HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

:yahoo: mne sa po straaaasne dlhej dobe podarilo vyhrat.....huraaaah
Cathy píše::yahoo: mne sa po straaaasne dlhej dobe podarilo vyhrat.....huraaaah
proti tohtotyzdnovemu wanicovi by vyhral aj chromy :giggle:
Cathy píše: :yahoo: mne sa po straaaasne dlhej dobe podarilo vyhrat.....huraaaah
Obrázek
:bitka3: :bitka3: tak chod do kuchyne ty a predved sa nam :bee:
trpezlivost s Grabnerom dosla :a_von:
nebodoval uz tusim 22 zapas v rade... 1A za 23 zapasov....

poriesil som Calverta, celkom slusne cisla riesi na tak nizky pocet zapasov, riesi 2 lajnu, dnes 1+0 /4-2-4
ide vsak o LW, tych mam pomaly ako Selly D :D (tymi 10timi ma Selly polozil:D)

tym ze som pustil RW Grabnera, by mi bodlo nejake RW a tym, ze prisiel do timu dalsi modrokabatnik, uvazujem o LW RJUmbergerovi

Obrázek takze kto zhana solidne LW a tym RJ je (momentalne 1.lajna,1 PP,sogy,hity) môze ponuknut solidne RW
celkom pekny zaciatok 15 bodov za jednu noc :thumbsup: Backstrom 1+4 :hop: 9:1 a to este nechytali brankari :D ale je to len zaciatok aj z henym to minule kolo dlho vyzeralo na velmi dobry vysledok
kedze pride Spezza tak ponukam na vymenu centra Cullena za nejake kridlo co da viac bodov do vymeny moze byt aj zahrnuty Killorn Thompson Weaver Fehr...teda ak niekto chce zlepsit FW na ukor mierneho znizenia bodov tak nech ma kontaktuje
OMG, že som ja toho Jonesa len tak pustil. Keď ten tĺk Sutter tak presvedčivo zdôrazňoval, že Scrivens odchytá 99% zápasov až do návratu Quicka. :slap:
Ten de Haan sa mi zacina pacit. Masina na hity a bloky :cool: Inak strasna noc od mojich hracov, cakal som len kolko budem dostavat, no Lukasovi babraci tych mojich este prekonali :hehe:

edit: Cathy do toho :povzbudzovanie:
kajo píše:edit: Cathy do toho :povzbudzovanie:
jj, len co bude Cathy robit s Megan? :neviem:
:hmm: jedine ze by... :slintac:
petrik píše:jj, len co bude Cathy robit s Megan? :neviem:
:hmm: jedine ze by... :slintac:
:jn:
Obrázek
Ja mam Poppy week.....prekvapivo drzim o vlasok krok, dufam ze to tak zostane :pray:
:!: Už vás nebaví pozerať sa na prázdne miesta na vašich IR postoch? V tom prípade je teraz tá správna chvíľa na nákup zraneného hráča. Halifax Royals ponúka jedinečnú šancu získať dvoch hráčov za cenu jedného. K zranenému hráčovi, ktorý konečne obsadí prázdne miesto vo vašom srdci, ehm IR poste, pridáme ďalšieho hráča zadarmo. A to všetko iba za jedného zdravého hráča. Ak zavoláte ešte dnes, získate zdarma vrece leukoplastov. A to ešte stále nie je všetko! Prví traja volajúci dostanú najnovšiu publikáciu Ošetri si svojho hráča od svetoznámeho lekára (slovník marovštiny nie je súčasťou balenia). :!:
mohol to byt vcelku vyrovnany match, no takto vela vody nenamutim
dlhodobe 2IR neriesim - dalsi out Helm, Doan, Garbutt, Volchenkov, Methot :|
Tuším si na tom podobne. Ale dnes ráno som neveril vlastným očiam, Semin ani Nabokov už nie sú na IR. Takže z 5 IR a 1 DTD je 3 IR a 1 DTD.
Ale pozerám, že Dejf nemá žiadneho zraneného, to už tu nikto nič negarantuje? Navrhujem, aby od budúcej sezóny boli zranení hráči automaticky presúvaný na jeho súpisku.

EDIT: Hm, aj Wanic má slušný lazaret.

Rono zase nemáš aktívnu zostavu. :dup:
tiez na tom nie som uplne skvele: 4IR+2DTD :evil:
Me se po Bobrovi zranil i McElhinney :slap:
Priebezny stav 9-4 vyzera lichotivo, ale celkom lahko to este moze skoncit aj uplne naopak…

G – vediem o 1
+/- vediem o 1
PPP – tie
GWG – prehravam o 1
FW – vediem o 12
HIT – prehravam o 10
BLK – vediem o 7

W – tie
GAA – vediem o 0.4
SVS% - vediem o 0,3%
SHO – tie

To je 11 viac-menej vyrovnnaych stats. Tych zvysnych 5 je uz rozdiel vyraznejsi a ak sa tam nestane nejaka haluz tak z nich vyhram 3 a Linden 2
Z tych vyrovnanych si myslim ze mam slusne sance v G, FW a BLK, naopak hity uz asi nedobehnem. Wild cards budu +/-, PPP a GWG. Brankarske stats este mozu skoncit hociako :nervozny:
Pri tomto priebehu budem v pondelok rad za 16 a viac bodov do tabulky, hocico od dvadsat vyssie by bol necakany bonus :pray: hlavne nahrat nejake body na popvodnika :petrik:
Chicoutimi Bandits-Poprad Blackhawks 9:4 :rofl: :lol2: :clap: :wave:
Tak ma napadlo – ked za vyhru nad popvodnikom sa dostava Megan, co by som tak teoreticky mohol dostat ak by sa mi ho nahodou podarilo zosadit z prveho miesta? :hmm:
Megan :plus: nieco podla vlastneho vyberu z tejto ponuky? http://www.hokejforum.com/zeny-t3173-400.html
Obrázek pre teba len to najlepsie :moj:
kajo píše:Obrázek pre teba len to najlepsie :moj:
Vdaka, ale zas nemozem chciet od teba aby si sa so mnou o frajerku delil… nevies ze auto a zena sa nepoziciava? :)
Ja sa teda uspokojim s tou Megan no… :neviem:
kajo píše:Chicoutimi Bandits-Poprad Blackhawks 9:4 :rofl: :lol2: :clap: :wave:
:psst: este neni konec tyzdna....
Co by som uz len pre teba neurobil petrik? :)
kua moje másla sa ako keby naraz museli všetky pokaziť :( 3 IR + 2 DTD
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS