hlavním týmu Canadiens
A hned se zapojil do hry v AHL. V Copps Coliseu Hamilton Bulldogs porazili Philadelphii Phanthoms 4:2.
Gólově se prosadili dvě nové posily Steve Gainey a T.J Kemp. Z jejich hry bylo navíc perfektně rozpoznatelné, jak rychle se dokázali zaklimatizovat a jak je výborná v Hamiltonu parta,což je bezvadné s ohledem na Canadiens.V případě zranění si můžeme odtud půjčit další hráče.Ale raději ať jsou všichni zdraví!!!! :yes:
Pokud by někomu něco připomínalo jméno Gainey,tak ANO !!!!!Steve je syn našeho GM Boba Gainey!!!!Kéž by pokračoval v tátových hráčských šlépějích.To bychom měli centa ,vůdce jako hrom!!!!! :yes:

A ještě k MS 20Jak jisté víte Kanada zdolola ve finále Švédsko 5-1 a získala titul.K tomu jí pomohl Montrealem draftovaný černý obránce Subban,který dokonce vstřelilúvodní gól ve finále a posléze byl nominovan do All Stars první pětky turnaje.Tleskám,protože je vidět ,že práce našich scoutů nebyla marná a naše naděje se prosazují i na mezinárodním poli.Na šampionátu barvy Canadiens branili v mužstvu Kanady obránce PK Subban,mužstvu USA obránce Ryan McDonagh,útočník Danny Kristo a u švédského mužstvapravidelně nastupoval námi draftovaný obránce Nichlas Torp.Všichni bez zranění odehráli turnaj a pravidelně hráli,což je potěšitelné!!!!! :yes:

Další potěšitělná zpráva podle NHL.cz je,že po internetovém hlasování je v zahajující sestavě PlanetUSA,jenž sdružuje hokejisty nekanadského původu pozván draftovaný hráč Canadiens, švýcarský obránce Yannick Weber.Už byl pozván při množství zraněných i do prvního mužstva Canadiens,ale zatím v NHL nezasáhl.Výborně si v létě počínal v přípravě,a lze předpokládat,že za krátký čas za nás v obraně nastoupí.Že by nový Streit?Potřebovali bychom snipera na přesilovky :yes:
Pro pořádek zahajovací sestava PlanetUSA
Brankář Manitoby Cory Schneider,
Levý obránce Jakub Klepiš Grand Rapids ,pravý obránce Yannick Weber z Hamiltonu.
Útočníci levé křídlo Chris Bourque (Hershey),centr Nikita Filatov (Syracuse) a pravé křídloNathan Gerbe (Portland).

Zahajovací pětky na All Star Game znáte,ale pro pořádek je uvádim.

05:26 - Zahajovací pětky All Star Game, jak je určilo hlasování fanoušků: Východní konference: Carey Price - Andrej Markov, Mike Komisarek - Alexej Kovaljov (všichni Montreal), Sidney Crosby, Jevgenij Malkin (oba Pittsburgh). Západní konference: Jean-Sebastien Giguere - Scott Niedermayer (oba Anaheim), Brian Campbell - Patrick Kane - Jonathan Toews (všichni Chicago) - Ryan Getzlaf (Anaheim)NHL.cz

Budu stručný.Ačko-li miluji HABS jsem si vědom,že je hlasování podvod a pouze to vystihuje co diváci chtějí vidět,bez ohledu na výkonnost hráčů.Docela mě ranilo,že v zahajovací sestavě není Ovečkin.To je opravdu od fanoušků ostudné,protože tam bezesporu patří včetně několika dalších hráčů!!!
Malinko je to znevážení prezentace toho nejlepšího v NHL a naskýtá se otázka jestli podobné exibice mají vůbec smysl!!
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO