sob 21. lis 2009 13:57
Zajac proti Nashvillu zaujímavý nájazd
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Stacilo aby sa upískol rozhodca a nemusole to platit, ale neviem nakolko to mal Rask pod kontrolou... ale asi veľmi nie keď to neodpískal.tak 2 tretina..vedieme 1:0..parise to tam teda dotlacil![]()
Z cháru si v oslabovke spravil dobrý deň, pekná nahrávka potom, škoda - Rask to chytil.to nebola dobra vizitka pre obranu bruins a potom tam par krat za nim nestihali morris s charom![]()
Jasná výhra. 3x ho trafil pravačkou, medvedík si ani nepískol a potom sa obaja zvalili.peters sa pobil a nedostal na hubu,len tak dalej!
díky za info....no vétězství je krásné ale jak to vypadá tak náss to hodně stálo. nevadí Ďábli jedou dále !!!!!dunim píše:vyhra na najazdy..treba uznat ze stastna.. 3tia tretina sa to da nazvat len-udrzali sme to..
peters sa pobil s thompsonom sa mi mari,dal mu tri rany a supera si dobre chytil takze ten sa nezmohol na nic..neivem co sa stalo s clarksonom to som nevidel..vraveli o lakti sa mi mari a z ladu sa odplazil..dobre to teda nevyzeralo vobec..ak dalsia zlomenina tak....
přesně tak .... začínám pomalu litovat co jsem říkal o Lemairovi zatím odvádí kuss kvalitní práce co si budem říkatbegbeee píše:Eliáš sa ukázal a takisto Rolston, ktorý už s Bostonom hral perfektný zápas.
Žarkov 15 min a 5 striel.
Minule tu bola debata o zraneniach kde Pens samozrejme mali hooooooršiuuuuuuu maródku, ale to že mi už vedieme pomaly celú ligu s teamom AHL...