Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Král draftu - diskuse

Sem budú umiestnené témy, ktoré su staré a preto na fóre už nemajú čo robiť, ale zároveň nebudú zmazané.

6. Eric Staal C - 6 mil

Po kazdem kole si budete scitat kolik jste uz ze stropu utratili a napisete to do zavorky napr. (8,55 mil)
Ja budu vsechno overovat a na chyby vas upozornim PMkou....prosim vas abyste do tohodle tematu nepsali nic jineho nez to co po vas pozaduju....ruzne diskuze si piste do tema Kral draftu :wink:
leo píše:6. Eric Staal C - 6 mil

Po kazdem kole si budete scitat kolik jste uz ze stropu utratili a napisete to do zavorky napr. (8,55 mil)
Ja budu vsechno overovat a na chyby vas upozornim PMkou....prosim vas abyste do tohodle tematu nepsali nic jineho nez to co po vas pozaduju....ruzne diskuze si piste do tema Kral draftu :wink:
Však my sme v téme Kral draftu :lol2:.
jj len daj nejaky link kde by som mohol najst platy hracov..
a aky je platovy strop??
Leo psal že ho zaokrouhlí na 60 mega, je to tak ne :?:
maro píše:jj len daj nejaky link kde by som mohol najst platy hracov..
a aky je platovy strop??
Tady nekdo necetl pravidla :lol: nhlnumbers.com salary pro rok 09/10 i s bonusy pokud je hrac ma....strop je rovnych 60 mega
ja pravidla nerad citam :)
a este je dane presne ze musime si drafdtovat 2 brankarov, 12 ut a 8 obrancov?
kolko hracov teda kol bude?
maro píše:ja pravidla nerad citam :)
a este je dane presne ze musime si drafdtovat 2 brankarov, 12 ut a 8 obrancov?
kolko hracov teda kol bude?
19. kol - 12 utocniku,6 obrancu,1brankar....normal zakladka jako ve fotbale
No já bych spíš dal 2 golmany, 7 obránců a 13 - 14 útočníků dle volby..... vybrat dobrou dvojku je taky docela umění ;)))
Wanic píše:No já bych spíš dal 2 golmany, 7 obránců a 13 - 14 útočníků dle volby..... vybrat dobrou dvojku je taky docela umění ;)))
nn normal depth chart takze 19 hracu
daj este cas kedy vybera 1.
co je columbus co nikto nema a smee v prdeli :)
Wanic píše:No já bych spíš dal 2 golmany, 7 obránců a 13 - 14 útočníků dle volby..... vybrat dobrou dvojku je taky docela umění ;)))
1. To by mi spravilo výrazný škrt cez rozpočet :D
2. Už som sa na to pýtal lea, ale v zmysle, čo keď sa mi zraní brankárska jednotka :D
3. Takže smola :smile03:
mala zmena kanter si bere Columbus at muzeme zacit a Carolina zustava volna on je stejne nezavisly fanda a fandove Columbusu nemaji zajem :?
a bolo by dobre niekam dat aj priebezny stav supisok timov nejak hmm
Jj, ale to bych napsal až po skončení 19 kola, každý by napsal svojí soupisku :thumbsup:
no potom se třeba v 15. kole bude docela blbě orientovat v tom, kdo už je vybranej a kdo ne.....
painkiller píše:Jj, ale to bych napsal až po skončení 19 kola, každý by napsal svojí soupisku :thumbsup:
Presne tak je to v pravidlech....napisete svuj Depth Chart
Depth Chart? :oops:
Wanic píše:no potom se třeba v 15. kole bude docela blbě orientovat v tom, kdo už je vybranej a kdo ne.....
toto by som riešil nejakým zoznamom, v prvom príspevku alebo kde, len by si si skontroloval, či je už vybraný ...
Co kdyby každej, zkopíroval do příspěvku s výběrem v draftu současnou soupisku, např.:

Player1 - X - Player2
X - Player3 - Player4
X - X - Player5
Player6 - Player7 - X

atd...
Kazdy si bude muset zkontrolovat kdo uz byl vybrat na pripadnou chybu dotycneho upozornim....Depth Chart je sestava,rozestaveni hracu....

Obrázek

tech cmaranic si nevsimejte :D
1.Columbus-kanter
2.Atlanta-The Thrasher
3.Florida-dejf
4.NYI-Kika
5.Chicago-DIDI
6.Phoenix-yzy19
7.Tampa-painkiller
8.Pittsburgh-lubo-86
9.LAK-Lukas33
10.Washington-kisin
11.NYR-Dean
12.Minnesota-WildCelt
13.St.Louis-ivan23
14.Edmonton-arek
15.Carolina
16.Anaheim-Deco2508
17.Montreal-maro
18.Nashville
19.Calgary-debil
20.Toronto
21.Boston-cepi
22.Buffalo-Fortune
23.Philadelphia-kajo
24.Vancouver-leo
25.Colorado
26.San Jose-Wanic
27.Dallas-ENGLAND-The3LIONS
28.Ottawa-danchez
29.New Jersey-Martin #27
30.Detroit
Ľudia, snáď nie ste tak sprostí, aby ste boli odkázaní na to, aby si každý robil zoznam. Veď to nezabije človeka, keď to bude pravidelne sledovať, tak bez problémov zistí, že je na rade a akí hráči boli už vybraní. Robíte z toho fakt zbytočnú vedu.
horsie je ze nasleduje trasher..to nas spomali na take dva dni predpokladam:)
maro píše:horsie je ze nasleduje trasher..to nas spomali na take dva dni predpokladam:)
ja jsem na to upozornoval v pravidlech ktere ty nerad ctes :lol2: uz jsem napsal TT ze je na rade :wink:
yzy19 píše:Ľudia, snáď nie ste tak sprostí, aby ste boli odkázaní na to, aby si každý robil zoznam. Veď to nezabije človeka, keď to bude pravidelne sledovať, tak bez problémov zistí, že je na rade a akí hráči boli už vybraní. Robíte z toho fakt zbytočnú vedu.
no ono to ma cosi do seba. zober si bude nejake desiate kolo. chces mi povedeat ze si budes pametat mena 300 hracov co boli doteraz vybrani?
528 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS