Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Zajac proti Nashvillu zaujímavý nájazd :D
tak to je konec. Zubrus mimo na 4 az 6 tydnu. to nam zbyl jeden uzitecnej centr
sakra co se stalo Zubrusovi?? jsem tedka přijel po víkendů domů a jenom jsem se podíval na výsledek z Dalláskem ... napiště někdo něco bližšího jdu spát zítra si to přečtu díky
zubrus v zapase s nashville blokoval strelu kleina od modrej a ma vlasovu zlomeninu jablcka na kolene(ak som to dobre prelozil)
hmm tak to není vůbec dobré :cry:
tak co k nam? co som cital tak lemaire vynadal bergforsovi ze musi viac makat,ze ho potrebujeme,aby hral tak ako predtym..tiez povedal ze najblizsie 3 zapasy tento tyzden sa nikto so zranenych nevrati.co neni dobre.. a zda sa ze stratil trpezlivost s pelleym.2 zapas na tribune a to mame akutny nedostatok centrov.predtym hral v utoku corrente,teraz to bude eckford...bohvie co ten pelley vyviedol..
to že Pelley nehraje si myslím že je z výkonostních důvodu
Lemaire si dělá prdel ne??? co by po nováčkovi chtěl ještě víc??? proboha to má letoss udělat 100 bodů nebo co?? myslím že Bergfors zatím hodně předčil očekávání a nevím jestli se od něj čekaly ty goly co zatím dal
jinak jsem četl zajímavý článek že Jamie si stěžuje na kompozitove hokejky že pry je s něma více zranění :D no zajímavá uvaha :D http://www.nj.com/devils/index.ssf/2009 ... gen_1.html
tak si pozeram zapas s bruins 1 tretina 0:0 myslim ze sme mohli vyhravat ale zajac netrafil puk pred prazdnou branou..skoda..horsie je ze sa zranil clarkson :?
no můj internet je dneska uplně na pi*u kua sem se na ten zápass těšil moc :-(
Clarkson zraněný to si děláš srandu ne??? jestli to bude něco většího tak to už bude hodně špatné :cry:
Akurát som zapol a Parise 1:0, asi by som mal vypnúť a zapnúť znova :D
Parise si zase spravil z Cháru dobrý deň, škoda, že v bráne je Rask so svojou superformou :x
tak 2 tretina..vedieme 1:0..parise to tam teda dotlacil :D to nebola dobra vizitka pre obranu bruins a potom tam par krat za nim nestihali morris s charom :good: brodeur zatial parada-vyriesil vsetko,neboli to golovky ale v pohode z takych sanci mohli bruins nieco vytazit.. corrente hra spolahlivo zatial aj peters sa pobil a nedostal na hubu,len tak dalej!
tak 2 tretina..vedieme 1:0..parise to tam teda dotlacil :D
Stacilo aby sa upískol rozhodca a nemusole to platit, ale neviem nakolko to mal Rask pod kontrolou... ale asi veľmi nie keď to neodpískal.
to nebola dobra vizitka pre obranu bruins a potom tam par krat za nim nestihali morris s charom :good:
Z cháru si v oslabovke spravil dobrý deň, pekná nahrávka potom, škoda - Rask to chytil.
peters sa pobil a nedostal na hubu,len tak dalej!
Jasná výhra. 3x ho trafil pravačkou, medvedík si ani nepískol a potom sa obaja zvalili.

CLARKSON ZRANENÝ - TOTO JE MIZÉRIA !!! ČO NÁS EŚTE ČAKÁ??? Blbý Zdeno aj s tými jeho delovkami :evil:
Peters vyhrál bitku???? dokud to neuvidím tak tomu neuvěřím :D
¨s tím Clarksonem to je v prdeli hoši :-( snad to nebude na delší dobu ale nevím o co se jedná
vyhra na najazdy..treba uznat ze stastna.. 3tia tretina sa to da nazvat len-udrzali sme to..
peters sa pobil s thompsonom sa mi mari,dal mu tri rany a supera si dobre chytil takze ten sa nezmohol na nic..neivem co sa stalo s clarksonom to som nevidel..vraveli o lakti sa mi mari a z ladu sa odplazil..dobre to teda nevyzeralo vobec..ak dalsia zlomenina tak.... :verysad:
dunim píše:vyhra na najazdy..treba uznat ze stastna.. 3tia tretina sa to da nazvat len-udrzali sme to..
peters sa pobil s thompsonom sa mi mari,dal mu tri rany a supera si dobre chytil takze ten sa nezmohol na nic..neivem co sa stalo s clarksonom to som nevidel..vraveli o lakti sa mi mari a z ladu sa odplazil..dobre to teda nevyzeralo vobec..ak dalsia zlomenina tak.... :verysad:
díky za info....no vétězství je krásné ale jak to vypadá tak náss to hodně stálo. nevadí Ďábli jedou dále !!!!!
Clarksonovi napálil do nohy Chára. Komentátor mlel o ankle injury.
dik za info...som bol vcera nejaky vymlety:D zrejme nedostatocny piatkovy pitny rezim..aj sa mi zdalo cudne preco sa clarkson z ladu plazi ked som si zle prelozil ankle na laket..aj peters porazil thorntona a nie thompsona jak som napisal..hlavne je ze si od rozbehnutych bruins nesieme tazko vydrete body...co som cital nejake spekulacie tak by mohol byt povolany zharkov (co je urcite lepsie ak hrat na 7 obrancov),nebol napisany na supiske pre dnesny zapas lowellu..
Žarkova ukazovali aj počas prenosu v grafike, že má formu ako hrom 22 bodov v 20 zápasoch či tak nejak..
Clarkson má zlomenú nohu. :thumbsdown:
begbeee píše:Clarkson má zlomenú nohu. :thumbsdown:
Nemá náhodou niečo s pravým členkom :?:
tak Clarkson je mimo na 4 az 6 tydnu, dalo by se rict - normalka- ale ted jsem koukal na islanders, panecku to bylo hokej. Novacci velmi dobry, Zharkov hral velmi dobre jako i corrente. to mame kolik novacku? zharkov, halischuck, bergfors, corrente, fraser, sestio, eckford, snad i palley a pikkachu mozna jsem na nekoho zapomnel ale jestli tohle neni prestavba, lec nucena tak je to alespon slibna budoucnost. s tim ze jadro je raltivne mlade a ocekavam svedskou vlnu (tedenby, josefson, urborn). jinak to s kritikou Bergforse chapu, ze zacatku sezony hral lepe a nevim, treba si moc mysli nebo tak neco a nepochybuju ze kdyby hral vyrazne spatne tak Lemaire ho naopak podrzi a rekne neco v tom smyslu ze novacci se tomu nevyhnou a ze urcite bude zase lepsi, proste jeto jeho prace drzet novacky pri zemi nebo je naopak podporit. dovolim si zaspekulovat ze mit na lavicce Suttera tak by se nam takhle nedarilo, kolik jsme meli za posledni dva roky novacku? jednoho? dva? kolik se jich chytlo? jen skoda ze nezustal vrana, pac ted by mozna konecne dostal sanci kterou by si zaslouzil
4-6 týdnů je moc :-( s nováčků mám moc radost...ted jsem se vrátil ze slovenska no a výsledek 6:1 je krásný
Kua musí Marty vždycky dostat 1 gol ??? :D ten rekord Sawchuka už by mohl padnout ne?? furt 1 gol mrský :D
Eliáš sa ukázal a takisto Rolston, ktorý už s Bostonom hral perfektný zápas.
Žarkov 15 min a 5 striel.
Minule tu bola debata o zraneniach kde Pens samozrejme mali hooooooršiuuuuuuu maródku, ale to že mi už vedieme pomaly celú ligu s teamom AHL... :good:
begbeee píše:Eliáš sa ukázal a takisto Rolston, ktorý už s Bostonom hral perfektný zápas.
Žarkov 15 min a 5 striel.
Minule tu bola debata o zraneniach kde Pens samozrejme mali hooooooršiuuuuuuu maródku, ale to že mi už vedieme pomaly celú ligu s teamom AHL... :good:
přesně tak .... začínám pomalu litovat co jsem říkal o Lemairovi zatím odvádí kuss kvalitní práce co si budem říkat
K tomu Bergforsovi:
dovnútra teamu nevidíme ale potom, čo s kritiko vyšiel Lemaire na verejnosť, tak Bergfors dal v nasledujúcom zápase gól.
sakra takyto zapas som ja prepasol...parada :good: uz mame konecne dva utoky schopne skorovat a ked sa nam vrati este aj cela checking line a to neratam zubrusa a obrancov.hmm....fakt lemairovu pracu treba pochvalit. sice to uz nieje valcovanie a rozstrielanie vsetkeho ala minula sezona ale vitazime aj tak a to ako bolo spomenute s polkou ahl tímu :cool: este k bergforsovi-lemaire ho kritizoval aj po zapase ked mal 2+1 za to ze slabo branil.suhlasim ze je to o tom udrzat chlapca nohami na zemi..lemaire asi vie preco to robi..napriklad minule najprv rostona sfukol a po dalsom nevydarenom zapase ho podrzal..a posledne 2 zapasy hra fakt dobre(aj ked tie jeho tahy stale nemusim:)
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO