Zapomeňme - jedeme dál!!!!! :smile03:
Zapomeňme - jedeme dál!!!!! :smile03:
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Nakonec se zjistilo, že to byl nájemný zabiják od mafie, která na ten zápas vsadila neskutečný prachy(miliony) Pamatuju si to přesně, to mi bylo 9 let a bylo to moje první MS které jsem pozorně sledoval a zamiloval si Brazílii.montreal píše:V souvislosti s vlastní brankou obránce O´Byrneho vyšel zajímavý článek na Seznamu.Jsou tam další vlastní góly a také zmínka o fotbalistovi Escobarovi
http://hokej.sport.cz/clanek/140675-vla ... ponec.html
Escobar za vlastní branku doplatil životem
Kanadská televize TSN kdysi nabídla svým divákům přehled nejznámějších vlastních gólů, kde nechyběl ani dezorientovaný hráč amerického fotbalu Jim Marshall běžící s míčem na zcela opačnou stranu hřiště. Ve fotbale byl pak nejsmutnějším okamžikem vlastní gól Andrése Escobara, po kterém Kolumbie prohrála s USA a byla z turnaje vyřazena. Escobar se stal následně terčem urážek vlastních fanoušků a deset dní po osudném zápase jej v Medelínu kdosi zastřelil. Seznam
:oZávěrečný příběh je velice smutný.To snad ani nemohl být ani fanoušek Kolumbie,ten co Escobara zastřelil!!!!Ani sport určitě nikdy nedělal a nemohl mít rád svojí fotbalovou vlast.Jinak si to neumím vůbec vysvětlit!!!Čin primitiva!!!!!!
![]()
Chápu,že někteří lidé na sport sází velké peníze a je nepříjemné,když o ně třeba i nešťastně přijdou!!!Třeba i vlastním gólem!!!
Ale to neznamená,že mají právo sportovce zabít!!!!Je to sport a jejich vlastní riziko,že se do tak vysokých sázek pouští. Tak by se k tomu mělo i přistupovat,ještě než si lidé vsadí!!!Je to loterie!!!!Zkrátka jednou vyhraješ a podruhé zase prohraješ!!!!S tím se musí počítat a NE se na neúspěšném sportoci primitivně mstít!!!
Fanděme,ale zůstaňme proboha lidi!!!!
fuuu montry, tak to uz anomontreal píše:Tak supeer!!!
![]()
![]()
.Vítětství nad silným Detroitem mě těší.Vyhráli jsme díky povedené prostřední třetině,kdy se nám podařilo vstřelit tři góly.
Nejprve Lapierre projel jako tank kolem mantinelu a zpětnou přihrávkou před branku se to nějak zakutálelo do brány.Dost šťastný gól!!!Mám dojem,že to byl vlastenec Lidströma,nebo za přispění clonícího Kovaljova.Další gól vstřelil v přesilovce při vyloučení Hossy Tomáš Plekanec po skvělých přihrávkách na jeden dotek od Markova a Kovaljova Cílil z uhlu bez přípravy,tvrdě a přesně.
![]()
Obrana křídel nestačila reagovat,Conklin neměl nárok!!!!Hezká branka,parádní kombinace!!!!
Třetí gól přidal po chybě obrany křídel v těsné blízkosti Conklina a pohotové zadovky Koiva bekhendem Higgins
![]()
![]()
.
V poslední třetině jsme se museli bránit tlaku domácích a přestože jsme měli nějaké větší šance v zavěru třetiny,včetně neuznaného gólu/ bylo to nepřehledné,někde na čáře,nebo před brankovou čárou.Těžko říci/,gól jsme dostali nakonec my.Franzén dostal nápad udělat si z O´Byrneho slalomového panáka a parádně zavěsil!!!!
No tak zaplať pánbůh za vítězství!!!!!Opět nás podržel golman Price.Zápas se povedl Tomáši Plekancovi
,který hýřil aktivitou,dal konečně gól a měl několik dobrých šancí na skórování,které nevyužil.Obrana zaslouží také pochvalu.Hrála soustředěně a příliš nechybovala.Chudák O´Byrne hrál dobře,ale jestli mu zápas zvýšil po předchozím vlastenci sebevědomí,opravdu nevim.Franzen ho parádně proháčkoval a malinko znovu zesměšnil!!!! Nemá to Ryan jednoduché!!!Tentokrát nebyla tak výrazná Koivova řada.Přestože dala Higginsem gól moc vidět jí nebylo.
![]()
Čeká strašně těžký dvouzápas.Washington,Buffalo!!!Tak jsem zvědavý.Doufám,že se náš zlepšený projev potvrdí a opět nějaké body získáme!!!!![]()
![]()

ani zakladna, ani po pp, ci sn, ziadna...docela traposinkadebil píše:montrealu dnes radim vyhrat v zakladnej dobe.